Ako sa dnes máš? 6
Strana 70 z 84 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 77 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
Tuto, to, že robíš teraz medzi siedmou a jedenástou znamená jednu obrovskú vec. A síce, že vstávaš o hodinu skôr, takže z tohto hľadiska je fakt spomenutiahodné a aj pochvalyhodné, že sa Ti vstávať tak skoro darí. Držím Ti palce, budem na Teba myslieť pri chýbajúcom gerodorme. Prajem pokojnú a úspešnú návštevu doktorky. Maj sa pekne.
Lístie, filipka: toto obdobie je veru háklivé na naše stavy. Chcel by som Vám nejak vyjadriť podporu a účasť, že aby sa Vám darilo prekonávať tie ťažké chvíle mínusových príznakov, ktoré sa u Vás toľko manifestujú a nedajú Vám, pliagy jedny, pokoj. Hlásim sa prvý do rady, ktorý Vám tie symptómy nakope do zadku. Držte sa, priatelia, sme všetci s Vami a pamätajte, že máte aj u mňa, aj na fóre všeobecne, úprimné pochopenie a vždy ochotné oči, ktoré si radi od Vás prečítajú každé písmenko z Vášho sveta.
Helenka, želám svokre skoré uzdravenie. To, že je veriaca a pritom takto jednala s Tebou, svedčí pre mňa o "potrebe" jej ukázať, aké to je z Tvojho uhla pohľadu. Chápem to ako Božiu výchovnú lekciu, ktorá má za cieľ "napraviť" jej falošný prístup k Tebe a k takým, akí sme my. Lebo nikto, a veriaci duplom, sa nesmie povyšovať nad trpiacim. Zostávam momentálne rád vo svojej naivite a jednoduchosti, takže si ponechávam nádej, že akonáhle zmysel tejto svojej životnej skúsenosti svokra pochopí, tak sa otvorí cesta k uzdraveniu alebo stabilizácii. Držím Ti s ňou palce.
Pozdravujem srdečne aj všetkých ostatných. Pokoj a dobro s Vami, kamaráti.
Váš kamoš
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dnes sa mám dobre. Ráno som bol u chirurga, o šiestej som už sedel v čakárni. Bol som vďaka tomu druhý na rade. Vysedel som dieru do sedadla asi do ôsmej, a potom ma chirurg objednal na operáciu v januári. Potom pošta, potom hurá do práce. V práci ok. A teď večer lebedím a nič nerobím. Bola na rade ľahká večera, sprcha, Orfiril. Po dopísaní príspevku skočím umyť zuby a hurá spať. Prípadne si ešte budem dačo čítať v posteli. Na akožepovinnosti nemám moc silu. Ale mám robiť do školy 2 recenzie, z toho jedna musí byť "odborná", teda musí vyznieť profesionálne. A musím to stihnúť v horizonte týždňa, nanajvýš dvoch. Takže úloh mám dosť. Školiteľka na diplomovku mi ešte neodpovedá, že či si ma vezme pod krídla alebo nie. Čo už.
Nálady inak mám zhruba dobré. Spánok ok, ale včera som nemohol zaspať. Ľahol som si o 21:00, no zaspal som až okolo 23:20. Frčím momentálne od nedele na jednej káve a jednom malom energeťáku. V strave začínajú byť čoraz viac zastúpené sladkosti, pričom ostatné jedlá objemovo ustupujú (napr. teraz na večeru som mal jednu Siestu orieškovú, a to je všetko. Prakticky od obeda od 12:00 som zjedol len 1 horalku a 1 siestu. ). Okrem psychofarmák užívam ešte probiotiká. Zdá sa, že s nimi smiem byť spokojný. Pocity verejnosti mysle a neurotické ťažkosti sú teraz na tom dobre, zlepšene. Celkovo dávam známku 1-.
Takto sa mám teda. Všetko dobré, priatelia.
S úctou
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
teší ma, že si mal takýto dobrý deň. Zvedavo pokukujem po Tvojom hodnotení dňa a rozmýšľam, kedy dáš čistú jednotku. Verím, že to nebude trvať dlho. Zvládaš toho dosť, ešte šťastie, že máš taký výborný písomný prejav, a teda predpokladám, že seminárky budú pre Teba skôr oddychovou záležitosťou.
.............
Ahoj helen25,
juj, tak toto je veľký podraz. Býva to tak, že spolu s partnerom sa "vyžení" aj ostatná rodina. Zrovna na ňu si asi nemala dobrú "kartu". Budem na Teba myslieť, aby sa to v Tvojej širšej rodine poupravovalo a aby manžel vždy stál za Tebou.
Keď som si prečítal Tvoj príspevok, trochu som zostal smutný, že ako si dokážu ľudia strpčovať vzájomne život. Teba si svokra vybrala ako obetného baránka. Pravdepodobne všetko čo urobíš je v jej očiach zlé. Netuším ako sa takáto vec rieši, možno by stálo za to navštíviť spoločne psychológa, ak sa na to po nemocnici svokra odhodlá.
Fandím Ti. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Filipka, lístie držím palce na zlepšenie...ale tak je také obdobie, nič s tým asi nespravíme Ešte je super aspoň to, že vieme,že to prejde...
Nerozmýšľali ste aj vy nad zellom? Veľmi radi by sme vás tam počuli...myslím, že hovorím za všetkých forumáckych zellákov
Tuto aj ja chodievam na 4 hodiny a je to super, neviem si to vynachváliť ani sa poriadne nerozbehneš a už je fajront
Matej posledný čas si všímam, že deň hodnotíš celkom fajn. To je super... veľmi ti prajem, aby to tak bolo aj naďalej a tým pádom ti aj škola pôjde ľahšie... mám z toho veľkú radosť, vždy sa pozitívne príspevky čítajú lepšie
Helenka ani neviem, čo ti mám napísať, pretože ohľadom švagrovcov (a ešte aj moja sestra ) som si prešla tiež niečím takým. Teraz je ticho, ale viem, že nie na dlho. Je mi ľúto tvojej svokry, ale tak ako Tuto (asi) napísal, nechcem byť škodoradostná, lebo nikomu neprajem, aby prežíval podobné "bolesti" ako ja, ale jednoducho choroba si nevyberá... Asi sa musíme zmieriť s tým, že vždy?! budú ľudia, ktorí sa budú na nás dívať z vrchu. Ja sa to učím už dlho ale... nejak mi to nejde, aj keď si to občas hovorím. Dokážeš sa za ňu modliť? Napriek tomu všetkému? Tak to je už veľmi veľký úspech... ja sa modlím za to, aby som sa za nich dokázala modliť, lebo pre mňa to je niečo nepredstaviteľné... mám síce chvíľky, že áno, ale tých svetlých chvíľok je málo...
Chcem sa popýtať, ktorí idete do Brna? Resp. ktorí by ste ešte chceli ísť? Ja som začala rozmýšľať, že by som išla. A kto vlastne prisľúbil účasť? Pridal by sa ešte niekto? Michal ty si na tom ako? Regi a ty? máme to asi jedným smerom...
Helenka prídeš na zello vo štvrtok? Žeby sme sa porozprávali o tom, ako ideš - či idete.Neviem či ideš sama, či aj s rodinkou...
Ja sa mám celkom dobre, nehodnotím to ako super, ale dá sa. Som trochu viacej unavená, veľa si toho naložím na plecia a potom, keď nestíham, som z toho nešťastná... ale čo už, musím to "rozchodiť"
Všetkých vás zdravím a dajte vedieť teda ako ste na tom s tým Brnom
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil ester dňa Ut 10 november 2015 - 21:59, celkom upravené 1 krát.
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: