Ako sa dnes máš? 7
Strana 37 z 86 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 61 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
Hodnotím dnešný deň na 2+.
Želám Vám peknú noc a príjemnú stredu. Majte sa dobre, priatelia.
M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
výťažok z Guarany som istý čas užíval a môžem napísať, že na začiatku to bolo lepšie a bol som spokojný. Asi po týždni užívania sa mi však spustila depka spolu s úzkosťou, čo som pripisoval spomínanému lieku, lebo po jeho vysadení ma to prešlo. Momentálne mám pred Guaranou rešpekt.
Napriek vnútorným bojom som rád, že si deň oznámkoval vcelku dobre. Držím Ti palce, aby to bolo aspoň tak, alebo ešte lepšie. Možno keď už budeš mať po inventúre, sa zase problémy normalizujú.
................
Ahojte kamaráti aj kamarátky
U mňa, keď si tu čítam niektoré príspevky, je vlastne všetko výborné. Som rád, že to v podstate tak aj je. Vzhľadom na to, že som robil cez prázdniny, nazbieralo sa mi viacero dní, ktoré si môžem nahradiť voľnom. Tým pádom som volil stredy, keď zase zregenerujem sily a poď ho štvrtky pracovať. Celkovo mi to prišlo vhod, lebo som mal na dnes doktorku. Tá tam pre dnešok nebola a sestrička mi dala aj injekciu, aj lieky. Vlastne sa stalo to, že som spal do pol jedenástej a keď som to zbadal na mobile, tak som sa rýchlo robil čo sa dalo, aby som už o jedenástej bol u MUDr. Zabudol som si natočiť budík na cca deviatu, hoci na lieky som o siedmej vstal... Na druhej strane si myslím, že som si nadpriemerne oddýchol. Trochu mám nachladenie, alebo virózu, ale to je ešte pohoda.
Myslím na vás všetkých, aby sa vám aspoň trochu polepšilo, poprípade ste sa mali aspoň OK.
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
dnes som celkom spokojny napriek nedostatku spanku to v praci uletelo a den sa pomaly konci. Zajtra mam volnu, takze sa budem snazit ucit na skusky. Tuto a Matej dakujem vam za podporu...
Helen25 drz sa a "nehadz flintu do zita" si silny clovek!
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
---
Ahoj, priatelia.
Mám sa v tejto večernej hodine trochu depresívne. Mám vnútorné boje a okrem toho mám intenzívne pocity, že som špatný, že mám zlú a odpudivú kožu, obzvlášť na tvári, rukách, krku, teda akurát to, čím sa prezentujem svetu. Neviem to nejak špeciálne upraviť - bol som aj v solárku po polroku, no koža na to reaguje zle, páli ma v oblasti znamienok, zhoršila sa červeň a hnedasté opálenie sa nedostavilo ani trochu, skôr som akosi zružovel. Skúšam stále samoopaľováky, no je to babračka, lebo zostávajú škvrny a ja sa holím iba ráno, rýchlo zarastám a večer už mám strnisko, takže sa zle nanáša samoopaľovák, nerovnomerne. Ráno ale si ho nemôžem nanášať, lebo vtedy si nanášam BB-krém na flush. Trochu sa mi teraz zdá, že to nepomáha, alebo ak áno, tak nie dostatočne. Mám kruhy pod očami a na konci pravého "kruhu" mám červené "pole" flush. Tvár sa mi zdá plochá, nepekná, nedostatočne podlhovastá, skôr viac oválna, a to sa mi naozaj nepáči. V okolí veľkého ohryzka je neustále sa vyskytujúce akné a problematická pleť je vlastne aj v okolí nosa. Ospravedlňujem sa, že píšem tak otvorene, skrátka mám teraz problémy so sebahodnotením a sebavedomím, celkovo sa cítim sám sebe ošklivý a dosť ma to ťahá náladovo ku dnu. Chápem, že máte oveľa dôležitejšie problémy, preto moje zverenie neposúďte prosím prísno. V mojom malom svete sú zrovna toto jedny z podstatných problémov, každý máme svoje. Ťažko to porovnávať, lebo niekto znáša veľa, niekoho položí aj málo. Buďte preto ku mne prosím zhovievaví.
Okrem toho mám isté vnútorné boje. Ťažko sa o nich zmieňovať, v celej šírke podstaty problému som sa nezveril ešte nikomu na svete, iba do denníka. Potom to máme tiež v práci teraz ťažké, lebo sa bojím inventúry, treba ešte všeličo porobiť a čas je neúprosný. Do toho by som mal akože robiť ešte 1 skúšku, no na ňu absolútne nie je energia a čas. A už by bolo dobré si aj pripravovať do školy isté projekty, letný semester začal, a predsa nechcem dopustiť toho mať v máji v skúškovom zase narvané ako v januári.
Tiež som smutný, že trošku priberám. Nie je to určite katastrofa, ale tak mojím cieľom je opak. Celkovo teraz recipujem realitu vôkol seba akosi depresívne. Skôr sa nejak podvedome zameriavam skôr na to horšie v mojom živote momentálne. Akoby som cítil, že pozitíva, ktorých som si vedomý, mi za to až tak nestoja... za to, čo je vo mne a na mne zlé. Trochu ma tiež premáha únava,... že večer prídem, najem sa, pozriem fórum a idem spať. A takto dookola 5 dní po sebe... Prídem si prázdny.
Ešte sa raz ospravedlňujem, že som sa zveril s takými, pre mnohých z Vás, banalitami. Mrzí ma to.
Majte sa, pokiaľ možno, dobre.
M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
gratulujem. Chvalabohu, deju sa ti aj dobré veci...predsa sa to podarilo, hoci to vyzeralo, že si neveríš... vela šťastia a uspechov pri štúdiu
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
GRATULUJEM K ÚŽASNÉMU ÚSPECHU A TEŠÍM SA S TEBOU.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 37 z 86 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 61 ... 86