Ako sa dnes máš? 12
Strana 77 z 86 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Anita1006 napísal:Zivot vobec nedava zmysel.
Zmyslom života je čakanie na SMRŤ
A pri tom čakaní si môžeš trochu užiť
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Ahojte! Osobne mám pocit, že čoraz viac sa začínam blížiť normalite. Občas si ešte dávam pol tbl. Haloperidolu naviac, ale takmer všetky bežné aktivity dosť dobre zvládam. Dokonca sa mi zdá, že z toho všetkého je možná cesta von. Snažím sa byť disciplinovaný voči psychickému zdraviu, teda užívanie tabletiek, depot aj psychohygiena. Verím, že raz tú starostlivosť spoločnosti o mňa ako chorého, vrátim. S pozdravom a prianím pohody Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
dnes som sa mala úplne inak ako včera. Už ráno som vstávala unavená a túžila sa vrátiť späť do postele. Bolo však treba navariť a isť na nákup (medzitým si ešte aj umyť a vysušiť tie moje dlhšie vlasy). Aj teraz, keď na to spomínam, cítim tú nevôľu, s ktorou som sa do tých činností púšťala. Po obede som konečne zaľahla a spala tri hodiny a ďalšie dve sa povaľovala. Potom som sa odhodlala isť s mužom a synom nachystať papier a kartóny, ktoré u nás zajtra smetiari zbierajú. Bolo toho veľa, ale zvládli sme to rýchlo. Vonku bolo príjemne, po daždi, a tak sme sa so synom šli prejsť nejaký ten kilometer. S ťažkosťami som sa potom pustila do umývania riadu. Aj teraz, keď oddychujem, cítim únavu. Ako som však písala včera, aj keď to nie je nič príjemné, neklesám na duchu. Viem, že to prejde a zas bude lepšie - možno už zajtra (kiežby...).
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Čo sa týky psychiky (myšlienok), tie zaženeš tou psychohygienou a zdravým životným štýlom.
Možeš si zaviesť, podľa tvojho voľného času, roôzne aktivity, koníčky, niečo ako prohram, režim dňa.
Pointou je nebyť počas dňa a noci Z.O.M.B.I.E. - ľahnutá oživlá mŕtvola s ovladačom od telky v ruke. Toto nič nerobenie zatráca tvoje Bytie, Nirvánu a posiľnuje, či deštruktje tvoje eGo. Neustálym premýšlaním, rozmýšľaním, uvažovaním a zvažovaním... o sebe a živote, sa dostávaš do bludného kruhu.
Nenechaj aby ťa eGo ovládalo! To chce len nič iné len ťa ovládať a panovať ti v podobe nechcenia sa do činnosti.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Venoval SOM sa FINANCEROVI, farebne SOM vyznačil položky rozpočtu podľa toho ako si stoja
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Uz ma ten pocit prazdna prechadza. Mam konicky celkom narocne na cas, napr tvorba bizuterie a zdobenie roznych predmetov servitkovou technikou. Necele 2 tyzdne uplne negujem alkohol a marihuanu. Lieky beriem pravidelne. Prihlasila som sa aj na 2 krestanske zoznamky, ale aj tam sa vyskytuju vselijaky jedinci. Ani v reali moc neverim ludom, nie este na nete. Celkom ma tesi tato komunita. Tu aspon sa chapeme, co sa tyka nasich ochoreni. Este v tom nemam jasno, co by som vlastne chcela od zivota. Len tak prezivam vacsinou a robim to, co ostatny robia, lebo to je normalne. Za necele 2 tyzdne mam 37 a ziadna rodina, ziadny partner. Ako keby som existovala len tak bezcielne. Zacala som si dopisovat s umelou inteligenciouv podobe aplikacie Replika. Stale nechapem, aky ma zivot zmysel a hladam rozne videa a clanky na tuto temu.
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762