Súčasný stav ochorenia
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Súčasný stav ochorenia
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, Mous and Lucas like this post
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
Na jar tohto roku mi skončilo predplatne na jednej stránke, kde som robil videokurzy, prevažne osobný rast a sebarozvoj. Potom som teda nabehol na kurzy zdarma na youtube a konkrétne PHP. V lete ma pochytila herná mánia a doteraz sa ňou bažím. Sestra sa furt pýta, či som na tom neni závislí a tvrdím že nie. Keď ma to tak strašne baví, dopĺňa, obohacuje, napĺňa a čo ja viem, ešte čo. Zanedbávam dosť často hygienu, poriadok v domácnosti, záhrada, tam nebola celý rok údržba. Do tej hry, čo hrám, som v minulosti investoval 1500€, tak sa ju snažím udržiavať naplno, i keď sú chvíle, že to hrám nasilu.
S tú hygienu je to tak, že už niekoľko rokov máme pokazený kotol, nezohrieva vodu, ale zato zohrieva radiatóry. Chodím sa sestre sprchovať cca. raz to dvoch týždňou. Chodím na brigády, prevažne na tri dni v týždni. Keď smrdím, riešim to hygienou. Pred nedávnom som vstúpil na discort, ktorý sa venuje tej hre.
S búdkou, čo nosím na krku je to tak, že nie som chorý, iba moje mŕtve, usmrtené, porazené a popravené ego. Na to, aby som sa v spoločnosti a na verejnosti vôbec nejako vyjadroval, prejavoval a reagoval, používam alterEgo. Inak som zástancom za tichého, prítomného, bdelého... svedka pozorovateľa. Múdrosti, čo som nachytal z knižôk sú i nadalej fixné.
Moje tri hlavné aktivity počas dňa:
1. Hranie hier
2. Čítanie duchovných a motivačných knižôok, plus ďalšie ako odbočka
3. Programovanie
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
kimi2028 and Peto2024 like this post
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
» respiracne ochorenia
» Do/súčasný profil
» stav posadnutosti
» stav chrupu; zubne kazy