Ako sa dnes máš? 4
Strana 17 z 84 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 50 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 4
posledne dni nic nestiham, tolko je okolo tych Vianoc roboty, ze si nestiham ai vydychnut. Teraz uz mame takmer vsetko urobene ale som si ista, ze mamka nam este nejaku tu pracicku najde. Vcera sme postavili Vianocny stromcek a az ked som vypla svetla a videla som svietit stromcek uvedomila som si, ze su ozaj Vianoce. Dufala som, ze to vo mne vyvola nejaky prijemny pocit ale jedine co som citila bola neuveritelna uzkost z toho ake budu tohtorocne Vianoce smutne. Neviem si predstavit, ze pri stedrovecernom stole budeme same, ze nikto nebude mat ustipacne poznamky a ze neuvidime ocka ako predtiera radost z gycovych darcekov.
Vecer som potom nemohla zaspat, ani lieky mi velmi nepomohli a tak som celu noc pozerala telku. Kratko nad ranom som zaspala alenedalo sa mi pospat si dlhsie.
Inac co sa tyka liecby, v stredu som bola na kontrolu u lekarky a znizila mi lieky, sice mi povedala, ze potrebujem vyssie davky ale som po nich silne omamena, tak mam teraz takmer vsetky lieky zhustene na vecer. CItim sa sice pocas dna psychicky horsie ale nejak sa to snazim prehryzt ale snazim sa neupadnut do pasivity a depresii.
Zelam Vam, pekne predvianocne dni a hlavne radost a spokojnost, Venusa
venusa- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 165
Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
pozdravujem Vás medzi utieraním prachu a umývaním podláh. Vcera som umyla okná a lustre, oprala záclony. Takže som sa s tým upratovaním celkom pekne rozbehla. Este by som rada napiekla dalsie koláce, lebo tie, co mám, sa akosi záhadne míňajú.
Mám sa fajn, na chorobu ani nepomyslím. Tesím sa uz na nedelu, kedy konecne prestanem upratovat a vypekat a na oslave synových narodenín sa zídeme celá rodina. Tesím sa ako vsetkým navarím vianocný punč. A to už ani nehovorím ako sa tesím na vianocné sviatky, hlavne na stedrý vecer. Hoci sme darceky kupovali s detmi, kupila som im potom aj nejaké prekvapenia. Dúfam, že im tým urobím radosť. No hlavne sa teším, že budeme spolu.
Vsetkým Vám prajem pohodové Vianoce!
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
tak konečne máme všetko nakúpené...popratané, už sa len zajtra pustiť do pečenia, varenia....všetko by bolo v poriadku, keby som vedela oddýchnuť...ale ten môj spánok je taký nedostačujúci...neviem si zvyknúť fungovať 18 hodín denne bez oddychu...ale snáď telo privykne...veď idú sviatky...tak poodychujem...
Letra
Letra- Domáci člen
- Počet príspevkov : 56
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 01.12.2012
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
zdravím všetkých.
Dnes bol celkom fajn deň, teda koniec sveta. Pýtam sa: "Koľko tých svetových koncov ešte prežijeme?" Jednoducho, kto nesleduje TV, Net, nepočúva táranie... ani nevie.
U mňa priemerný deň, nič čo by bolo mimo od normálu, ktorý v súčasnosti prežívam, takže stred.
Šťastné a pokojné... Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Dúfam, že dnes niečo spravím, lebo už naozaj horí čas.
Psychicky sa mám primerane. Viem byť aj smutný, aj unavený, ale mám aj chvíle radostné a spokojné. Takže sa to podobá na zdravý normál. Fyzicky fajn. Čo sa týka spánku, je dobrý, ale nikdy sa mi nechce vstávať, takže neraz ma rodičia vykopnú z postele až o 9:30.
Držím Vám palce a užite si sviatky. Štastné a veselé Vianoce želá
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
tak popri vareniu a pečenia Vám píšem....konečne som sa vyspala.... , spala som od 22 druhej do 8 rána..., dnes som ráno bola taká dolámaná z posledných dní, ale už som navarila obed, upiekla jeden koláč a chystám sa ešte niečo popratať a poobede na vianočné trhy s deťmi a sestrou....tak v skratke dnešný môj deň....
Pokojné a krásne sviatky prajem
Letra
Letra- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
nič si nevyčítaj..je to "normálne", že máš taký deň, nikto ťa tu nebude "karhať" za to, že sa zle cítiš....dobre je, že to vieš aspoň takto dostať zo seba von....kľudne oddychuj, počúvaj hudbu a mysli na to, že zajtra bude lepšie....
Letra
Letra- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tie dni o ničom a negatívne sú nepríjemné. Aj v nich sa treba zamerať na aspoň trošku pozitívnu silu, ktorej tam aspoň trošku máš. Viem, že ono sa mi to píše, ale aj ja mám pár dní teraz ťažších. Drž sa!
............................................................
Ahoj Letra,
ty vedieš na svoju chorobu, mám ten dojem, celkom pekný život. Držím palce.
.............................................................
Ahojte,
dnešok je u mňa v znamení únavy a nepohody. Dosť času som preležal.
V TV idú celkom dobré programy, tak som sa vytrepal aj k tomu televízoru. Celkovo sa tieto dni necítim psychicky celkom fit. Bol by som rád, keby sa niektoré záležitosti dali do poriadku, lebo si myslím, že moje lieky nie sú celkom dobré.
S pozdravom a želaním toho naj Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
dnes mám taký zmiešaný deň. Zdravotne je to celkom Ok. Bol som aj po zasneženej krajine troška. Príbuzní sa pripravujú na Vianoce...
Mám však starosť o jedného svojho blízkeho... Dúfam, že je v poriadku.
S pozdravom a želaním toho naj a aj niečoho zaslúženého v peknom papieri praje Tuto.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Ja sa mam celkom dobre a idem mozno s rodinkou a psikom na prechadzku do mesta pozriet ako svieti stromcek
Lenka42- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 16.12.2012
Vek : 40
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142