Ako sa dnes máš? 7
Strana 17 z 86 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 51 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Ty ziadne lieky neberies?
Alebo bez nich nefungujes... To neni uz zavislost? To je len liecba alebo vlastne ta poc lekarov... Vysledok je tiez fetak len sa mu inakpovie
dano161- Nový člen
- Počet príspevkov : 16
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 14.12.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
dano161- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
je tu fakt plno ľudí, ktorí sa ti snažia pomôcť, poradiť... všetko odmietaš. Samozrejme nik ťa nedonúti isť psychiatrovi ani psychologovi. Ono je to skutočne tak, že najprv si pomôcť musíš chcieť sám a to sa mi nezdá. Ty len kričíš, pomôžte mi!
Napádaš tu ľudí, čo berú lieky, pracujú, snažia sa uzdraviť. Prišiel si sem kafrať nám do života? Kto sa ako lieči je to jeho vec. Každý máme svoju cestu k úzdrave, ku kvalitnejšiemu životu, niekto s liekmi a niekto zas možno musí padnúť až na úplné dno, kým sa spamätá.
Ty všetkých čo berú lieky hádžeš do jedného vreca a píšeš, že skončia ako vygumovaní.Trt makový! 15 rokov sa liečim, spočiatku som bola na všelijakých liekoch a všelijako som ich znášala, ale vytrvala som, lebo som chcela a postupne sa lieky striedali a dávky znižovali na udržiavacie a poviem ti, že síce nepracujem, ale mám rodinu, deti, domácnosť, denný režim a žijem, viem sa aj tešiť zo života. Neviem, no mne sa zdá, že som na tom lepšie ako ty a to moja choroba začínala hlbokou depresiou (hoci tu všetci máme iné diagnózy, mnohí sme si prešli aj fázami depresie).
Pokým sám nebudeš chcieť si pomôcť, len sa ľutovať, druhých kritizovať a napádať, nik ti nepomôže a môže sa aj rozkrájať.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Len sa pustili do mna ako vzdy
Len som povedal svoju skusenost a nazor a som za zleho ako vzdy... Nesuhlasim a som.okamzite osocovany
dano161- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
"Nejake paranoidne predstavy?... Hlave si prosim ta kvoli mne vlasky nevytrhaj... Chudinka"
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
čo od nás vlastne očakávaš?
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 17 z 86 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 51 ... 86