Ako sa dnes máš? 5
Strana 66 z 84 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 75 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
Problematika - hlavný dôvod je podľa mňa nebyť sám... Aj v depresii aj v mánii si myslím, že je dobré ak má človek niekoho po boku. Vo vzťahu "profi" linka dôvery si pripadám ako sám proti chytrákom čo vedia. Kdežto takto s človekom čo to zažil tiež sa cítim, že na to nie som sám. Aj keby sme nakoniec mali spolu ísť na krízové centrum... hoc len ak by bol so mnou na telefóne... tam asi nie je veľmi čou rozumieť či nerozumieť.
Jo matej - skúšam svetlý design aj na PC aj eto super na čítanie!
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej
príspevok neaktuálny
Naposledy upravil Matej dňa Po 16 marec 2015 - 20:44, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : relevancia príspevku skončila)
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Momentálne sa mám unavene. Snažil som sa dospať noc, ale 10 hodín mi, zdá sa, nestačilo. Čo už. Vcelku sa mám inak dobre. Príznaky sú ustúpené, manifestujú sa skôr neurózy (najmä zádery, poklopkávanie, flush). Chudnutie - mal som už 2 dni 79 kg, ale zas mi to dnes vystúpilo na 80. Takže je to také, že človek nevie, na čom je.
Tieto dni som zabíjal počítačom a fórom. Teď dnes musím za poobedie spráskať referát do školy. A tiež pôjdem kožnej na kontrolu znamienok, uvidím, čo objaví. A potom sa učiť na kurz...
Spánok som mal relatívne pokojný, zabitý natvrdo. Snívali sa mi skôr nepríjemné sny, napr. že zomrel môj školiteľ, alebo že moja škola bola schránková podvodná firma, ktorá skrachovala a vyhodila ma.
Želám Vám mnoho pevného zdravia a polepšenia do Vašich dní. Posielam všetkým objatie.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Po dlhšej dobe sa zase ozývam...teraz som mala také dosť ťažké dni...už som rada, že som doma ....na vysvetlenie bola som len u sestry na návšteve.....ta cesta bola zo začiatku perfektná...no potom pri ceste domov to bola hrôza ...môj vlak sa vykoľajil, ale ešte predtým ako som do neho nasadla....takže nikomu sa nič nestalo....len v daný čas nešiel teda nič nešlo...až neskoro večer...tak no tak som pochodila....ešte pred cestou mi začali slziť oči a kúpila som si očné kvapky....ale nič moc nepomohli teraz po ceste sa cítim ako riadne nachladnutá .....mam pocit, že zase mám vnútornú horúčku ešte k tomu horne dýchacie cesty mam asi chytené plus som nevyspatá.....
Pekný deň prajem
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Shadow, ja som to viac krát písala, že som pomoc X využila ale formou skypu...až som potom mala výčitky, že ma jeho manželka bude už neznášať, lebo otravujem, ale snáď mi to odpustí a budem sa snažiť už neotravovať, ak sa teda podarí...
Matej, veeeľmi sa mi páči, ako si to tu spravil, mne tieto farby oveľa viac vyhovujú, ako tie, čo boli pred tým, takže super
Mischell aj ja som chorá,teda bolí ma hrdlo... tak ty si riadna cestovateľka, to takto sama ideš? Aj ja sa chystám do RK ku kamoške, len neviem, kedy sa tam dostanem, už to plánujem asi aj 2 mesiace. Chcem ísť vlakom, keď to teraz máme zadarmo, tak to aspoň raz využiť, uvidíme, do kedy to tak bude...
Ja sa mám v celku celkom dobre. Aj psychicky aj fyzicky. Stále chodím cvičiť, tak snáď aj to ku tomu prispieva, že sa cítim dobre, až na spánok, ale to už klasicky...
Vyšlo slniečko, možnože sa budeme cítiť lepšie, ja to vnímam tak, že akonáhle je trochu krajšie vonku, aj sa mám lepšie...
No idem pomaly do práce, tak vám všetkým prajem dnes krásny slnečný deň
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ester,aj ja som uvazoval,ze sa X-ovi ozvem,ale nechcel som zatazovat svojimi problemami viac ludi,ako bolo treba.Lebo je pravda,ze nie som sam,ale mam okolo seba ludi,ktori su mi napomocni a nie je ich malo!Chvalabohu...
Ale,kazdopadne,byt "medzi svojimi"je nieco ine...Aj preto by som sa chcel s Vami,ak to bude len trochu mozne,stretnut.Aj zello je super
Uvidim,ci sa mi zajtra podari zucastnit sa,lebo idem na navstevu rodiny do Martina a neviem,ci a ako budem vecer stihat...
Citim sa uz ovela lepsie v tom zmysle,ze pocitujem mierny ustup depresie,len spanok je nadalej problematicky.Cez den spim lepsie ako v noci...Ale inac moze byt
Prajem Vam pevneho zdravia
So srdecnym pozdravom Shadow
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja z práce odchádzam trošku zas oťapený... ale... v podstate si musím povedať sám čo chcem a jak moc tomu chcem venovať.
Majte sa, teším sa na zajtra.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
X - tak z jednej noci môžu byť aj dve porozprávaj sa doma.
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dobru noc prajem!
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25