Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 4

Strana 17 z 84 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 50 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 17 Empty Re: Ako sa dnes máš? 4

Odoslať  venusa Pi 21 december 2012 - 9:57

Ahojte,

posledne dni nic nestiham, tolko je okolo tych Vianoc roboty, ze si nestiham ai vydychnut. Teraz uz mame takmer vsetko urobene ale som si ista, ze mamka nam este nejaku tu pracicku najde. Vcera sme postavili Vianocny stromcek a az ked som vypla svetla a videla som svietit stromcek uvedomila som si, ze su ozaj Vianoce. Dufala som, ze to vo mne vyvola nejaky prijemny pocit ale jedine co som citila bola neuveritelna uzkost z toho ake budu tohtorocne Vianoce smutne. Neviem si predstavit, ze pri stedrovecernom stole budeme same, ze nikto nebude mat ustipacne poznamky a ze neuvidime ocka ako predtiera radost z gycovych darcekov.

Vecer som potom nemohla zaspat, ani lieky mi velmi nepomohli a tak som celu noc pozerala telku. Kratko nad ranom som zaspala alenedalo sa mi pospat si dlhsie.

Inac co sa tyka liecby, v stredu som bola na kontrolu u lekarky a znizila mi lieky, sice mi povedala, ze potrebujem vyssie davky ale som po nich silne omamena, tak mam teraz takmer vsetky lieky zhustene na vecer. CItim sa sice pocas dna psychicky horsie ale nejak sa to snazim prehryzt ale snazim sa neupadnut do pasivity a depresii.

Zelam Vam, pekne predvianocne dni a hlavne radost a spokojnost, Venusa flower
venusa
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 165
Reputácia Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  regina Pi 21 december 2012 - 12:25

Ahojte,

pozdravujem Vás medzi utieraním prachu a umývaním podláh. Vcera som umyla okná a lustre, oprala záclony. Takže som sa s tým upratovaním celkom pekne rozbehla. Este by som rada napiekla dalsie koláce, lebo tie, co mám, sa akosi záhadne míňajú.

Mám sa fajn, na chorobu ani nepomyslím. Tesím sa uz na nedelu, kedy konecne prestanem upratovat a vypekat a na oslave synových narodenín sa zídeme celá rodina. Tesím sa ako vsetkým navarím vianocný punč. A to už ani nehovorím ako sa tesím na vianocné sviatky, hlavne na stedrý vecer. Hoci sme darceky kupovali s detmi, kupila som im potom aj nejaké prekvapenia. Dúfam, že im tým urobím radosť. No hlavne sa teším, že budeme spolu.

Vsetkým Vám prajem pohodové Vianoce!
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Letra Pi 21 december 2012 - 18:32

Ahojte,

tak konečne máme všetko nakúpené...popratané, už sa len zajtra pustiť do pečenia, varenia....všetko by bolo v poriadku, keby som vedela oddýchnuť...ale ten môj spánok je taký nedostačujúci...neviem si zvyknúť fungovať 18 hodín denne bez oddychu...ale snáď telo privykne...veď idú sviatky...tak poodychujem...

Letra
Letra
Letra
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 56
Reputácia Reputácia : 13
Dátum registrácie : 01.12.2012
Vek : 41
Bydlisko Bydlisko : Košice

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 21 december 2012 - 19:57

Ahojte,
zdravím všetkých.

Dnes bol celkom fajn deň, teda koniec sveta. Very Happy Pýtam sa: "Koľko tých svetových koncov ešte prežijeme?" Jednoducho, kto nesleduje TV, Net, nepočúva táranie... ani nevie. Very Happy

U mňa priemerný deň, nič čo by bolo mimo od normálu, ktorý v súčasnosti prežívam, takže stred.

Šťastné a pokojné... Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 22 december 2012 - 11:33

Aké to je krásne čítať, ako všetci makáte a pripravujete všetko ťip-ťop na vianočné hody. Ja som tento rok nejaký celý nesvoj a dolámaný. Vyslovene sa mi nechce upratovať, hoci ešte v tento pondelok som frčal jak na amfetamíne. Celý som unavený. Asi sú to len výhovorky, ale naozaj som mal veľké plány, čo všetko upracem. To rozdelenie úloh, že na mňa pripadne upratovanie bytu, to som tak zadelil sám sebe ja sám. A zdá sa, že zlyhávam. Predsavzatia sú skutek-utek. pale

Dúfam, že dnes niečo spravím, lebo už naozaj horí čas. To the wall

Psychicky sa mám primerane. Viem byť aj smutný, aj unavený, ale mám aj chvíle radostné a spokojné. Takže sa to podobá na zdravý normál. winter Fyzicky fajn. Čo sa týka spánku, je dobrý, ale nikdy sa mi nechce vstávať, takže neraz ma rodičia vykopnú z postele až o 9:30. Sleep

Držím Vám palce a užite si sviatky. Štastné a veselé Vianoce želá
Matej
santa

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 17 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Letra So 22 december 2012 - 11:50

Ahojky,

tak popri vareniu a pečenia Vám píšem....konečne som sa vyspala.... Smile , spala som od 22 druhej do 8 rána...Smile, dnes som ráno bola taká dolámaná z posledných dní, ale už som navarila obed, upiekla jeden koláč a chystám sa ešte niečo popratať a poobede na vianočné trhy s deťmi a sestrou....tak v skratke dnešný môj deň....

Pokojné a krásne sviatky prajem

Letra
Letra
Letra
Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 22 december 2012 - 19:09

Dneska sa mám mimoriadne zle. Je mi psychicky strašne. Nejdem to tu rozpisovať, lebo nemám chuť - jednoducho mi je zle. Miesi sa v tom aj kúsok hnevu, kúsok znechutenia, kúsok nešťastia, beznádeje a vlastnej hlúposti i ľútostivosti. Len tak celý deň polehujem a počúvam mp3. A listujem v počítači, ale to robím len preto, lebo by som sa v posteli zjašil. Ach. Dúfam, že ma pochopíte a nebudete voči mne prísni. Ahoj.

Ako sa dnes máš? 4 - Stránka 17 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Letra So 22 december 2012 - 19:41

Ahoj Matej,

nič si nevyčítaj..je to "normálne", že máš taký deň, nikto ťa tu nebude "karhať" za to, že sa zle cítiš....dobre je, že to vieš aspoň takto dostať zo seba von....kľudne oddychuj, počúvaj hudbu a mysli na to, že zajtra bude lepšie....

Letra
Letra
Letra
Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 22 december 2012 - 20:27

Ahoj Matej,
tie dni o ničom a negatívne sú nepríjemné. Aj v nich sa treba zamerať na aspoň trošku pozitívnu silu, ktorej tam aspoň trošku máš. Viem, že ono sa mi to píše, ale aj ja mám pár dní teraz ťažších. Drž sa!

............................................................

Ahoj Letra,
ty vedieš na svoju chorobu, mám ten dojem, celkom pekný život. Držím palce.

.............................................................

Ahojte,
dnešok je u mňa v znamení únavy a nepohody. Dosť času som preležal.

V TV idú celkom dobré programy, tak som sa vytrepal aj k tomu televízoru. Celkovo sa tieto dni necítim psychicky celkom fit. Bol by som rád, keby sa niektoré záležitosti dali do poriadku, lebo si myslím, že moje lieky nie sú celkom dobré.

S pozdravom a želaním toho naj Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ne 23 december 2012 - 16:58

Ahojte,
dnes mám taký zmiešaný deň. Zdravotne je to celkom Ok. Bol som aj po zasneženej krajine troška. Príbuzní sa pripravujú na Vianoce...

Mám však starosť o jedného svojho blízkeho... Dúfam, že je v poriadku.

S pozdravom a želaním toho naj a aj niečoho zaslúženého v peknom papieri praje Tuto. Smile
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Lenka42 Ne 23 december 2012 - 17:00

Ahojte dusicky, prajem Vam vsetko dobre, pekne sviatky a vela zdravia v novom roku...

Ja sa mam celkom dobre a idem mozno s rodinkou a psikom na prechadzku do mesta pozriet ako svieti stromcek winter
Lenka42
Lenka42
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 12
Reputácia Reputácia : 6
Dátum registrácie : 16.12.2012
Vek : 40
Bydlisko Bydlisko : Handlová

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Ne 23 december 2012 - 19:16

Tiež prajem všetko naj ale hlavne to zdravie. Pekný rodinný večer zajtra pokiaľ možno všetkým Smile.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: