Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 5

Strana 29 z 84 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 56 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 5 - Stránka 29 Empty Re: Ako sa dnes máš? 5

Odoslať  Mischelll Pi 17 október 2014 - 12:19

Ahojte Wink

ester - máš pravdu doktori nás skúšajú ....aj mňa trochu v inom smere skúšal doktor....keď som tam bola už dávnejšie tak sme sa bavili, že chcem znížiť lieky a či by nebolo s môjho lieku ešte nižšia dávka ako beriem....ako beriem dosť nízku a on že nie už nie je nižšia takže neznižujeme....ako ja som to tak zobrala a išla s receptom do lekárne...a tam mi povedali že mam zle vypísaný recept na 7 mg a že také nie sú, su len 15 mg lieky ako presne buď sa doktor pomýlil, alebo naschvál napísal, aby som sa presvedčila, že nižšie ozaj nie sú ...

Matej - dnes by si mal nastúpiť do novej prace/ brigády....som veľmi rada, že ti to vyšlo....a aj závidím...ale v dobrom Smile

Ako sa dnes mám? ....no aj keď ma boli hrdlo ešte stále sa mám v celku asi veľmi dobre....posudzujem to aj z hľadiska, že mam novinku nezobrali ma - čo som bola na ten pohovor....ako aj ma to trochu vzalo....tak vnútorne, že zase nič...ale už relatívne skoro som sa s toho dostala a posielam ďalej životopisy aj keď som už chcela zanevrieť na prácu v inom kraji ....no dnes som poslala zase 3 životopisy......tak uvidím....
inak sa mám vážne dobre....nehrozí u mňa sociálna fóbia, ani som ju nemala v minulosti....ale stalo sa mi, že mi liezol istý človek na nervy tak som sa mu vyhýbala....alebo sa mi nechcelo s niekým písať, tak som sa vypla....ale inak sa to u mňa neprejavuje....ani spať nespím až tak dlho ako v zime ....o siedmej som už hore....aj keď spím tých 8-9 hodín pre mňa sú potrebne  Sleep ....a nevymenila by som ich za nič iné... lol!
možno môj dobrý stav ma na svedomí aj to, že som sa pustila do čítania novej knihy ...inak cez deň len čakám poštárku dnes som aj čistila orechy a varím, starám sa o zvieratka a po prípade pozriem niečo v telke - taký voľnejší deň to bude....chcela som aj cvičiť konečne....ale zase kvôli hrdlu nemôžem....

Prajem krásny zvyšok dna  community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  filipka Pi 17 október 2014 - 18:10

Podľa mňa to s tými liekmi nebola ani v jednom prípade skúška. Lekár určite nepredpíše nejakého lieku zámerne menej, len aby pacienta "vyskúšal", či lieky užíva...blbosť, riskoval by zhoršenie stavu a to si nikto nevezme na zodpovednosť. Lekár za liečbu zodpovedá aj pred zákonom, takže takéto akože skúšky považujem za paranoidnú interpretáciu. Podľa mňa lekárka prišla na to, že lieku predpísala menej, až po tom, ako si odišla z ambulancie a čakala, kedy sa ohlásiš.
S tým liekom v prípade 7mg a 15mg...neviem síce, o aký liek išlo, myslím na Abilify, ale to je domnienka. Takisto si nemyslím, že lekár týmto krkolomným spôsobom chcel dokázať, že slabší liek neexistuje, pretože úplne najjednoduchšie je prísť do lekárne a úplne jednoducho sa lekárnika opýtať, v akých silách existuje príslušný liek, netreba na predpise uvádzať neexistujúce lieky laughing 7mg asi napísal na recept naozaj z dôvodu omylu-jednoducho ste sa o tom bavili a pri predpisovaní omylom uviedol na predpis to, čo mal práve v pamäti..(mimochodom, ak ide o Abilify, existuje aj v 5mg sile).
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 18 október 2014 - 12:34

Mischelll napísal:Matej - dnes by si mal nastúpiť do novej prace/ brigády....som veľmi rada, že ti to vyšlo....a aj závidím...ale v dobrom Smile

Ahoj Mischelll a všetci Smile

Vďaka za povzbudenie. Až tak ale nie je čo závidieť, lebo som vzal prvú ponuku, ktorá bola kompatibilná so štúdiom, a teda ako inak, v priemysle. laughing

A veru, robil som prvú desinku v piatok. Dalo sa to, nebolo to zlé, mali sme viaceré prestávky, takže ten stereotyp sa dal všelijako spestriť. V piatok som robil za vlastným stolom, kde som v stoji fúkal fúkacou metličkou akési palice na skladanie rámov, ktoré neskôr budú slúžiť ako výlisky pre obrazovky do televízorov. Proste som ich fúkaním čistil od prachu. Bola to celkom sranda, vedel som nájsť na tom aj pozitíva, hoci isteže je to záber na fyzično, lebo človek stále stojí. Našťastie nás tam nepoháňali, nekričali, takže som nemusel všetko robiť rýchlo a zbrklo alebo pod tlakom. Skôr som si robil svoje a keď som svoje dokončil, tak som "palice" posunul na stôl kolegyni vedľa mňa, ktorá už s nimi robila zas niečo iné, svoje. Teraz tam idem v nedeľu, uvidím, čo mi dajú robiť. Nám dohodárom prerozdeľujú role a úlohy ráno, takže človek to bude mať pestré. Čiže raz 10 hodín fúkač, inokedy 10 hodín niečo úplne iné, robôt je tam pestro.

Jediné, čo ma veľmi na psychike na tej práci deptá, sú neustále tvrdé a ťažké vulgarizmy kolegov a vôbec ľudí, ktorí v priemysle pracujú. Som zvyknutý na sofistikovanejšiu kultúru správania... a tam je to ako z iného sveta pre mňa. Myslím, že to ma deptalo aj pred 2 rokmi, keď som na pár týždňov skúšal Samsung. Aj tam boli všetci vulgárni. Mne takéto správanie odoberá energiu, strašne to na mňa pôsobí negativisticky, temne. Z takých ľudí, ktorí furt nadávajú, ide negatívna energia, zlá nálada, zlo... Mávam z toho depresívne výkyvy. Všetko viem zvládnuť, aj 10 hodín stáť a robiť niečo stereotypné, ale to temno skrz-naskrz pracovný kolektív, to je fakt pre mňa na hrane znesiteľnosti.

Neviem, či moje pocity sú pre niekoho z Vás pochopiteľné... Ťažko povedať.   Neutral

Som ochotný s tými pocitmi nejak bojovať viacej, než som s tým bojoval pred 2 rokmi. Vtedy som to už nevedel znášať a po 2 týždňoch som dal výpoveď. Verím, že mám nádej byť teraz silnejší a emočne odolnejší. pig Najmä, keď som v predaji spoznal, že existujú fakt rôzne typy ľudí a mnohí sú úplne iní, než ja...   Laughing

---

Inak sa mám obstojne. Sociálna fóbia sa mi prejavuje len červeňou na uliciach a pred ľuďmi, plus ako silná tréma pri verejnom vystupovaní. Neurózy zlepšené. Únava ako-tak, prevažuje skôr svalovica z brigády. Fyzično značne zhoršené, zápcha, bolesti. Chudnutie - a zas som prešupol cez 80 naspäť smerom hore. laughing Takže zas žiadne výsledky. Laughing

---

Želám Vám mnoho zdravia a všeobecného zdaru. Držím prsty. community together

Matej
flower

Ako sa dnes máš? 5 - Stránka 29 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav So 18 október 2014 - 17:38

Ahoj Matej,
napríklad pre mňa sú tieto tvoje pocity pochopiteľné. Keď som mal jednu z svojich prvých dlhodobejších brigád (skoro celé leto), bolo to na stavbe u jedného rodinného známeho. A už vtedy som si tak nejak hovoril - budem takto hovoriť aj ja? Alebo mal by som tak hovoriť, aby som zapadol aby som bol "chlap"? Neskôr som si všimol, že často na stavbách, prípadne nejakých pomocných prácach v skladoch prípadne veľkých halách, v slévarne... proste tí chlapi tak nejak hovoria. Bolo mi to nepríjemné, nikdy som to neprevzial za svoje, nechcel by som týmto zapadávať. Čo je teda podivné, našiel som podobnú vravu aj v IT sfére, ale tam sa to týkalo skôr menšiny voči tamtým profesiám. Neviem čím je to dané, či chodia častejšie po krčmách a v tomto slangu pokračujú povečeroch až kým nepadnú pod stôl... Našťastie ma to až tak nevyčerpávalo, takže som tie brigády prežil a nemusel som špeciálne kvôli tomuto opustiť prácu. Asi sa nad to treba tak nejak povzniesť, asi ani nie hovoriť si že sú "nižšie" alebo sú "menej" proste každý je si rovný a každý je nejaký, tak to iba čo najmenej zaujate pozorovať a vnímať. Nechať tú negatívnosť prejsť telom akoby sme boli priesvitný, nikde sa v nás nezastaví a teda nás neovplyvní Smile.

Filipka, áno možno je to paranoidný výklad danej situácie, snáď.

Dnes má ženička narodeniny, tak sme jej pripravili s dcérkou hotelové raňajky - švédsky stôl Smile, bola potešená a my ešte viac. Teraz som nejaký unavený, asi pomaly ukončím príspevok. Majte sa pekne, vraj ešte bude pár dní teplo, tak si to musíme užiť Smile.

J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina So 18 október 2014 - 17:55

Ahojte,

mám sa fajn. Dnes celý deň aktívny. Ráno som bola na nákupe, varila obed. Poobede som si šla k mame akože oddýchnuť, pokecať a ona išla práve zavárať jabĺčkovú papriku  Laughing . Tak som jej ju pomohla umyť a pokrájať. Doma som zas poumývala fľaše na domácu slivovicu. Zajtra ich berieme švagrovi, ktorý nám dal slivovicu v pálenici vypáliť. V lete sme so synom na ňu usilovne zbierali slivky. Medzitým mi pračka 2x oprala a ja som vyvešala. Manžel vyprášil koberec z obývačky a ja som ho práve teraz dotepovala. Išla okolo vzdialenejšia suseda a pochválila ma: "Vy ste taká šikovná, Vás nikdy nevidím postávať." Niečo som skromne poznamenala, ale jej poznámka ma potešila, hoci sama dobre viem, že hodne času trávim i sediac pri PC. Ešte umyjem riad a hádam by na dnes fyzickej práce aj stačilo - na jedného invalida hádam dosť.

Víkendy mám väčšinou nabité prácou a som rada, že to zvládam.

Inak, Matej, chápem tvoje znechutenie z vulgarizmov, ktoré tvoji kolegovia používajú, ale v priemysle (pracuje tam i moj muž) je to ozaj bežné. No rovnako aj v poľnohospodárstve. K niektorým ľuďom to akoby patrilo.

Všetkým želám: užite si v zdraví babie leto (teda aspoň u nás je tieto dni pekne)!

regina
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo So 18 október 2014 - 22:22

