Ako sa dnes máš? 4
Strana 75 z 84 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 79 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 4
tak ja mám také pozitívne obdobie a vôbec sa necítim smutne.....vlastne sa dosť radujem zo života ako takého ....a zase nachádzam milión veci čo môžem robiť, aby som sa nenudila, ale sa mi nechce...ja s toho nemám ani nejaké výčitky ani nič....akurát s toho, že sa neučím anglicky tak s toho som trochu povedzme, že si to vyčítam, ale len tak trochu... ...skôr ma trápilo, že som si zatiaľ nikoho nenašla ...stále to však skúšam tak nejako nie som z toho smutná....a tiež téma práca ...ale ako som písala stále to skúšam tak nejako ma zle myšlienky rýchlo prejdú....vlastne na to ani v zlom nemyslím ako je to zle, že nemám prácu zatiaľ, ale verím, že čoskoro bude...
Dnes som pomohla navariť a naobedovať sa....potom som popíjala kávu vonku a neskôr som telefonovala s kamarátkou...pred chvíľou som si dala kapučíno a idem pozerať moju obľúbenú reláciu...neskôr možno film ...
S pozdravom a prianím pekného večera
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Dnes to ušlo. Psychicky sa mám polepšene, fyzicky tiež, chudnutie - viď v danej téme. Spokojnosť stúpla. Inak, nič zvláštne sa nedeje.
Ani neviem, o čom písať... asi len ako sa mám, a síce že dobre, dá sa povedať. V norme.
Teším sa, Mischelll, ako sa statočne držíš optimistického prístupu k veci. Držím Ti mocne prsty, aby Tvoje prežívanie bolo kvalitné a dobré. Taktiež prajem všetkým forumákom hojne stability, zdravia a kus takého toho všeobecného dobrého pocitu.
Všetko dobré.
Matej
PS: Tuto! Ozvi sa
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ech, takú strašnú chuť mám rozpisovať vám tu, čo a ako. Ale myslím, že už tu viac škodím ako pomáham. Stále sa cítim skvele a veľmi by som to chcela posunúť ďalej. Ale ono by vám asi všem zrútilo základy, ktoré ste doteraz postavili. Potrebujete inú cestu a tá moja sa nie je pre vás správna. Takže, liga výnimočných - asi sa lúčim...
Ďakujem za všetko a držím vám všetkým palec
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kwecko napísal: asi sa lúčim...
Ďakujem za všetko a držím vám všetkým palec
Ale kwecko. Nevymýšľaj. Veď takých optimistických ľudí potrebujeme. Toto fórum nemá sústreďovať ľudí, ktorí si spravili z depresie a životnej mizérie životný štýl, ale práveže ľudí, ktorí s chorobou statočne bojujú, s väčším či menším úspechom. Pekne zostaň, Tvoje slová a riadky sú vždy vítané a príjemné na čítanie.
So srdečným pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
fuzohnusak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 115
Reputácia : -9
Dátum registrácie : 03.01.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dneska si len tak užívam voľna. Nič extra nerobím. Doobeda som si čítal a aj som sa už zahral jednu PC hru. Psychicky to ujde. Fyzicky sa tiež dá. Chudnutie - nič moc, nedarí sa mi.
Čo porábate Vy? Ako prežívate sviatky? Aj plánujete nejaké šibačko-oblievačky alebo návštevy? Ako to u Vás chodí? Ako sa cítite? Ako sa máte? Napíšte, každé písmenko sa ráta.
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Uvedomil som si vlastne pri nej, takej extrovertke par excellence, že aký som ja introvert. Nechcel som si to dlho priznať, vždy som sa považoval za extroverta, ale dnešný deň, ktorý trávim zavretý v izbe vo svojom vlastnom svete a kráľovstve, mi dopomáha akceptovať, že som v skutočnosti introvert. Nemám rád chaty, popíjačky, navštevovanie podnikov a reštaurácií, alebo chodenie niekde medzi ľudí. Nepotrebujem kopec kontaktov a živé ustavičné rozhovory. (tieto okolnosti spomínam preto, lebo boli akurát v ostatnej dobe pre mňa aktuálne). Iste, potrebujem aspoň zopár kontaktov, ale často sú nimi iba rodičia a to mi aj hádam stačí zatiaľ. A to, že mi vyhovuje nemať partnerský vzťah, to je už priam vrcholný prejav mojej introverzie.
Je to pre mňa posun vpred, že som si toto priznal. Človek sa hľadá a je dobré sa poznať.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Ja sa v ostatnom čase dosť intenzívne venujem domácim prácam. Denne umývam riad, okrem toho sa pomaly učím variť, upratujem, chodím do obchodu s potravinami, pracujem v záhrade a, samozrejme, aj venčím psa. Už vôbec nemám apatiu ani depresiu.
Každé ráno na lačno jem veľa ovocia - dve kiwi, pomaranč a jablko a zapíjam to dvoma hrnčekmi teplej vody. A už vôbec nemusím užívať preháňadlo, lebo tá vláknina z ovocia má na mňa okamžitý účinok.
Aj vstávať sa mi už darí skôr - o 10. alebo 11. hod.
Ten reliéf je už takmer dokončený. Potrebujem ešte k tomu vytlačiť taký nápis, vystrihnúť ho a prilepiť tam. Keď pôjdem do stacionára, v meste to dám vytlačiť. Ale tiež si plánujem objednať cez internet tlačiareň. Rozprával som sa o tom s predavačkou v jednom obchode s počítačmi, a ona mi poradila, aby som si kúpil obyčajnú, lacnú talčiareň. Za 50 Eur. Taká mi, vraj, bude stačiť, lebo ja nepotrebujem tlačiť často a veľa. Takže mám aj taký plán, pozrieť si tlačiarne a objednať si nejakú.
Snažím sa každý deň robiť jednoduchú krátku rozcvičku. Teraz okrem iných cvikov denne robím 12 drepov a chcem to číslo postupne zvyšovať. Bolo by dobré dopracovať sa aj k takej tridsiatke. Hneď od začiatku ich toľko nechcem robiť, lebo by z toho bola riadna svalovica.
Takže mám sa dobre.
S pozdravom,
historik
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
som tu nova, doteraz som nevedela o existencii takehoto fora, kvitujem,. vyzera to byt ako dobra vec
Dlhsie sa trapim so chizofrenickou poruchou, riesim "nalady" a rovnako aj kila navyse.
Dnes som vsak bola behat, takmer vylustila jednu krizovku v casopise, a stravila prijemny i ked mierne uprsany den.
Prijemne sviatkovanie prajem
Al.
Alionka- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 19.04.2014
Hneď som Ti musel od radosti, že Ťa tu vidím a že si aj napísala, ako sa máš a aký si mala deň, dať reputačný bodík. Buď si istá, že sa už teraz veľmi teším na Tvoju ďalšiu komunikáciu s fórom. Držím Ti palce.
S pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Alionka, ja sa tiež pridávam s reputačným bodíkom za Tvoj príspevok. Máš pekný avatar. Taký rozprávkový.
Prajem všetkým príjemné sviatky.
historik
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236