Ako sa dnes máš? 7
Strana 61 z 86 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 73 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
tie drobne ciele, ktore si stanovujem su v sulade s mojimi hodnotami, len naozaj vobec netolerujem zataz, a preto ich neviem dodrzat a plnit.
budem sa vsak nadalej snazit.
Naposledy upravil opadané lístie dňa Ne 20 marec 2016 - 13:26, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : doplnenie textu)
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja sa vacsinou utapam v depresiach. Sice som ziskala robotu, ale nvm ci som schopna aj na taku banalnost, ze upratovanie. Nvm si predstavit nic, co by mi robilo radost. Len som, robim iste veci, ktore sa musia robit. Nic navyse. Stratila som aj doveru a mam strasne nizke sebahodnotenie. Skusam byt v kontakte s ludmi, ale uz to ide coraz tazsie. Som sa uzavrela, nvm sa uvolnit. Bojim sa ludi. Mam aj problemy spat pri zhasnutom svetle. Stale citim pritomnost niecoho. Taketo problemy som nikdy nemala. Mozno mi robi zle, ze uz neberem tolko liekov, ako predtym. Som ako ustrachane zombie.
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja sa cítim podobne ako Ty - nerobím vôbec nič,iba to čo musím. Momentálne som v nemocnici a vôbec si neviem predstaviť čo bude potom - vôbec z ničoho nemám radosť, nič ma nebaví, do všetkého čo robím sa musím strašne nútiť. Tiež sa cítim ako zombie Držím palce aby Ti bolo lepšie!
Snehulienka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 13.02.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.9
Súčasná medikácia: Abilify maintena 300 mg
47 let, nadsenec pro tvorive veci, siju, delam bizuterku, ucim se jezdit na koni a hrat na kytaru. Pokud jde o psychiatrickou zkusenost, pred 4 lety jsem prosla prvni schizo-atakou, pred 2 lety druhou. Nyni se citim stabilizovana. Od rijna lonskeho roku funguji jako peer-konzultant, clovek s vlastni zkusenosti pro organizaci VIDA centrum v Brne. Navstevujeme oddeleni psychiatrickych oddeleni v nemocnicich.
Co me trapi, je bulimie (prejidani, nasledne zvraceni, ve vlnach ji prochazim od 16ti let) ... Uz jsem se na svoje chovani divala z ruznych stran, nekdy se podari mit sebekontrolu, vetsinou v poslednim roce ne. Je to situace, kterou denne resim. Jen se rano vzbudim, reknu si, ze ten den bude vypadat jinak... A skutek-utek´.
Prochazim, rekneme, psychoterapeutickym, sebezkusenostnim treninkem, kde se ucim podivat se na svoji situaci z jinych uhlu pohledu, hledat skryte motivace, ale zatim jsem zjevne k te skodlive skryte motivaci, co me pudi k nesmyslnemu chovani, nedosla.
Tak zatim takto. Preji vsem fajn nadchazejici pracovni tyden.
diana.kucerova- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 19.03.2016
Vek : 55
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Quetiapine Teva 300mg retard vecer
Jozin
xkrchnav- V.I.P. Golden
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
zasielam pozitívnu energiu. Viem len, že sa ti pohoršilo, ale verím že ty to zvládneš!
U mňa dnes pohodová nedeľa s návštevou cintorína a jarným upratovaním na hroboch a potom prechádzka v prírode so synom a manželom.- priniesli sme tri kytice bahniatok, ktorými som vyzdobila verandu a niečo z nich aj darujeme priatelom. Na večer čakáme sestru s jej dospelými deťmi. zahráme nejaké spoločenské hry a posedíme. Zdravotne - OK.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
dnes som mal pracovny den, je sviatok a sluzba sa niesla v tomto duchu ale aj v duchu zodpovednosti a novych instrukcii, akosi to pribuda a povinnosti su aj vyzvami. Chcem sa este prejst so psom po lese tak na cca 45min. Zajtra mam volno tak si oddychnem a nieco naplanujem. Drzte sa!
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
V ktorej nemocnici si? Ja som odmietla nemocnicu za posledny polrok druhy krat. Ked sa mi nepodari dat sa dokopy a pretvarovat sa, tak bude to zle. Volala som aj kamoske. Chudera tiez je na tom zle a ma tam dcerku. Aj ona sa uplne uzavrela a vsetko vidi v ciernom.
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
http://hudacekova.blog.sme.sk/c/409467/preco-sa-nebat-schizofrenie-pretoze-je-to-len-nalepka.html
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
S láskou Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden