Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 4

Strana 75 z 84 Previous  1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 79 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 75 Empty Re: Ako sa dnes máš? 4

Odoslať  Mischelll Ne 13 apríl 2014 - 17:40

Ahojte  Wink

tak ja mám také pozitívne obdobie a vôbec sa necítim smutne.....vlastne sa dosť radujem zo života ako takého  cheers ....a zase nachádzam milión veci čo môžem robiť, aby som sa nenudila, ale sa mi nechce...ja s toho nemám ani nejaké výčitky ani nič....akurát s toho, že sa neučím anglicky tak s toho som trochu povedzme, že si to vyčítam, ale len tak trochu... laughing ...skôr ma trápilo, že som si zatiaľ nikoho nenašla ...stále to však skúšam tak nejako nie som z toho smutná....a tiež téma práca ...ale ako som písala stále to skúšam tak nejako ma zle myšlienky rýchlo prejdú....vlastne na to ani v zlom nemyslím ako je to zle, že nemám prácu zatiaľ, ale verím, že čoskoro bude... Wink 

Dnes som pomohla navariť a naobedovať sa....potom som popíjala kávu vonku a neskôr som telefonovala s kamarátkou...pred chvíľou som si dala kapučíno a idem pozerať moju obľúbenú reláciu...neskôr možno film ... cool 

S pozdravom a prianím pekného večera  Huge smiley

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej Po 14 apríl 2014 - 22:04

Čaf.  winking

Dnes to ušlo. Psychicky sa mám polepšene, fyzicky tiež, chudnutie - viď v danej téme. Spokojnosť stúpla. Inak, nič zvláštne sa nedeje. silent 

Ani neviem, o čom písať... asi len ako sa mám, a síce že dobre, dá sa povedať. V norme. Pretty good 

Teším sa, Mischelll, ako sa statočne držíš optimistického prístupu k veci. Držím Ti mocne prsty, aby Tvoje prežívanie bolo kvalitné a dobré. Taktiež prajem všetkým forumákom hojne stability, zdravia a kus takého toho všeobecného dobrého pocitu.

Všetko dobré.  jumping2 
Matej
 community together

PS: Tuto! Ozvi sa  Sad

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 75 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kwecko Ut 15 apríl 2014 - 12:03

Jeejda, keľo tu toho pribudlo cez víkend, kto to má čítať? Very Happy

Ech, takú strašnú chuť mám rozpisovať vám tu, čo a ako. Ale myslím, že už tu viac škodím ako pomáham. Stále sa cítim skvele a veľmi by som to chcela posunúť ďalej. Ale ono by vám asi všem zrútilo základy, ktoré ste doteraz postavili. Potrebujete inú cestu a tá moja sa nie je pre vás správna. Takže, liga výnimočných - asi sa lúčim...

Ďakujem za všetko a držím vám všetkým palec welcome or bye 

kwecko
kwecko
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 201
Reputácia Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 17 apríl 2014 - 18:59

kwecko napísal: asi sa lúčim...

Ďakujem za všetko a držím vám všetkým palec

Ale kwecko. Nevymýšľaj. Veď takých optimistických ľudí potrebujeme. Toto fórum nemá sústreďovať ľudí, ktorí si spravili z depresie a životnej mizérie životný štýl, ale práveže ľudí, ktorí s chorobou statočne bojujú, s väčším či menším úspechom. Pekne zostaň, Tvoje slová a riadky sú vždy vítané a príjemné na čítanie.  heart 

So srdečným pozdravom
matej
 giving a hug

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  fuzohnusak Št 17 apríl 2014 - 20:12

kvecko . A chytila si toho pstruha ?
fuzohnusak
fuzohnusak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 115
Reputácia Reputácia : -9
Dátum registrácie : 03.01.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 18 apríl 2014 - 15:24

Dnes to ide celkom dobre. Dneska ma na nete rozčúlila jedna vec, ale len na 5 minút. Potom som pochopil, že moja reakcia bola divná, zbytočná a neadekvátna, keďže tomu, čo ma znechucovalo a rozčuľovalo, som bol na vine predsa ja sám. Následne som sa dosť rýchlo upokojil a zas mal dobrú náladu. To rýchle zotavenie z rozčúlenia ma príjemne prekvapilo.  Very Happy 

Dneska si len tak užívam voľna. Nič extra nerobím. Doobeda som si čítal Reading a aj som sa už zahral jednu PC hru. typing Psychicky to ujde. Fyzicky sa tiež dá. Chudnutie - nič moc, nedarí sa mi.  indifferent 

Čo porábate Vy? Ako prežívate sviatky? Aj plánujete nejaké šibačko-oblievačky alebo návštevy? Ako to u Vás chodí? Ako sa cítite? Ako sa máte? Napíšte, každé písmenko sa ráta.  Pretty good 

matej
 Huge smiley 

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 18 apríl 2014 - 18:38

Mám v robote kolegyňu, ktorá je známa tým, že je spoločensky veľmi aktívna. Nevie byť sama a stále chodí na všelijaké akcie, kde sú ľudia. Stále so všetkými komunikuje a pozná miliónpäť človekov. Aj ma často presviedčala, aby som aj ja na rôzne spoločenské akcie chodil.

Uvedomil som si vlastne pri nej, takej extrovertke par excellence, že aký som ja introvert. Nechcel som si to dlho priznať, vždy som sa považoval za extroverta, ale dnešný deň, ktorý trávim zavretý v izbe vo svojom vlastnom svete a kráľovstve, mi dopomáha akceptovať, že som v skutočnosti introvert. Nemám rád chaty, popíjačky, navštevovanie podnikov a reštaurácií, alebo chodenie niekde medzi ľudí. Nepotrebujem kopec kontaktov a živé ustavičné rozhovory. (tieto okolnosti spomínam preto, lebo boli akurát v ostatnej dobe pre mňa aktuálne). Iste, potrebujem aspoň zopár kontaktov, ale často sú nimi iba rodičia a to mi aj hádam stačí zatiaľ. A to, že mi vyhovuje nemať partnerský vzťah, to je už priam vrcholný prejav mojej introverzie.

Je to pre mňa posun vpred, že som si toto priznal. Človek sa hľadá a je dobré sa poznať.  Smile 

Pretty good

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  historik Pi 18 apríl 2014 - 22:32

Ahojte, drahí priatelia!  Very Happy 

Ja sa v ostatnom čase dosť intenzívne venujem domácim prácam. Denne umývam riad, okrem toho sa pomaly učím variť, upratujem, chodím do obchodu s potravinami, pracujem v záhrade a, samozrejme, aj venčím psa. Už vôbec nemám apatiu ani depresiu.  jumping 

Každé ráno na lačno jem veľa ovocia - dve kiwi, pomaranč a jablko a zapíjam to dvoma hrnčekmi teplej vody.  drunken A už vôbec nemusím užívať preháňadlo, lebo tá vláknina z ovocia má na mňa okamžitý účinok.

Aj vstávať sa mi už darí skôr - o 10. alebo 11. hod.

Ten reliéf je už takmer dokončený. Potrebujem ešte k tomu vytlačiť taký nápis, vystrihnúť ho a prilepiť tam. Keď pôjdem do stacionára, v meste to dám vytlačiť. Ale tiež si plánujem objednať cez internet tlačiareň. Rozprával som sa o tom s predavačkou v jednom obchode s počítačmi, a ona mi poradila, aby som si kúpil obyčajnú, lacnú talčiareň. Za 50 Eur. Taká mi, vraj, bude stačiť, lebo ja nepotrebujem tlačiť často a veľa. Takže mám aj taký plán, pozrieť si tlačiarne a objednať si nejakú.  scratch 

Snažím sa každý deň robiť jednoduchú krátku rozcvičku. Teraz okrem iných cvikov denne robím 12 drepov a chcem to číslo postupne zvyšovať.  bounce Bolo by dobré dopracovať sa aj k takej tridsiatke. Hneď od začiatku ich toľko nechcem robiť, lebo by z toho bola riadna svalovica.

Takže mám sa dobre.  flower 

S pozdravom,
historik

historik
historik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 360
Reputácia Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Alionka So 19 apríl 2014 - 20:20

Ahojte,
som tu nova, doteraz som nevedela o existencii takehoto fora, kvitujem,. vyzera to byt ako dobra vec  Wink 

Dlhsie sa trapim so chizofrenickou poruchou, riesim "nalady" a rovnako aj kila navyse.
Dnes som vsak bola behat, takmer vylustila jednu krizovku v casopise, a stravila prijemny i ked mierne uprsany den.

Prijemne sviatkovanie prajem
Al.

Alionka
Alionka
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 1
Reputácia Reputácia : 2
Dátum registrácie : 19.04.2014

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 20 apríl 2014 - 15:39

Alionka, srdečne Ťa medzi nami vítam!  it is perfect 

Hneď som Ti musel od radosti, že Ťa tu vidím a že si aj napísala, ako sa máš a aký si mala deň, dať reputačný bodík.  Very Happy Buď si istá, že sa už teraz veľmi teším na Tvoju ďalšiu komunikáciu s fórom. Držím Ti palce.  Wink 

S pozdravom
matej
 jumping flower

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  historik Ne 20 apríl 2014 - 17:48

Ahojte, milí priatelia!  flower 

Alionka, ja sa tiež pridávam s reputačným bodíkom za Tvoj príspevok. Máš pekný avatar. Taký rozprávkový.  sunny 

Prajem všetkým príjemné sviatky.

historik
historik
historik

Počet príspevkov : 360
Reputácia Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo Ne 20 apríl 2014 - 21:06

Ahojte kamaráti, ahoj Kwecko. Máš pravdu Kwecko, s tými Jehovistami som to prehnal... Mám sa celkom dobre. Mamka bola ráno posvätiť jedlo do kostola, potom sme jedli šunku, vajcia, chlieb, chren a podobne. Mamka napiekla žebrové rezy, žĺtkové rezy, medovníčky, medovník poliaty čokoládov  posypaný kokosom a kysnutý tvarohovník. Kúpili sme si aj barančeka z piškotového cesta. Ešte sme z neho nejedli, snáď zajtra... To, čo som spomínal, že som súťažil pre mamku s týždenníkom Šarm-nič nevyhrala a ja s týždenníkom Plus sedem dní-tiež som nič nevyhral, tak sme nemali šťastie, ale nič si z toho nerobím, veď život ide ďalej... Zajtra pôjdem okúpať mamku, sestru, babku, druhú babku, 2 tety, sesternicu a aj jej 2 dcéry. Ja som ale gantlemann, a preto ženy a dievčatá v rodine nekúpem vodou, ani vedro s vodou na ne nevylejem, dokonca ani ich korbáčom nevyšibem, lebo si myslím, že pre tú oblievačku s vodou ženy "trpia". A preto ich postriekam na hlavu s voňavkou. Každý ma na oblievačku a šibačku iný názor... 1.mája pôjdem s mamkou do Prahy s autobusom. Robí tam otec, ešte som tam v živote nebol, tak sa teším, že sa mi splní jeden s mojich snov a uvidím tak stovežatú Prahu. Chcem sa Vás, milí moji kamaráti opýtať, že ako oslavujete Veľkonočné sviatky vy? Ináč keď som bol malý, tak som chodil na kupačku s voňavkou po našej malej slepej ulici. No a dievčatá ako také kamarátky a susedky mi dali vždy nejaké vajíčko, zajačika a peniaze. Takže asi tak, majte sa krásne, píšte básne, Robo. albino  albino  albino  albino  albino  albino  sunny  sunny  sunny  sunny  sunny  sunny  flower  flower  flower  flower  flower  flower  elephant  elephant  elephant  elephant  elephant  elephant 
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0