Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 2

Strana 58 z 84 Previous  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 71 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 2 - Stránka 58 Empty Re: Ako sa dnes máš? 2

Odoslať  Ivan Ut 5 október 2010 - 22:18

Filipka, keď dolietaš s tými svojími korelami, vysvetli mi prosím ťa ako je možné, že intenzívne reagujem na akýkoľvek detoxikátor toxických kovov, akým je napríklad ortuť? Cukrovkári napríklad bežne berú 1200 mg alfa lipoovej kyseliny na neuropatiu, a ja som si dal sto a mohol som sa zblázniť. Najprv mi zoslabla derealizácia, ale neskôr začalo peklo. Bolesti celého tela. Takto reagujem na všetky detoxikátory, trebárs aj na chlorelu, či koriander.
U veľkého množstva schizofrenikov zistili pri pitve nedostatok glutationu v mozgu. Údajne sa má glutation v budúcnosti stať súčasťou psychiatrickej liečby, čo by mohlo byť dosť reálne, pretože ak sa jedná o genetický defekt tvorby glutationu, tak by ho bolo treba doplňať celý život rovnako ako inzulín, čo by bol celkom dobrý biznis pre farrmaceutické korporácie.
Dnes som si dal glutation v prekurzorovej verzii NAC, glycín, glutamin a prihodil som aj stovku alfa lipoovej kyseliny na podporu tvorby. Vždy mám hrôzu, čo to so mnou spraví, pretože keď to spustí detox usadených kovov, tak to je peklo.

Inak celý mesiac čo som bral B3 a B komplex som cítil silné ťahačky v mozgu. Podobné ako pri detoxikátoroch, len ešte silnejšie. Teraz už ich necítim.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 211
Reputácia Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://psychiatria.nazory.eu/
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  slnecnica St 6 október 2010 - 0:46

fiha nejako vas tu pribudlo... dnes musim o stvrtej vstavat tak uz necitam, idem spat ale ked bude cas tak sem nakuknem.
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 409
Reputácia Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica St 6 október 2010 - 12:38

no tak som si precitala asi vsetky strany diskusie odkedy som tu bola naposledy (ze to bolo uz davno...) a.. no nemam velmi co povedat, az na zopar veci.

matej, prikladas prilis velku dolezitost svojej osobe. je zbytocne riesit, ci doktorka ktora sa na teba vykricala (ostatne, ktovie ako to vlastne bolo lebo tvoja interpretacia moze byt skreslena, mohla pouzit len ton hlasu ktory sa ti ktovieako nepacil a vzal si to ako osobny utok), ci mala vtedy nejake osobne problemy alebo nejakeho pacienta ktory ju rozculil pred tebou. je dost mozne, a asi aj najviac realite sa priblizujuce, ze si ju jednoducho nastval. co nie je ziadne umenie, nasrat doktora (alebo kohokolvek komu sa zdoverujeme)- poznam z vlastnej skusenosti. a povedz, pacilo by sa ti keby k tebe bola doktorka neuprimna? cize- nahneval by si ju a ona by ti s americkym usmevom na tvari povedala nieco velmi mile? mne by sa to nepacilo..postrehla by som tu neuprimnost (a urcite aj ty) a toto by ma mrzelo viac nez keby na mna dakto zvysil hlas. pravdepodobne si si to "zasluzil" ...co neber prosim ta ako vycitku alebo dovod obvinovat sa. je uplne normalne ze niekoho nastves, stane sa ze aj teba ludia nahnevaju nie? preco sa teba takto dotkne ked na teba doktorka nakrici, ked ty- ako vravis- nadavas ludom na chatoch? aby si to nepochopil zle, nechcem ta kritizovat, len chcem povedat ze vo vztahu lekar- pacient je velmi dolezita uprimnost a autentickost a preto by si doktorke nemal zazlievat ze prejavila emocie, naopak, moze to znamenat jednoducho to, ze jej na tebe zalezi... co je dobre, nie?

robo- chapem pocity ohladom ohovarania inymi osobami.. odhliadnuc od toho ci si to namyslas alebo je to realne.. (aj ked je velmi pravdepodobne, ze si to len namyslas, nie je v tom ziaden rozdiel pretoze je to tvoja PSYCHICKA REALITA).. bola by som rada keby si mi odpovedal, alebo sa aspon zamyslel, nad tym- preco ti to vadi, ze sa o tebe ludia rozpravaju? co konkretne ti na tom vadi? co by sa stalo, keby si zrazu zistil, ze ta nikto neohovara, ze si ludom lahostajny, resp. ze o teba neprejavuju zvyseny zaujem? asi chapes kam mierim ale aj tak.

inak matej, som velmi rada ze si zacal chodit na psychoterapiu. sam vidis, ze to pomaha Smile

filipka- suhlasim so vsetkymi prispevkami ktore si napisala za ten posledny mesiac ci kolko, co som tu nebola, tykajuce sa vitaminov aj ineho.

o pripadoch kedy boli "psychotici" vylieceny rybym olejom a podobnymi zaujimavymi preparatmi, si myslim svoje... preto aj tie uvodzovky. ostatne... schizofrenia urcite nema jedinu pricinu, su aj pacienti ktori maju len jednu psychoticku epizodu za cely zivot (ale su to este stale schizofrenici??)..a taki mozu byt vylieceni za rok s pomocou rybieho tuku/vitaminov/cisto psychoterapie/cohokolvek... alebo s pomocou liekov tiez za rok, alebo aj za pol roka, ktovie.. a este jedna vec mi napadla.. k tej liecbe absolutnou hladovkou, ja si myslim ze pri striktnom dodrziavani metody sa nou moze vyliecit uplne kazdy pacient za *** dni (za *** doplnit dobu ktoru je telo schopne vydrzat bez prijmu potravy) dancing

lapaj, je super ze citas Smile a co take? ja som pri zeldoxe tiez nemohla vobec citat. precitala som vetu a nevedela som o com bola. tiez som mala pocit ze sa mi strasne zhorsila pamat ked som brala zeldox, ale ci to bolo liekmi alebo mojim vtedajsim stavom, to sa asi neda posudit.

Laura, no a ako teda s tvojim druhom (kdesi v davnejsom prispevku si pisala ze sa s nim rozchadzas..)?

no a aby som len do vas nerypala, poviem aj o sebe.. nepisala som sem kvoli tomu ze som absolutne nemala na to cas. najprv som mala tie statnice (ktore som robila na dvakrat- jednu polovicu v juni druhu v auguste) a potom som mala ine povinnosti.. teraz mam uz "len" skolu takze mam znova trochu casu hliviet pred monitorom lol! ...a mam si hladat psychologa ale psychiater mi povedal ze nevie ci je v mojom meste nejaky taky ktory by ma zvladol angel juch!
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 14:05

Super sa mi uľavilo odkedy zasa beriem antiparazitiká. Takže účinkujú na mňa antiparazitiká a detoxikátory kovov. Neúčinkujú psychofarmaká. Pred chvíľou som si po dlhej dobe pozrel príspevok, ktorý som zverejnil pred rokom. Podľa výsledkov celkom na mňa sedí. Ešte musím niečo pozháňať na plesne. http://detox.uforum.sk/topic/139/schizofrenia/
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anonym St 6 október 2010 - 14:51

prave si idem aplikovat vytazky z koreandora, pretoze unifikuju detekciu aldehydov v tele. mam aj masnerovy sirup proti parazitom (odporucam, Ivan). rano som si dal vyluh s bobkovych listov, vyborne precistuju krvne riecisko, co je v pripade mozgu velmi dolezite a prospesne. vecer zahajujem bylinkovy kokteil-zmes caju Kokajca, cucoriedky a zeler.
budem informovat o priebehu zlepsenia ochorenia.
Drzte palce. it is perfect
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 886
Reputácia Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anonym St 6 október 2010 - 17:07

mimochodom, slnecnica, opat ta tu rad vidim. it is perfect
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 886
Reputácia Reputácia : 26

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Igor St 6 október 2010 - 17:46

Citát zo stránky: http://www.1sg.sk/www/data/01/projekty/2009_2010/masters/kriza_ludskeho_spravania/prejavy%20sikanovania.html

"Ako by sa malo dieťa brániť?

Nemalo by sa dať vyprovokovať ani vystrašiť aj keby boli útočníci viacerý. Dieťa by im malo povedať aby mu dali pokoj, aby sa doňho nestarali. Ak by sa aj po týchto slovách naďalej vyskytovali príznaky šikany, nikdy by nemala ísť obeť okolo agresorov sama a už vôbec nie na miestach kde sa ľudia často nepohybujú. Dieťa by sa malo pre istotu pridávať k skupinkám ľudí a aj k tým ktorých nepozná, len aby nebolo samé. Najhlavnejšie však je, aby sa s týmto problémom dieťa zdôverilo rodičom alebo inej dôveryhodnej dospelej osobe.
"

Tak som sa aj správal, pokojne som šikanujúcim spolužiakom vysvetľoval, aby mi dali pokoj a nestarali sa do mňa, ale nezaberalo to. Oznámil som to aj triednej učiteľke, výchovnej poradkyni a situáciu nezvládli, akoby vôbec nevedeli reagovať v podobných situáciách. Mala by existovať osveta pre učiteľov a povinné semináre pre výchovných poradcov a triednych učiteľov ako reagovať, presný manuál ako je to na tej stránke. Teraz to už možno aj tak beží, ale keď som bol ja žiakom tak nie.
Igor
Igor
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 147
Reputácia Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  filipka St 6 október 2010 - 17:54

Ivan, to vazne netusim, preco tak reagujes :-) Ale poviem ti, ze pred istym casom sa robil u nas na fakulte vyskum propolisu (rozne typy vyluhov) a skusal sa na pacientoch. No a jedna pani mala taku alergicku reakciu na vodny vyluh, ze potom mala alergiu vzdy, ked isla okolo budovy, kde jej spociatku ten propolis podavali. Takze alergicku reakciu nespustil propolis, ale vedomie, ze je blizko miesta, kde sa dostala anafylakticky sok, cize absolutne cista psychicka zalezitost.
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 6 október 2010 - 18:14

Igor, tak toto čo si uviedol zaručene písal človek, ktorý sa v praxi so šikanou ani nestretol. Na webe píšu, že verbálne ataky, nadávanie, ponižovanie, ale skutočnosť je taká, že toto je len veľmi mirna forma. V reáli máš tvrdé fyzické ataky, fyzické ponižovanie, robenie si so šikanovaného otroka... Zaručujem, že to čo je spomenuté ako riešenie na tej stránek, funguje možno len pri veľmi miernych formách. V zásade môžem prehlásiť, že pisateľ nevie o čom píše.

Hardcore šikana nie je o verbálnom ponižovaní ale o systematickom fyzickom napádaní. V prípade rozvinutej šikany je už len málo možností jej eliminácie. Obrana proti takejto agresii je v prvom rade práve na (potenciálnom) šikanovanom. Dôležité je dať pocítiť šikanom, že obeť sa ľahko nedá šikanovať, že sa bude brániť. Vhodné si nájsť priateľov, ktorý napomáhajú efektnej obrane. Najhoršie čo môže šikanovaný urobiť je trpieť ataky a spoliehať sa na skutočnosť, že to všetko prestane. Keď už je toho príliš obráti sa možno na autority, ale to môže byť šikanovateľom aj celý kolektív. Následne je to nepomer vo výpovediach, keď časti kolektívu je to prakticky jedno, a druhá časť - aktívny šikanovatelia uvádzajú pragmatické dôvody a otočia vinu "za všetko" na šikanovaného. Riešenia rozvinutej šikany sú veľmi ťažké. V tvojom prípade to "vyriešili" odčlenením Ťa od kolektívu individuálnym štúdiom. Následky šikany môžu byť skutočne alarmujúce.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Igor St 6 október 2010 - 18:55

Tuto.
To máš pravdu, raz sme spravili celotriednu konfrontáciu, tí čo ma nešikanovali boli radšej ticho, nikto sa ma nezastal, zato ostatní sa začali vyhovárať rôznymi nezmyslami a dávali mne za vinu, že ja som na príčine a bol som voči ním sám a oni 6-7 do mňa.
Igor
Igor
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 147
Reputácia Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivan St 6 október 2010 - 20:07

Koriander funguje aj ako detoxikátor ťažkých kovov, hlavne ortuti. Dokáže vytiahnúť ortuť z mozgu, ale nie je jej dobrý vynášač z tela, preto sa používa v kombinácii s chlorelou, ktorá je lepším vynášačom.

To čo mi teraz intenzívne zabralo na parazity je Clarkovej trojkombinácia, ktorá postihuje všetky tri vývojové formy parazitov. V prírodnej medicíne je to najuznávanejšie antiparazitikum.
Ivan
Ivan
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica St 6 október 2010 - 20:33

Ivan, a ty mas cervy ci co? a ortut?? odkial by si ju mal ako nabrat? ako zivotne prostredie je zasvinene kadecim, ale aj tak. antiparazitika. ved to uz len na pohlad je odstrasujuce slovo. ani psom sa nema davat odcervovacia tabletka kazde tri mesiace tak ako radi kazu vyrobcovia tych pripravkov, lebo je to zbytocne ked pes nie je zacerveny.
mas pocit ze mas v tele nevhodne veci a tie musia prec lebo ti sposobuju psychicke problemy?
a ked uz sme pri antiparazitikach, ked pises ze clarkovej kombinacia postihuje vsetky tri vyvojove stadia parazitov, ktore parazity konkretne mas na mysli? lebo tych je teda dost, aspon co ja viem, a nie je jeden liek na vsetky.
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0