Ako sa dnes máš? 5
Strana 65 z 84 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 74 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
Dnes ma caka nejaka ta lahka brigada,takze sa aj celkom tesim...Idem na stavbu k jednemu znamemu-aspon budem mat vyplneny den...
Cakam dalsi vyvoj okolo zmeny liecby,zatial sa to da zniest...
Pekny a uspesny den prajem!
Matej,mas pravdu,hlavne aby bol ten pokoj...
Drzim vsetkym palce!
S pozdravom Shadow
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
K zellu - naposledy, ked som tam videl, ze je pripojenych dokopy 8 ludi, mal som pocit takej zodpovednosti. Splnit ocakavania, nesklamat... Nakoniec to nebolo tak opodstatnene... Jak to vlastne vidis ty, Matej? V akom si stadiu rozhodovania sa pripojit/nepripojit? :-)
Pekny vikend prajem, kamarati,
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav napísal:Jak to vlastne vidis ty, Matej? V akom si stadiu rozhodovania sa pripojit/nepripojit? :-)
Naďalej sa bojím, že nebudem mať čo povedať, nakoľko som pri poslednom živom stretnutí s istými ľuďmi sa cítil ako piate koleso na voze. Totiž nie je mi dobre, keď mám zoči-voči niečo hovoriť a diskutovať, je mi to nepríjemné a úzkostné. Všetka tá nepríjemnosť zároveň odpadá, keď som s človekom v písomnom styku, trebárs na chat-e, alebo na fóre. Tam je to fajn. Ale nevzdávam sa myšlienky pripojiť sa, stále s ňou rátam ako s možnosťou, ktorá sa jedného dňa zrealizuje. Nezavrhujem to. Iba to odkladám stále, ale beriem to na vedomie ako niečo, k čomu smerujem.
---
Ahoj
O niekoľko málo vylepšeniach fóra si môžete prečítať dole v téme v Metafóre. Dnes som akože na PN. Ale v skutočnosti mi je už lepšie a chcem sa venovať škole. Nechce sa mi strašne, ale pôjdem na to. Musíme žiť, ako sa nám dá. Všetci máme nejaký údel... Bude dobre.
S pozdravom
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zacalo mi tak tahat oci do hora a myslienky tak utocili a boli neprijemne,ze sa to jednoducho nedalo vydrzat...Teraz je uz trocha lepsie....
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Prave od na odisla Jindriska s rodinkou. Mali sme veselu domacnost s 3 hodne aktivnymi detmi :-) .
Majte sa.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Momentalne mam akusi exploziu pozitivnej energie-len by som komunikoval a komunikoval,asi sa pojdem radsej pokusit zaspat,lebo som uz povyvolaval komu sa dalo a nechcem porobit nejake hluposti alebo veci,ktore by som neskor olutoval...
Dobru noc a pekne sny vsetkym prajem!
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ako čítam, každý má svoje problémy, ktoré ho zarmucujú. Želám teda, aby sa to čo najskôr dalo do pohody, a zase si každý mohol užívať život.
U mňa stále rovnako, len úzkosť momentálne pár dní už necítim. "Akožepovinnosti"a povinnosti zvládam primerane, dokonca som sa pustil po dlhom čase na beletriu. Na balkóne pri fajčení mám "hlasy" tradične, ale neviem prečo mi na to MUDr. niečo nedala, je to dosť nepríjemné. Zaujímavé je, že u kamaráta na balkóne mi nič nie je, a to aj napriek tomu, že je tam rušná ulica a oproti viac okien. Neviem. Pasivita, príp. lenivosť a nedostatok aktivity ma trochu rozosmutňujú, v tejto sfére sa skutočne neviem prinútiť k niečomu konkrétnemu. Lieky mám tak ako doteraz.
Zatiaľ vás srdečne pozdravujem a držím palce. Tuto
...................
Ahoj Matej,
ako si mi to prišlo až teraz do hlavy. Fórum je pekné, ďakujem za zmenu farby u mňa.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Pred asi polhodinovou som "vstal".Dal som si extra Rivotril tak hadam nejako zaspim...Je to velmi nepokojna noc plna zivych snov a prehadzovania sa v posteli...
X,dakujem velmi pekne za uprimnu snahu pomoct,ale zatial ju nevyuzijem...
Dobru neskoru noc!
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Este jeden poznatok - velmi si vazim aky sme tu pre mna zomknuty zvazok ludi, drzime spolu, radime si a mam pocit ze uz si aj doverujeme... Na facebookovych skupinach, kde je 200 500 ci aj 1000 ludi na tuto tematiku, BAP schizo... Taky dojem z toho nemam. Ich steny su doslova zaspamovane otazkami, z ktorych mam pocit, ze len chcu nieco zprudit, proste kec... Nemozem si pomoct, taky mam z toho pocit. Mozno zo vsetkych 700 clenov je take to zomknute jadro 5-10 ludi... Ja osobne vyuzivam tie skupiny skor k "odchytavaniu" ludi co zneju ze chcu fakt nejaku pomoc. Ale nesuzniem tak ako s vami... Takze mozno je aj dobre ze nas tu nie su - aspon zatial - stovky ludi...
Dakujem, ze citate, odpovedate, prispievate. Peknu nedelu prajem.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jemna triaska,nevyspatost,velky nepokoj a dalej sa mi uz ani nechce pisat...
X,suhlasim,hoci celkom nerozumiem problematike... Ale opat Ta treba len pochvalit:perfect:
Pripajam sa k prianiu peknej nedele vsetkym!
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 65 z 84 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 74 ... 84