Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 19

Strana 15 z 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Goto down

• Zaslať odpoveď

Ako sa dnes máš? 19 - Stránka 15 Empty Re: Ako sa dnes máš? 19

Odoslať  Pirat Jurk Ut 19 november 2024 - 0:49

teraz sa mam tak ze sa mi miesa spomienka s pocitom ako toto bol som 2021 v sucanoch a od jedneho cloveka som popravde si vybavil krabicku cigariet a miesa sa mi to v hlave ze to nebola krabicka cigariet ale drogy ale to je blbost tam drogy niesu len tabak a 1 kavicka denne nechcem tam uz ist v zivote akasi sestra mi tam povedala ze ked som bol raz v sunachoch ze zase skoncim v sucanoch ako to myslela neviem mam stoho vezenia strah…
Pirat Jurk
Pirat Jurk
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 14
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.05.2024

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Ako sa dnes máš? 19 - Stránka 15 Empty Re: Ako sa dnes máš? 19

Odoslať  Pirat Jurk Ut 19 november 2024 - 1:12

uz tu nebudem dlchsiu doby vypisovat ale keby mame rozobrat kdo s nas mal ake bludy tak ja som mal takuto haluzu ze isiel som vyvencit psika s naraz za panelakom ma cosi strhlo do akichsi vysin kde som videl asi 4 strazcov co neboli zivi ale bola to mocnost a povedali mi ty dedis tuto donekonecna vsemocnost purpurovich mracien nedali sme to tvojmu bohu co onas ani nevie ale ty jsroslav si to zashluhujes a tak si kral purpuru. a toto mi ostalo utvakw v pameti takze dopocutia vazeny.
Pirat Jurk
Pirat Jurk
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 14
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.05.2024

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0