Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 6

Strana 40 z 84 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 62 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 6 - Stránka 40 Empty Re: Ako sa dnes máš? 6

Odoslať  Meretseger Št 24 september 2015 - 17:29

Och. Aj by som vas podozrievala, ze to nemyslite vazne, ale kedze i mne ste tu uz prirastli k srdcu (a to byvam nedoverciva... ale to skor v realnej realite), tak MERCI kiss Som dojata!
Sebalasku, no joo... Nemam dojem, ze by som na to mala pravo. Sebanenavist, dobre. Ale za co sa mat rada...

Michal, ake "zellujte"? Pekne budes zellovat s nami, som zvedava na kazdeho jedneho z vas!

* * *

Ahoj vsetci,
ja vyspavam ako Sipkova Ruzenka, a to ani nie som chora (alebo je to kvoli tomu vyhladovaniu). Inak som dnes nevykonala vobec nic uzitocne, len som si objednala udajne malu pizzu, ktora bola tak velka, az ma desi, aka by asi bola ta najvacsia, vyse 1000-gramova. Raz si ju asi objednam a pozvem na hody cele sidlisko.
Jo, a snazila som sa urobit gameplay z TR3, ale pretoze som akosi hrala este 10-krat prisernejsie nez zvycajne, nic z toho nebolo.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  xkrchnav Št 24 september 2015 - 18:01

Tak dnes idem domov až teraz. Tiež sa na vás teším na zellu. Zvyšok do TR témy Smile
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 24 september 2015 - 18:07

Dík Michal,
určite mi Tvoje prianie aspoň trošku pomôže. Smile

............

Ahoj Meretseger,
to vieš, s tou sebaláskou... Koho je mať rád najviac? Od koho s láskou začínať? Ako môžeš mať rada druhého, keď vlastne ani na sebe to nemáš odskúšané?

Ťažko určiť postupy vedúce k sebaláske, najmä ak sa nenávidíš. Môžu byť aj stovky psychológov, terapeutov, psychiatrov... Ty sama si najzodpovednejšia za to, čo cítiš k sebe samej. Aj ty si hodnotná. Máš telo, ktoré je jedinečné, mozog, ktorý stále pracuje. Pozri sa na svoje dlane, aké sú dokonalé v tom ako Ti slúžia. Máš milióny možností, ako sa rozhodnúť v tento moment. Rozhoduj sa však tak, aby to bolo v Tvoj prospech. 

Každý z nás je jedinečný, väčšina chce byť šťastná. Nájdi si svoje šťastie, ale najprv hľadaj v sebe...

............

Ahojte všetci,
pred chvíľkou som sa zobudil, hodil si 2XC vitamín a zapil multivitamínom, vybehol na cigu a pozrel na fórum. Bol by som veľmi rád, keby sa mi podarilo ísť zajtra do práce. Momentálne sa na to síce necítim, ale zajtra...

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 24 september 2015 - 20:17

Ahojte, priatelia.

Dnes sa mám, žiaľ, horšie. Som unavený, emočne vyčerpaný, v depresívnom výkyve. Sociálna úzkosť robí problémy, flush je okázalá. Samozrejme som videl zase kopec ľudí, ktorí s tým nemajú ťažkosť, takže som tak trošku skryto začal závidieť a prišlo mi to ľúto. Cítim sa významne menejcenný. Momentálne som vo všeobecnosti emočne rozbitý, rozcitlivený, zchaosený. Je mi trochu zle a smutno. Frustrovane. Tiež sa cítim mierne nepochopený, neprijatý, akoby som bol z inej galaxie tam vonku medzi ľuďmi a aj v zamestnaní. Viac ráz som sa dnes cítil ponížený. Je mi to všetko veľmi ľúto, tlačia sa mi do očí slzy - mimovoľne. Mám celkovo sklony k ľútostivosti. Cítim pocity viny, falošnosti, prídem si veľmi zlý a skazený. Najlepšie udupať ma a pošliapať, a ešte poriadne na mňa napľuť. sad and unhappy

V práci inak v podstate dobre, len teda prevládajú citové problémy a prejavy sociálnej fóbie. Iné symptómy neviem, nedávajú veľa o sebe vedieť teraz. Držte sa, priatelia, musíme bojovať, nejak to dáme, vyhráme. Musíme. Mám Vás rád. Ahojte.
Matej

Ako sa dnes máš? 6 - Stránka 40 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Št 24 september 2015 - 21:02

xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 24 september 2015 - 23:39

Ahoj Matej,
úzkosť súvisiaca so stykom s ľuďmi nie je rozhodne príjemná. Priam sa divím, že Ti to ide zvládať. Je to úžasné, že dokážeš v tom chodiť tak, že si aj na prácu dokázal napísať že dobre. V minulosti sa ma tento problém osobne dotýkal, často tam toho bolo viac, ale tá úzkosť tam dosť dominovala. Rodičia to nejako nevedeli pochopiť a snažili sa ma donútiť ísť aspoň na malú prechádzku. Postupom času som sa z toho dostával, ale nerobil som v tom skoky k lepšiemu, skôr niečo ako myšacie krôčky... Jednoducho na Teba budem myslieť, aby sa Ti darilo, a choroby sa neboj, už si preskákal aj horšie... 

S priateľským pozdravom Tuto

Ako sa dnes máš? 6 - Stránka 40 9k=
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Michal Pi 25 september 2015 - 7:11

Dakujem J.Uz to studujem.Prve dojmy- velmi uzitocny material...Budem informovat aj neskor...
Michal
Michal
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 265
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Bydlisko Bydlisko : Poprad resp.Levice

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Michal Pi 25 september 2015 - 7:37

Jozef,urcite si WRAP prestudoval aj Ty takze:
Co sa tyka navrhov,rieseni,sposobov tak nemam jedinu namietku.Idem do toho ako sa len bude dat...
ALE vykricnikom je pre mna cast "Trochu praxe".Podla mojich informacii a znalosti(a uz ich nie je malo) chcem varovat co mozno najviac ludi.Ano,hovorim jednoznacne o duchovnej oblasti!Takze tym ludom,ktori budu ochotni spoznat moj nazor a pohlad ohladom tohto chcem poradit aj takymto sposobom...
Michal
Michal
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 265
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Bydlisko Bydlisko : Poprad resp.Levice

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Pi 25 september 2015 - 8:51

Pred vcerajsim zellom velmi dobre, po nom bohuzial zle... Klasicky emocionalna nepohoda, napatie, myslienky ublizit si, nastastie som potom zaspala. Dnes to, zda sa, pokracuje, asi by som mala skocit k lekarke po nejake AD, najlepsie nieco, co by ma v mihu presmyklo. Wellbutrin bol na to fajn Smile Glykemie zle, samozrejme ani to mi nepridava. Zajtra by mala prist byvalka, neviem, ci po tom vobec tuzim, ci sa na to tesim. Nastastie kvoli takemuto rozpolozeniu ziadne zachvaty, aspon daco. Teda nie kvoli, ale v rozpore s tymto rozp.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 25 september 2015 - 9:26

Ahoj Meretseger,
ani nevieš, ako ma to mrzí, že Ti Zello nepadlo dobre. Možno je to náhoda..., ale neviem. Na mňa Zello spravidla účinkuje pozitívne, že si hodím reč so spriaznenými dušami. Celkovo si myslím, že si tam bola fajn, možno na prvý raz sme mali aj dosť ťažkú tému. 

.....................

Ahojte,
vstal som, stále som chorý, teda chrípka. Užívam prášky na to, jem veľa C. Zobudil som sa až o 8:20. Nič závažné sa nedeje. Volal som s riaditeľkou, lebo mi povedala, že mám zavolať, keď nepôjdem do práce, trochu som z toho vyplašený. Včerajšie Zello bolo fajn, trošku dlhšie ako som zvyknutý, zdržal som sa do 22-hej. Potom som už išiel spať, nejako o 24-tej som mohol zaspať. 

Zatiaľ sa všetci majte min. fajn, s pozdravom Tuto Very Happy
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Pi 25 september 2015 - 10:44

Ahoj Tuto,
aj mna to mrzi... Mozno to bolo aj tym, ze to bolo prvy raz, bola som trochu vyplasena... a tazka tema to bola... Ale to neznamena, ze sa nabuduce nezucastnim! A ked si myslis, ze som bola fajn, tak dakujem Smile Stale zelam skore uzdravenie... A teraz padam k lekarke, nie je mi fajn.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 25 september 2015 - 12:06

Ahoj Meretseger,
tak snáď Ti lekárka d tie správne prášky, čo Ti aj želám. Som rád, že si odhodlaná zase na Zello, myslím, že nesledujúci čas to už bude OK. Wink

...............

Ahoj všetci,
teraz v doobedí som si aj zdriemol, čo mi pomerne prospelo. Myslím na to, že som asi nemal ísť vtedy do práce, keď mi tá chrípka začínala, ...ále dobre. Budem sa dnes hrajkať s "akožepovinnosťami", už som aj zavolal kamarátovi, že som ho dávno nepočul. Bol celkom v pohode. Dokonca ma volal aj na chalupu, ale to asi len formálne, lebo by asi nebol nadšený, keby chrípku odomňa dostal aj on. No

S priateľským pozdravom Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 40 z 84 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 62 ... 84  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: