Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 5

Strana 52 z 84 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 68 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 5 - Stránka 52 Empty Re: Ako sa dnes máš? 5

Odoslať  Mischelll Po 19 január 2015 - 11:05

Ahojte Wink

Tuto - dúfam, že sa už vo veľmi blízkej budúcnosti dobre vyspíš v noci....ako ja viem je to také únavne ležať a nezaspať....ale verím tomu, že či už z unaví, alebo tak proste sa už vyspíš v noci....a bude ti lepšie flower

Matej - skúškové sa mi vždy zdalo krátke....ako, aj keď som skončila skôr zo skúškami tak sa mi to zdalo krátke...ale to som ja...proste ja mám rada také leňošenie cool

tak dnes som mala chuť a čas niečo napísať tak pre istotu už druhy krát píšem .....lebo prvý príspevok mi záhadne zmizol.....ale čo už tak aspoň to čo si spomínam, že som chcela napísať .....dnes mám taký  oddychový deň v podstate veľmi kľudny a konečne som sa dobre vyspala až 10 hodín po víkende to dobre padne keďže som bola u kamarátky a veľa som toho nenaspala....totižto nebola to moja postel....ani vankúš....a už som asi stará na také návštevy - keď mi už aj vankúš vadí lol! ....inak čo sa cvičenia týka tak som ani naposledy keď som písala, že budem cvičiť - necvičila, lebo som bola vonku a spadla na mokrom chodníku a dosť som si udrela ruku aj zodrela a hlavne svaly ma boleli.....tak som v ten deň už vôbec necvičila....myslela som si, že na druhy deň to prejde...ale už je 3 deň a stále tie svaly cítim....nie je to veľmi veľká bolesť už ale udreté to je....tak ale dnes už plánujem cvičiť, tak snáď to vyjde...

Prajem pekný deň community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Tuto Po 19 január 2015 - 21:03

Ahoj Matej,
držím Ti palce, aby nielen skúškové obdobie dobre dopadlo, ale aj aby si bol zdravotne fit, lebo aj to je podmienkou, aby bolo všetko Ok. Ďakujem za želanie, aby bol ten spánok lepší, hlavne myslím na to, aby som sa neskĺzol niekde do patológie F25.

.....................

Ahoj Mishelll,
tiež Ti ďakujem za podporu, ráta sa mi to dosť, lebo u mňa môžu spánkové problémy pohnúť veci rôznym smerom, a to napriek správnemu užívaniu liekov.

.....................

Dnes som spal ako batoľa, teda kvantitatívne, t. j. 10 hodín. Ani neviem, či to je dobré, alebo zlé. K tomuto si myslím, že som zase pohol so spánkovým režimom kdesi na vedľajšiu koľaj. Inak cez deň sa venujem príprave na zamestnanie, a dúfam, že postupujem správne. Zdá sa mi, že som trochu pozadu, lebo sa mi toho tu akosi nakopilo. Sú to samé zaujímavé veci, ale čoho je veľa toho je dosť, t.j. mal by som si asi dať prestávku na chvíľu od toho. Veru aj z bonboniéry sa dá prejesť...

Inak som bol po dlhšom čase v knižnici a v známom prostredí som trochu pookrial. Ako ZTP mám nárok na znížené členské. Zdržal som sa síce krátko, ale akosi som bol tomu rád.

Ostatné podobne, alebo zhodne s minulými mojimi príspevkami. Iba ak to, že som sa posledné dni trochu rozfajčil, čo ma vôbec neteší.

Pekný pracovný týždeň želám. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Ut 20 január 2015 - 12:49

Ahojte, opäť stihnem len rýchlu pozvánku na zajtrajšie zello:

http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/udalosti/aktualne/32-dev-tnaste-zello-dialogy

majte sa,
J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 20 január 2015 - 20:14

Ahojte,
verím, že ste všetci v poriadku a netrápi vás žiadna závažná chorobnosť.

U mňa akosi unaveno. Včera som viac polihoval, ale neprikladal som tomu veľkú váhu. No dnes to bolo žiaľ podobné. Hoci som bol krátko vonku, ale väčšinu dňa som polihoval celý ustatý. Možno je to tým, že som vstal samovoľne už o šiestej ráno a držal som sa, aby som zase nezdriemol.

Na druhej strane je tu fajčenie, ktoré praktizujem viac ako treba. Ako som nedávno písal na balkóne mávam hlasy, ale cigareta je silnejšia ako ja, a tak sa tam vždy dotrepem. Denne vyfajčím už niečo nad škatuľku a dosť ma to trápi. Myslím, že zdravie aj vyhodené peniaze, ma stojí môj nikotinizmus. Pri mojom doterajšom príme je to nemalá suma, priam luxus.

Naďalej ma tak trochu trápi nadváha a žiaľ nemám ani ďaleko k obezite. Chcelo by to radikálnu zmenu v úprave jedálnička a taktiež viac dať fyzičku do poriadku. Na nešťastie dávam prednosť fyzickej pasivite oproti aktívnejšiemu odpočinku.

Príprava na prácu mi ide pomalšie ako by som potreboval. Venujem sa tomu subjektívne dostatočne, ale keď sa na to pozriem s nadhľadu, dalo by sa aj viac. Nechcem to však robiť na úkor iných aktivít, ktoré sú už priam mojim zvykom (Aj, Nj, Čítanie odb. textu aj Geo.). Je to zato zvláštne, že mi pribudli cca 2-3 hodiny práce a ledva to napasujem do môjich pasivít, alebo neaktivít. Je to jednoducho náročnejšie ako som si myslel. Zatiaľ mi to aj tak ide celkom dobre, takých 80%-90% s celku mám už urobených, čo som hrdý a teším sa tomu. Je to paradox, na začiatku keď som dostal dané za úlohu, išlo mi to ako hodinky, avšak teraz ten kúsok mi robí problém.

Inak sa mám fajn, v zásade mi nič nechýba, a je to tu taká pohoda.
Majte sa pekne, myslím na vás, že čo a ako. Teda: ako?
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Št 22 január 2015 - 10:32

Ahojte,
dnes to tak vyšlo, že som si našiel chvíľku na napísanie. Včera sme na zellu si pokecali spolu s tutom. Boli sme len dvaja a ja som si hovoril, že som to asi čiastočne (možno z väčšej časti) zapríčinil ja. Mal som toho v poslednej dobe viac, nechcel som aby ste prišli o zello a tak som hádzal termíny sem tam. To posledné som dal vedieť na poslednú chvíľu a už napr. ester nestihla ani zaznamenať. Verím, že pravidelnosť (po ktorej už sme aj tak viacerí volali) všetko len zlepší. Hlavne ak si zvykneme, budeme si vedieť lepšie organizovať týždeň. Všetci budeme vedieť, je štvrtok 20:00 máme zello Smile.

Podrobnosti a termíny či témy nájdete na tomto odkaze:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/udalosti/aktualne/33-pravidelne-zello-dialogy

začíname teda 29.1.2015 20:00 a odvtedy už snáď každý štvrtok v tomto čase...

Matej - pre teba sa zjednoduší "propagácia" - stačí už na stránkach len poopraviť text, že každý štvrtok 20:00 bude zello... Ešte v jednej veci sme ťa včera, Matej, spomínali. Že by sme ťa veľmi radi počuli. A to určite nielen my dvaja čo sme tam boli ale aj ostatní účastníci zella. Zvládol si už toľko vecí, pár krát si aj tu dal čiastočný nádejný prísľub, že možno raz sa odhodláš...

Majte sa pekne, budem sa na vás zas tešiť na zellu a budem sa snažiť si nájsť aj čas napísať pár riadkov. Majte sa pekne, spite dobre, a vôbec.. pokoj v duši Smile.
Díky.
J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 22 január 2015 - 23:27

Ahoj xkrchnav,
teším sa na ďalšie Zello a dúfam, že nás tam tentoraz bude viacej. Týmto aj pozývam fórumákov na túto diskusiu. Dobré by bolo, keby ste sme sa vyjadrili, čo by ste sa chceli porozprávať touto formou, prípade čo zlepšiť a podobne.

...............................

U mňa síce všetko funguje po starom, ale samého ma to mrzí. Znova som nabral kilá, ktoré som zhodil a to za pár dní. Takže ak nič nefunguje jojo efekt je u mňa prítomný. Dosť ma to sklamalo pri večernom vážení. Fajčenie ma štve stále, hoci s tým možno aj niečo urobiť môžem, ale v zásade je to dosť silné. Jednoducho myslím, že mám silu to zredukovať, ale ešte som ju v sebe nejako nenašiel.

Príprava do práce našťastie prebieha dosť dobre, už to mám len na zajtra a potom už len drobnosti. Keď bude hotová stránka, posunie vám link, som tak trochu netrpezlivý, a bol by som rád hocakým vaším názorom.

Patológia je u mňa stále tá istá, trochu mám dojem, že by som mal užívať aj viac Amisulpridu príp. Haloperidolu. Z liekov ma trochu "suší" v ústach, dlhšie sa odhodlávam ísť medzi ľudí, hlasy na balkóne. Zaujímavé je, že v telefonickom kontakte je to všetko v pohode, ale v tom osobnom cítim určitú tenziu (napätie). Spanie nič moc, teda najmä spánkový režim.

Celkovo sa cítim dobre. V zásade zvládam všetko potrebné a aj napriek pár príznakom fungujem primerane.
So srdečným pozdravom Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll Pi 23 január 2015 - 10:37

Ahojte Wink

xkrchnav - tak nápad s jedným termínom na Zello sa mi veľmi pozdáva....aj čas sa mi zatiaľ páči it is perfect ....na posledné Zello stretnutie mi to ťuklo, keď už bolo skoro po ňom...tak som sa už neprihlásila....nie je to tak, že zabúdam ale v ten deň som nečakane išla do mesta....a potom som bola dosť unavená z toho....ako aj som rozmýšľala o iných veciach, že aj som chcela prísť ešte ráno a keby že nemám taký ubehaný deň tak by som aj prišla v pohode na Zello, ale stačí, že mi do toho príde par nečakaných veci a nestíham nič.....sama som pre to na seba naštvaná flower ako nie tak veľmi, ale to ma štve, že ten deň som mala toho viac naplánovane.....aj anglinu aj cvičiť...a nič s toho mi nevyšlo...

Ako sa mám?....no povedala by som, že veľmi dobre.....nechcem to zakríknuť, no mam sa fakt dobre.....jedine čo ma tak trochu trápi som opísala hore....ale to je vlastne u každého rovnaké...teda zrazu príde niečo nečakane, možno prekvapivé....a tak sa zmenia plány ....čiastočne ma aj napadá ako to riešiť lol! ....takže ako nie je to niečo závažne....inak k cvičeniu tak som cez týždeň až 3x cvičila čo si myslím, že je veľmi dobrý výsledok som na seba hrdá.....aj keď skôr som pribrala, ako schudla jumping ....ale aj to časom príde si myslím....netrápi ma to nejako .....vidím dnešný deň ako veľmi v pohode....až nudný...ale pokúsim sa niečo urobiť naviac, aby bol krajší....

Pekný deň prajem community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav So 24 január 2015 - 9:40

Ahojte,
ja som sa včera s dcérkou dohodol, že si ráno pôjdeme zabehať von. A ona sa na to tak tešila, že vstala ešte pred budíkom - 6:40. Veľmi sa mi nechcelo ráno, ale potom som bol rád, že sme si vyšli. Bolo to super. Len síce 20 minút lebo bola dosť zima, alebo bolo to fajn. Teraz som si našiel trochu času, pozmeniť úvodník na mojom webe, bol by som rád, keby ste mi povedali, či sa vám zmena páči. Mal som pocit, že to pred tým nebolo dosť prehľadné čo vlastne ten web má znamenať. Dal som hneď do úvodníku aj "reklamu" na zello.

http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/

Matej! Počúvaj - čo mi lezeš do snu? Smile už sa mi snívalo, že si písal na zello, že ešte sa necítiš ale sľúbil si účasť nejak v marci Smile.

No dosť už, k zellu budem radšej písať v téme pre zello nech to tu nespamujem.
https://www.schizoforum.net/t264p75-topic#9522

Cez víkend máme v pláne oddychovať, chceli sme ísť plávať, ale Timejka ochorela, takže nič. Ale príde švagor na návštevu tak sa už teším, zahráme aj nejakú hru asi. Doskovú - mám rád také hry.

Majte sa pekne, venuša ak čítaš, tiež ti prajem aby si sa mala pekne a všetkým čo len čítajú...
J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Michal So 24 január 2015 - 10:11

Caute,priatelia!
Konecne som nasiel trochu casu,ale hlavne energie a chuti napisat,ako sa mam.
Momentalne som na tom uz ovela lepsie ako po ostatne dni a tyzdne odkedy som sa sem neozval...
Situacia okolo mna sa upokojila a uvolnila,a to v tom zmysle,ze aj v praci ustal ten zdrvujuci tlak na moju osobu,aj v beznom zivote sa mi dari uz lepsie...
Tento tyzden bol vskutku pretazky!V praci sa mi totiz z nadmernej unavy stalo presne to najhorsie,co som nechcel.V utorok som zazil take pretazenie,ze mi zacalo opat vyvracat oci dohora,dalej silne vtierave myslienky a hlavne sa mi v mysli dookola bez prestania prehravali otravne hudobne variacie.Toto zacalo uz dve hodiny pred "fajrontom"!Nemohol som sa sustredit na pracu,lebo som nemohol z hlavy vytlacit tie nezmysly a stale som nedokazal upravit zorne pole nejako do stredu.Lebo,ako som uz vyssie pisal,oci mi neustale ulietavali kamsi dohora... pale Este treba dodat,ze mi v tych tazkych chvilach za chrbtom stal nas bulharsky hlavny sef a sledoval moju(nasu)pracu.Veru,tazko bolo...Jedine,na co som sa zmohol,bolo modlenie sa a tvarenie sa,ze pracujem.Ale pomohlo to,lebo do konca smeny sa tieto neprijemnosti(aj ked to je slabe slovo!)zmiernovali.Boh mi skutocne pomohol,lebo keby sa to neprestalo stupnovat,tak sa "doplazim"k veducej do kanclu a podavam okamzitu vypoved!Ale,ako som uz napisal,ustal som toto vsetko a nic naozaj zle sa neprihodilo,vdakabohu...
Zvysok tyzdna bol uz viac-menej "iba"fyzicky narocny...Takze som stale zamestnany! angel A to je podstatne!

Dnes sa chystam do Stareho Tekova(dedinka pri Lv) na akusi verejnu zabijacku,na ktoru ma zavolal jeden moj novy kamarat.Takze sa tesim!
Pekny vikend Vam prajem a nech sa Vam vyhybaju taketo "krajne zivotne situacie"
So srdecnym pozdravom Shadow giving a hug community together
Michal
Michal
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 265
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : Poprad resp.Levice

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav So 24 január 2015 - 10:17

Ahoj Shadow,
je radosť čítať, že sa lepší a hlavne, že stále máš prácu. Tiež viem, čo je to "tváriť sa že robím" aj keď mám namále. Síce to nebolo prevracaním očí, ale neuveriteľnou únavou a neschopnosťou myslieť. Keď už som vedel nespať, čumel som do toho programu, netušil kde začať, kde pokračovať. A hlavne mi to prišlo strašne zložité - proste že ak sa pustím do tej alebo onej časti, rozbijem veľa vecí a potom to do konca pracovnej doby nestihnem dať dokopy. A tak som sa do ničoho veľkého nepúšťal a tešil som sa, keď som dostal kratšiu prácu, ktorú som vedel že sfúknem za hodinku... bolo to zlé. Ale už to tiež chvalabohu tak nie je. Uži si zabíjačku - my máme takú klubovú, naplánovanú na február, tiež sa dosť teším.

J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 24 január 2015 - 12:32

Ahoj Shadow. Teším sa, že máš stále prácu a statočne bojuješ, držíš sa. Nemáš to vôbec jednoduché, preto klobúk dole. Si veľký bojovník. Na to vyvracanie očí si skús popýtať u lekára Akineton, vyzerá to na nejaký extrapyramídový syndróm v dôsledku užívania antipsychotika. Možno ho už berieš, tak potom beriem radu späť. Veľmi Ti držím palce a želám len to najlepšie, bratu. it is perfect giving a hug

X, tiež sa teším z pravidelnosti Zella. Propagácia na schizo.sk je teď už opäť aktualizovaná. Ďakujem Vám obom, Tuto a X, že ste na mňa na Zelle mysleli, a to dokonca tak, že Ti leziem, X, do sna. Very Happy Uvidím, ako sa premôžem a zariadim. Smile Porobil som zároveň nejaké tie zmeny tu v hornej časti schizofóra, sú zosumarizované dole v metafóre v oznámeniach. I love you

Mischelll, je to geniálne, že sa máš vyslovene dobre. Niektorých by to mohlo znechutiť, že oni sa majú zle a Ty sa máš dobre, ale mňa to naopak povzbudzuje, že sú stále veľké možnosti, ako sa mať lepšie a byť takpovediac ako Ty. Mrzí ma, že Ti vtedy nevyšli plány, ale rozhodne, aj keby sa to stalo viac ráz, nenechaj sa odradiť a plány si naďalej rob. Lebo niektorí už rezignujú a radšej si už nič neplánujú. A to považujem za chybu. Verím však, že Ty tak skoro taký prípad nebudeš, lebo Tvoje plány sú skvelé (cvičenie, prechádzky, mesto,...) a živé. Držím palce a tiež prajem len to najlepšie do ďalších dní. I love you it is perfect

Ahoj Tuto. Pozorne čítam zakaždým Tvoje príspevky a teší ma všetko, čo sa Ti darí. Dni máš evidentne naplnené a nedá sa vôbec povedať, že by si stagnoval - práveže napreduješ míľovými krokmi. Smile Čo sa týka fajčenia, chápem Tvoj návyk. Nielen preto, že aj ja mám svoje druhy návykov, ale aj preto, že v okolí tu mám tiež fajčiarov. Môj brat sa snaží odnaučiť už dlhé roky. Nejde mu to. Ale otec napr. dokázal prestať z hodiny na hodinu, akonáhle dostal porážku a povedali mu lekári, že ak neprestane, tak môže prísť veľmi rýchlo porážka ďalšia, tento raz fatálna. Ono asi sa človek musí nejak zmieriť so všetkými tými absťákmi a nebojovať s nimi, jednoducho ich mať rád a akceptovať ich ako nejakú formu odrieknutia, alebo sebazáporu, niečo na štýl, že sa trestám, alebo pokorujem. Jednoducho si nejak vyhradiť pár dní, možno aj 5 až 10 dní, kedy nebudem robiť nič, iba triasť sa na posteli a spať a doslova úplne odovzdane prežívať dobrovoľne všetky tie absťáky na sebe, vnímajúc to ako dobrovoľnú cenu za to, že mi potom bude lepšie (trebárs zdravotne, ekonomicky atď.). V tomto prípade neplatí, že sa mi to ľahko píše, lebo ja mám svoje typy závislostí, ktoré síce nie sú fajčením, ale tiež ich neviem prekonať kvôli absťákom a momentálne som vo fáze, že tie absťáky trpím, akceptujúc ich a nebojujúc s nimi. Prosím, neprijmi to ako mudrovanie - sám viem, že musím byť veľmi v tejto veci pokorný a nepoučovať Ťa, a to už len preto, lebo ešte svoje typy návykov som nedoriešil do zdarného konca, a preto nemôžem povedať, že by som Ti písal z pozície úspešného víťaza nad nejakou závislosťou (a tobôž nie nad fajčením, uf). Takže to len taká myšlienka na inšpiráciu... ani nie že rada, skôr niečo na rozmýšľanie. silent pale Aj Tebe, Tuto, želám len to najlepšie do ďalších dní, nech sa Ti darí a si pokojný a šťastný. it is perfect giving a hug Smile

matej
community together

Ako sa dnes máš? 5 - Stránka 52 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 24 január 2015 - 13:21

Ahojky znovu Smile

Už asi týždeň som nenapísal, čo nové u mňa. Hmm. affraid

Mám sa vlastne dobre. Tento týždeň som mal veľmi náročný, aj preto som nemal veľa času sem chodiť písať. Spával som priemerne 3 až 4 hodiny za noc. Jednak som sa venoval počítaču, notebooku, kde som sa usiloval cez USB nainštalovať Windows, pričom človek by ani neveril, koľko rôznych prekážok to bude obnášať dať WindowsXP na SATA disk cez USB - doteraz mi to aj tak bootuje len z USB kľúča, pričom moja stará Motherboard ani neakceptuje moju novú RAMku. Proste som riešil samé problémy a lozil po zahraničných fórach, kde som vyzvedal riešenia. Teraz je to už viacmenej v pohode, tak sa teším. Nakoľko som laik v PC, tak si myslím, že to dopadlo nadmieru dobre. laughing

Iná novinka je, že som si cez týždeň súbežne robil intenzívny rekvalifikačný kurz. V podstate mám teraz od akreditovanej agentúry vzdelanie, že viem robiť Jednoduché účtovníctvo (systém jedn. účtovníctva, softvér Alfa, výkazy, rôzne typy daňových priznaní, DPH, účtovné závierky, zákony a teória, praktické účtovanie, výpočet odvodov, dane z príjmov, DPH, odpisovanie v odpisových skupinách, mzdové náklady,... atď.). Som z toho veľmi nadšený, chcem by som sa tejto oblasti v budúcnu venovať. Aj by som mohol byť živnostník, len teda najprv by som rád sa v tejto oblasti zamestnal aspoň dohodovo, aby som nadobudol riadnu prax. To bude teraz to najťažšie. Vo februári mi začína ďalší kurz... tento raz systém podvojného účtovníctva. jumping

Túto noc som sa konečne vyspal,... nejakých 11 hodín v kuse. V pondelok idem asi lekárke, lebo už mám dlho zaľahnuté v uchu a bolí ma. Asi mám zápal vonkajšieho ucha... zvukovodu. Iné fyzično v podstate dobre.

Po psychickej stránke: nálady ok, neurózy ok, flush strašne zhoršená (!) sad and unhappy Zatiaľ ma to negniavi na duši a to vďaka Escitilu, lebo ten mi myslím uľahčuje pozitívny prístup k veci. Psychotické príznaky - nič vážne.

Dnes plánujem odpočívať, hrať sa na PC + nejaké to upratovanie. Želám Vám krásnu sobotu a víkend, majte sa pekne. Pretty good Sun 1

S pozdravom
Matej
Huge smiley Moon

Ako sa dnes máš? 5 - Stránka 52 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 52 z 84 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 68 ... 84  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: