Ako sa dnes máš? 5
Strana 16 z 84 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 50 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
J.
Stredy a soboty 20:00
Video projekt S duševní ne-Mocí v partnerství môžete sledovať na:
YouTube
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav napísal:Matej ak by si chcel zdialat kanal pomozem ti integrovat mibbit aj do fora.
Mne sa páči možnosť chatu, ktorú tu máme zapnutú pod fórom už viac ako rok. Sám som tam dole občas bol a nevyzerá to tak zle... Stále je ten chatbox aktívny a využiteľný pre kohokoľvek zaregistrovaného a prihláseného.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
YouTube
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav napísal:Aha! Oci si vyocim, nevsimol som si. Tak to sa ospravedlnujem...
Robo napísal:Som smutný, lebo som vám napísal, že ako sa mám a niekde mi to zmizlo
Ahoj Robo. Nebuď smutný, určite zas schytíš v krátkej budúcnosti tú správnu slinu a chuť napísať nám, ako sa máš v podobnom duchu, ako si už bol napísal. Budem sa na Tvoje riadky tešiť. Zatiaľ nech sa Ti darí a nech sa máš dobre.
-------------------
Ahoj priatelia
Ako sa vlastne mám? Je to také všelijaké. Aj sa dačo darí, aj sa dačo nedarí. Zdá sa, že ide o šedú priemernú náladu, kedy občas spoznávam aj pekné chvíle, a občas spoznávam smútky a nepríjemné pocity. Ani v jednom smere to myslím do patologického stavu neprechádza. Je to všetko skôr akási reakcia na to, čo život prináša.
Momentálne tých smútkov a nepríjemných pocitov je akosi počtom viac. Ale kráčame, nestojíme.
Preventívka u praktickej dopadla dobre, ale ešte neviem výsledky hepatálok. Preventívka u zubárky - 1 kaz, resp. nejaká dierka, ktorú upravila a zaplombovala. Inak trochu kameňa, na ktorý sa mám vraj niekedy objednať. Čo sa týka pokazeného PC, opravujem to svojpomocne a pomocou internetového poradenstva. Zdá sa, že sa to podarí opraviť, ale žiaľ dáta sa nezachovali, všetky dáta z harddrive sa museli sformátovať.
Fyzicky dobre, len mávam zvýšenie potenie na krku a hlave. Psychicky ako-tak. Budúci týždeň mám od stredy do stredy dovolenku, takže uvidím, ako si to užijem. Je to moja prvá dovolenka od jesene 2013. Verím, že mi to pomôže. Ešte zvládnuť pondelok/utorok.
Prajem všetkým veľa pohody a pokoja.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
podarilo sa mi sľubované - chat je aktívny, je to na spodku stránky s pozvánkou:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/zello-dialogy
Pekný deň!
PS.: defekt sa zas rozlepil... asi to bude chcieť celý nový plášť .
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ako sa mavate? Co mate nove? ako sa vam dari?
Ja som na tom velmi dobre, po znizeni liekov sa citim vyborne, dufam, ze mi to vydrzi co najdlhsie. Zacala som sa viac socializovat ale este stale mam medzi ludmi uzkosti, teraz ich ale lepsie znesam.
Stale ma stve to fajcenie ale nie a nie zbavit sa ho. Mam teraz aj trochu viac pohybu tak dufam, ze kila pojdu dolu.
Inac nemam nic nove ale tesim sa na vase prispevky
Venusa
venusa- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 165
Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
paráda, potešujúca správa! Prajem aby to fakt vydržalo. My sme boli cez víkend na výlete - cca 180 km som si aj zašoféroval a zvládol som to. S mojim pohybom - už po neviem koľké budem dnes lepiť defekt. Ráno natešený na jazdu a ... koleso mäkké. Aspoň akvárium dcérke som zalepil, zdá sa zatiaľ, že dobre. Prajem veľa pohybu - kým je pekné počasie. Aj v zime sa dá ale chce to silnejšiu motiváciu .
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Venusa - držím palce v tom socializovaní
xkrchnav - zajtra ma byt to zello stretko - ja len, že neviem ako budem zajtra večer, ale tiež sa na 80% pridám......
No dnes ako pohoda.....nič zaujímavé sa nedeje, čo som dnes spravila je že som si rozmyslela čo kúpim ako darček otcovi na narodeniny, lebo idem do mesta....ako je to len maličkosť.....no takže zajtra idem k doktorke....aj sa teším, hlavne na mesto ....aj na kamoša s ktorým mám stretko.....ako dúfam, že to bude vydarený deň a že nebude pršať ....asi tak...
Inak včera som sa trošku rozhýbala a behala som .....váha ešte skôr som par gramov pribrala.....ale nie som s toho nejak smutná, alebo tak ....prišla som na to, že aj pohyb mi robí radosť .....aj keď nie nejak rýchlo behám, ale skôr ako slimák, ale som rada aj za to
Majte sa
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
gratulujem Ti k zlepšeniu zdravotného stavu, len tak ďalej.
...........................
Ahojte,
u mňa stále rutina. Novinkou snáď je len to, že som bol na hubách v blízkom lese a fakt rastú a zajtra idem doktorke na kontrolu.
Zdravotne som taký stred, reálne na mne (asi) nič nevidieť, ale vnútorne tam čosi v neporiadku je. Trápi ma pasivita a pseudohalucinácie na balkóne, inak pohoda. Dnes ma potešil môj kocúr svojou milotou.
Majte sa pekne. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto a ked sa sustredis na vnutro nevies to pomenovat presnejsie co je v neporiadku?
YouTube
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
vlastne som to tam aj napísal (pseudohalucinácie, pasivita), ďalej únava, rýchlejšia unaviteľnosť, slabá neurozita, úzkosť (tiež slabá), neistota v sociálnom styku s cudzími ľuďmi.
Toto všetko sa vo mne teraz spája a tiež nie som nadšený z fajčenia, ktoré je teraz rekordné (cca á pol hodina).
Celkovo ostatné Ok. Zajtra idem k MUDr., som zvedavý čo na to vymyslí.
Maj sa pekne a ďakujem za záujem. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 16 z 84 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 50 ... 84