Ako sa dnes máš? 2
Strana 59 z 84 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 71 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
filipka napísal:Ivan, to vazne netusim, preco tak reagujes :-) Ale poviem ti, ze pred istym casom sa robil u nas na fakulte vyskum propolisu (rozne typy vyluhov) a skusal sa na pacientoch. No a jedna pani mala taku alergicku reakciu na vodny vyluh, ze potom mala alergiu vzdy, ked isla okolo budovy, kde jej spociatku ten propolis podavali. Takze alergicku reakciu nespustil propolis, ale vedomie, ze je blizko miesta, kde sa dostala anafylakticky sok, cize absolutne cista psychicka zalezitost.
Ktovie či aj tá prvá reakcia nebola spôsobená obavou, že čo to s ňou urobí. Tie dôsledky okoloidúcej mohli byť už len tou istou reakciou obavy, teraz už nie priamo na účinok propolisu, ale spomienky. Bežne existujú rôzne fyzické chorobné reakcie na psychologické podnety. Človek môže mať napríklad nejakú psychologickú vinu, ktorá sa prejaví opuchom nôh. Zbaví sa viny a opuch odíde behom pár sekúnd.
Preto sa snažím byť psychicky v pohode, aby som si nespôsoboval žiadne fyzické následky týmto spôsobom.
Ale v mojom prípade je odpoveď jednoduchá. Reagujem na antiparazitiká a detoxikátory preto, lebo mám v tele parazity a kovy. Nereagujem zlepšením zdravotného stavu na psychofarmaká preto, lebo neúčinkujú na moju chorobu.
Ivan- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 211
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ivan napísal:mám v tele parazity a kovy
Preboha Ivan! Ako si k niečomu takému prišiel a mohol priísť? Žijeme v krajine mirneho pásma, výskyt nebezpečných perazitných elementov tu nie je vysoký. Toxicita v krajine je nízka, len že by si si to nejako dostal do seba vedome... Čo si zjedol ortuťový teplomer? Či čo?
Prepáč, že sa tak hlúpo pýtam, ale askosi mi to nejde do hlavy...
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
A kde som nabral ortuť? No kde asi. Voda vzduch, vakcíny a amalgámy. Však sa kukni na obrázok, to sú len tri z plejády čo som mal. A neboli to žiadne malé blombičky.
Všetky som si dal vybrať. Clarkovej antiparazitikum je účinné ak si dobre pamätám asi na sto druhov. Ja som skúšal všeliaké antiparazitiká. Taký Vermox a Praziqvantel nič, ale zato Zentel zaberal riadne. však som si ho musel objednať až z Indie, lebo u nás je len na recept, a ja som ho nemal ani od veterinára. To že toxické kovy, plesne, i parazity môžu byť príčinou schizofrénie nie je nič nového ani v kruhoch vzdelaných lekárov, či vedcov. Včul ide len o to, ako to čo najúčinnejšie dostať zo seba von a nemusieť žiť v sterilných podmienkach. So zdravím som sa už rozlúčil. Ale aspoň chcem podkopať autoritu plesní, parazitov a ťažkých kovov. Nech to nemajú také ľahké, a nech to je aspoň remíza, keď už to nemôže byť víťazstvo. Takže toľko.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
toxoplazmozu mozes dostat vies ako? pojedanim nakazenych vykalov.
no. som velmi rada ze si napisal toto s doktorkou ktora sa venuje cinskej medicine, a aj to, co ti povedala. pomohlo mi to potvrdit si nazor aky na tieto veci mam.
mas v tele parazity a kovy? a niekto ti to aj potvrdil? myslim normalnym vysetrenim. ci mas pocit ze ti chcu nieco zatajit? ako prepac... typicka schizo-symptomatika, mam v tele zle veci ktore mi sposobuju chorobu. mozno by som to nemala takto pisat.. ale citaju to aj ludia ktori tieto bludy budu brat vazne (lebo podla mna je to blud).
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dobre vieš, že toxicita sa v prvom rade prejavuje na orgánoch, ktoré majú funkciu ich odplavovať. Na poškodenie týchto orgánov je veľká škála testov. Špeciálne píšeš o ortuti. Tu ti však zaručujem, že nenexistuje v ľudskom organizme nástroj ako ju z tela vylúčiť. Ortuť navždy zostáva v tele. Príznaky sú však nielen mentálne - spojené z mozgom (bolesť, depresia, problémy so spánkom...), ale je tu veľmi široká škála veľmi výrazných fyzických symptómov.
Bol si vlastne aspoň na magnetickej rezonancii? Tam Ti do detajlov virtuálne rozrežú všetky časti tela a zaručene Ti zistia viac ako pochybným mávaním prútikov pani "doktorky" šamanky. Bež do nemocnice nech si Ťa tam preklepnú či si z medecínskeho hľadiska v poriadku. Podsúvanie všeliakých hodne pochybných teórii o B-čkach a 3-omega masných kyselinách sa mi nezdá ako vhodné doporúčanie pre ľudí, ktorá sú prakticky nevyhnutne závislí na pravých liekoch. To chceš presviečať aj kardiakov aby sa liečili aleternatívne? Za chvíľu by si nemal komu radiť...
Počas dignostikovávania mojej choroby som si prešiel poriadnym množstvom vyšetrení, či to nemám fyzického pôvodu, a poviem Ti, že keby sa jednalo napr. o toxicitu, vedel by som to už zo začiatku. Je mnoho metód hradených poisťovňou. Ja som si toho prešiel neúrekom. Ak by som mal nejaké pochybné výsledky, zistilo by sa všetko a neposielali by ma na psychiatriu. Celá škála vyšetrení trvala skoro rok, až následne som bol zaradený ako psy. pacient a to môžem prehlásiť, že moje príznaky zapadajú do mojej diagnózy. To Tvoje vyšetrenia tak staršne odflákli? Alebo to jednoducho riešiš len cez alternatívy?
Ja Ti poviem, že keď ma bolí zub, prikladám si bylinky, kloktám slivovicou... Keď je toho moc idem k zubárovi. Osobne mám dojem, že Ťa to asi tak nebolí, keď to riešiš práve bylinkami.
Nehnevaj sa, že Ti to takto píšem, ale budem rád ak ma opravíš.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ak si nalistuješ spätne príspevky, tak som tu informoval o tom, že nikomu nič svojimi radami nezaručujem, pretože možností schizoochorení je veľa, možu sa kombinovať, a trafiť sa do tých správnych, nie je vôbec jednoduché. Vychádzam z vedeckých výskumov, praxe lekárov a pacientov ktorí sa uzdravili. Necucám si to z prsta, ani nečítam bulvár. Moje ochorenie je príliš vážne na to, aby som sa takýmito vecami zaoberal povrchne.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja ťažko hodnotiť na diaľku. Viem však, že Tvoja reálna diagnóza nemôže byť až tak extrímne ťažká. Svedectvom je aj Tvoje zvládanie práce a rodinného života.
V jednom česom filme odznelo asi toto:
PACIENT: Pán doktor, ja nemôžem ani ráno vstať z postele.
DOKTOR: Ale nakoniec vstanete?
PACIENT: To áno, musím.
DOKTOR: No a predstavte si, že sú takí, čo nevstanú.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 59 z 84 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 71 ... 84
» Ako sa dnes máš? 17
» Ako sa dnes máš? 8
» Ako sa dnes máš? 18