Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 12

Strana 78 z 86 Previous  1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 82 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 78 Empty Re: Ako sa dnes máš? 12

Odoslať  regina Po 1 jún 2020 - 20:37

Ahojte,

oddychujem. Som riadne unavená, no má to svoj dôvod. Dnes som hneď ráno bola s mužom na nákupe a potom dala prať. Pripravila som niečo malé na obed, vyvešala a potom som sa dlho chystala umývať okná. Už dávno som v jeden deň neumyla všetky veľké okná na dome. Dnes sa mi to s prestávkami podarilo. Potom som ešte bola v záhrade, pozbierala suché šaty a umyla riad.
Nechápem, v niektoré dni takto vládzem makať a zvládam rôzne činnosti a inokedy som zas celý deň K.O. Napriklad v piatok sme boli v Bratislave za dcérou autom. Cesta tam ma unavila, počas pobytu tam som bola taká hotová, že som si tam dokonca musela zdriemnuť a nevedela som sa dočkať návratu domov. S vnukom som sa ani nehrala, max. som sa naňho som pozerala. Cesta domov bola pre mňa tiež únavná, hoci nešoférujem, iba som sa viezla. Pociťovala som však rôzne úzkosti.
Takže tak, raz dobre, inokedy zas nanič. Ale vravím si, že veď pre niečo som invalidná, tak asi nemôžem byť stále dobre. Som vďačná za tie lepšie dni, teda aj za dnešok.
Vo voľných chvíľach som začala čítať. Zatiaľ som tomu veľa nedala, ale snáď ma to začne baviť. Po dva večeri som dokonca pozerala aj telku. Horšie je, že reklamy všetko predlžujú, a tak napr. včera som radšej Superstar nedopozerala, lebo keď idem spať po polnoci, už bez tabletky nezaspím. Ten spánok pred polnocou je pre mňa dôležitý. Aj z toho dôvodu televízor väčšinou nepozerám, radšej voľný čas trávim pri počítači.
Ozaj a vy to ako máte so spánkom, kedy chodíte spať?

regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Tuto Št 4 jún 2020 - 20:27

Ahojte fórumáci!

Neti. Podobne som mával problém so spaním, hlavne zaspávaním. Dramatické bolo len to, že som chytil akoby mániu a to som spal len minimum. Držím Ti palce nielen v sovom režime, ale aj v celkovej stabilizácie. Som rád, že nám tu píšeš a máme Ťa tu radi.

Matej, akosi mi tu chýbajú tvoje riadky. Iste napíš pár slov, ak sa Ti dá.

Za seba snáď len toľko, že som veľmi dobre. Nateraz mi pomáha v ochorení ergoterapia - dnes s otcom porábanie so senom. Potešil som sa aj večeri, jedlo bolo s obchodu a niečo aj s domácej produkcie. Dovolil by som si napísať, že dnes je výborný deň...

Prajem vám-nám veľa síl v zvládaní ochorenia a prajem čo najlepšie nasledujúce dni. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 6 jún 2020 - 10:12

antifajny napísal:Ahoj @Matej
Čo je s tebou? (...) Daj vedieť, čo je s tebou!

Tuto napísal:Matej, akosi mi tu chýbajú tvoje riadky. Iste napíš pár slov, ak sa Ti dá.

Ahojte. Veľmi ťažko sa mi premáha niečo písať. Nemávam sa teraz moc dobre, zápasím neustále s depresiami. Do práce našťastie chodím a zväčša tam robím, čo treba. V mysli mi je dosť ťažko.

Ďakujem za Vaše výzvy, aby som niečo napísal. Čítam Vás naďalej a moc Vám všetkým držím palce.

matej

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 78 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan So 6 jún 2020 - 11:07

No @Matej verím, že tie depresie sú len chvíľkové a časom prejdú.

Želám veľa zdravia a pohody jak v práci, tak aj doma v kráľovstve nebeskom. it is perfect
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll So 6 jún 2020 - 16:30

Ahojte Wink

tak mam teraz dost času, tak ze napišem (nechce sa mi niečo iné robiť,to preto) ...ako mam sa dobre....aj spánok je velmi dobrý tym, že mi posunuly pracovnu dobu na neskor...mam zabity cely den v práci....jasne ze sa mi po praci nechce cez týzden nič...ani nejako extra variť.....akurat večeru rýchlu si spraviť a lezat a pozerat TV a telefonovat - ked je ským tak napríklad Zuzana pretára aj hodinu....ale čo už ....dokonca sa mi po ani neviem kolkých rokoch ozvala kamoška....bola som dost prekvapena....a tak o par dni som sa jej znova ozvala ja....a tak som rada, ze sa vztah s nou urovnal aspon tak virtualne.....ako som rada...v práci, mi to aj ide v niektorých veciach aj nejde....ako musím robiť aj stránky a niekedy to pocitanie hotovosti je hroza a des...zatial však vzdy som v pluse ....s priatelom je to teraz zložite....nevieme, čo bude ďalej....tak no...

Prajem pekný deň community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  EnaXnaY So 6 jún 2020 - 17:55

Dnes je skvelý deň a JA odpálim to na mesiac Wink

viac na dzio.sk Wink

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 78 Dzio
EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1331
Reputácia Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Bydlisko Bydlisko : Trebišov

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium

https://www.dzio.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Po 8 jún 2020 - 9:50

Krásne narodky našej dzuli08Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 78 Pink-p11
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 8 jún 2020 - 10:05

Pripájam sa k prianiu zdravia, šťastia a pohody pre Dzuli. Veľa zdaru praje Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 78 z 86 Previous  1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 82 ... 86  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: