ako sa dnes mám
Strana 1 z 61 • 1, 2, 3 ... 31 ... 61
ako sa dnes mám
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
tyx81 likes this post
Re: ako sa dnes mám
Anonymný- Anonymný
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
viete, mam sa tak ako "normalny clovek" som stastna kvoli tomu, je to taky dobry pocit, akokeby to ani nebola pravda, ze som chora..!!!!
Uvedomujem si to najma ked som medzi ludmi, napriklad v obchode plnom ludi..
Prajem to zazit kazdemu jednemu z vas...!!!
Anonymný- Anonymný
Stávaš sa Pokročilým členom (všimni, že ostatní sú buď Nový člen alebo Domáci člen) a k tomu dostávaš ako prvučičký na fóre (ja sa nepočítam) HVIEZDIČKU pod nickom.
Len tak smelo ďalej!
A ostatní, všimol som si, že tiež máte k tejto méte blízko, takže o chvíľu budete už aj Vy mať hviezdičku a budete pokročilým členom. Super, to som rád, že naozaj to tu žije. Iste ste si všimli, že hostingová služba sem natlačila reklamný panel - to len svedčí o tom, že tam "hore" veria, že to má zmysel a ľudia sem naozaj chodia (takže je na kom zarábať, chichi ).
Všetko dobré Vám prajem, len tak ďalej.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Godiva- Nový člen
- Počet príspevkov : 20
Reputácia : 3
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Chcete pravdu? Neviem presne odhadnúť, či tie dve školy zvládam alebo nie. Ešte totiž neprišli skúšky a štátnice a bakalárky a všetko možné. ALE už teraz pociťujem výrazné tlaky, mám veľké stresy, z toho ma bolí vlastne ustavične brucho, býva mi nevoľno, mám "vrculky" v bruchu ako sa to hovorí po trnavsky, čiže sa mi stále chce na veľkú.
Sype sa to na mňa zo všetkých strán. Ráno vstávam o 4:40, aby som stihol autobus do Bratislavy, potom som v škole prakticky do pol druhej, niekedy aj do štvrtej,... kým zas dôjdem domov je už podvečerom, najem sa a začnem sa učiť, písať, tam čítať henten text, tamten text, z toho referát, z toho esej, z toho abstrakt, z toho elaborát, tam gréčtina, tam hebrejčina, tam latinčina, učiť sa, čo sme sa naučili v škole, pripraviť si vyučovaciu hodinu pre gymnazistov, kde si budem robiť čoskoro pedagogickú prax, potom nároky zo strany oboch školiteľov, tam jedna bakalárka, knihy čítať, študovať, druhá bakalárka, knihy čítať, študovať, pozliepať nejaký text. A učiť sa na ťažké štátnice, kde je milión päť iných otázok... joj... a to si predstavte ešte navyše, že musím to všetko zvládnuť na prospechový priemer pod 1,5 .... aby som si mohol dovoliť individuálny študijný plán, bez ktorého by som už nemal absolútne žiadnu šancu.
A to mám stíhať? A ešte aj chodiť cvičiť, a ešte aj občas by bolo vhodné spať, nie? Umývať sa, obliekať sa. ach... no čo budem rozprávať...
Mám z toho výrazné úzkosti, stresy, bolesti brucha, upadávam do malomyseľnosti a nakoniec mi vyskakujú negatívne príznaky ako avolícia, nedostatok vôle, motivácie a mŕtvy výraz. Aj si často poplačem.
Ľudkovia, neberte to tak, že sa nehrňte na vysokú školu, to len ja blázon sa ešte nechcem vzdať a chcem to aspoň do toho skúškového (ktoré bude mojím posledným klincom do rakvy) vydržať. Ale keď chcete ísť na vysokú, pokojne choďte, ale IBA NA JEDNU!
Prepáčte, že Vás tým zaťažujem, len som sa chcel vyrozprávať. Prosím, ale nepíšte mi odpovede typu: "jednu školu zruš a doštuduj poriadne aspoň tú jednu". Takéto reči budú aktuálne až keď sa zosypem v skúškovom období. Oki?
Prajem pekné dni. Pa.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dnes som uplne mimo, prepacte...vypla som mobil a idem kaslat na svet...
Godiva- Nový člen
- Počet príspevkov : 20
Reputácia : 3
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Strana 1 z 61 • 1, 2, 3 ... 31 ... 61
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13