Ako sa dnes máš? 6
Strana 56 z 84 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 70 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
V rodine máme zvlástnu osobu - vyse 80-rocnu tetu, staru dievku, ktorá ked ju niekto nahnevá alebo jej vynadá ci na nu nakricí, si povie "co ma je po vás" mávne nad nim/i rukou a odíde, avsak na druhý den je znova s nimi v kontakte a normálne sa baví akoby ten vcerajsok ani nebol. Vobec sa nevie hnevat, max. sa trochu postazuje alebo si niekde poplace, ale mosty nepáli.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Viem co citis a ako sa citis.Ja som podobne veci zazivala s matkou.Od mala ma nenavidela a robila a vravela mi bolestive veci.Najskor som takisto citila velku nenavist, hnev a bolest.Ale necitila som pokoj.Hnev ktory som voci nej citila ma vo vsetkom premohol.Ale nakoniec som pochopila ze skutocny pokoj najdem az v odpusteni.Zacala som sa riadit pravidlom:Zehnajte tych co Vas nenavidia a ublizuju Vam.Ak jej odpustis nic nestratis, iba najdes pokoj.A casom si i ona urcite uvedomi svoju vinu a krivdu ktoru ti sposobila.Neublizuj si.Nemysli na to, ze ukoncis svoj zivot,pretoze to co citis momentalne nie je trvale. Budem na teba mysliet v modlitbách.Vela sil a odvahy chlape!
Ahoj Meretseger
Ja takisto nepoznam Laru:) Hanbim sa za to,a nikdy som ziadnu pc hru nehrala:) Ale tvoj blog je urcite zaujimavy.
Drzte sa a prajem pekny zvysok dna
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
myslel som na Teba, že či už je dobre. Keď nie, tak sa skôr sústreď na veci, ktoré Ťa bavia. Môžeš sa napr. vyžalovať na fóre, prečítať si knihu, časopis. Môže Ti pomôcť aj tá kniha od Hayovej, tetoraz Ti asi sadne.
....................
Čaute všetci,
práve som sa vrátil z práce, ale strašne sa mi to tam vlieklo. Šéf mal robotu len pre seba a ja som bol najmä v zmysle: poď, podaj, podrž... jednoducho by som prijal samostatnejšiu prácu, aby mi aspoň lepšie utekal čas. Celkovo som dnes ospalý, asi si pôjdem po obede dať šlofíka.
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak no...po pravde ani moc nestíham sledovať všetko čo sa tu na fóre deje/píše....pozerám akurát 2-3 témy ...ako nie som až tak zamestnaná myslím v práci je fajn...a vlastne nemám sa tam na čo stažovať...iba ta nespravodlivosť pri pridelovani prace atd...ale to asi všade je tak....už po tých mesiacoch mi ani to nevadí....dokonca aj iné veci mi nevadia....ako začína mi to byť úprimne jedno teda....ale ako ja rada robím tu prácu...aj vo voľnom čase...ale občas potrebujem oddych alebo skôr tak dobiehať ako na poslednú chvíľu....proste mi zeny sme také....inak je vonku hrozne počasie prší - nemám to rada....prejdem mali kúsok a som cela mokra...proste to počasie nemám rada.....tak som vydedukovala že možno aj depresiu mam...ale nie takú tu....ale proste len by som jedla...už ani neviem prečo...keď nie jem..tak nakupujem...už aj z netu ....proste som aj tomu prepadla....tak si aj hovorím, že som sa tak rozžrala...že keby že pokračujem tak priberiem viac ako doteraz (5 kg) ako aj to je fakt veľa....na par týždňov...je to podla mňa veľa...aj ma to štve...ako jedine čo ma napáda dôvod prečo toľko jem...je neistota...vo všetkom....počnúc prácou, končiac vzťahmi....
Meret tu Laru ja poznám....ako postavu z filmu....teda keď to je toto....a Angelina Jolie ju hrala....keď nie tak niečo podobne to asi bude...no nič....ale hry nehrám tiež vôbec...
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Ďakujem Vám, že som Vám to tu mohol takto napísať. Zveril som sa, pomohlo mi to. Prajem Vám pekný večer, držte sa, kamaráti.
S pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej, som rád, že už si vyrovnanejsi držím palce aby snaha o zmierenie bola časom vzájomná. Čítal som si jedno číslo, to najaktuálnejšie časopisu "druhý breh". Od toho združenia Odos. Prišlo mi dosť ťažko na srdci keď tam istá Ľubica písala, že správnou cestou je pravidelná komunikácia s psychiatrom, a prijatie toho, že tá choroba je tu na vždy a v zdanie sa ambícií je cesta . Pravda hodne v tom časopise vystupujú rôzny MUDr. málokedy niekto iný. Asi to bude ťažšie než som si myslel. Predseda združenia zatiaľ bez odpovede na návrh telefonátu... tak uvidíme...
Majte sa, nech sa darí,
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Strana 56 z 84 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 70 ... 84