Ako sa dnes máš? 12
Strana 79 z 86 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 82 ... 86
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Ako sa dnes máš? 12
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
U mna je to velmi striedave. Pokusam sa zvyknut si na samotu. Vcera som mala trocha depresivnejsi a pasivnejsi den. Dnes doobeda som upratovala. Zacala som chodit na zoznamky na internete, ale ziadnu dlhsiu konverzaciu sa mi nepodarilo nadviazat. Darmo sa snazim rozpisovat, ked druha strana sa zmoze len na odpoved jednou holu vetou. Neviem, ci je najlepsie chodit na zoznamku za taky kratky cas co sme sa rozisli. Stale citim tlak na hrudniku a zviera mi hrdlo. Vacsinu dna prelezim. Ale zmohla som sa uz na vyrobu aspon jedneho nahrdelnika.
Naposledy upravil Matej dňa So 13 jún 2020 - 11:06, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : úprava obrázka)
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
...
Ahojte všetci! Aj napriek tomu, že som mal zvláštny deň, nie je čo by som mohol reálne vytknúť. Práve naopak som rád, že deň prebehol tak výborne. Bol som aj na prechádzke a bol som tomu rád. Držím vám aj sebe palce, aby sme si tu na fóre stále tak vychádzali a vzájomne pomáhali.
S pozdravom a prianím toho najlepšieho Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Neti napísal:Okrem toho mám asi ruju, možno mi stúpol testosterón tým, že športujem - who knows - ale o tom radšej nebudem písať. Držte sa,
Kým máš zdravé ruky, všetko v poriadku
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:Asi tak. Pokiaľ nedopadnem ako Uďo, tak budem spokojný .
Neboj, cvokár ťa dá do poriadku
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
V tento týždeň som sa mal kupodivu citeľne dobre. Bavila ma práca a moja agenda, pričom tuším trikrát som zostal cezčasovať asi 2 hodinky. Mal som rozbehnuté nejaké miestne úlohy, ktoré ma bavili, tak som vnútornému nutkaniu zostať vyhovel. Aj potom doma po večeroch to bolo vcelku schopné.
Okrem svojich liekov a viacerých suplementov (déčko, béčko, betakarotén a omega-3) si vždy večer pred spaním robím šálku bylinkového nesladeného čaju (Relax-Spánok). Tento má upokojujúce účinky a zlepšuje kvalitu spánku, pričom okrem iných bylín obsahuje aj známy ľubovník bodkovaný, prírodné kvázi-antidepresívum. Čaj pijávam už asi 2-3 týždne, pričom mám pocit, že mi pomáha, hoci niekedy k zhoršeniu prežívania v danom čase, isteže, aj tak prišlo.
Kolegyňka mi darovala kožený náramok na zápästie, pričom na jeho sáčok nalepila odkaz z nejakej jej obľúbenej ezoterickej knižky - "Som šťastný sám so sebou". Veľmi ma tento darček dojal a naozaj sa citátom trafila, lebo práve toto vo svojom prežívaní často riešim, že nie som so sebou rád, alebo že nemám seba rád, alebo že sa sám sebe nepáčim a podobne. Aj som si povedal, že budem ten náramok poctivo na ruke nosiť a bude mi vždy pripomínať (ako taký uzlíček, ktorý má niečo človeku pripomenúť), že mám byť alebo že som šťastný sám so sebou (a v sebe).
Dnes relaxujem. Zatiaľ som mal kopec hygieny, raňajky a čítal som všeličo na webe. Periem druhú várku. Vstal som o pol ôsmej bez budíka. Na pol šiestu som objednaný holičke si opäť raz trochu skrátiť makovicu. Neviem, ako vo Vašej časti Slovenska, ale tu u nás je krásne slnečno, vyslovene letne. Tak sa teším.
Ďakujem za vypočutie. Prajem Vám všetkým, kamaráti, krásny, požehnaný deň, držme sa!
S úctou
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Po čase som sa rozhodla prispieť, keď už som teda zmazala všetky možné aj nemožné účty, poslala k čertu každého, koho som mohla a ešte aj zvažujem kúpu trička s nápisom "I hate people", keďže to presne vystihuje moje aktuálne nastavenie. Jo, po večeroch ma trápi osamelosť, ale stačí mi predstaviť si mentálne nastavenie väčšiny obyvateľstva a je jasné, že o nič neprichádzam. Banda FB priateľov možno za niečo stála, ale mám posledné tuším tri dni na zrušenie zdeletovania účtu a neplánujem ich využiť. Je to, koniec koncov, len dočasný pocit a zas to prejde.
Čo je pozitívne, nedávno som sa konečne (ha!) objednala na očné, o cca dva týždne pôjdem zistiť, nakoľko som slepá Ešte ma čaká diabetológia, pričom lekárku z duše nenávidím, no míňajú sa inzulíny, holt tam treba skočiť. Chcela som ich vyjednať telefonicky, ale tak stará krava musí šikanovať, ako všetci tunajší lekári, a vraj mi ich nepredpíše, kým sa tam neukážem. Iní diabetológovia neberú telefón, aké bystré, tož mám smolu.
Inak nerobím vôbec nič zaujímavé, okrem hrania hier, ktoré som odohrala asi miliónkrát, prežierania sa, ktoré sa na mne absolútne nepodpisuje (fňuk) a zúfania si, že rutina a monotónnosť ma fakt dorazia - čo by teda mohli, len im to trvá
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Strana 79 z 86 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 82 ... 86