Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 4

Strana 60 z 84 Previous  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 72 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 60 Empty Re: Ako sa dnes máš? 4

Odoslať  lola23 Ne 29 december 2013 - 15:31

A co mas proti nemu? urobil ti nieco?
lola23
lola23
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 14
Reputácia Reputácia : 3
Dátum registrácie : 27.11.2012

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 60 Empty Ahojte :-)

Odoslať  Mischelll Ne 29 december 2013 - 16:05

Ahojte všetci!  santa 

Tak moje vianoce boli pekné, ale krátke.  Wink Aj keď boli oveľa pokojnejšie a kľudnejšie ako po minule roky. Hoci sme nemali všetko poupratované a umyte všetky okna aj tak sa sviatky vydarili. Dokonca sme sa cela rodina aj prešli po meste aj keď to bolo spojené s povianočnými nákupmi bolo to pekné a aj keď dosiaľ to nie je tradícia tak ju asi zavedieme.  jumping Prechádzka nám všetkým dobre padla, aj keď sme nič nekúpili...Po dalšie dni sme len odychovali a surfovali na nete  Smile Dnes už sestra išla preč tak sme doma zase len traja. Napchavame sa kolačikmi a odychujeme...

Prajem Šťastný nový rok !  santa 

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 29 december 2013 - 18:37

Príspevok, hrubo porušujúci pravidlá fóra, som vymazal. Fuzohnusak, ak napíšeš ešte jeden podobný, kde budeš vulgarizmami osočovať a urážať druhých, tak dám ban. To nie je vyvyšovanie sa, proste toto tu nikto nepotrebuje čítať.

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 60 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 29 december 2013 - 19:15

Lola23, vitaj!  it is perfect Máme sa ako-tak, niektorí sviatočne, iní celkom dobre, iní horšie. Je to rozmanité. A ako sa máš Ty? Pridaj sa, tešíme sa na Tvoje príspevky.  winking 

Vidím, že viacerí ste mali pekné Vianoce. Pridávam sa k Vašej radosti.  jumping2 

V týchto dňoch som tak trošku ako na ihlách, lebo už musím po 5 dňoch do práce. Ale volal som s kolegyňou z 2. smeny a tá vravela, že už vôbec nie je taký nával, aký bol pred sviatkami. Že reku sa to už v pohode dá zvládať a je to vlastne v práci opäť fajn. Tak sa teším a upokojujem. Koniec koncov robím len zajtra dvanástku a potom na Silvestra len do 14:00 a zas voľno. Super.  dancing Ale ako mi zišla z očí práca, tak mi aj zišla z mysle, a som si tak trochu od nej odvykol. Robí mi to trošku stres, že zrazu mám do nej ísť... Hm.  Shocked 

Psychicky sa cítim prijateľne. Nemám teraz nejako veľa aktivít počas dňa. Skôr je to ležérne a pomalé. Fyzicky dobre. Chudnutie som znovu naštartoval,  zatiaľ som dal dole za 2 dni asi 0,3 kg. Zapájam cvičenie na rotopede, v piatok som dal 50 minút, hm.  Shocked 

Držím Vám prsty, ahoooj forumáci.  community together 
Matej
 flower

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 60 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  lola23 Ne 29 december 2013 - 20:14

community together som rada ze som zase medzi vami...No ja sa mam tiez ako tak,niekedy idem vyletiet z koze a inokedy depky,teraz som skor depresivna...i ked je u mna na nasteve mamina s priatelom,som tomu velmi rada, no nedokazem sa im venovat tak ako by som mala a to ma tiez mrzi Rolling Eyes stale myslim na to ci sa vobec niekedy uzdravim,co uz asi tazko a aj to ze raz budem chciet mat aj deti no ale ako ked som stale na liekoch,okrem tocho som z nich stale akosi mimo a to uz ich beriem skoro 2 roky ach jaj je to taky zacarovany kruh...

a teraz nieco veselsie,co planujete na silvestra? dancing 
lola23
lola23
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 14
Reputácia Reputácia : 3
Dátum registrácie : 27.11.2012

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  fuzohnusak Po 30 december 2013 - 9:17

Prepáč Maťo , už sa to nebude opakovať . Idem sa zastreliť , budeš ma mať asi na svedomí . Žartujem .

Já som nikoho nechcel odsudzovať , som iba rozmýšľal , či sú tu urážlivý čitatelia , tak že si trocha rypnem . Možno až na to že sa tu niektorý vyslovene trepete do riti doktorom , čo už robí akúsi neobjektivitu , lebo kopec ľudí tvrdí že im uškodili a tak si až takú obhajobu svojej roboty nezaslúžili . Inak ja sa snažím každého chápať , lebo život je plný problémov a každý mame väčšinou nejaký vlastný .
fuzohnusak
fuzohnusak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 115
Reputácia Reputácia : -9
Dátum registrácie : 03.01.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  fuzohnusak Po 30 december 2013 - 9:45

Aby som nezabudol . Tu má tie bludy o špionáži ako mal Tuto veľa ľudí , dokonca aj europoslanci ich už majú : http://www.mojandroid.sk/2013/12/23/nsa-spehovanie-priemyselne-spolocnosti-charitativne-organizacie/
To len tak pre zamyslenie , či to tak choro nieje iba u vás . Inak ja vám verím , že ste naozaj niekedy mimo . To niečo iné je ak veríš na mimozemšťanov a niečo iné ak si myslíš že ti chodievajú žrať z chladničky . Ja len že o tom špehovaní a podobne je len máločo nereálne .
fuzohnusak
fuzohnusak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kwecko Po 30 december 2013 - 22:40

Very Happy myslím, že ľudia by boli oveľa pokojnejší a šťastnejší, keby neklikali na linky s výkričnkmi, otáznikmi a na tie, čo majú viac ako 4 slová v názve. Nedajú nám vôbec ništ... Teda okrem depky.
Keď si človek pozre predpoveď počasia, vie, ako sa má obliecť. Keď si prečíta, čo dávajú v kine, tak si vyberie zážitok. Keď si vypočuje, že od nového roka treba mať reflexný pásik, tak si ho našije... Ale čo dá človeku článok o tom, že na koľaniciach rozflákalo 2 mladých ľudí? Alebo že celebrita nenosí nohavičky? Alebo že nás niekto špehuje? Vôbec ništ... Len depku...
A tie bludy? Jasné, keď sa nad tým zamyslím, tiež veľa krát uvažujem o tom, kto je na tomto svete vlastne chorý a kto ne... Ale tiež s tým nič neurobím, snažím sa jednoducho zvládnuť svoj život ako viem, nemám silu meniť iné životy, svet, vesmír... kto má?
Lekári? Áno, väčšina doktorov je doktormi len z donútenia alebo pre peniaze. Je ich tak málo, ktorým záleží na ozajstných ľuďoch... Smutné, ale tiež s tým nič neurobím. Internetové diagnózy sú nanič. Takto som si diagnostikovala leukémiu, nádor na obličke a dokonca aj AIDS Very Happy Takže náš život majú v hrsti či sa nám to páči alebo nie. Čistá bezmocnosť je všade, nič s tým nespravíme, tak načo sa nad tým rozčuľovať či trápiť? Iba nám tak unikajú šance na niečo dobré, pre niečo, čo aj tak nezmeníme...

kwecko
kwecko
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 201
Reputácia Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 60 Empty Ahojte :-)

Odoslať  Mischelll Ut 31 december 2013 - 21:50

Prajem pekného Silvestra a Šťastný nový rok jumping2 

Hura, hura dnes je Silvester  bounce  Proste som musela napísať dnes a aj veľmi chcela. Ako sa dnes mám?....Tak dobre sa mam, popíjame silvestrovský punč - ktorý som po obede robila okrem iného....V telke nič nejde, fakt je nuda...musím dokonca pozerať TA3 čo nikdy nepozerám, ale ide tam relacia s Adelou. A tiez sa bavim na nete.

Tak ešte raz Šťastný nový rok  jocolor 

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 1 január 2014 - 2:05

Ahojte kamaráti fórumáci.
Tak pred asi dvoma hodinami sa vynoril čas a dátum 1.1.2014 0:00 a preto vám srdečne želám aby rok 2014 bol vždy len lepší ako to, čo bolo. Myslím tým najmä zdravie, šťastie a pohodu.  Very Happy 

........
.......
.......
(
Špeciálne "fúzohnusákovi", želám, aby si jeho príspevky stále zachovávali pôvodne nastavenú úroveň. Priznám sa, že ma práve oni vedia zahriať na srdci a potešiť tým, že aj "zdravý" človek sa môže prejavovať ako ošípaná a nemá na to ani diagnózu. Iste nám "fúzohnusák" napíše aj niečo o svojej ceste životom, dúfam, že to nebude taká stoka, ako svedčia jeho príspevky. )  dancing 
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kwecko St 1 január 2014 - 19:07

Ale no tak, fuzohnusak proste spadol do depky a popísal nám tu čosi v druhom stave. Pozrela som si jeho predchádzajúce príspevky a zdá sa, že sa celý čas len snaží byť zdravý ale lekárom, ktorí nehľadajú príčinu ale len ládujú človeka chémiou, ktorej účinky ani nie sú celkom jasné - takým lekárom už neverí. Preto je tu a snaží sa pomôcť si sám. Ako napríklad aj ja, tiež sa snažím naučiť sa s tým žiť... Podľa nicku vie, že ľudia ho moc neberú, a tak prišiel sem. Majme ho radi takého aký je a možno si navzájom pomôžeme v boji s démonmi...  community together 

kwecko
kwecko
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 201
Reputácia Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  fuzohnusak Št 2 január 2014 - 13:28

Tuto . Tebe nepatrila konkrétne tá urážka , ale tá časť o tých agentoch . Tá urážka patrila všetkým chorým ľudom , ktorý tu chodia , aby som takto krásne zareagoval na to ako trpíte , ale zdravím už nie , teda čiastočne aj tebe , som bol zvedavý , či to príjmete , alebo sa urazíte , ale nebolo to myslené až tak v zlom ako ste to tuším pochopili . Ten alkohol tam mal iba taký stredný vplyv , možno som potom ukecanejší , ale já by som vám to mal chuť povedať aj za triezva .
fuzohnusak
fuzohnusak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0