Ako sa dnes máš? 2
Strana 1 z 84 • 1, 2, 3 ... 42 ... 84
Ako sa dnes máš? 2
Prosím, pokračujte tuná v diskusii, akoby sa nič nestalo. Nezabudnite, že v téme "Ako sa máš?" sú pridané nové príspevky odo mňa, Laury a posledný od Igora.
Prajem príjemný čas.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: Ako sa dnes máš? 2
Anonymný- Anonymný
Nemôžeš dopredu vedieť ako to čo máš v papieroch zhodnotí firemní lekár. Neviem ako na tom si zo svojou schizofréniou, ale sám si písal, že sa cítiš dobre a dlhodobo v pohode, dokonca si viackrát písal, že si chceš urobiť vodičský preukaz, že sa cítiš na šoferovanie. Ja som bol tiež viackrát v nemocnici a tak som spoznal mnoho schizofrenikov, niektorí boli na dôchodku, iní čo majú ľahší priebeh ochorenia a relapsy majú raz za cca dva roky potom idú na mesiac na maródku do nemocnice riadne pracujú na rôznych poziciách napríklad tam bol jeden mäsiar, skladník a pracovník v tipovacej kancelárie, ktorý celý deň má oči nalepené na počítači, pritom mal pred neviem presne koľkými rokmi taký stav, že na akútnom oddelení roztiahol rukami mreže a z druhého poschodia skočil, naštastie na prízemí na otvorenom oddelení už vedeli, že chce nejaký pacient vyskočiť, tak tam nahádzali matrace a našťastie si neublížil. Takže Tomas, nemôžeš sa tak rýchlo vzdať a hodiť všetko za hlavu, len preto, že ty si myslíš, že ťa lekár neodporučí do práce.
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mimochodom neviete čo je s Lukášom...prečo neprispieva???
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Slnecnica, ja som bral isty cas Rispen, to ma tiez ucinnu latku risperidon, a v podstate kazdy vecer som mal prevratene oci, niekedy aj po Akinetone, takze mi ho napokon vysadili. A na testoch boli ravenove progresivne matice pre pokrocilych. Som smutny, lebo uz viem, ze urcite mam minimalne jednu chybu, na spravnu odpoved som prisiel kratko po odovzdani testu. No azda ma zoberu, potom si dam aj vytlacit certifikat o svojom vysledku, ak bude nahodou nad 140. Pre prijatie treba cez 130...
Anonymný- Anonymný
ja ten risperidon nechcem, fuj. nemozem po nom spat a to zatial mam len uvodnu davku pol miligramu. ked si potom lahnem, chvilu spim a potom stravim hodiny v divnom stave na rozhrani medzi spankom a bdelostou. navyse sa z neho pribera a ja nechcem byt tucko (narcizmus)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
vcera som bol na tej preventivke, namerala mi vysoky krvny tlak, ako som aj predpokladal, poslala ma na krv (rozbor aj na stitnu zlazu), zaockovala proti tetanu a zaskrtu, poslala na rtg pluc, koznej s nejakym furunculus-om na nohe, plus objednala ocnej na vysetrenie ocneho pozadia, na ultrazvuk brucha so zameranim na oblicky, a na interne...som ta objednany zaciatkom buduceho mesiaca, tak budem riadne rozlietany
Anonymný- Anonymný
ahoj Lapaj. zhorsil sa mi stav pred dvoma-troma mesiacmi, tak som namiesto 300mg seroquelu zacala brat 600. a to som cez den taka otapena ale co je hlavne, mam spomalene myslenie a to si teraz nemozem dovolit, 14.maja mam odovzdat bakalarku a nemam z nej napisany ani prd a potom ucit sa na statnice (neni tu nejaky grcajuci smajlik?) takze.. chcela by som abilify ale to musim najprv brat risperidon aby mi to mohol predpisat, hlavne ze pred nejakym rokom som to brala a nebol ziaden problem s predpisom, porazene poistovne. a to sa abilify moze davat aj na depresiu, aspon co som citala clanky v anglictine, ze ma aj antidepresivny ucinok, a nevidim dovod preco by pacientom s cistou depresiou mali davat risperidon. hm, sme proste na slovensku... (nasla som ten grcajuci smajlik. ale nie som s nim velmi spokojna)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 1 z 84 • 1, 2, 3 ... 42 ... 84