Ako sa dnes máš? 5
Strana 53 z 84 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 68 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahoj X. Dane sme preberali pomerne dobre, čiže čo sa týka daňových priznaní, tak ich viem spracovať, aj áčkové i béčkové, pričom motorové vozidlá a nehnuteľnosti, tie mám v skriptách, takže to by som si mohol pozrieť poriadnejšie tam. Ak potrebuješ radu, pokúsim sa poradiť, len teda musíš rátať s tým, že by som bol začiatočník, a teda pred poskytnutím odpovede by som si radšej všetko overoval vo svojich poznámkach a skriptách. Aby som neporadil nejakú nelegálnu vec. Čo sa týka čulosti dnešnej Tvojej => tuším Ty mávaš nábeh na mániu, že? Ja len reku či tie vynechané lieky nemôžu k tomuto smerovať. Alebo asi skôr nie... lebo ja keď som istý čas vynechával ešte starý Rispen voľakedy v r. 2010 či 2011 (neviem presne), tak som cítil úplne evidentný nárast čulosti a iniciativity. A k tej veľkej osobnosti: chi, no to sa ešte budem báť viacej ísť na Zello, lebo s takýmito očakávaniami voči mne budem mať práveže strach, ako Ťa strašne sklamem svojou príšernou obyčajnosťou a nudným, tichým, ničnevypovedajúcim prejavom. A mimo to, keď dám dokopy fakt, že som mladší od Teba o rok, a že Ty už máš svoju rodinku, tak v podstate som pri Tebe ešte dieťa.
So srdečným pozdravom
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
---
Ahojky všetci
Včera som mal menšiu krízu, keď som bol smutný, koľko zla sa deje vo svete. Chodia mi totiž na facebooku a na maily odkazy na kopec článkov a videí o tom, čo všetko je skazené, nemorálne, zlé. A mňa to dosť deptalo... V rámci zachovania vnútorného mieru a pokoja v duši som prestal sledovať na sociálnej sieti úplne všetky linky, ktoré mi sprostredkovali tzv. nešťastné správy. Neodlajkoval som len tie skupiny a linky, ktoré poskytujú tzv. šťastné správy, motivačné alebo ohľadom chudnutia. Dokonca som žiaľ musel "prestať sledovať" niektorých priateľov, lebo tiež boli šíriteľmi a zdieľateľmi rôznych "nešťastných správ a informácií". Strašne sa bojím, či to nie je z mojej strany akýsi alibizmus, že reku sa uzatváram do svojho "šťastného sveta", kde si budem žiť súkromný pocit, že svet je pekné miesto, niečo na spôsob žitia pre seba samého. Rodičia ma presvedčovali, že to alibizmus nie je, ale presvedčený celkom nie som. Je to taký ten kweckov prístup, si myslím, lebo kwecko niekedy dávnejšie naznačovala, že si všetko to nešťastie vo svete nedá na svoju vnútornú pohodu siahať (to je moja interpretácia, nie jej slová). Chcem veriť a dúfať, že tento môj prístup je dovolený a ok.
A tak som si to všetko povymazával. Aj som si prečistil maily. Teď mám gmail len zo 6% zaplnený, pričom asi 1300 mailov som vymazal.
Cítim, že sa tak trošku oslobodzujem. Veľmi sa mi čoraz viac páči jednoduchý život, pokojný život, kde odo mňa veľa vecí nezávisí. Nie som proste vodca a ani mi to nevadí, nechýba. Schopnosť prispôsobovať sa považujem za kľúčovú.
Tak v rámci duševného mieru a pokoja na duši, smelo vpred!
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Riešim teraz skôr nudu. Škola začína ešte relatívne zadlho, na brigádu ma do podniku nevolajú, niet ma potreba. A tak som dosť unudený, hoci by som sa mohol venovať učeniu sa jazykov a upratovaniu. Ťažko sa mi do toho núti, takže sa vytvára začarovaný kruh, že sa nudím preto, lebo nerobím to, čo by som dobrovoľne mohol, a ono nerobím preto, lebo sa cítím unudene, rozbito.
Viem, je to hlúposť. Nejedná sa o skutočný problém, skôr ide o časový luxus. Začnem si zháňať nejakú ďalšiu brigádu... je to nutné, lebo na ten podnik sa nedá spoľahnúť. Dúfam, že si niečo nájdem, hoci mám nad 26 rokov a takých do brigád niekedy nechcú (kvôli odvodom).
Prednedávnom som hovoril, že neviem hodnotenie ročníkovej práce, tak už viem, dostal som B. Som happy.
Mám sa teda pomerne dobre, hoci unudene. Nálady stabilné, večerné pesimá sú slabé, resp. včera bolo trochu silnejšie, ale to bolo skôr len znechutenie zo svojej pasivity, než skutočný výkyv. Neurózy stabilné, flush zlepšená oproti minule. Oxazepam v januári užívam asi 3krát polku za týždeň. O návyku asi teda nebude reč. Chudnutie - trochu sa darí v tom smere, že trpím absťáky a akceptujem túto formu utrpenia relatívne dobrovoľne. Ako cenu za iné, lepšie stavy. Takže už nemám 82 kg, ako som mal, keď som pribral kvôli vianočným a posviatkovým prekrmovačkám, ale 2 kilá sú dole, a mám 80 kg. Dnes na váhe, aj včera, skĺzalo viac k 79,5 kg. Ide to teda pomaly, ale ide...
Želám Vám, drahí forumáci, veľa pohody a pokoja.
S pozdravom
matej
PS: A vy sa ako máte všetci? Aké máte dni, čo máte nové a čo staré? Ako sa cítite a čo momentálne najviac prežívate alebo na čo práve najviac myslíte?
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Tak ako sa mám?...no stále relatívne dobre....až je to nudne písať ....nie som ani veľmi smutná ani sklamaná...ako som bola predtým, keď mi niečo nevyšlo.....teda myslím práca.....ale beriem to v pohode.....ja neviem mne chodia po rozume v poslednom čase také veci, že tým som si musela prejsť, aby som vedela, že to zvládnem.....teda nemyslela som hneď chorobou...ale napríklad ohováraním - teraz je to už všetko v poriadku, neúspechom - teraz to tak tragicky neberiem....ako už pomaly všetko zvládam....aj keď si myslím, že to boli dosť náročné lekcie na pochopenie....ale zvládla som to....tak ja to už nejak neriešim....dnes som napríklad vytrieďovala nejaké staré oblečenie sú s toho 3 tašky ešte tam chcem niečo prihodiť a odnesiem to na zbierku....ako ja len raz za čas tak triedim oblečenie aj to musím mať na to takú vytriedovaciu náladu a vtedy vyhadzujem oblečenie zaradom .... ....ako a to teraz som len začala....takže tak....inak som sa už asi dve hodky učila angličtinu....neviem snažím sa viac naučiť ako som si to určila, že stačí.....a za posledné týždne som nestihla ani to čo som si určila....takže skôr len dobieham..... teraz trošku po slabšie mi ide anglina....neviem očakávala som od toho viac....nie, že by som sa nezlepšila to určite....ale stále robím chyby a neviem slovíčka...a tak....ako nie som z toho zdeptaná...ale, mohlo by to byt aj lepšie.... ....dnes sa chystám ešte na rýchlochodzu a cvičenie.....chcem aj tento týždeň aspoň 3x cvičiť aby som to mala ako sa povie " odcvičene" ale v dobrom ....tak nové nemám nič teda zatiaľ nič....a ani sa v blízkej dobe nikam nechystám.... ....inak u nás sa dosť ochladilo.... vonku prichádza, žeby konečne zima aj sa teším.....aj keď tu ešte poriadne nesnežilo...
Prajem pekný deň
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
pekný deň všetkým.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
nie tam som nevolala....to som myslela na iné ponuky čo mi nevyšli pravé tento týždeň....ale aj všeobecne...
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dnešok bol taký akýsi všeliaký. Dneškom dominovala pasivita a tak trochu aj smútok. Tak trochu akoby som fázoval do akejsi slabšej depresívnej nálady. Ani neviem, čo ma tak zobralo, aj som sem písal príspevok a neskôr som ho aj zmazal, dosť som polihoval. Pripadá mi to však nepatologické, len akási zimná zmena nálad. Pred chvíľou som mal fajn telefonát, trošku ma to vzpružilo. Väčšinu času trávim doma v izbe a občas zabehnem na NB a Net. Vybehol som aj do obchodu kúpiť dajaké ovocie, mlieko a vody. Trochu som urobil pár drobností v domácnosti a venoval som sa trochu aj práci aj štúdiu.
Ostatné dni som sa mal celkom fajn, len celkovo mi chýba viac pohybu po čerstvom vzduchu, poprípade nejaký šport, čo by napumpoval endorfín. Vôbec ten šport ma akosi trápi. Bol by som rád, keby som vybehol aspoň na pol hodinku dakde do fitka a trochu si zacvičil. Prečo to neurobím? Ani sám neviem. Keby bol dajaký futsal, idem hneď. Ale donútiť sa posilovaniu je akosi nad moje sily. Kúpil som si kreatín aj proteín a mám ich na očiach, aby mi pripomínali, že je najvyšší čas ísť cvičiť a bojovať aj v tejto oblasti, aby som nevyzeral ako knedľa. Žiaľ reálne sa to nekoná. Uvidím, budúcnosť je vždy otvorená.
Majte sa pekne. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 53 z 84 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 68 ... 84