Ako sa dnes máš? 7
Strana 18 z 86 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 52 ... 86
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Re: Ako sa dnes máš? 7
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
škoda, že si vymazal svoje príspevky. Hovorím si či je to na niečo dobré. Ozvali sme sa Ti len traja členovia fóra, možno by si na to tvoje trápenie našiel vhodnejších ľudí. Teraz sa Ti už pravdepodobne nikto primerane neozve.
U mňa to bolo tak, že som si prešiel aj viacero hospitalizácii, stretol sa s viacerými diagnózami, boli medzi nimi aj "klepky", teda ľudia, ktorý užívali rôzne medikamenty, ktoré si všelijako po doktoroch pozháňali. Väčšinou to boli nešťastní ľudia, ktorým vlastne poväčšine nič nezaberalo.
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tak ako Regina aj ja sa dlho liečim, množstvo liekov som vyskúšala, niektoré sadli, niektoré nie...ale vediem plnohodnotný život S LIEKAMI. Mám manžela, dieťa, prácu... a nebála som sa ani ísť ku doktorovi, ani si dať lieky, ani prosiť o pomoc a ani ju prijať. Všetko, kde bola nádej, že mi bude lepšie som využila. Ty nič... Sú tu ľudia, ktorí pracujú, majú rodiny, študujú, či sa sami vzdelávajú CEZ LIEKY. Vôbec nie som ich zástanca a ich znižovanie a úplné vysadenie je mojou veľkou túžbou, no nie za cenu, že nebudem vedieť vstať z postele, budem zúriť a trieskať, budú sa ma báť, budem sa sama túlať prázdnymi ulicami...ďakujem, to radšej budem tie lieky brať a budem mať radosť zo života...
Napriek tomu ti prajem, aby si tú radosť zo života mal. Život je krásny a je škoda ho premárniť...
PS: opravila som si jednu hrúbku
Naposledy upravil ester dňa Ne 20 december 2015 - 20:31, celkom upravené 1 krát.
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Ja som v práci. Ešte dnes a zajtra. Mal by som ten projekt dať dokopy jeden, ale zatiaľ sa nedarí. S lenule mám dnes naplánovaný neplánovaný obed . Mischelll som rád, že som ťa po dlhom čase počul na zellu aj keď len zo záznamu. Ja som tiež hľadal priateľku na pokec, azet a IRC ešte kedysi hodne užívané. Nič z toho... nakoniec sa vykľuvala úúúúplne z inej strany než som čakal - Brno... hovoril som si SMSky do zahraničia?! To bude len stáť peňazí a čo z toho prakticky? A... vidíš.. už skoro 10 ročné manželstvo...
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
dúfam, že sa máte fajn a už ste naladení na vianočnú atmosféru. U mňa nič špeciálne, snáď až na to, že sme so šéfom dostali taký zvláštny darček v podobe skladania nábytku v teplej a príjemnej miestnosti a podarilo sa nám to všetko zložiť skoro presne do môjho "fajrontu". Také puzzle pre dospelých.
Zdravotne sa mám celkom OK, tie drobnosti, ktoré mávam, zostali na dnes drobnosťami, "veľké veci" sa našťastie nekonali. Snáď ma trochu znepokojilo, že som pomenej spal, ale aj tu sa cítim primerane.
Želám vám všetkým priatelia pokojný predvianočný večer a kľudné a kvalitné spanie.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
No ja som dnes mala terapiu, ako vzdy bolo fajn. Hrozne je dobra, ta moja psychologicka Inak nic zaujimave. Este ani clanok na blog nemam. Hrozim sa toho, ze by ma to prestalo/prestavalo bavit... To nemozem dopustit, musim makat. Napokon, v principe som si kvoli tomu kupila i tento novy notebook, ten stary uz zdochynal Jo, a snazim sa pracovat v TRLE editore, programe na tvorbu tomb-raiderovskych levelov. Je to strasne, ale netreba to vzdavat, no to tak A tak...
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Zdravotný stav
Majte sa pekne,
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ako pokoj, toto mi vravela asi od 5tich rokov a este aj horsie a uz som si myslela ze som v stadiu, kedy sa ma to nedotkne, ale asi trosku ano...ale do vecera na to zabudnem a znova som si dala zavazok, ziadny kontak s nou..ona bude travit sviatky s jej tureckym milencom na nejakej exotickej dovolenke, tak nech si uziva.Myslela som, ze rokmi sa jej postoj ku mne zmeni, ze predsa ma nemoze nenavidiet dokonca zivota, zjavne som sa mylila...bol som ochotna odpustit jej, co mi robila, vsetko to tyranie a pod...ale znova som len doplatila na vlastnu naivitu..ale co..mam vlastnu rodinu, deti...mam koho milovat ´..toto su predsa vianoce:)dufam, ze sa vam dnes dari, myslim na vas , pa zatial:)
Zdravotný stav
Strana 18 z 86 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 52 ... 86