Ako sa dnes máš? 6
Strana 46 z 84 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 65 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/will/will-hall1.pdf
http://www.fokustvs-vzdelavani.cz/images/Letak_sluzby_A5_WillHall.jpg
Teším sa na vás večer na zellu!
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
po psychickej stranke dnesok klasika poslednych dni. Lezie mi to na nervy. Ale aspon glykemie sa umudrili *klop klop* a ustali dvadsiatky. Vsak ked nastanu komplikacie, to este len budem lutovat... Whatever.
Inak som v tuzbe vyzerat divne kupila a nasledne aplikovala cierny lak na nechty a vyzera to... ehm... uchvatne? Akurat sa mi pri odstranovani stareho laku vylial odlakovac, dufam, ze sa nam niektora macka neotravi.
A chcem sa spytat: Je dnes zello?
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
teraz som pozeral v téme dozadu a zistil som, že som Ti nič nenapísal k Tvojmu peknému príspevku. Ťažko napísať, či je dobre, alebo zle, že chodíš spať neskôr. Že vraj optimum býva 7-9 hodín. Opačne, je perfektné, že sa dávaš na behanie, zo svojich starých časov si ešte pamätám, že šport a hýbanie sa, dokáže aj psychiku, a nielen telo, pomôcť zotaviť. Inak dúfam, že informácie s ktorých čerpám sú ešte aktuálne... Želám pekný deň.
...............
Ahojte všetci,
dnes bol taký rutinný deň v zmysle zamestnania. Príliš sa mi nechcelo do vstávania, ale nakoniec to dopadlo dobre. Mám natiahnuté dva budíky, jeden je taký nedostupnejší, takže musím fungovať, aby som ho vypol. V práci nič extra, natieral som ochranným náterom konštrukciu a detaily drevenej preliezačky a boli aj nejaké drobnejšie práce. Okrem pracovnej doby som veľa fajčil, ani neviem, kde sa nabrala tá chuť. V poobedí som poprosil otca, aby ma zaviezol kvôli jednému vybavovaniu do TN. Našťastie to bolo OK a spravil som si s otcom pekné poobedie vrátane dobrej kávičky v obchodnom centre Laugarício.
Teším sa na vás na Zelle
a všetkým prajem kľudný a príjemný zbytok dňa.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Ahoj Meretseger. S tým lakom to musí vyzerať zaujímavo. Znie mi to tak trochu v štýle Emo. Je paráda, že sa glykémie umúdrili. Pokračuj veru v ich strážení, aby sa Ti životný stav a zdravie ešte väčšmi zbytočne neskomplikovali, lebo veru nič nie je také zlé, že by to nemohlo byť horšie. To sú asi neproduktívne reči, ale mi to tak spontánne napadlo. Každopádne držím s Tebou a prajem Ti úprimne, nechže sa Ti len darí. Všetko dobré!
Ahoj Tuto. Také rutinné dni v práci sú niekedy také fajn, že človek na ne rád spomína. Väčšinou sa zlepia do jedného dojmu, ktorý sa zvykne pomenovať ako "staré dobré časy". Ani veľa záťaže, stresu, ani veľa emócií, ani nuda. Vyrovnaný, pokojný, rutinný deň. Si si odrobil, a potom si si šiel vybavovať veci a následne si to všetko zaklincoval voľnočasovými aktivitami. No proste super! Mám z toho všetkého dobrý pocit, dobre sa to číta. Želám aj Tebe, Tuto, nech sa Ti naďalej darí a máš sa dobre. Drž sa!
---
Ahojte
Dnes sa mám asi aj dobre. Opäť mám nutkanie smútiť, totiž je večer, v práci bolo trošku medzi kolektívom emočne vypäto, šéfka bola trochu nešťastná, lebo jej nariadili znižovať stavy. Podľa všetkého moja stolička ale vo vlne znižovania nefiguruje. Atmosféra však bola všade vypätá a emotívna. Nemať pocity viny z dobrej nálady, tak sa mám aj skvelo v podstate.
Dnes som bol prekvapený, že mi flush trochu utíchla. Na ulici to vôbec nebolo také zlé, aké to býva v poslednú dobu. Že by si mozog zvykol, že dostáva už len 15 mg escitalopramu? V podstate mám nejakým spôsobom redukovaný escitalopram už asi niečo vyše mesiaca. Zdá sa mi to rýchle privyknutie, ale myslím, že v knižke o Vysazování lékú sa píše, že stačí znížiť o kúsok a brať to tak 3 týždne. A že reku už o 3 týždne znížiť znovu o trošku. Alebo som sa pomýlil a zle si pamätám, musím si to ešte doštudovať. Možno to bolo lepšie aj kvôli teplejšiemu vzduchu vonku a absencii studeného vetra.
Hodnotím dnešný deň a stav na 1-. Ďakujem Vám za vypočutie.
S úctou
Váš kamoš
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
dnesok
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
ďakujem za vyjadrenie k mojím príspevkom a tiež Ti gratulujem k 1- v celodňovom hodnotení. Dobre aj, že si zvykáš na nižšiu dávku lieku, ktorý Ti síce pomáha, ale vždy poteší ak je toho menej.
.............
Ahoj helena25,
čomu pripisuješ najväčší podiel na zlepšenie stavu okrem liekov? Tie úzkosti, to je pre mňa pomerne závažná vec, kedysi som to mal natvrdo, a pritom som antidepresíva bral. Želám veľa trpezlivosti pri uspávaní a prajem zníženie teploty "malého" smerom k normálu.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
dnešný deň ma najmä teší, že je piatok a teda sa môžem tešiť na víkend. Ráno sa mi znesiteľne vstávalo, o trištvrte na sedem som sa už ponáhľa na zapísanie do "hornej" škôlky. tam som mal aj prvú povinnosť v podobe čistenia areálu, ale zanedlho prišiel šéf a bol tým pádom aj presun do dolnej škôlky. Tu som sa najmä venoval podlahe dvoch detských drevených dončekov. Bolo to veľa čistenia, obrusovania a natierania. Ešte aj po pracovnej dobe ma šéf poprosil o schovnie tohoto do krytých priestorov. Tak to bola najmä moja práca.
Doma som sa po dobrom obede zakutral do postele a trochu som si zdriemol. Po zobudení som zistil, že mama práve odchádza na prechádzku a otec je na záhrade. Teraz sa chystám do obchodu, lebo sa minulo mlieko. V podstate oslavujem 1. mesiac v práci a ukončenie týždňa.
Práve mi vola kamarát, že ideme na čaj, kávu.
Tak utekám... Majte sa krásne. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
srdecna vdaka. Slovo nechze som uz dlho nepocula. Kazdopadne, tiez drzim palce, nech sa dari
Ahoj Tuto,
gratulujem k prvemu mesiacu (zis, to vyznelo, akoby si bol tehotny ). Tak nech Ti to ide zdarne aj nadalej
Zdravim vas,
volala som lekarke, ako mi zabrali lieky, a podla hlasu sa usmievala, ked zistila, ze z Elicey beriem stale len polku a nie po 2-3 dnoch celu. Tak som to rychlo napravila. Konecne som nahrala na YT GP, tak to beriem ako taku splnenu ulohu. Momentalne pisem rukopis, ale uz sa mi chce spat, tak asi na chvilu zalahnem. Jaksi sa mi uz nic nechce.
Zdravotný stav
tak no mám sa dobre...asi žiadne schizo príznaky...akurát moja nova doktorka teda zastupujúca tu moju mi nechce znížiť lieky vôbec...ani antidepresíva....čo by som povedala, že už ani nepotrebujem...teda aj som jej to povedala...no chápem aj ju je len zastupujúca tak nerobí velke zásahy atď....len predpise lieky....inak sa mám v celku dobre...no hej chodila som neskor spať teda až o polnoci co pre mňa bolo až veľmi neskoro....aj ma napadlo, že možno ani nezaspím ale zaspala...som aj keď to bol taký plytký spánok....ale bola som nevyspata...čo sa prejavilo trochu neskor....ale teda dosť...no už je to ako tak v poriadku....teda spím už o ôsmej lebo som unavená.....dní bežia strášne rýchlo aj kvôli tomu, že kolegina ma stále niekde ťahá...teda do spoločnosti posedieť nikde...zatial len cez deň...to ako tak zvládam....ale večerne posedenie to by asi zo mna nič nebolo...aj teraz v stredu sme boli v Ke len tak na výlet....ako plánuje veľa výletov...tak no aj by som rada išla na druhej strane ani sa mi moc nechce...no neviem zatial voľna mám dosť...neviem no stále u mňa platí, že skor si oddýchnem doma....v kludne aj keď niečo preženiem napríklad chatovanie tak mám pokoj a klud dohnať zmeškaný spánok ....proste tak no....no a ešte som ani nespomenula že teda ta moja kolegina sa rozišla z priateľom...a teda nesie to ťažko....vola mi každý deň opakujem každý deň aj na hodinu, dve....proste som sa s telefónom pri uchu naučila robiť už kade čo....no po pravde ma to otravuje...ale neviem ako jej to povedať...a ona by sa aj urazila...si myslím....tak len počúvam čo ma nové kde zase bývalého stretla...atď....no okrem nej mám aj iné kamarátky ktoré zanedbávam....takže tak...dnes ma čaká cely deň práca v záhrade....už sa aj teším a neberiem mobil....ako budem nedostupná ....
Prajem krásny pokojný víkend
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Strana 46 z 84 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 65 ... 84