Ako sa dnes máš? 12
Strana 85 z 86 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Neti napísal:No, potom sa budete musieť nejako dohodnúť dievčatá .
Asi nič z toho, veď vidíš že sa jej nepáčim
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:Budete musieť škrtnúť slovo "asi" vo vašej vete pán kolega .
JA nemusím, JA SOM BOH
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:Tak to slovo škrtám ja a dávam si like na všetky svoje príspevky. Boh síce nie som, len mám jeho funkciu .
Na to ešte veľa mlieka musíš vypiť
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Naposledy upravil Matej dňa St 24 jún 2020 - 13:29, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : porušenie pravidiel fóra)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Ale no, pán kolega... Až takéto sympatie? Dúfam, že tento vtip nehovoríš na prvom rande, lebo by to vysvetlovalo tvoju situáciu .
Len vtedy hovorím, keď sa hodí a teraz sa hodilo
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Obávam sa, že nepoznáš hraničiarky. Tam nikdy nie je vhodná doba. Dám ti dobrú radu - musíš len súhlasiť, aj to s rizikom, že vybuchnú, že si mal nesúhlasiť .
A čo JA sa budem obmedzovať Vždy hovorím, čo si myslím Až na momenty, keď nehovorím
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mňo.....ide ma roztoto hnev a stres a všecko aj dneska. -robota...
Ale bola som po x čase na osamotenom výlete v hlavnom meste v sobotuu, vcelku bolo dobré, až na víchricu s dažďom čo mi polámala dáždnik a urobila zo mňa zombie morskú vílu, ale tak stejne lepšie ako teplo a slnko fuj
Pochodila som kopu kníhkupectiev v centre, teraz mám takú mániu. Každý mesiac niečo iné frčí v mojej chorej hlave...
Keď už som pri knihách, tak sa veľmi pekne chcem poďakovať Matejovi za jeho pekné slová na moju adresu z jeho minulého príspevku. Inak z tej práce neviem čo bude. Pohovory mali končiť minulý týždeň, ale tento týždeň mi teda nevolali. Podľa kamošky tam majú cirkusy na istých oddeleniach teraz, veľa práce. Tak počkám. Ak nie, tak podám niekam inam
No a teda pochodila som zmoknutá kníhkupectvá, v prvom mi chlapík predavač urobil deň...ako...pri rezervácii istej knihy mi pri jeho telefonáte do druhej pobočky podal výkon hoden na Zlatú malinu, úplne že nerdy James Bond, že čo on vie zariadiť... Dozvedela som sa kde býva, čo číta, on že kde bývam ja...proste hruuuza : )
V sobotu som sa skoro stretla s kamarátom, ale nemohol tušiť kam idem, tak o 2 minútky len stálo, že sme sa nestretli a nasadli na oproti sebe idúce vlaky.
Teraz už keď ide teplo nemôžem, lebo I die
U rezerva rodinky som nebola celý tento týždeň, pretože mi teta potajmo šlohla moju knihu a našla som ju vedľa nej na nočnom stolíku, a ja mám z toho neskutočné stavy, keď niekto chytá moje knihy, papierové veci (čo sa nedajú vyprať), pretože automaticky si myslím, že si pri tom oslintá prsty. No a odvtedy sa mi vybavujú veci že porezať samu seba nožom, hnev, a také, proste neskutočné hnevy. Tak musím počkať kým to vo mne prejde.
A tak. Idem sa ďalej nerváčiť v práci. Ahojte
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Iacobus likes this post
Strana 85 z 86 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86