Ako sa dnes máš? 6
Strana 64 z 84 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 74 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
ďakujem, že si mi venoval odstavec, som tomu rád. Je perfektné, že si mal takýto dobrý deň. Občas som ich tiež mával, ale v posledných rokoch to býva len výnimočne. Budem na Teba myslieť, že aby si tých 1- mal čo najviac.
...............
Ahojte,
tak dnes je to akási divočina. Pomocou liekov som sa dostal do normálu, ale potom mi to skočilo do akejsi ohavy. K tomu asi toľko, že mám taký mierne silný pocit, že "TV vysielanie sa ma týka". Už som to mával, prihodil som si pred chvíľou Amisulprid, ale netuším čo to spraví. Najmä by bodlo dobre sa vyspať. Vlastne sa už pomaly chystám.
Veci do práce mám pripravené, len aby sa tá neplecha nezintenzívnila.
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
dnes neznámkujem. Proste deň. Ráno skoré vstávanie, doneskora v práci. Ale úmyselne. Hádam to bude stačiť. Ale vlastne v pohode. Helenka - akurát v TV ide Duch. Je to náš "srdcový" film s ženou - aj na svadbe sme mali tú pesničku ako hlavnú... ej koľko som sa naplakal v tej kolone áut.
Majte sa, darte sa, nech to ide. Štvrtok už zas spolu v elektronickom étery.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tak ja dnes tak obstojne.Mala som celkom pohodovy den. Pomaly sa pripravujem na zajtrajsi stacionar a skupinovu terapiu, kde sme dostali za ulohu napisat aspon v piatich bodoch, co vsetko nam prekaza na nasom ochoreni a ako by sme to chceli zmenit, popr.zlepsit. Mne na mojej chorobe najviac prekaza to, ze som chora ostatne 4 body v nedohladne.Ale ani nie, je toho dost co chcem zmenit a ako by som si priala aby sa veci hybali, len na to treba viac dovery a odvahy.
Tuto,
drzim ti palce aby si sa citil v pohode a aby lieky zaberali a podla mna je uplne super ze si plne uvedomujes pocity a myslienky ktore ta napadaju a vies ze to nie je realita.Toto som na mojej chorobe vzdy ,,milovala,,.Ked prisiel ten cas kedy som si uvedomila ze halucinacie a podobne bludy nie su skutocne a ze sa to tyka len môjho mozgu.Nie kazdy ma to stastie, ze si to uvedomuje a dokaze sa ,,vratit spat,,. Tak drzim palce nech sa dari
Xrchnav,
no ako vazne duch ma uplne dostal.A piesen ani nevravim, dnes som si ju cely den pospevovala.Moj manzel ani netusi co je to romanticke prezivanie filmu, ked sme pozerali titanic a Di Caprio plaval na tej doske tak manzel len vyhrkol: No, nezavidim chlapcovi tu vodu A ja uz som za ten cas minula 50tu vreckovku:)Tak asi tak.
Tak sa vsetci drzte a uzite si ,,dusickovy,,tyzden.
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tak za chvíľku plánujem zaspatie, ale dohovie čo bude realita. Ďakujem, že si si na mňa spomenula v príspevku. Zatiaľ všetko psychopatologické sú len menšie turbulencie, držia ma lieky aj depotné injekcie. V podstate by som sa z toho mohol dostať bez ujmy. Hlavný je teraz spánok. V podstate, príznaky F25 mám, ale zatiaľ sú dobre zvládnuteľné.
................
Ahoj xkrchnav,
joj, štvrtok ešte ďaleko, ale aj tak sa teším.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
včera večer som čítal stránku o Etruskoch. Išlo mi to celkom dobre. Líhal som spať s tým, že dnes, len čo vstanem, budem v pokračovať v tom mojom štúdiu histórie. Ale teraz to nejde, každú vetu musím prečítať aj 5-krát, aby som pochopil, čo sa tam píše. Pozornosť je zlá. Takže zatiaľ to musím odložiť na neskôr. Verím však, a aj to očakávam, že ešte v priebehu dnešného dňa sa to zlepší a zas si niečo prečítam a niečo nové sa naučím. Dúfam, že to pôjde.
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
keď je akútny stav, tak fakt ťažko ide rozoznať, čo je realita a čo je psychopatológia. Vlastne tie rôzne chorobné myšlienky produkuje mozog a klame sám seba. Mám skúsenosť, že chorobnosť je nielen rovná realite, ale ju dokonca predstihuje. Vždy ma po pobyte v nemocnici úprimne mrzí, čo som zase povyvádzal. Vždy si poviem, že je to choroba, ale vnútorne ma to aj naďalej trápi. Držím Ti palce, aby Ťa chorobnosť obchádzala.
..................
Ahoj xkrchnav,
naša triedna v ZŠ sa raz vyjadrila, že keď sa z nás zblázni tak jedine na princeznú. A je to tak. nerob si z toho veľkú hlavu. Je to už preč a tí, čo si obdobné zažili chápu...
.................
Ahoj historik,
držím Ti palce, aby sa Ti zdrav. stav zlepšil natoľko, že budeš môcť aj naďalej študovať históriu.
................
Ahojte,
dnes mi v práci nebolo dobre, k všedným problémom sa pridala úzkostná nálada a sťažka sa mi vydržalo v práci tie 4 hodiny. Nebolo to síce extrémne, ale bolo to nepríjemné. Tak tak.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Zdravotný stav
Ináč k tým zmenenym stavom. Podľa mňa ich nestačí zahodiť za hlavu a povedať to bola choroba. Je to to jediné čo máme. Z čoho sa môžeme učiť čo sa nám to vlastne stalo a čo k tomu mohlo viesť. Je to ale často veľmi nepríjemné keď sa za tie činy aj hanbím alebo horšie nenávidím. Jednoduché to nie je ale ja mám pocit že ak to zahodim vyskrtnem. Akoby som zahodil tých pár týždňov či mesiacov života...
Majte sa pekne. Historik, až ti bude lepšie, mrkni na tú hru - možno ešte zaujímavejší spôsob štúdia histórie - prežiť si ju...
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dnes som čítal o histórii Škótska.
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360