Ahojte kamaráti. Konečne som si našiel na Vás čas. Mám sa celkom dobre. Minule ma moja psychiatrička "skrstila", že som prišiel neskoro na kontrolu... Kontrola v poriadku, "hlasy" nepočujem, nemám bludy. Je vo mne vždy depresia, na poslednej kontrole mi napísala, že som subdepresívny, lucídny, je vo mne eutýmia a tak... Dnes bol u nás celkom pekný deň. Bol som na mestskom úrade na privítanie novej občianky mesta, Sofinky, dcéry mojej sesternice. Bol som dnes navštíviť aj kamaráta Martina. Minulý týždeň som bol na západnom Slovensku pri priateľke Miške. Bolo nám dobre, jeden deň sme išli do mesta do cukrárne, dali sme si koláč, kávu a tak... Dnes som zistil, že v našom meste bude Vianočný trh 12. až 14.decembra 2014. Čo ma ale viac teší je to, že koncom novembra pôjdem zo SZZP-Klub Deti na Vianočný trh k našim severným susedom do Poľska a navštívime tak vianočný Krakow. V Krakowe začínajú byť vianočné trhy už koncom novembra a trvajú, ak sa nemýlim, až do Vianoc, možno aj dlhšie... Na budúci týždeň som mal ísť ku psycholologičke, ale som sa pre objednal o týždeň neskôr, lebo som mal ísť s dôchodcami do Noweho Targu na nákupy. Nakoniec pôjdem s mamkou do Poľska Nového Targu presne o týždeň v sobotu-ak sa naplní autobus SAD, čo je skôr možné, lebo ľudia kupujú v Targu kvety na hroby a tak... Zajtra by som chcel navštíviť druhú babku, aj tetu. Je dosť možné, že zájdem aj ku Martinovi a možno si dáme pivečko. Minule som si kúpil knižku s názvom Nemám čas na umieranie, od Róberta Stangl-a. To je ten neuveriteľný príbeh, ktorý poznáte z televíznej relácie V siedmom nebi. Ešte nemám tú knižku celú prečítanú, ale číta sa celkom dobre. Odporúčam Vám milí moji priatelia si mnou spomínanú knižku kúpiť v nejakom kníhkupectve. Ku priateľke pôjdem pravdepodobne na Silvestra, a znovu sa stretneme. Bol som aj pri rehabilitačnej doktorke. Mal som každý druhý deň masáž šije, chrbtice a parafín. Asi 5 alebo 6 krát. Procedúry zabrali, na kontrolu mám prísť o 3 mesiace, ale iba v takomto prípade, ak by ma šija alebo chrbtica bolela... Takže asi tak... Źelám Vám ešte príjemnú jeseň, čím menej depresie a duševnú pohodu. Majte sa krásne, milí moji priatelia a píšte básne. Robo. albino albino albino albino albino albino sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball flower flower flower flower flower flower flower flower elephant elephant elephant elephant elephant elephant jumping2 alien
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Ne 19 október 2014 - 13:04

Ahojte,
dnes pokračujú oslavy manželkiných narodenín, takže chystáme pratáme varíme vysávame Smile. Príde rodinná návšteva, takže len v krátkosti.

Naplánoval som ďalšie zello stretnutie, otvorené pre všetkých nielen stálych účastníkov Wink, tiež som teda v téme stretnutia napísal otázku pre zlepšenie, návrhy a tak. Bol by som rád keby som vedel čo zlepšiť aby ste z týchto stretnutí mali väčší osoh.

Nový termín a nezáväzná prihláška tu (21.10.2014 19:00):
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/udalosti/aktualne/17-siedme-zello-dialogy

Majte sa pekne,
J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  filipka Ne 19 október 2014 - 17:58

Matej, z tých vulgarizmov si nič nerob..ja som niečo podobné zažila aj od vzdelaných ľudí. Tí ľudia si už ani neuvedomujú, aký vplyv to má na ľudí nezvyknutých na podobný spôsob reči, kedy slovo debil možno považovať za lichôtku, lebo všetky ostatné sú už oveľa horšie winking Treba to nechať plynúť okolo seba a nereagovať na to.
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  ester Ne 19 október 2014 - 20:10

Ahojte.
X no ako dopadla oslava? Aj my sme dnes mali,teraz odišli poslední návštevníci,tak som si sadla k PC,že napíšem niečo aj ja...

Ku tým vulgarizmom... No u mňa sa tiež sem tam vyskytne v slovníku, také,že debil... To je už totálne,keď neviem čo povedať. Veľa krát ma prekvapia "malé" deti,taký tretiaci a štvrtáci s takým škaredým slovníkom. Dakedy som si myslela,že to musia doma počuť, ale nie je to vždy tak. Rodinným známym majú chlapci 14 a 15 rokov a mala som tú česť ich počuť medzi rovesníkmi...hrozné...pritom rodičia slušný a ku tomu vedú aj chlapcov...
Matej, len zvyknúť si a nejako nepripúšťať. Ja si veľmi vážim ľudí,ktorí pracujú ťažko fyzicky,na smeny,na stavbách...ja by som to nevládala. Ani fyzicky a už vôbec nie psychicky. Tak ti Matej držím palce nech to zvládneš. Začiatky sú všade ťažké...potom to už bude dobré,veď to poznáš Very Happy

Ja sa mám dnes celkom dobre,len fyzicky som veľmi unavená. Varila som obed pre 11ľudí a tak,že viac možností,aby mohli prekombinovať,že aj zemiaky aj ryža,aj mäso 2 druhy... Slanú tortu,kysnuté slané 2druhy,kolače...keď to teraz tak píšem,sama sebe sa čudujem,že som to zvládla...ale prišla som na to,že toto nie je pre mňa. Som unavená fyzicky ale aj psychicky. Normálne by som sa zavrela v spálni a poplakala si... No nič, musím vydržať...
Dúfam,že ste mali pekný víkend. U nás bolo celkom pekné počasie...snáď ešte pár dní vydrží...

ester
ester
Strieborný pokročilý člen
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 374
Reputácia Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Ne 19 október 2014 - 20:38

Ahojte, práve odišli poslední hostia. Dopadlo to tradične - plno nedojedeného jedla a ešte viac riadu. Hvňovoríme si už aby tu bola tá myčka. Ale ináč bolo dobre, zahrali sme si aj dostihy a sázky aj dcérka 5 ročná hrala. Ale po nejakej hodine ju to prestalo baviť.

Ešte k tomu nadávaniu, keˇd som bol malý, tak mi to bolo možno aj nechtiac tak trochu dávané za vzor - často mi mamka hovorila príhody ich kamráta, ktorý týmito vulgarismami vedel zrušiť hocikoho hocikde, policajta, úradníka, reviz´ora a podobne. A tak som si pripadal, že toto je dobrá vlastnosť ak chce človek niečo rýchlo vybaviť... tak nejak podvedomo. Ale ako vravím, k realizácii u mňa nedošlo. Keˇd si tak ešte spomeniem, tak takéto slová vychádzajú aj z mojej babky alebo jej sestry ale to už fakt v extrémnych situáciách. Ale tak tvrdé slová mi k nim vôbec nepasovali, tak som si nevedel čo myslieť... je tiež teda pravda, že ak som sám idem si na bicykli a niekto mi skočí do cesty alebo otvorí dvere do jazdy v smere tak si poviem kur... ale von to neventilujem. Možno by to bolo lepšie ani nezadržovať, neviem... je fakt že nejak do detailov som túto tématiku nikdy nerozoberal, možno už terz sme jej venovali viac pozornosti než je nutno...

tak ideme pratať po oslave a zajtra hor sa zas do práce Smile

pekný večer.
J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina Ne 19 október 2014 - 20:48

Ahojte,

u mňa dnes oddychová nedeľa. Doobeda som síce varila a prala, ale poobede sme boli na návšteve u švagrovcov a potom pozrieť svokru v Domove dôchodcov. Na večer sme zas boli pozrieť moju sestru s rodinou. Takže to bola vlastne taká návštevná nedeľa.
ester a x, pripomenuli ste mi, oslavy u nás, keď je takmer celá príprava tiež na mne. Keď umývam riad po oslavách tiež pomaly padám od únavy, hoci ja bývam vyčerpaná len fyzicky. Aj keď rada varím a pečiem, robiť to celý deň v kuse je vyčerpávajúce. Ale mám to rada, zíde sa celá rodina a tiež niekedy hrávame spoločenské hry, napr. vedomostné Slovensko, Európa, Svet alebo Activity.
K tým vulgarizmom mi ešte napadlo, že ja keď som bola v puberte som tiez dosť nadávala. Našťastie som z toho "vyrástla". Zaujímavé je, že podobne na tom bola aj moja mama. Aj ona sa mi priznala, že v puberte nadávala.    

Teší ma, že to tu ožíva. Všetko dobré prajem!

regina
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Po 20 október 2014 - 18:20

Ahojte, je za nami prvy pracovny den v tyzdni, musim priznat ze ma zmohol viac ako obycajne. Prisla dnes umyvacka tak ju skusim nejak provizorne zapojit nech sa cini hned Smile. Zistil som ze sa da napojit na teplu vodu tak musim vypocitat ci sa vyplati. Zajtra je zello 19:00 mozno sa prida aj treti bloger, uvidime. Majte sa pekne

J.

Stredy a soboty 20:00

Video projekt S duševní ne-Mocí v partnerství môžete sledovať na:
YouTube
Facebook
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden