Ako sa dnes máš? 4
Strana 60 z 84 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 72 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 4
lola23- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 27.11.2012
Ahojte :-)
Tak moje vianoce boli pekné, ale krátke. Aj keď boli oveľa pokojnejšie a kľudnejšie ako po minule roky. Hoci sme nemali všetko poupratované a umyte všetky okna aj tak sa sviatky vydarili. Dokonca sme sa cela rodina aj prešli po meste aj keď to bolo spojené s povianočnými nákupmi bolo to pekné a aj keď dosiaľ to nie je tradícia tak ju asi zavedieme. Prechádzka nám všetkým dobre padla, aj keď sme nič nekúpili...Po dalšie dni sme len odychovali a surfovali na nete Dnes už sestra išla preč tak sme doma zase len traja. Napchavame sa kolačikmi a odychujeme...
Prajem Šťastný nový rok !
Mischelll
Mischelll- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Vidím, že viacerí ste mali pekné Vianoce. Pridávam sa k Vašej radosti.
V týchto dňoch som tak trošku ako na ihlách, lebo už musím po 5 dňoch do práce. Ale volal som s kolegyňou z 2. smeny a tá vravela, že už vôbec nie je taký nával, aký bol pred sviatkami. Že reku sa to už v pohode dá zvládať a je to vlastne v práci opäť fajn. Tak sa teším a upokojujem. Koniec koncov robím len zajtra dvanástku a potom na Silvestra len do 14:00 a zas voľno. Super. Ale ako mi zišla z očí práca, tak mi aj zišla z mysle, a som si tak trochu od nej odvykol. Robí mi to trošku stres, že zrazu mám do nej ísť... Hm.
Psychicky sa cítim prijateľne. Nemám teraz nejako veľa aktivít počas dňa. Skôr je to ležérne a pomalé. Fyzicky dobre. Chudnutie som znovu naštartoval, zatiaľ som dal dole za 2 dni asi 0,3 kg. Zapájam cvičenie na rotopede, v piatok som dal 50 minút, hm.
Držím Vám prsty, ahoooj forumáci.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
a teraz nieco veselsie,co planujete na silvestra?
lola23- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 27.11.2012
Já som nikoho nechcel odsudzovať , som iba rozmýšľal , či sú tu urážlivý čitatelia , tak že si trocha rypnem . Možno až na to že sa tu niektorý vyslovene trepete do riti doktorom , čo už robí akúsi neobjektivitu , lebo kopec ľudí tvrdí že im uškodili a tak si až takú obhajobu svojej roboty nezaslúžili . Inak ja sa snažím každého chápať , lebo život je plný problémov a každý mame väčšinou nejaký vlastný .
fuzohnusak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 115
Reputácia : -9
Dátum registrácie : 03.01.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
To len tak pre zamyslenie , či to tak choro nieje iba u vás . Inak ja vám verím , že ste naozaj niekedy mimo . To niečo iné je ak veríš na mimozemšťanov a niečo iné ak si myslíš že ti chodievajú žrať z chladničky . Ja len že o tom špehovaní a podobne je len máločo nereálne .
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Keď si človek pozre predpoveď počasia, vie, ako sa má obliecť. Keď si prečíta, čo dávajú v kine, tak si vyberie zážitok. Keď si vypočuje, že od nového roka treba mať reflexný pásik, tak si ho našije... Ale čo dá človeku článok o tom, že na koľaniciach rozflákalo 2 mladých ľudí? Alebo že celebrita nenosí nohavičky? Alebo že nás niekto špehuje? Vôbec ništ... Len depku...
A tie bludy? Jasné, keď sa nad tým zamyslím, tiež veľa krát uvažujem o tom, kto je na tomto svete vlastne chorý a kto ne... Ale tiež s tým nič neurobím, snažím sa jednoducho zvládnuť svoj život ako viem, nemám silu meniť iné životy, svet, vesmír... kto má?
Lekári? Áno, väčšina doktorov je doktormi len z donútenia alebo pre peniaze. Je ich tak málo, ktorým záleží na ozajstných ľuďoch... Smutné, ale tiež s tým nič neurobím. Internetové diagnózy sú nanič. Takto som si diagnostikovala leukémiu, nádor na obličke a dokonca aj AIDS Takže náš život majú v hrsti či sa nám to páči alebo nie. Čistá bezmocnosť je všade, nič s tým nespravíme, tak načo sa nad tým rozčuľovať či trápiť? Iba nám tak unikajú šance na niečo dobré, pre niečo, čo aj tak nezmeníme...
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahojte :-)
Hura, hura dnes je Silvester Proste som musela napísať dnes a aj veľmi chcela. Ako sa dnes mám?....Tak dobre sa mam, popíjame silvestrovský punč - ktorý som po obede robila okrem iného....V telke nič nejde, fakt je nuda...musím dokonca pozerať TA3 čo nikdy nepozerám, ale ide tam relacia s Adelou. A tiez sa bavim na nete.
Tak ešte raz Šťastný nový rok
Mischelll
Mischelll- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tak pred asi dvoma hodinami sa vynoril čas a dátum 1.1.2014 0:00 a preto vám srdečne želám aby rok 2014 bol vždy len lepší ako to, čo bolo. Myslím tým najmä zdravie, šťastie a pohodu.
........
.......
.......
(
Špeciálne "fúzohnusákovi", želám, aby si jeho príspevky stále zachovávali pôvodne nastavenú úroveň. Priznám sa, že ma práve oni vedia zahriať na srdci a potešiť tým, že aj "zdravý" človek sa môže prejavovať ako ošípaná a nemá na to ani diagnózu. Iste nám "fúzohnusák" napíše aj niečo o svojej ceste životom, dúfam, že to nebude taká stoka, ako svedčia jeho príspevky. )
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: