Ako sa dnes máš? 7
Strana 19 z 86 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 52 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
Držím ti moc palce. Teším sa až sa budeme zajtra počuť na zellu.
Dnes som v práci a uteká to strašne pomaly - asi to je tým, že nie je moc práce a ja si nechcem pýtať ďalšiu... šak už sviatkujem. Kúpil som otcovi knihu. Nevedel som čo mu ako darček.. tak snáď začne nadôchodku a konečne sa k niečomu dostane. K čítaniu, zlepšeniu stravy....
majte sa pekne všetci. Mischelll - rád som ťa zas počul zo záznamu na zellu, teší ma že sem tam zavítaš. Napadlo mi či by si sa nechcela len tak stretnúť v KE až tam budeme? skočiť možno na čaj či čokoládu ako minue? Tuto díky že aj cez svoje problémy so spánkom a prácou aj tak si na zellu, stabilný moderátor a aj keď ti nie je najľahšie tak sa ozveš aj pomoc hľadajúcim aj mimo klasické zello hodiny. Regina pomerne poctivo sledujem vývoj udalostí u teba. Držím palce, aby tie výkyvy si zvládla. Nebalíš flintu do žita, že "je to späť", ale trochu vnímam, že si hovoríš, že je to už za tebou. Že už sa ti nestane to čo sa stalo. Podľa mňa toto nemusí nutne znamenať, že "choroba je naspäť". Šak to sú tak silné emočné veci, s tou svokrou, že to proste môže rozhádzať hocikoho... drž sa! Matej díky, že "kryješ" textuchtivú časť pomocihľadajúcich... aj to je dôležité, a chce to rozhodne viac času venovaného písaním a čítaním, než "Len" zellovanie po hodinke týždenne. Ale stále pozvánka pre teba platí... Michal - o tebe som už dlhšie nepočul. Ako sa máš? Vianoce pre teba budú asi dôležité, keď si začal tak viac kresťansky nažívať... držím palce aby boli v pohode... bez rodinného napätia a v kľude domova. ester tiež som zaznamenal nejaké náznaky rozrušenia... prídeš sa podeliť viacej zajtra na zello? Mám pocit, že sa radšej straníš než aby si si vzala čas pre seba (a "zaberala ho ostatným"). Je tam ten čas pre teba stejne ako iných... ale určite je fajn sa dohodnúť aj bokom a s reginou si pokecať tak... alebo hocikým iným. meret, veronicka, tailori, lenule, modrasek, dreamer, filipka, jot, ale aj dano, listie, jirka... všetkým krásne sviatky mám vás rád a ešte radšej sa s vami zas uvidím na nejakej budúcoročnej akcii.
Jožin
PS: Keby som predsalen niekoho zabudol, prajem ešte všetkým zabudnutým všetko najlepšie a pokoj radosť a zdravie. šťastie .
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ďakujem za to, že si si na mňa v príspevku spomenul, ráta sa mi to. Chcem vyzdvihnúť aj Teba a dať do pozornosti skutočnosť, že veľa toho voľnočasovo robíš pre nás všetkých a to nemyslím len Zello, ale aj písanie tu na fóre a podobne. Držím Ti palce, aby Ti žiadna energia nechýbala, ale práve naopak, aby si ju mohol plnými hrsťami rozdávať ako robíš aj doteraz.
...............
Ahoj Meretseger,
čítam poctivo Tvoj blog, ešte mám dva resty v podobe pozretia dvoch gameplayov, ktoré ma celkovo zrelaxujú. Želám Ti pevné zdravie a veľa pohody.
Ahoj helena 25,
fakt mi dochádzajú slová ohľadne toho vyjadrenia z Británie. Je to jednoducho smutné, ale radšej to ani nekomentujem. Každopádne sa drž a uži si sviatky.
..............
Ahojte všetci,
tak, až na to slabšie spanie a zobúdzanie to bol dobrý deň. V práci sme zase skladali nábytok a tak bolo fajn. Ku koncu som bol už dosť unavený, ale zvládli sme to úspešne doraziť. Doma som niečo zhltol a plánujem ešte dorobiť "akp." Zdravotne cítim únavu, možno by nebolo odveci trochu si aj podriemať.
Inak pohoda.
Krásne prežitie Vianoc praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Len dnes pripomínam výnimočne stredajšie zello 20:00. Po Vianociach sa vraciame späť do koľají štvrtkových 20:00.
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Hezké Vánoce
Jarka
tailori- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 07.11.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Želám šťastné a veselé vianoce....už mame skoro napečené, čo je fakt dobré ....teda časovo sme na tom veľmi dobre....zajtra len uvarime štedrovečernú večeru a najeme sa .......takže v celku sa teším...ako celkovo mam radosť z toho neviem ci to nebude tym vianočným punčo-vareným vínom, čo sme si doma urobili....je hrozné....ale pijem....asi tak :-)....ale mam radosť aj keď no také to je ako pisala Meret - že na vianoce je sama medzi rodinou...tak no asi tak...aj keď darčeky mi všetky neprišli poštou - každému niečo chyba....ale ako aj tak ako vravim fajn....tie čo mam som už zabalila ....
Pekné Vianoce všetkým
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
všetkým Vám prajem prekrásne Vianoce prežité v pohode a v objatí Vašich blízkych, určite každý z Vás má aspoň jednu osobu, na ktorú sa vie v svetle našich ťažkostí spoľahnúť Ak nie napíšte mne, som typ človeka čo rád vypočuje či pokecá bez ohľadu na svoj momentálny stav. Dávno som sa neozval napriek tomu Vás takmer každý deň čítam, u mňa sú zmeny skôr k lepšiemu aj keď s návalom pracovných povinností a prípadných zážitkov v osobnom živote sledujem aj občasné psycho-patologické spojitosti či nazvime výkyvy, ktoré som pred vypuknutím choroby prehliadal. Možno si v najbližších dňoch nájdem čas a prezradím Vám viacej z môjho momentálneho diania.
Do nového roku Vám prajem veľa psychickej pohody, radosti, dostatok kvalitného spánku, vyrovnanosti a ľudí ktorým viete veriť, čo najmenej symptómov a vedľajších príznakov, pracujúcim pracovnú pohodu a primerané ohodnotenie či satisfakcie z vykonanej práce, čo najviac dobrej nálady, úsmevov atď.
Viete, nie je tomu ani tak dávno a boli situácie, keď som si neprial byť na svete bežných smrteľníkov, ktorých život mi prišiel beznádejný či náročný, prípadne bezcieľne nudný. Dnes vďaka odstupu času a za pomoci liekov, vlastnej vytrvalosti, dôvery či lásky blízkych som tu, relatívne zdravý a už rok a pol bez medikácie a viem Vám aj do Nového roka popriať čo najviac úspechov, či už sú to drobné úsmevy, objatia, úspechy či obyčajné svieže zobudenie s dobrou náladou a úsmevom na tvári. Až keď je človeku zle a ešte horšie, pochopí ako dôležité sú bežné pocity a úsmevy, zážitky či inokedy bežne normálne a prehliadané záležitosti. A samozrejme želám veľa darčekov, istotne ste všetci poslúchali :*
Dreamer- Nový člen
- Počet príspevkov : 17
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 24.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dreamer to napísal veľmi pekne a hádam za nás všetkých. Niet čo dodať, preto sa k jeho prianiu len pripájam.
Oceňujem aj nový sviatočný "šat" fóra, Matej. Hneď na prvý pohľad ma to potešilo.
Tak ešte raz všetko, dobré, priatelia!
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Len tak hodne narýchlo- Prajem Vám všetkým skutočne pokojné sviatky a aj lepšie zdravotné a životné vyhliadky v novom roku.
Mám Vás rád!
Michal
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mám vás rada
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Potešilo ma, že vidím príspevky aj od takmer všetkých starých dobrých forumákov. Som strašne šťastný, že už sú tu Vianoce a že nám skončil v práci zhon. Mám sa aj preto dnes zhruba dobre. Bol to velice náročný čas, no je už za nami. Teď budem minimálne 2 dni nič nerobiť, len relaxovať. Ešte dnes vypomáham rodičom pri príprave Štedrého dňa, ale povinného nemám nič na pláne. Niekedy cez víkend sa začnem intenzívne venovať škole, musím zabrať ako nikdy, lebo inak tú školu prehrám. Bol ma pozrieť aj jeden bývalý spolužiak zo strednej a cez víkend sa máme stretnúť ako starí kamaráti. Snáď to dobre dopadne... On je dosť úspešný človek, prepracoval sa do inej "spoločenskej vrstvy", tak mám pocit menejcennosti pri ňom. Ale myslím si trochu, že on nie je ten typ človeka, že by sa povyšoval alebo mi dal môj menší úspech pred oči. Bol vždy ku mne priateľský, tak verím, že aj keď ma teraz pozval na stretko, tak že to dopadne k spokojnosti všetkých.
Červený šat fóra v štýle Vianoc tu budeme mať asi týždeň. Na Silvestra plánujem dať iný v rámci osláv Nového roka. Ak Vám vizuál ťahá oči, dajte vedieť, alebo by sme to vydržali ten týždeň? Priznám sa, že mne to pozadie trošku ťahá oči. Stránku schizo.sk som tiež zvianočnil a pridal som tam nový status "Dovolil som im mať o mne zlú mienku".
Želám Vám všetkým, priatelia, píšucim i čítajúcim, šťastné a veselé Vianoce!
Váš navždy kamoš
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Strana 19 z 86 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 52 ... 86