Ako sa dnes máš? 12
Strana 40 z 86 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 63 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Zdravotne sa celkom dalo. Trochu bola vzťahovačnosť typu kriku v paneláku, hádam, že tam mali dajaké spory a mňa sa to netýkalo. Napriek výdatnému spánku ma otravovala únava a ospalosť a dá sa napísať. že neviem prečo.
Sčasti som sa aj povenoval domácnosti a to hlavne poriadku v izbe a drobnejších prác v byte. Večer som fungoval ako výpomoc v zdobení vypestovaného stromčeka, Vlastne je to vďaka "otcovmu vynálezu", keď na jar zachytí konáre sibírskej limby a nasmeruje ju priamo hore, a tak máme do Vianoc stromček a limba žije ďalej s perspektívou ďalších sviatočných stromov.
Inak momentálne žiadna sláva, darčeky sú už nachystané. Verím, že bude dobrá atmosféra,
Prajem vám krásne vianoce! Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Sezóna mi včera v práci skončila, dopadla vcelku dobre. Tovar sa stihol spracovať všetok, kuriéri všetko nosili priebežne, fyzickej sily na prenášanie sa vo mne nejak vždy našlo, chrbát zatiaľ naďalej nerozbolel, zákazníci rabovali všetko, čo im prišlo pod ruku a kolegyňky po mojom spracovaní všetko statočne dopĺňali. Dali sme si v kolektíve zopár drobných darčekov, vybožkávali sa a rozlúčili. V supermarkete, presne ako vravel Tuto, som našiel včera ešte dostatok tovaru, hoci boli návaly. Nemôžem proti haldám ľudí nič povedať, pretože aj ja som patril medzi nich a potreboval som si na sviatky zásobiť skrinku a chladničku. Ani v tento rok nemám v bytíku žiadnu vianočnú výzdobu, ani stromček. Hoci tento rok som už bol o čosi viac naklonený tomu, že by som si nejaký stromček zadovážil, no napokon zostalo len pri úvahe. Nečakám tu žiadne návštevy, takže kdesi na pozadí mi čosí šepká, že je to škoda peňazí.
Psychicky som sezónu zvládol relatívne obstojne, ani sa mi to ale nechce ísť teraz nejako hodnotiť a zamýšľať sa nad tým. Skrátka dalo sa, pričom "psychický úspech" pripisujem mojim žbrndám a energeťákom a fungujúcim liekom, i rôznym doplnkom výživy. Veľa ma posunuli aj viaceré knižky, ktorých rady mi dodávali ochotu sa pozerať na rôzne stresujúce podnety inakším očkom.
V tieto dni od víkendu po dnešok som so školou nepohol nič ešte. Mám v pláne na to ísť najneskôr vo štvrtok.
Štedrú večeru strávim u rodičov, kam príde aj brat s manželkou, a spolu piati sa najeme. Snáď prebehne všetko v poriadku a dobrej atmosfére.
Prajem Vám šťastné a veselé Vianoce, priatelia!
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tak mi dovoľte, aby som Vám zaželal šťastné a veselé požehnané vianočné sviatky v kruhu rodiny. Nech sa vaše predsavzatia pod stromčekom naplnia U nás prebiehajú prípravy na sviatočnú večere, čiže mám dosť veľa roboty.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
kimi2028 napísal: Som tomu rád, že si tak dobre vediem.
anjelik napísal:Vsetkym Vám prajem príjemné Sviatky, plné lásky a pokoja!
Aj Tebe podobne, Anjelik.
---
Ahojte.
Dnes sa cítim zhruba dobre. Večera včera dopadla v poriadku, jedlá chutili, atmosféra bola priateľská a darčeky potešili. Neskôr už na mňa padala značná únava, takže mi nebolo vôbec do reči, čo sa trochu odrazilo na mojej zníženej ochote komunikovať a zapájať sa do rozhovorov. Takže som tam potom už sedel len tak ako piate koleso na voze. Ale nevadí, celkovo to môžem zhodnotiť ako ok.
Budík som mal nastavený dnes približne na siedmu, no vytrepal som sa z postele až okolo 7:40. V podstate dokopy nič nerobím zatiaľ, len som roloval facebook, čumol maily a čítal naše fórum. Dnešok mám asi relaxačný, hoci rád by som si opral botasky v pračke - no čosi mi vraví, že by sa na Vianoce nemalo buchotať žmýkaním práčky. Tak asi z toho dnes nič nebude. Trochu som si zacvičil pred chvíľkou nejaké naťahovačky/strečing, ešte si zopár kôl asi dám, celkom ma to príjemne vzpruží. Čo dnes vlastne mám na pláne? Napadlo mi počítať matematiku, alebo riešiť seminárku z angliny. Alebo niečo s mojou stránkou schizo.sk... pamätám si, že minulé Vianoce som tiež presedel práve za schizo.sk a snažil sa tam čosi aktualizovať, editovať. Teraz doobeda si skúsim ešte zahrať hru a prípadne poobede by som šiel na tamtie veci.
Všetko dobré Vám želám, kamaráti, krásny, pokojný vianočný deň!
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dnes som vysvetľovala svojmu všeobecnému, čo je to cosplay, ukázala som mu v mobile pár svojich fotiek a tvárila som sa, že nevidím ten ohúrený výraz, čo sa mu upelešil na tvári Niežeby ma to nepotešilo, viem, že mejkap robí svoje, každopádne jeho napokon najviac zaujal boudoir, ach, tí chlapi V týchto dňoch slávim buď 11. alebo 12. (skôr si myslím, že to prvé, nepamätám si rok) výročie cosplayovania a teší ma celý ten pokrok a príležitosti, ktoré som vďaka tomu získala. Mala by som si zriadiť niekde na webe zase galériu, je škoda nechať to zapadávať prachom a len občas vytasiť niečo na Facebooku
Eh, medzitým som robila sto iných vecí a zabudla som, čo som chcela ďalej. Asi nič pozoruhodné. Vianoce dopadli výborne, naozaj bola sranda, skoro som si od smiechu nasmrkala do kapustnice Darčeky ma moc potešili, vyrabovala som zase raz svoju skriňu s oblečením a vzala som si aj dávno neplatný preukaz do knižnice, v rámci opätovného "rozčítavania sa" plánujem navštevovať zase raz aj tú. Zanietene sledujem Zaklínača a nadchol ma, hrám dookola TR (jak vždy) a je mi stále fajn. Očividne to aj doktora prekvapilo, asi nečakal, že mi to vydrží zatiaľ až dva týždne
Tož tak, zatiaľ sa majte krásne
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Posledné tri dni akosy prespím 13-14hodin a to nehovorím o odpočinku poobede.
Večer o pol sedmej líham a ráno vstanem na budík a zase zalahnem. A to som si ho ptešteloval na pol osmu.
Neviem čím to je, či náhodou toho enormného množstva cukru, ale cukor by ma mal hnať do činnosti.
Pomaly na mňa padá frustrácia.
Mám zmenený zdravotný stav, zvýšený krvný tlak, bolesti hlavy a únava. Ktomu dopomáha leňošenie, tabak, nič nerobenie.
In spe:
Tešiť sa z každého rána
Chuť a motivacia do činností
Time management, opak Z.O.M.B.I.E.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ach. Držme si, priatelia, palce.
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Nuž ono to opakovanie sa každý deň, je ako za pásovou robotou na linke, ide to dosť na emócie a myseľ. Vždy sa musím a premáham, nakopujem, motivujem v pred. Nemôžem si dovoliť ráno nič nerobiť. Potom ten deň aj tak vyzerá. Znechutený a frustrovaný.
Tak napr. neska som si rituály porobil na obed, a hneď mám plnú náladu a chuť do ďalších činností.
U mňa deň funguje tak, keď si riadne urobím ranajšie rituáli. Po nich sa človek cíti plný chuti, energie do ďalších činností.
Na večierku a spánok spokojne potom líham do postele a uzatváram ďalšiu kapitolu v týždni.
Áno, je to umenie sebadisciplíny, ako Ty tvrdíš. Keď si už raz na ňu navykneš, málokedy sa stane, že ju raz, dvarazy po sebe neudržíš.
Ak máš dobré vymakané návyky, niet sa čo sťažovať!!!
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
No nič idem spať, dobrú noc dnes bol dlhý výlet s rodičmi sme v aute dali 200 km a som akýsi unavený.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Strana 40 z 86 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 63 ... 86