Ako sa dnes máš? 13
Strana 75 z 85 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 80 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Tuto and Dušan like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Ahojte, dnes bol taký spavejší deň, na noc, či ráno, som užil navyše liek na spanie. Pomohlo, hoci v doobedí som sa skoro výlučne len preberal. Dnes odhadujem zaspanie optimisticky najskôr o polnoci. Potrebné som spravil ako treba, aj keď som volil "slimačie tempo".
Dobrú noc praje Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
kimi2028 likes this post
Mám sa dobre. Nálada je najlepšia za posledné dni. Teším sa z toho. Čítal som dnes klasicky len jednu rozprávku v ruštine, čo mi zabralo asi 2-3 hodiny času. Zajtra by som sa chcel venovať konečne aj šachu a dohnať resty, ktoré mám. Chýba mi pozrieť 1 online tréning, šachové analýzy, špeciálne video o logike v šachu, jedno video na otvorenie. Jednoducho každé video min. na 100 minút. Akosi nestíham nič pozerať, ale napravím to.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto and regina like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mám sa celkom dobre, hoci mám otáznik, že prečo ma stále chytá tendencia k pasivite. Keby to bolo len pár dní, ale na sebe pociťujem už dlhodobý trend, takto sa správať. Mrzí ma to. Už aj pomerne dávno som nebol na primeranejšej prechádzke a aj nejaké to fyzické cvičenie doma sa teraz viac dní, či aj týždňov, s časti, či celkom, nekoná. Som však rád, že nemám žiadnu sociofóbiu, a tak vlastne do obchodu, k MUDr. aj lekárne to nie je problém. Lieky aj injekcie beriem ako samozrejmosť a psychohygiena v chápaní vzdelávania s "akp." je OK, hoci ten pohyb by tam byť mal.
Ostatné po starom. Korona stále vyčíňa, dávam si tak pozor a dodržujem opatrenia. Dohromady som pretestovaný už 4X a vždy neg. na vírus. Doma je celkom OK, hoci občas je spolužitie okorenené aj slovnou výmenou. Mám dojem, že aj v mnohých iných domácnostiach je to podobné. Je to všetko akási prazvláštna doba.
Držte sa a buďte fit, praje Tuto
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
regina, Dušan, kimi2028 and Juraj like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Tuto likes this post
tak rozhodla som sa, že dnes napíšem aj tu na fórum ako sa mám....no, na to že beriem antibiotika každých 6 hodín vlastne skvele....nie, nemám covid- 19 , ani nechcem, kamoška to už ma a vravela, že nikdy viac....keď náhodou, že dostane to ešte raz tak, že skočí s okna.....asi mala tu horšiu verziu...a tak aj mi dala rady, v podstate nič nezaberá ani kvapky od kašľa...ale strašne, kašlala že vraj a to celé 2 týžne....no dosť už o tom, nie to som chcela....no tak tie antibiotika beriem na zub...a zatiaľ zaberajú na všetko...ako ja som tak čisté dýchacie cesty - horné aj dolné nikdy nemala...a teším sa s toho...aj na skrining som dnes bola...negatívna....a bola som 4. v rade...čiže pohoda....a musím povedať, že dnes som varila Fit pita chlieb zo zeleninou a údeným tofu....vyskúšali sme a je to na podiv dobre....každému chutilo....a okrem toho som urobila cviklový šalat s fetou, jednu veľkú misku...a nedá sa to jest respektíve nie sme na to vôbec zvyknutí a to na veľkú noc mame cviklu ale no taka kombinácia no neviem....skúšam ešte nájsť niečo na dochutenie aby sa to dalo zjest...uz sme vedsinu dali zamraziť....ja tiež varím ako pre armádu....takže no tak...s priateľom to ide dole vodou...a už ani ja sa moc nesnažím ....uvidím, čo nakoniec s toho bude....
Prajem pekný zvyšok víkendu....
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto, regina, rasto and Dušan like this post
Pekné dni vám želá Tuto!
Zdravotný stav
Dušan and kimi2028 like this post
@Tuto papám vitamíny taktiež. Mám vitamín C 1000cku v celaskone a tiež baštím po jednej tabletke vitamínu D. Práve ten vitamín D sa začína mi míňať. Držím ti palce, aby si pokračoval v tom, čo robíš. Podľa mňa si vedieš dobre a je to na tvojich písmenkách aj vidieť.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto likes this post
v prvom rade chcem povedať, že tu na fóre sa to ako keby zastavilo....nikto neprispel už dlhšiu dobu...kde ste?...co robite?....inak špeciálne spomeniem Mateja - čo je s tebou? čo máš nové? čo riešiš?....no a ako sa mám ja?....v celku dobre....na okolnosti na podiv až výborne...robim na homeoffice...už aj rodičom lezie na nervy moj služobný telefón len zvoní....ale inak ja to zvladam dvíhať a vybavovať....okrem toho som dnes navarila cestoviny s brokolicou a syrom - zapečené v trube....priatel je v Ke ma plno prace....tak nema čas...no, a citam si knihu receptov a novej životosprávy...je zaujimava....a celkom ma to bavi...uvidim ci sa dam na ten 28-dnový detoxikačný program....
P.S.1.: (R.O.R. - ruško - odstup - ruky/dezinfekcia) - fakt treba dodržiavať - moja skúsenosť
P.S.2.: som pozitívna na covid19 od soboty...neviem prečo, ale klasické príznaky nemám....teplotu si meriam často a mam len 36,5 atď...stale citim čuch/chuť...proste neviem...áno sem-tam pokašliavam večer....
P.S.3.: Prajem krásny zvyšok dňa a týždňa...
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto, regina and Dušan like this post
Strana 75 z 85 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 80 ... 85