Ako sa dnes máš? 5
Strana 24 z 84 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 54 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
Dnes sa mám pomerne dobre. Nálada je zlepšená. Trochu ma iba zneisťuje to upršané počasie nad naším mestom... Čo sa týka práce, tak je to tak, ako som bol napísal pôvodne, čiže v októbri dovolenka plus občasné zaškolovanie náhrady. Takže defacto som už pracovne voľný a mám čas na študijné veci.
Fyzicky je to teraz zhoršené. Skúšam paradajkové džúsy. Čo sa týka chudnutia, dnes akurát začínam novú fázu zapisovania si kJ. Chcem sa k tejto mojej osvedčenej tradícii aspoň na čas vrátiť (plus zapojiť nejaké pohybové aktivity, ale ešte neviem aké).
Neurotické prejavy zlepšené. Červeň zhoršená. Dosť som v týchto dňoch, kedy bolo všetko neisté, bol v značnom strese. Bolelo ma brucho, mal som zápchu, triasol som sa na posteli, slzil som. Prehrávali sa mi všetky stresujúce podnety stále dookola v hlave, k všetkému sa musela moja myseľ vyjadrovať a všetko riešiť, a to hlavne v čase, keď som mal zaspať. Bola to bieda. Nebolo mi teda všetko jedno...
Teraz je to už oveľa lepšie.
Srdečne pozdravujem všetkých
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
len v krátkosti pripomínam dnešné Zello stretnutie, 19:00. Podrobnosti klasicky na stránkach Križovatka duše:
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/udalosti/aktualne/14-stvrte-zello-dialogy
nové príspevky ako tak čítam, sugar, aj tvoje zaujímavé zážitky a keby si sa pripojila do zella, bol by som rád. Mal som podobné zážitky a fungujem relatívne dobre, tak by som mohol možno podporiť Matejovu pozitívnu prognózu .
čítam čítam ale nemám nejak čas, energiu sústrediť sa a tak... ale na pokec sa už teším.
Majte sa.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej - nemyslela som to zle s tou stránkou.....ako na nej je niekoľko návodov ako to riešiť....aj keď asi ty o tom nechceš moc písať, to chápem....prepáč ak som ta nejak urazila tou stránkou...
sugar - no ako dlho som odolávala napísať ti, ale tak nakoniec som predsa len napísala...a to to, že u mňa na začiatku tiež to trvalo maximálne mesiac tie predstavy...myslím, že ani toľko nie možno 2 týždne a to som aj problém zo zaspávaním mala a celkovo spánkom....ale ja som cez deň mala predstavy také, čudne no ....aj sa to ťažko píše ale, že ja som moderny Kristus a mám zomrieť za spásu ľudí ...ale také to je cele dopletene, keď teraz nad tím uvažujem....lebo skôr ako ja som len videla to dobro na zemi a chcela robiť dobro...a ako mala som ísť vtedy k zubárovi čo mi mal vybrať zadný zub a to tak, že keby som bola nachladená tak nemôže lebo nemám ako dýchať pri tom....a ja som pravé vtedy nachladla....a prišlo mi to že tak to ma byt, že nič netrvá večne....a teda že pri tom zákroku zomriem....a neviem, proste prišla som za sestričkou a povedala jej, že som nachladená, že asi dnes s toho nič...ona hneď že tak nie a objednala ma na iný dátum.....potom som išla na obed a bola som taká šťastná aj keď na mne nič nebolo vidno, ale zhruba toto sa mi odohrávalo v mysli....sa teraz za to hanbím, ale tak nejak to bolo...inak teraz už dávno teda od vtedy nemám žiadne predstavy ani bludy ani nič...no ale diagnózu mám schizofrénia aj keď teraz tak uvažujem, že ono nikdy som o tejto predstave nehovorila ako ja som v nemocnici hovorila iba o spánku a o tom že nemôžem zaspať...hmm presne ako si písala, stačí par skúšok na ktorých pohoríš, stres v škole aj doma a je s toho pobyt na psychiatrii...
Ako sa mám? ...tak trochu unavene, bolia ma svaly, ale nie od behu, ale od chodenia bola som totiž to včera v meste.....tak aj prechádzka to bola dobra inak sa mám veľmi dobre hlavne preto, že dnes prší a oddychujem ...asi budem dnes len pozerať tie videa po anglicky....a ma prísť návšteva a tiež na obed musím uvariť polievku...dnes zase po niekoľkých dňoch by som chcela aj trocha cvičiť a rozhýbať sa ....takže tak...
Pekný deň prajem
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Inak, ak mozem odporucit mne velmi pomaha pilates, na youtub-e je mnoho videi a perfektne to spevnuje telo )
xkrchnav- dakujem za podporu, snad ta prognoza aj vyde
tak pekny den prajem
s.
sugar- Nový člen
- Počet príspevkov : 7
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 26.05.2014
konecne sa mi po viac ako tyzdni podarilo prihlasit, mala som problem, lebo mi na ziadnom prehliadaci nechcelo otvorit ani stary ani novy link na forum, vzdy mi tam vyhadzovalo NOT FOUND, az dnes som to skusila inac. Dala som si forum vyhladat v googli a otvorila som forum tak.
Mam sa celkom dobre, nemam ziadne halucinacie ani bludy, dufam. Som velmi paranoidna, a mam problem fungovat medzi ludmi. som utiahnuta a z toho mam potom uzkosti. Chcela by som dnes prist na zello, tak dufam, ze to budem casovo stihat. Inac sa u mna nic prevratne nedeje, pomaly prezivam a cas si kratim citanim knih.
