Ako sa dnes máš? 6
Strana 21 z 84 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 52 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
ester, beriem prave ponovom antidepresiva. uz to bude za par dni mesiac. ja si nalady a stav sledujem podla elektronickeho dennika, kde si zaznamenavam aj cislom od jedna do desat stav v dany den. tiez mi to potom vyhodi aj v grafe na dany mesiac.
uz som ale pravdepodobne prisiel na to, v com je pricina tohto kolisania. nie som si tym zatial isty, ale je to mozne. a sice som cital, ze kava (kofein) moze zvysovat hladiny olanzapinu az o 50%. a ja som pil denne aj styri kavy. takze je mozne, ze som si nimi sposoboval vykyvy stavu. dnes som uz bez kavy a zatial som nejaky vykyv nemal. uvidim. odsledujem to par dni. kazdopadne je sranda, ake rozne interakcie maju lieky nielen s liekmi, ale aj potravinami.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dnes mali mačky svoj medzinárodný deň a tak som ladvinkou nakŕmil tetine 3 mačky, teda medzi nimi je zahrnutý aj kocúrik.
Inak pre dnešok taká kľudná sobota. Fajn som sa vyspal. Doobeda som porobil "akožepovinnosti" a neskôr som bol na záhrade. Všetko je tam šialene preschnuté, už aj studňová voda má namále. Už sa polieva len úplne to nevyhnutné. Vzadu za sadom tiekol potok, ale teraz je tam len trochu blata. Hmm...
Zdravotne som na tom dosť dobre, nič závažné na sebe momentálne nepozorujem, snáď len trochu únava, čo však môže súvisieť s teplom.
Majte sa minimálne Ok. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
---
Ahojte.
Víkend mi plynie veľmi dobre. Venoval som sa zatiaľ napr. drobnému učeniu, surfovaniu po nete, PC hre, strave, zvládaniu horúčavy, spánku, upratovaniu facebooku a tiež obľúbenému seriálu. Ako kľúčová skúsenosť tohto víkendu mi rezonuje upratanie v duchovnom živote, teda sv. omša, spoveď po 4 mesiacoch. Teraz mám akúsi ľahkú dušu, tak sa vytešujem. Dnes plánujem ešte písať jeden článok, ďalej upratovať, keďže toto som včera vynechal. Tiež seriál, sprcha, strava, liečenie cheititídy, možno čítanie knižných katalógov. Predpokladám pokoj a relax.
Mám sa dobre. Nálady sú ok. Neurózy trochu zhoršené. Fyzično - zlepšuje sa to, glositída zmizla, cheititída ustupuje, nepraská, ale ešte je vidieť. Schizopríznaky pod kontrolou. Chudnutie - ťažko povedať, asi stagnácia.
Prajem Vám krásnu nedeľu, priatelia. Na väčšine územia je najvyšší stupeň výstrahy pre horúčavy, tak Vám želám úspešné zvládnutie neprajných teplôt. Držte sa, spolubojovníci!
M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
celkom je to odvaha chodiť po súčasných chodníkov tak naľahko. Na druhej strane to muselo byť veľmi zaujímavé.
....................
Ahoj Matej,
určite Ti želám, aby sa Ti zdravotné problémy prirodzene zlepšili. Držím palce v pracovnom týždni, ale myslím, že Ty si dobrý pracant aj bez toho.
...................
Ahojte,
u mňa nič svetoborné, samé drobnosti. Cez deň som vybehol do supermarketu, aby som sa aspoň trochu prešiel. Celkovo som mal taký driemajúci deň. Jednoducho som väčšinu dňa preleňošil pri vetráku. Dohovie čo bude v noci... Prípadne pôjdem pozerať perzeoidy.
Majte sa pekne. T
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
nevedel by si poradiť, ako vybaviť kúpele? Alebo aspoň či ísť k obvodnému, alebo psychiatrovi?
.................
Ahojte,
tento pondelok, až na horúčavy, bol celkom fajn. Vstal som v primeranom čase, porobil "akožepovinnosti" a po obede poď ho na záhradu. Tam som mal na programe polievanie a relax s knihou. Teta tam mala vnučky a tmolili sa aj mačence. Pomaly sa k nám prikmotruje najmä kocúr, ktorý si rád pochutí na ladvinke a dá si aj granule. Večer som došiel domov na TVsprávy, ktoré pred chvíľou skončili. Teraz asi budem chvíľu na Nete a neskôr pôjdem driemať s mokrým uterákom, vetrákom a otvoreným oknom dokorán.
Krásny zbytok dňa preje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Tak som sa rozhodla, že napíšem ....aj keď veľmi nie je o čom....dni/týždne plynu ako voda....len keby som tak bola pri tej vode....chcela som isť na kupko...len nebolo s kým a kde....tak snáď tento víkend bude...inak až do dnes dni bežali rýchlo...na nič nebolo poriadne čas.....ani včera som nemala čas si výnimočne pospať po obede...a to aj hlava ma trochu bolela....dnes zase raz máme homeoffice...čo je super ...a nemusím ani cestovať....inak zase sa chystám v piatok zo sestrou do mesta....a v sobotu na výlet krátky s kamoškou a jej priateľom....a v nedeľu sa uvidí teda ja by som najradšej už konečne šla na to kúpalisko....ale ma prísť aj návšteva.....aj neviem či sa pôjde...tak no....inak dnes mam dobrý deň totižto mala som potešujúci telefonát ešte ráno....teraz som stihla aj navariť s pomocou mamy....a napapať sa.. ...celkovo všetko je tak ako ma byť...a dúfam, že bude ešte lepšie....akurát ta horúčava....ale aspoň, že to v práci dobre vymysleli a keď je teplo máme homeoffice....čo je v podstate super...takže aj tie horúčavy ma netrápia až tak....v noci môžem dobre spať...pretože ja som skôr zamrznutí typ človeka a proste to teplo teraz mi aj vyhovuje aj nie...ale spať zatial môžem....a to beriem už len abilify....a magnézium sem - tam....
Prajem krásny deň
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
mne momentalne nie je najlepsie. asi to suvisi s tym, ze som naraz prestal pit pred styrmi dnami kavu. dovtedy som pil 4 kavy denne. mam zrejme syndrom z vysadenia. zahrna to bolest hlavy (hlavne prve dva dni), apatiu, unavu, napatie, nepokoj atd. snad uz tym nebudem prechadzat dlho.
ked mam svetlejsiu chvilku citam si, som so psom vonku alebo s kamaratom, ci sam na prechadzke. pomaham jednoduchymi cinnostami doma, pocuvam hudbu, som pri pc a podobne.
zazil niekto z Vas syndrom z vysadenia kofeinu? hlavne, ak ste ho pili viac a naraz ste prestali...
musim sa priznat, ze som (snad len) momentalne frustrovany, lebo uzivam aj AD a necitim sa stale dobre. mozno to je len momentalne situacia a zlepsi sa to. casto ale klesam na duchu.
zdravim Vas a prajem pohodovy zvysok utorka.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 21 z 84 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 52 ... 84