Ako sa dnes máš? 5
Strana 49 z 84 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 66 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
Píšte, ako sa máte a čo porábate? Ako ste vykročili do nového roka? Ako sa cítite? Aké mávate nálady, pocity, myšlienky?
Ja sa dnes teším, že je tu u nás pekne slnečno a nie je taká štipavá zima. Na kontrole bolo dobre, ale nebol tam lekár, vybavili ma v nemocnici, pričom lekáreň, ktorá mi dodáva Xeplion na recept, je zavretá až do stredy. Zháňal som tú injekciu v ôsmich ďalších lekárňach, nikde to nemajú... vraj je to špecifická a drahá liečba, len na objednávku. Takže budem musieť ísť do BA zase v stredu a vtedy ma až pichnú. Čo už. Snáď už vtedy bude aj lekár, takže si budem môcť "objednať" aj papiere na prestup.
Matej Skalík napísal:Píšte, ako sa máte a čo porábate? Ako ste vykročili do nového roka? Ako sa cítite? Aké mávate nálady, pocity, myšlienky?
Mám sa dnes pomerne dobre. Myšlienky sú vyjasnené, nálada pokojná. V podstate ešte len pred chvíľou som prišiel z vybavovačiek, takže mi začína osobné voľno až teraz. Je dosť možné, že pôjdem na prechádzku, lebo vonku až tak neštípe a leukoplasty úspešne robia moje nové boty znesiteľnými. Asi si pôjdem kúpiť balzam na pery, a to schválne až niekam na druhý koniec mesta... s cieľom mať čo najdlhšie chodenie. Alebo budem nejak relaxovať... dnes to nebudem siliť.
Želám Vám pekný piatok a teším sa na Vaše príspevky, akékoľvek, krátke, dlhšie, vecné, odvecné... hocijaké.
S pozdravom
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej Skalík napísal:Píšte, ako sa máte a čo porábate? Ako ste vykročili do nového roka? Ako sa cítite? Aké mávate nálady, pocity, myšlienky?
Mám sa dobre....všetko po starom .....teda novy rok sme oslávili....a prvý deň nového roka ako sa hovorí, že "ako na nový rok tak po cely rok" som stihla takmer všetko čo som chcela....teda väčšinou relax...ale stihla som aj anglinu aj knihu čítať aj prechádzku zo psom aj ho trošku zabaviť a povenovať sa mu....aj film...akurát som chcela ešte cvičiť a to som už nestihla...ale verím aj tak tomu....že počas roka budem všetko stíhať aj to cvičenie.... Cítim sa fajn...v celku dobre...nič extra ma netrápi....a už sa teším na ďalšiu oslavu ktorá nasleduje...a teda ktorú chystám ....veľmi sa na ňu teším...dúfam, že vyjde podľa mojich predstav.....a že všetko na ňu zoženiem a včas....takže o týždeň oslavujeme zase
Pekný zvyšok dňa
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Matej - co vyhodit tv a skrine utesnit nech nepukaju? Podobna alternativa ako nedivat sa na obrazky, akurat zlozitejsia na uskutocnenie...?
Predsavzati som si takych pravych nedal ziadne. Ak chcem nieco zmenit robim to hned. A tak som zacal uz par dni pred silvestrom s abstinenciou, chcem este nieco so stravou urobit v spolupraci s kamoskou. Posledne 2 dni mam skoropost. Par veci som zjedol, povacsine ovocie. Citim ako sa odlahsujem doslova :-) .
Majte sa pekne, zello coskoro naplanujem, asi utorok alebo stredu, dam vediet este!
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Nábytok puká celý deň, ale myslím si, že človek je naň citlivejší, keď je sám alebo má strach alebo podobné nekomfortné pocity... Pre mňa je to už normáliš, puká mi to aj v novom hniezde pred zaspávaním, keď je po celom dni ticho. Tuším by som bez toho už ani nezaspala. Čakám na puknutie a potom kľudne zaspím
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/udalosti/aktualne/30-sedemnaste-zello-dialogy
teším sa na vás.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
všetko dobré do nového roka, veľká srdcia pre svojich blízkych a priateľov vám, nám všetkým prajem a chuť zmeniť čo je zmeniteľné...
Ja som sviatkovala s rodinou, boli sme u priateľov, ďalší u nás...tak kľudne a veľmi pokojne sme prežili sviatky. Krásnu polnočnú omšu sme mali, tak som cítila, že nie som sama vo svojom trápení...je to skvelý pocit.
Teraz prichádza to pracovné obdobie a vôbec sa nejak neteším...ale tak čo už, keď aj robiť treba. Cez vianoce som si ale všimla smetiarov, že robia vždy a ich práce si myslím, že nie je docenená...ľudia ich majú za také nič a pritom akú dôležitú prácu vykonávajú...a veľa takýchto pracovných miest je, kedy mi ležíme v teplúčku pri telke a iný musia pracovať...viem, je to prirodzený kolobeh, oni majú zase voľno inokedy...len tie sviatky asi každí túži byť doma pri rodine a svojich blízkych...
Matej, tak to pukanie som dávno počúvala aj ja...ale ani neviem, kedy to prešlo. Vlastne asi dávno, ani si to neuvedomujem. Niekedy mi ale vadí tikanie hodín...je to síce pravidelný interval, to je mi jasné, ale niekedy sa prichytím pri tom, že sa snažím nejak pravidelne prispôsobiť dýchanie tomu tikaniu a práve vtedy sa to zhorší...no asi je to blbosť...ale tak takto to nejak u mňa je...
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
maju prijem na urovni atestovanych lekarov
dostat sa medzi nich vyzaduje iste "usilie"
hypomaniak- Domáci člen
- Počet príspevkov : 37
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 08.10.2012
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Šťastné narodeniny Ti zo srdca želám, drahý Tuto! Nechže sa Ti darí a nech Ťa v novom roku života sprevádza čo najviac takých dojmov, zážitkov a udalostí, ktoré Ti budú prinášať samú radosť.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Budúci týždeň nás čaká veľa práce, zladiť všetkých remeselníkov na novej kuchyni... dnes som všetko obvolal a naplánoval. Ešte pár vecí chýba ale snáď to pôjde, držte palce. Díky. Štvrtok možno zájdem na SAA, tak keď tak sa podelím ak bude záujem.
Majte sa a všetkého dobrého prajem.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
veľmi sa mi ráta vaša gratulácia a taktiež zo srdca ďakujem. Práve dnes oslavujem 32 a uvedomujem si, že takýto vek je aj určitá zodpovednosť, hoci nielen sebe, ale aj voči druhým. Chcem tým povedať, že už by som mal aj byť niekde inde po stránke rodiny aj práce. Veď sa uvidí, čo a ako. Ešte stále nič nie je stratené.
................................
Ahojte,
mám sa premenlivo. Pár dní som smoklil kvôli prechladnutiu, nepomáhali mi ani lieky ani tradičné postupy. Teplotu som síce nemal, ale cítil som sa ustato. Po stránke duševnej choroby cítim len tú stabilizáciu, teda, nie je to ani horšie a ani lepšie. Vlastne len toľko, že som na tom tak, ako som písal aj minule aj predminule. V stredu idem na injekciu k doktorke, ale myslím, že tam bude len sestrička, takže budem rýchlo vybavený. Trošku ma trápi iba ak jedna vec okolo F 25, čím sa stala pasivita a nechuť do činnosti. Dávkujem si aj trocha menej Gerodormu, ako obvykle, stačí mi polovica tabletky. Tomu som samozrejme rád.
Na záver želám všetkým fórumákom všetko dobré do nového roka 2015 a veľa zdaru do boja proti chorobe.
S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
len v krátkosti pripomínam dnešne zello o 19:00. Majte sa!
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 49 z 84 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 66 ... 84