Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Súčasný stav ochorenia

Strana 11 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Goto down

• Zaslať odpoveď

Súčasný stav ochorenia - Stránka 11 Empty Re: Súčasný stav ochorenia

Odoslať  kimi2028 Ne 28 júl 2024 - 3:44

V súčasnosti sa nachádzam v priemernom zdravotnom stave. Za posledné 3 mesiace som bez výraznejších ťažkostí, čo chodievam na stacionár opätovne. Zlepšiť by sa dali negatívne príznaky, ale nie je to až také, aké bývalo to v dávnejšej minulosti. Mám pevný denný režim a usilujem sa, aby bolo to dobre. Možno by chcelo to aj aktivity, pri ktorých by som mohol byť viac užitočný. Narážam na svoju pomoc v domácnosti, kde okrem zmývania podlahy každý deň a vyberania úmyvačky riadu nerobím toho veľa. Nevadí. Robím priebežne to, čo sa mi povie. Tiež v súčasnosti si zakladám na každodennom cvičení, či prechádzkach kvôli väčšej pohode.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Matej, Mous and Lucas like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  relouth Pi 6 september 2024 - 19:02

Na ake brigady chodis a ako casto? Tiez nad brigadou uvazujem, len je to pre mna trochu komolikovane sa do toho dostat. Rad by som robil tak jeden den v tyzdni, co si myslim, mi nikto nedovoli, resp. taky clovek nebude nikoho zaujimat.
relouth
relouth
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 262
Reputácia Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Bydlisko Bydlisko : Banská Bystrica

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  dusan_fajnor.personal Št 24 október 2024 - 10:36

Ahoj

Na jar tohto roku mi skončilo predplatne na jednej stránke, kde som robil videokurzy, prevažne osobný rast a sebarozvoj. Potom som teda nabehol na kurzy zdarma na youtube a konkrétne PHP. V lete ma pochytila herná mánia a doteraz sa ňou bažím. Sestra sa furt pýta, či som na tom neni závislí a tvrdím že nie. Keď ma to tak strašne baví, dopĺňa, obohacuje, napĺňa a čo ja viem, ešte čo. Zanedbávam dosť často hygienu, poriadok v domácnosti, záhrada, tam nebola celý rok údržba. Do tej hry, čo hrám, som v minulosti investoval 1500€, tak sa ju snažím udržiavať naplno, i keď sú chvíle, že to hrám nasilu.

S tú hygienu je to tak, že už niekoľko rokov máme pokazený kotol, nezohrieva vodu, ale zato zohrieva radiatóry. Chodím sa sestre sprchovať cca. raz to dvoch týždňou. Chodím na brigády, prevažne na tri dni v týždni. Keď smrdím, riešim to hygienou. Pred nedávnom som vstúpil na discort, ktorý sa venuje tej hre.

S búdkou, čo nosím na krku je to tak, že nie som chorý, iba moje mŕtve, usmrtené, porazené a popravené ego. Na to, aby som sa v spoločnosti a na verejnosti vôbec nejako vyjadroval, prejavoval a reagoval, používam alterEgo. Inak som zástancom za tichého, prítomného, bdelého... svedka pozorovateľa. Múdrosti, čo som nachytal z knižôk sú i nadalej fixné.

Moje tri hlavné aktivity počas dňa:
1. Hranie hier
2. Čítanie duchovných a motivačných knižôok, plus ďalšie ako odbočka
3. Programovanie

Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 222
Reputácia Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Bydlisko Bydlisko : Trnava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1

kimi2028 and Peto2024 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 11 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: