Ako sa dnes máš? 2
Strana 71 z 84 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 77 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka napísal:si elektronicku cigaretu velmi pochvaluje
Ahoj filipka,
priznám sa, vcelku ma Tvoj príspevok zaujal. Nevieš viac podrobností od spomínaného známeho? Myslím tým napríklad, či preňho zlamená e.cig. úplnu náhradu bežného fajčenia, či mu v plnej miere stačí e.cig., koľko vyfajčil cigariet denne, či fajčil v pravidelných intervaloch alebo najmä nárazovo, a koniec koncov aké boli jeho pocity pri tejto zmene.
Ďakujem za odpoveď. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
anonym- V.I.P. Silver
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
anonym- V.I.P. Silver
Anonymný- Anonymný
je dobre, že si už z najhoršieho vonku. Iste Ťa teší možnosť spať vo vlastnej posteli nerušený chrápaním ostatných aj známe veci v okolí. Chcem sa Ťa opýtať, v čom vidíš najväčší rozdiel v Tvojej súčasnej činnosti oproti nemocnici. Nemám na mysli možnosť Netu, prechádzky a televízor sú tam. Čo teda robíš? V čom spočíva Tvoje iné konanie mimo nemocnice, teda doma? Dúfam, že len nepolihuješ, TV a Net.
Ahoj Tomas,
čo sa týka predpokladaných skutkov vlády, je medzi nimi aj rozhodnutie zrušiť spomínané výmenné lístky. Podľa mňa je to zbytočná byrokracia, aj keď výhodná možnosť kontroly zdravotného stavu jednotlivca. Lístky by mali byť teda zrušené. Každopádne by ale bolo vhodné zaniesť do zdravotnej karty spomenuté vyšetrenie, takže sa s kontaktom ambulancie všeobecného lekára asi nevyhneš.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
chlapci, co beriete abilify, chcem sa spytat... mate nejake vedlajsie ucinky a ak hej tak ake? neznizuje vam tlak? ja som teraz znova zacala brat tento liek ale niekedy mam tak nizky tlak ze sa nemozem postavit ani posadit (hlavne v noci) lebo mi je na odpadnutie, neviem ci je to z toho alebo mi zas klesli cervene krvinky ci co
...strasne vela roboty v skole, nestiham NIC, NIC, NIC. neviem ako ukoncim tento semester, no snad nejako hej MATEJ gratulujem k uspesnej praxi mna to caka niekedy vo februari ci marci, uprimne sa "tesim" snad ma nezozeru tie decka.
pocitujem zvysenu aktivitu hlavne v noci a potom neviem rano vstat, fajn. depka. moje telo sa snazi takym sposobom si nepriznat nedostatok serotoninu ci kieho certa, na noradrenalin a dopamin beriem lieky
moje psiky
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
naopak, momentalne beriem Coronal na tlak + pulz, obdobie Serdolectu nebolo bohvieco - jednak kardio problemy a aj som pribral 25kg za 9 mesiacov uzivania...
teraz som na Seroqueli a som s nim zatial asi najspokojnejsi zo vsetkych AP, co som doteraz uzival, kedze nepocitujem ziadne negativne vedlajsie ucinky. Pravda, ani pozitivne, ale to je uz ina tema
Anonymný- Anonymný
Strana 71 z 84 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 77 ... 84
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5
» Ako sa dnes máš? 6