Ako sa dnes máš? 12
Strana 84 z 86 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85, 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Neti napísal:Veď si si našiel kontrakt, takže budeš na nejaký čas zahojený. Na čo sú ti potom smiešne peniaze z reklamy na webe?
Potrebujem miliardu a pol na superpočítač
Každé euro je dobré
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Mám sa, hm, vcelku to ujde. Konečne som sa dnes dokopala na diabetológiu (po cca 4 mesiacoch) a očné (po cca 3,5 rokoch, nuž hej). Na očnom som dopadla horšie, než som chcela a dúfala, lekárka ma posiela do Trnavy na zákrok, pretože retinopatia pokročila. Bojíííím... akože fakt, ale čo narobím? Musím sa objednať, hádam budem úspešnejšia než s dentálnou hygienou, kam keby som šla teraz, tak osobu vystrie. Áno, mám chuť sa na všetko vysr... a ísť si to hodiť, ale tak nič z toho
Na diabetológii našťastie v pohode, tvárila som sa, že tam nie som a ani som lekárke nevynadala, ako som pôvodne zamýšľala. Pribrať sa mi vraj nepodarilo, hoci podľa telesnej stavby mám pocit, že trochu hej, minimálne vyzerám bez správneho držania tela na 9. mesiac, že dík
Ako hňup som vyhodila nejaké to euro na zoznamke, lebo jo, poslať všetkých niekam, zrušiť účty a potom si zúfať, aká som osamelá a nik ma nemá rád, to je také moje Extrémne si nezúfam, len občas a vlastne to tam skúšam skôr zo srandy než zo seriózneho záujmu nájsť si "spriaznenú dušu", ha-ha-lol. Možno tak dakoho na intímnosti, ale okej, o tom pomlčíme
Po psychickej stránke je to prekvapivo dobré * trieska do všetkého dreva naokolo* Ani sa moc nechcem zabiť (nateraz), kam to napísať! Výkyvy nálad vcelku ustali, záchvat bol naposledy takmer pred rokom. Jasne, je mi smutno, že som tu uväznená a nič nové v živote, ešte aj dnešný drsný výlet do mesta som sa snažila užiť si, ale čo. Črtá sa po oteplení aspoň pravidelné plávanie/venčenie psa na priehrade pri meste a minulý rok mi to stačilo, prečo byť prináročná Stále by som dala kráľovstvo aj koňa za terapiu, no čo už. Asi nič z toho.
Somatická stránka je nateraz tiež... eh, jo, nemám ani náznak kondície, furt žeriem (a nevidno, chjo), glyčky sú bohvieaké a fakt desivo mi padajú vlasy, ale keď si predstavím, ako by to mohlo byť... a ako to napokon aj bude, ak sa naďalej nebudem hýbať a budem na cukrovku tak nekonečne dlabať... nuž, tak si treba užiť, kým sa dá, že Zo života nič nemám, som nehorázne zbytočná, ale žiaľ mi nechcú dovoliť odpraviť sa, non mea culpa Roky mi je výsostne ukradnuté ako skončím, očividne sa nič nemení. Whatever!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Felix2000 and Neti like this post
Meretseger napísal:Možno tak dakoho na intímnosti
Kým máš zdravé ruky, netreba partnera
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Nikto sa nepýtal na (tvoj vážne trapný) názor teba, takže nech sa páči, láskavo si ho pre budúcnosť nechaj pre sebaEnaXnaY napísal:Kým máš zdravé ruky, netreba partnera
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
Neti likes this post
Meretseger napísal:Nikto sa nepýtal na (tvoj vážne trapný) názor teba, takže nech sa páči, láskavo si ho pre budúcnosť nechaj pre seba
Dal SOM ti dobrú radu, my ... máme totiž problém nájsť si partnera
Naposledy upravil Matej dňa St 24 jún 2020 - 13:41, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgarizmus)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Well, tá rada bola nevyžiadaná a hlavne zbytočná, lebo holky z definície nemajú problém nájsť si partnera na sex . Alebo Mer preferuje oral, who knows.
Alebo je lezbička Potom je jasné, prečo je na MŇA nabrúsená
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:To by bola škoda , lebo ten boudoir sa jej podaril.EnaXnaY napísal:Alebo je lezbička.
No veď keby nebola nechápavá, tak vidí ako sa snažím ju zaujať, reku veď aj MNE by sa zišli nejaké intímnosti Ale ona vo MNE nevidí potenciál
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Starec, kým máš zdravé ruky, vystačíš si sám (len citujem) .
JA si vystačím ale obetoval by SOM sa aby som jej trochu vypomohol
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 84 z 86 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85, 86