Ako sa dnes máš? 4
Strana 71 z 84 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 77 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 4
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Ale nembaj, preplatí poisťovňa a oproti lieku za 3 € je rozdiel len v názve Načo sa nad tým rozčuľúvať, iba to dvíha tlak
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Ja som mal veľmi neproduktívny deň. Váľal som sa pri počítači a nič som dokopy nerobil. Až sa hanbím, jak môžem tak zaháľať
Ďalšie dni si dávam predsavzatie, aby boli dobré a produktívne.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Aj tu jednoducho funguje obchod. Arašidov je tiež milión druhov od rôznych firiem za rôzne ceny. A ak nám to pomôže a finančne nás to vyjde rovnako - prečo riešiť výrobcov? Buďme radi, že nejakí sú a že sú aj nejaké tie poisťovne :)Však keby sme žili v stredoveku, tak nas za niektoré naše stavy umučia na smrť No dobre, už som zas príliš "múdra"...
Ináč sa mám stále skvele, aj keď včera bol dosť náročný deň. Udržujem si super náladu, a aj keď sa prihodí niečo nepríjemné, viem to v pohode zvládnuť. Teším sa z toho čo mám Odosobnila som sa od kolegov aj ostatných ľudí a teraz akoby sa ma ten ich stres ani nervozita netýkali. Pozorujem to tak z vonka a teším sa, že v tom nerváku nie som tiež. A tak začínam vidieť veľa krásnych vecí
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
doplatok0,00 €
hypomaniak- Domáci člen
- Počet príspevkov : 37
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 08.10.2012
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ale dnes som mala pocit, že sa tou mojou náladou chcú ľudia akoby nakaziť - obímali ma okolo pliec, vstupovali mi do osobného priestoru a vracali mi šiiiiroké úsmevy Ale poviem vám - je to vyčerpávajúce vydávať toľko energie. Ale je to taká slastná únava večer
Som "tešivá" (ako hovorí moja kamoška), a veľmi si to užívam
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
No ja sa nemám veru dobre. Vlastne sa mám dosť zle. Cítim strašnú prázdnotu vo svojich aktivitách, ktoré sa mi tak zdajú nezmyselné, nenaplňujúce a zbytočné, ba priam obťažujúce. Až ma to privádza k pocitom, že ma nebaví žiť. Zovšadiaľ cítim len samé výčitky. Vyhrážky. Ultimáta. Asi mám škrupulózne svedomie. Tisnú sa mi do očí slzy. Bojím sa chodiť do práce, lebo mi príde prázdna. O ničom. Lenže neviem, či by mohlo v súčasnej etape môjho života byť dostupného niečo lepšie. Skôr nie. Skôr je to veľký dar a ja ho neviem doceniť - rozumom áno, ale pocitmi nie. Pocity sú o prázdnote, zbytočnosti, frustrácii, nervozite, nude.
A moje sny? V súčasnej situácii sú nereálne. A už nikdy reálnymi ani nebudú. Nie preto, že by som bol starý, to nie, ale preto, lebo určité komplexnejšie objektívne okolnosti sa nemôžu už zlepšiť, skôr zhoršiť. Prepáčte, že som taký nekonkrétny.
Ah, ľudia, mňa to tak ubíja. Pche, a teraz už fakt plačem. Tak ma to ubíja.
Hanba. Hanba. Hanba. A ešte raz hanba.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Očuj, keď ťa nebaví práca - šak skús šmariť pracovnú náplň dakde do spodného šuflíka a vytvor niečo nové. Špéci pre vašu pobočku. Čítania na pokračovanie, nech deti doma nakreslia každý mesiac k nejakej knižke čosi, tláchanie o kižkách, magneťák púšťajúci audioknihu, aby to lákalo, kútik s pikoškami o knižkách a autoroch... Krucifix - toľko sa toho dá vymysleť! A niečo je aj úplne bez nákladov! Šak je to ako arteterapia, len rozlepiť oči a necuknúť pri prvom "nie" Však kop, hryz, metaj sa, chlape!
Čo ty na to? He? He? He?
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja mám teraz nádchu. V pondelok to bolo najhoršie, ale dnes sa už necítim tak zle. Vtedy som mal aj zvýšenú teplotu. Teším sa na ten čas, keď sa z toho vyliečim a bude mi lepšie. A veľmi sa teším na spánok. Mám aj trochu apatie, dnes som toho veľa neurobil a v takom stave je príjemnejšie spať, než byť hore. Minulú noc som po užití Melatonínu dobre spal, ani raz som sa nezobudil. Dúfam, že aj dnes to bude dobrý spánok.
Napísal som do tohto príspevku aj o tom, čomu sa teraz venujem, ale radšej to uverejním v téme "vase zaluby".
S pozdravom,
historik
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 71 z 84 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 77 ... 84