Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Chudnutie pri antipsychotikach

Strana 10 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Goto down

• Zaslať odpoveď

Chudnutie pri antipsychotikach - Stránka 10 Empty Re: Chudnutie pri antipsychotikach

Odoslať  Patty_Pillow Pi 1 november 2024 - 10:48

@hopefullmom ja som dala na olanzapine plus 40kg za necelé 3 mesiace a to som veľmi nejedla že viac ani menej ani nezdravo, chcela som sa pripraviť na súťaž vo fitness, tak zdravo som jedla, aj tak som pribrala
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 477
Reputácia Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Chudnutie pri antipsychotikach - Stránka 10 Empty Re: Chudnutie pri antipsychotikach

Odoslať  Peto2024 So 9 november 2024 - 13:40

Hlásim progress už mám 87kg vďaka cvičeniu a to som sa nedávno sťažoval že sa mi to zaseklo na 93kg. Očividne mi to funguje. Cvičím jak s vlastnou váhou aj činkami. Ale je to náročné priznávam že cvičím skoro každý deň buď polhodinu alebo až hodinu ale zaberá to,tak som tomu rád.
Peto2024
Peto2024
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 31
Reputácia Reputácia : 1
Dátum registrácie : 06.09.2024
Vek : 31
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

Matej, rasto, Juraj, Patty_Pillow, motylek and Lucas like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  relouth Po 11 november 2024 - 7:47

Zarad aj svizne, dlhsie prechadzky a si ok.Tiez ich musim po dlhom case obnovit, predtym som chodil takmer denne, dnes tak 2x za mesiac, lebo negativne priznaky 😏
relouth
relouth
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 262
Reputácia Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Bydlisko Bydlisko : Banská Bystrica

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Chudnutie pri antipsychotikach - Stránka 10 Empty Antidepresiva antipsychotika a priberanie

Odoslať  yellow15 Po 18 november 2024 - 7:23

Ahojte,budem rada za akykolvek nazor postreh skusenost..som 4 mesiace na AD a antipsychotikach zatial 7kg navyse co si mnohi povedia ze je nic ..ale ja som sa cely zivot stravovala cvicila a vyzerala nechcem povedat ale na svoj vek velmi dobre …toto je pre mna zacinajuce zufalstvo ..cvicim beham kaloricke tabulky a stale som vacsia a vacsia ..doktor povedal ze vaha sa casom ustali a potom chudnut ..pytam sa “kedy sa ta vaha ustali”? ked mam pocit ze tvar mam vacsiu zo dna na den ..o vysadeni liekov ani reci a ja mam pocit ze som na ceste na boj ktori nemozem vyhrat ..ake mate skusenosti prosim? kolko ste pribrali/schudli pri uzivani podobnych liekov? od zajtra idem na naturhouse aj s ich produktami vyskusat este tuto cestu …prajem vsetkym pekny den a verim ze pride podpora alebo nejaka dobra sprava ako byt aj psychicky v pohode a ako aj nevyzerat ako gula /na co mi mnohi hovoria ze to nie je dolezite ..ale pre mna ano/ DAKUJEM
yellow15
yellow15
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 1
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 18.11.2024

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Patty_Pillow Po 18 november 2024 - 8:14

@yellow15 ja som pribrala 42kg za tri mesiace vďaka liekom, 5 rokov cvičím, stravujem sa a schudla som 14kg, je to ako na húsenkovej dráhe, raz chudnem, potom priberám, zase chudnem a dookola, tiež som pred tým cvičila a pripravovala sa na súťaženie, ale choroba si nevyberá, tá ide svoje
Patty_Pillow
Patty_Pillow
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 477
Reputácia Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Peto2024 Po 18 november 2024 - 8:58

@yellow15 ahoj, nechcem sa moc opakovať, stačí prečítať moje staršie príspevky, kde zistíš že ja som z liekov pribral cca 40 kíl až potom sa to zastavilo. Ale čo sa týka stravy a diéty tie mi nezaberajú, len cvičenie ale priznám to že cvičím jak blázon skoro každý deň polhodinu až hodinu a ide mi to takto dole ale pomaly, no už som dal skoro za polrok dole 20 kíl. Ale občas sa mi stane taký mini Jojo efekt že kilo,dve priberiem naspäť ale zase to vycvičim, napríklad som posledné spomínal že už mám 87kg no tak už nemám mám 88kg 😄 ale to v pohode vycvičim jedno kilo hore dole. Ale úplne ta chápe m aj mňa trápi váha, som bol chudý chlapec a lieky mi spravili toto. Inak som aj kvôli liekom kým som priberal prestal cvičiť lebo ma to demotivovalo jak som len za polrok až rok pribral 40 kíl. Dostal som sa na 106 kíl až potom sa mi to zastavilo, tak som začal znova cvičiť. Teraz mi to teda skáče medzí 87 a až 88kg. Cvičením a prechádzkami sa to dá, a hlavne sa neprejedat. Viem že ťa asi moc nepotešíme, 7 kg je ešte nič horšie ak priberies tých 40kil. Snáď sa ti to čo najskôr ustáli 🙂
Peto2024
Peto2024
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 31
Reputácia Reputácia : 1
Dátum registrácie : 06.09.2024
Vek : 31
Bydlisko Bydlisko : Bratislava

regina and motylek like this post

hug0
sorry0