Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 2

Strana 59 z 84 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 71 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 2 - Stránka 59 Empty Re: Ako sa dnes máš? 2

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 20:40

filipka napísal:Ivan, to vazne netusim, preco tak reagujes :-) Ale poviem ti, ze pred istym casom sa robil u nas na fakulte vyskum propolisu (rozne typy vyluhov) a skusal sa na pacientoch. No a jedna pani mala taku alergicku reakciu na vodny vyluh, ze potom mala alergiu vzdy, ked isla okolo budovy, kde jej spociatku ten propolis podavali. Takze alergicku reakciu nespustil propolis, ale vedomie, ze je blizko miesta, kde sa dostala anafylakticky sok, cize absolutne cista psychicka zalezitost.

Ktovie či aj tá prvá reakcia nebola spôsobená obavou, že čo to s ňou urobí. Tie dôsledky okoloidúcej mohli byť už len tou istou reakciou obavy, teraz už nie priamo na účinok propolisu, ale spomienky. Bežne existujú rôzne fyzické chorobné reakcie na psychologické podnety. Človek môže mať napríklad nejakú psychologickú vinu, ktorá sa prejaví opuchom nôh. Zbaví sa viny a opuch odíde behom pár sekúnd.
Preto sa snažím byť psychicky v pohode, aby som si nespôsoboval žiadne fyzické následky týmto spôsobom.

Ale v mojom prípade je odpoveď jednoduchá. Reagujem na antiparazitiká a detoxikátory preto, lebo mám v tele parazity a kovy. Nereagujem zlepšením zdravotného stavu na psychofarmaká preto, lebo neúčinkujú na moju chorobu.

Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 211
Reputácia Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://psychiatria.nazory.eu/
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Tuto St 6 október 2010 - 20:59

Ivan napísal:mám v tele parazity a kovy

Preboha Ivan! Ako si k niečomu takému prišiel a mohol priísť? Žijeme v krajine mirneho pásma, výskyt nebezpečných perazitných elementov tu nie je vysoký. Toxicita v krajine je nízka, len že by si si to nejako dostal do seba vedome... Čo si zjedol ortuťový teplomer? Či čo?

Prepáč, že sa tak hlúpo pýtam, ale askosi mi to nejde do hlavy...
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 21:58

Ahoj Slnečnica. Najradšej by som bol, keby sme tu boli všetcia zdraví a písali si o samých príjemných veciach plní dobrej nálady a uspokojenia. Situácia je ale iná, my sme chorí, a potrebujeme to niekde zverejniť a podeliť sa o zážitky a skúsenosti aj s ostatnými. Som jeden z tých prípadov, ktorému oficiálna medicína nepriniesla nič, čo by mu mohlo pomôcť v odvrátení choroby, a tak som bol nútený ísť svojou cestou. Výsledkom tohoto putovania sú aj dve návštevy promovaných lekárok, ktorých zameranie nie je len klasické, ale aj nadstavbové. Jednu z nich som navštívil v Dunajskej Strede, podľa vzoru čínskej medicíny mi premerala elektrické dráhy v tele a povedala že katastrofa. Že som ako lampa bez elektriny. Toxické kovy a parazity sú len malou časťou toho, čo je vyhodil počítač na základe mojich elektrických prúdov. Jednoducho povedané, som skládka odpadu, pretože mi nefungujú prirodzené detoxikačné mechanizmy. A to je ráj aj pre plesne a parazity. Takže v tom je celý fígeľ. Aby neostalo len u tohoto jedného vyšetrenia, navštívil som ešte jednu doktorku medicíny tisíc kilometrov od Slovenska na nemecko-francúzkych hraniciach. Aj ona mala merač elektromagnetických polí, len trošku drahší a tá mi ešte aj detailne ukázala, kde v mozgu mám ortuť. Samozrejme že mi potvrdila to smetisko vo mne, čo tá prvá, aj s tými živočíchmi. Inak parazity nemusia byť len veľké, existujú aj mini parazity typu Toxoplazma. Tie sa radi rochnia v mozgu a chytiť ich nie je až taký problém. Ten nastane až keď sa neprimerane rozmnožia. A keďže ja mám v sebe smetsko, darí sa im tam dobre. To by ste videli, čo s nimi spraví taká deratizácia typu MMS.
A kde som nabral ortuť? No kde asi. Voda vzduch, vakcíny a amalgámy. Však sa kukni na obrázok, to sú len tri z plejády čo som mal. A neboli to žiadne malé blombičky.
Ako sa dnes máš? 2 - Stránka 59 12802109
Všetky som si dal vybrať. Clarkovej antiparazitikum je účinné ak si dobre pamätám asi na sto druhov. Ja som skúšal všeliaké antiparazitiká. Taký Vermox a Praziqvantel nič, ale zato Zentel zaberal riadne. však som si ho musel objednať až z Indie, lebo u nás je len na recept, a ja som ho nemal ani od veterinára. To že toxické kovy, plesne, i parazity môžu byť príčinou schizofrénie nie je nič nového ani v kruhoch vzdelaných lekárov, či vedcov. Včul ide len o to, ako to čo najúčinnejšie dostať zo seba von a nemusieť žiť v sterilných podmienkach. So zdravím som sa už rozlúčil. Ale aspoň chcem podkopať autoritu plesní, parazitov a ťažkých kovov. Nech to nemajú také ľahké, a nech to je aspoň remíza, keď už to nemôže byť víťazstvo. Takže toľko.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica St 6 október 2010 - 22:08

plesne a parazity pricinou schizofrenie??? to si kde nabral?

toxoplazmozu mozes dostat vies ako? pojedanim nakazenych vykalov.

no. som velmi rada ze si napisal toto s doktorkou ktora sa venuje cinskej medicine, a aj to, co ti povedala. pomohlo mi to potvrdit si nazor aky na tieto veci mam.

mas v tele parazity a kovy? a niekto ti to aj potvrdil? myslim normalnym vysetrenim. ci mas pocit ze ti chcu nieco zatajit? ako prepac... typicka schizo-symptomatika, mam v tele zle veci ktore mi sposobuju chorobu. mozno by som to nemala takto pisat.. ale citaju to aj ludia ktori tieto bludy budu brat vazne (lebo podla mna je to blud).
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 409
Reputácia Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 6 október 2010 - 23:01

Takže Ivan. Ty chceš vlastne povedať, že si zo seba urobil laboratórnu skúmavku a svoje "výsledky" tu nám doporúčaš ako liečbu Tvojich problémov, ktoré vlastne ani neboli vyriešené.

Dobre vieš, že toxicita sa v prvom rade prejavuje na orgánoch, ktoré majú funkciu ich odplavovať. Na poškodenie týchto orgánov je veľká škála testov. Špeciálne píšeš o ortuti. Tu ti však zaručujem, že nenexistuje v ľudskom organizme nástroj ako ju z tela vylúčiť. Ortuť navždy zostáva v tele. Príznaky sú však nielen mentálne - spojené z mozgom (bolesť, depresia, problémy so spánkom...), ale je tu veľmi široká škála veľmi výrazných fyzických symptómov.

Bol si vlastne aspoň na magnetickej rezonancii? Tam Ti do detajlov virtuálne rozrežú všetky časti tela a zaručene Ti zistia viac ako pochybným mávaním prútikov pani "doktorky" šamanky. Bež do nemocnice nech si Ťa tam preklepnú či si z medecínskeho hľadiska v poriadku. Podsúvanie všeliakých hodne pochybných teórii o B-čkach a 3-omega masných kyselinách sa mi nezdá ako vhodné doporúčanie pre ľudí, ktorá sú prakticky nevyhnutne závislí na pravých liekoch. To chceš presviečať aj kardiakov aby sa liečili aleternatívne? Za chvíľu by si nemal komu radiť...

Počas dignostikovávania mojej choroby som si prešiel poriadnym množstvom vyšetrení, či to nemám fyzického pôvodu, a poviem Ti, že keby sa jednalo napr. o toxicitu, vedel by som to už zo začiatku. Je mnoho metód hradených poisťovňou. Ja som si toho prešiel neúrekom. Ak by som mal nejaké pochybné výsledky, zistilo by sa všetko a neposielali by ma na psychiatriu. Celá škála vyšetrení trvala skoro rok, až následne som bol zaradený ako psy. pacient a to môžem prehlásiť, že moje príznaky zapadajú do mojej diagnózy. To Tvoje vyšetrenia tak staršne odflákli? Alebo to jednoducho riešiš len cez alternatívy?

Ja Ti poviem, že keď ma bolí zub, prikladám si bylinky, kloktám slivovicou... Keď je toho moc idem k zubárovi. Osobne mám dojem, že Ťa to asi tak nebolí, keď to riešiš práve bylinkami.

Nehnevaj sa, že Ti to takto píšem, ale budem rád ak ma opravíš.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 23:22

Slnečnica, ťažko sa dá rozumne porozprávať s človekom ako si ty, ktorý má striktne vyhranený názor,nemá potrebu si preštudovať žiadne vedecké výskumy, a nemá otvorenú myseľ. Je celkom možné, že aj ja by som bol takto jednostranný, keby ma choroba nepritlačila vyslovene k múru a nebol by som nútený začať skúmať sám, aká je pravda, keďže tie tvoje autority mi neboli schopní pomôcť ani o milimeter. Pre mňa nie je rozhodujúce, čo si kto myslí, ale čo pomáha. Veľmi rád by som prijal tvoje autority, keby mi pomohli aspoň o milimeter. Nestalo sa. Sám som si pomohol o centimetre. Čím? Bludmi ako si to ty nazvala. Ja rád blúdim smerom k pravde. Ale to je asi niečo, o čom ty nemáš ani tušenia.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica St 6 október 2010 - 23:34

precitala som si nieco viac z Ivanovych prispevkov. z toho co som si precitala, mi vyplyva jedno- ze je naozaj nutne na psychozu uzivat lieky a mat kontakt s lekarom atd. lebo potom to moze dopadnut vselijako, aj tak, ze si clovek mysli ze ma toxoplazmozu a tak podobne. antiparazitika. preboha. a az z Indie? India je fajn ale lieky by som odtial nebrala teda ziadne, nech by som bola akokolvek presvedcena ze mam v tele cerva. mam rada vonne tycinky.
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 409
Reputácia Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 23:35

Tuto, podľa toho čo si napísal, vieš toho príliš málo na to, aby sme sa o tom mohli rozumne porozprávať. Príliš málo a ešte k tomu dezinformovane. Ak ťa táto problematika zaujíma, tak si si ju naštuduj, existuje k tomu aj veľa vedeckých zistení. Mne sa ťažko komunikuje s ľuďmi, ktorí nemajú ani zálkadné informácie správne, nie to ešte detaily. Ak budeš nadupaný, tak sa o tom porozprávame.
Ak si nalistuješ spätne príspevky, tak som tu informoval o tom, že nikomu nič svojimi radami nezaručujem, pretože možností schizoochorení je veľa, možu sa kombinovať, a trafiť sa do tých správnych, nie je vôbec jednoduché. Vychádzam z vedeckých výskumov, praxe lekárov a pacientov ktorí sa uzdravili. Necucám si to z prsta, ani nečítam bulvár. Moje ochorenie je príliš vážne na to, aby som sa takýmito vecami zaoberal povrchne.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 6 október 2010 - 23:45

Ivan, ja viem, že si postupoval podľa štúdii, ktoré si aj v príspevkoch uvádzal.

Ja ťažko hodnotiť na diaľku. Viem však, že Tvoja reálna diagnóza nemôže byť až tak extrímne ťažká. Svedectvom je aj Tvoje zvládanie práce a rodinného života.

V jednom česom filme odznelo asi toto:

PACIENT: Pán doktor, ja nemôžem ani ráno vstať z postele.
DOKTOR: Ale nakoniec vstanete?
PACIENT: To áno, musím.
DOKTOR: No a predstavte si, že sú takí, čo nevstanú.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 23:48

Slnečnica, si veľmi nevzdelaná žena v tejto problematike, takže akýkoľvek pokus o rozumný rozhovor je úplne zbytočný.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 6 október 2010 - 23:55

Ivan SKUTOČNE si myslíš, že si vyčerpal všetky možnosti, ktoré Ti ponúka tradičná medecína? Čo keď máš napríklad larválnu depresiu? Alebo, nehnevaj sa, určitú formu hypochondrie? Skúsil si sedenia s psychoanalytikom?
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 23:58

Tuto, nikdy si nebol v mojom vedomí, ani duši, nikdy si nevidel a nezažil, ako zvládam svoju chorobu, pracovný a rodinný život. Strašne veľa je v duchu. Optimálny a efektívny prístup dokáže zvládnuť aj také situácie, ktoré bežne človek nezvláda.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0