Ako sa dnes máš? 6
Strana 55 z 84 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 69 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
momentálne sa môj stav dá nazvať číro slovenským výrazom "psota", pravdepodobne poznáte, ale je to akási zmes nechuti, smútku, pocit osamotenia a trocha aj nudy. Nejedná sa o patológiu, ale predsa len to nie je nič príjemné. Meretseger má pekný ten blog, všetkým vrele doporučujem a teším sa na ďalšie články. Končí sa nedeľa, véééékend fuč. Tak, tak.
Zobuďte ma až bude piatok:
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
zboznujem tie obrazky, co sem davas, vystizne, mile, a najma vtipne Ako mi raz povedal lekar z PK, ked som tam v hypomanii ucila dievcata tancovat a skoro som donho nechtiac vrazila: "Pokracujte, pokracujte!" Takze pokracuj:)
Aaa srdecna vdaka za pochvalu blogu, rudnu jak ruze
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
keď je prečo pochváliť, prečo by som nepochválil. Blog si robila s úmyslom, že budeš na ňom pracovať. Som nesmierne zvedavý, či sa tam ukážu aj Tvoje prípadné knižky. Určite sa mi na ňom veľmi páčilo, že je zameraný do budúcnosti, takže máš aj svoje ciele a sama vidíš v sebe perspektívu. To je výborné. Len tak ďalej.
................
Ahojte všetci,
dnešok prebehol najmä v zmysle ospalosti. V práci som bol rád, že som nebol v kancelárii, len by som tam asi zaspal na stole. Vonku to bolo určite lepšie. Napriek premenlivému počasiu, sme skladali domčeky, viacmenej to bolo fajn, lebo čerstvý vzduch ma preberal. Doma som veľmi rýchlo po obede zaspal a spal som až prakticky doteraz. Uvidíme aká bude noc... Ešte nemám porobené ani "akožepovinnosti", tak do toho. Zdravotne znesiteľne.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
tak dúfam, že to zhoršenie je pre tú hádku a jednoducho sa z nej vyspíš. Horšie by bolo, keby sa Ti nejako rozkolísal zdravotný stav. Daj na seba pozor a prípadne napíš viac. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Ináč - písal som tomu predsedovi združenia ODOS. Mám pocit, že sme začali trošku horšou nôtou, písal o úplne inom svete ČR a SR a tak... Snáď je to len môj zlý pocit z mailovej komunikácie. Ale navrhol som mu teda ešte, že by sme si miesto písania aj zavolali. Že sa to hádam objasní na oboch stranách. Doporučil mi prečítanie ich časopisu Druhý breh:
http://www.odos-sk.com/Druhy%20Breh.php
ale na to veľmi som zatiaľ nenašiel čas na čítanie. Tak ak by ste vedeli vy prečítať a poreferovať čo sa týka užitočnosti a svojpomoci na Slovensku...
Pekný večer prajem, a dobrý štart do týždňa. Ja som začal tiež troška unavenejší...
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej takáto rýchla a prudká nenávisť je často aj u mňa a potom vychladnem, verím a prajem ti, aby to tak bolo aj u teba. Skús premodliť svoj hnev, tak mi to raz radil jeden kňaz, tak sa o to často pokúšam aj ja... ak môžem, budem na teba v modlitbe myslieť, nech to rýchlo prehrmí
Keď som si včera čítala tvoj príspevok, ako si doma cez víkend kadečo porobil, tak som si tak predstavila, ako som na tom ja a vlastne som na tom podobne. Všetko stíham a porobím, keď som sama. Keď už príde domov zbytok posádky tak si tiež len tak sadneme a oddychujeme, debatíme, popr. pozeráme telku, či každý do svojho notbuku katastrofa to čo len čítať
Aj ja mám rada tie Tutove obrázky, najmä mačky a
Meret pozrela by som tie tvoje bloky, len som blbá, ako to hľadať, lebo tie hry čo ste spomínali, no hanba, ale ja to vôbec nepoznám
čiže som to ani nepozerala. Ani tá Lara či jak sa volá, no kto to vlastne je??? Asi som vás pobavila, tak som úprimne rada Keby ste mi poslali do súkromnej správy link
Helenka, tak sa mi ťažko čítali tvoje riadky... nemala si to ľahké v živote si myslím, preto ti prajem už len samé pozitíva v živote
Ja sa mám fajn, víkendy udú nejak rýchlo oproti pracovným dňom, takže sa neviem dočkať piatku...a to je len pondelok, ach jo...
Mischelll napíš čo máš nové?
Regi?
Michal?
Lístie?
Filipka?
Dreamer?
Historik?
kde ste všetci??? Ako sa máte???
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
veru, mozno je pre mna ten blog jednou z kotiev, ktore si vytvaram, aby ma tu drzali... Hoci ked pride "ta chvila"... No nic.
Ahoj Matej,
je mi luto, ze ste sa pohadali, no Tvoje pocity su pre mna pochopitelne, i ked prudku nenavist pocitujem i po hadkach s niekym skor voci sebe. Drz sa!
Ahoj ester,
hu, az mi oci vypadli z jamok Vzdy sa mi tazko zmieruje s tym, ze existuju ludia, co dopodrobna nepoznaju Larin zivotopis, jej miery, oblubene jedlo, nehrali vsetky hry min. 3-krat po sebe a nemyslia na nu ani len 3/4 dna Okej, no, link poslem.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
xkrchnav- V.I.P. Golden
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden