Ako sa dnes máš? 12
Strana 82 z 86 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Neti napísal:Každý má svoju realitu. K absolútnej nemá prístup nikto, preto sa hovorí "mapa nie je krajina" (mapa = tvoja kópia reality v mozgu, krajina = absolútna realita).
Realita je len jedna, akurát naše vnímanie reality je rozdielne
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:To už je také slovíčkarenie... Reagoval som na tvoj názor, že "je to realita". Na čo som sa ti snažil vysvetliť, že to môže byť maximálne tvoje "vnímanie reality" - aby som použil tvoj slovník. Točíme sa v kruhu, ale to sa stáva. A pri znednodušených pseudofilozofiach, ktorým holduješ, je to nutnosť .
Realita je, že SOM BOH, a môžeš sa aj na hlavu postaviť
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Okay, tak si si spravil reklamu na svoj web, aby sme ti tam klikali a mohol si zbierať eurá za reklamu . Ale kde je ten dôkaz? Tie 4 pseudo riadočky so smajlíkami? Keď chceš vedieť, ako nemáš nad sebou žiadneho pána, tak urob experiment: choď do centra mesta a tehlou rozbi výklad obchodu a počkaj na to, čo príde .
Urobiť to môžem
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Ale ja som ti to neporadil . A potom napíš, či máš nad sebou nejakého pána .
Potom nastane konflikt vôlí zúčastnených strán a vyhrá ten silnejší
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
...lebo jedna Myšlienka sa tej druhej ,,poddá, prispôsobí, premení sa na tú Druhú,, pripustí možnosť existencie tej Druhej. A Obe sú časťou Boha, obe sú Boh. Aj Enax, aj fízel
Prepáčte, votrela som sa.
Chcela som napísať že som včera dostala novú nádej do života, ale vidím dlhú konverzáciu, tak ma to zaujalo.
No takže naspäť. Už som bola zasa trocha ponorená do ,,chcem zomrieť,, nálad, ale včera som po veľa rokoch išla na prvý pohovor, a ľudia boli zo mňa nadšení, a asi dostanem normálne miesto konečne. Kde nemusím byť Popoluška, a bude všetko lepšie. Je to väčšia firma a robila by som veci ohľadom zahraničných stykov. Tak troška som taká zmätená, urovnávajú sa asi myšlienky ,,ja nechcem žiť,, a ,,môžem mať budúcnosť,,. Tak sa teším. Pred rokmi som sa dala prehovoriť terajšou firmou od toho aby som prestúpila na inú, kde ma už prijali. Teraz už budem rázna, a ani štipku ma nebudú zaujímať, lebo z veľkej časti ma psychicky doviedli až k úvahám o smrti. Tak ešte čakám na druhý pohovor, a potom začne vojna
Pa
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Strana 82 z 86 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86