S pozdravom Venusa
venusa- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 165
Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
teší ma tvoj záujem. Ak by si mala nejakú dobu pred začiatkom čas vyskúšať Zello, tak skús. Ak by si mala nejaké technické problémy, daj vedieť, budem na online chate keď tak. Na windows je tam návod, pre android telefón zatiaľ nie...
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/zello-dialogy
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mischelll napísal:Matej - nemyslela som to zle s tou stránkou.....ako na nej je niekoľko návodov ako to riešiť....aj keď asi ty o tom nechceš moc písať, to chápem....prepáč ak som ta nejak urazila tou stránkou...
Kdeže, Mischelll, to som iba zosmutnel pri pripomenutí si svojho problému. Totiž viem, že ide o rúžovku, len akurát, že tá stránka o tom pojednáva tak optimisticky, a pritom realita je taká, že reálna liečba neexistuje, ide o nevyliečiteľné ochorenie, ktoré napriek všelijakým mastičkám a antibiotikám jednoducho progreduje a stáva sa, ako ide život, horším a horším. V podstate môžem potvrdiť, že nejestvuje u mňa horší komplex a horší zdroj psychickej bolesti, ktorý by bol spúšťačom nejakých mojich psychiatrických obtiaží, než práve tento problém, ktorý ešte dermatológovia volajú urážlivo že kozmetický, čím marginalizujú niečo, čo je neuveriteľne život ničiaci fenomén v prežívaní daného postihnutého.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Bojujeme statočne. Vidím podľa príspevkov, že aj keď padneme, rýchlo vstávame a držíme sa. Depresívne výkyvy, nálady a problémy, a všelijaké psychiatrické obtiaže - to všetko možno z našich slov vyčítať. Ale vidím, že všetci sú tu veľmi statoční. Držím Vám pästiská.
---
Dnes sa mám pomerne dobre. Je to relatívne, lebo je kopec okolností, kvôli ktorým by som sa mohol mať vlastne zle. Ale pocitovo teraz prevládajú lepšie dojmy. V škole sa mi zatiaľ darí, ale problém pozorujem v boji s demotiváciou, hypobúliou. Dosť som si zvykol, že keď mám odrobené, tak už mám voľno, zatiaľ čo v tejto situácii prídem domov a ešte mám kopec školských povinností, ktoré mi zapratávajú myseľ. Tiež mávame viacero seminárov, kde sa veľa diskutuje, a ja nie som typ, ktorý sám od seba sa asertívne ide k niečomu vyjadrovať. Až úzkostlivo sa vyhýbam v reálnom živote konfliktom, veľmi nerád vstupujem do sporu, mám zo sporov stres, ktorý neviem dobre spracovať. A práve na tých seminároch sa diskutuje na rôzne názory, ktoré sú často protichodné, a ja to nie dobre znášam, a to hlavne keď som hodnotený od toho, ako sa aktívne do diskusie sám od seba zapájam. To je pre mňa dosť ťažké... Nie je to koniec sveta, ale trošku ma to trápi, a to najmä preto, že za tú aktivitu mám známku, takže to nie je okrajová vec.
Musím sa ísť ponoriť opäť do nejakej motivačnej literatúry, aspoň na desať dvadsať minút. Nakopnúť sa a bojovať ďalej.
Náladovo teda obstojne. Neurózy zlepšené. Fyzicky zhoršené. Chudnutie - ešte stále sa snažím dostať pod kontrolu svoj denný príjem, včera som ho do nejakej osemnástej mal pod kontrolou, potom som postupne zlyhal. Dnes mám lepšie vyhliadky, ale v minulosti mi pomáhala dosť kofola na hlad, teraz ma nafukuje a robí problémy s trávením, kvôli ktorým vlastne vypisujem, že sa mám fyzicky zhoršene. Ale začal som cvičiť, zatiaľ iba 15 minút na elipťáku. Dnes chcem pridať aj 10 minút na rotopede. Jednoduchý pohyb - spolu 600-700 kJ, čo je fajn, zmestím sa tak do limitu.
Hojne zdravia a pokoja všetkým!
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
http://www.hearing-voices.org
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav napísal:Ahojte, na Zellu padla tema "sukromnej" temy na fore. Ak sa niekto chce zverit, ale nechce aby to bolo verejne, tak mat na to temu kde bude mat pristup len uzivatel schvaleny ci uz adminom alebo nejakou reputaciou.. Alebo miesto pomazania fora ako to spravilo par exuzivatelov, mohlo by sa presunut prave tam... Co vy na to? Hlavne teda Matej ako admin?
Ahoj, X. Myšlienka sa mi páči, resp. už som súkromnú sekciu fóra vytvoril práve dnes ako reakciu na tento Tebou spomínaný dopyt. Asi ho nevidíte, lebo nie ste "členmi Súkromného fóra" (prípadne si túto skupinu môžeme nazvať aj inak). Treba tam popridávať ľudí. Myslím, že zatiaľ je členom Súkromného fóra (a teda ho môže aj vôbec vidieť), ja a Tuto. Tutovi som dal aj kompetenciu pridať človeka do skupiny. Prípadne mi môžeš, X, v správe napísať, kto chodí na Zello alebo kto má podľa Teba záujem o súkromnú debatu, a pridám ho do skupiny aj ja. Pridaní členovia budú okamžite dané fórum vidieť, nachádza sa medzi prvou a druhou sekciou schizofóra. Som sa skúsil odhlásiť, že či reku ho budem vidieť, a ako hosťovi sa mi vôbec nezobrazil.
Paráda. Dobré myšlienky idú z toho Vášho zella. Ja na to nemám odvahu, ale držím Vám tam palce.
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Ináč k tej odvahe, ako sa hovorí, čo nie je môže byť .
Včera som trošku horšie zaspával... zobudil sa o pol druhej, tak snáď bude všetko ok.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 24 z 84 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 54 ... 84