Ako sa dnes máš? 4
Strana 10 z 84 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 47 ... 84
Pekný večer želám,
Letra- Domáci člen
- Počet príspevkov : 56
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 01.12.2012
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Ako sa dnes máš? 4
S55- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 14.08.2012
Letra- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja zase depky mavam z toho ked pridu uzkosti nastastie sa to snazim niako ovladat niekedy to ide niekedy to nejde.
pokial som mal akutny stav paniky mne velmi pomohol HORUCI kupel. tam sa clovek uvolni a prejde to
S55- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 14.08.2012
ak máš depku, tak nehľaď na obdobie, ale v prvom rade na seba. Choroba si nevyberá prázdniny, dovolenky, sviatky. Hlavne sa daj do poriadku a vianoce si urob na jar, alebo kedy Ti to vyhovuje. Darčeky aj večera sa dá urobiť hocikedy, statčí rodina a pevné zdravie.
Zatiaľ mysli na to, čo máš, aspoň ako tak, a na tom stavaj. Nedaj sa uvyklať najakým predvianočným časom.
Maj sa. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak po telefonickom dohovore s lekárkou mám brať lieky tak ako mám ďalej, ale nerozumiem prečo mi včera prišla silná depka, keď už som sa mala fajn...dúfam, že už to nepríde.....a vôbec sa nezaťažujem vianočným šialenstvom...sústredím sa len na to ako mi je...lebo by ma tie vianoce položili...a mám otázku, myslíte, že je dobre vypadnúť z domu k rodine na opačnom konci čiech? prospeje či sa prihorší môjmu zdraviu?
Letra- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ono to je zložité. Niekedy tá zmena je k prospechu, inokedy na škodu. Pouvažuj o zastabilizovaní stavu, to je teraz TOP. Snáď po kratšom čase bude aj vhodnejšie aby si si ponavštevovala príbuzných.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak ako som spomínal som doma, a to aj pri svojom obľúbenom notebooku a klávesnici.
Dni pekne flákam, lebo ma zmáha únava. Čosi málinko urobím, ale to je všetko. Mám ten občasný tras, čo ma ubíja. A tak si ležím pod paplónom a som spokojný, že nikto odomňa nič nechce.
Pozitívom je, že mi práca úplne neušla a možno sa ešte zapojím do zamestnania tak, aby to bolo OK. Zajtra idem na úrad kôli tomu, tak snáď to dopadne akosi, teda s kladným výsledkom. Mrzí ma, že som taký pasívny v týchto dňoch. Len sa stále nútiť do činnosti, ešte aj k tomu PC je to také akési. No neviem, čo to so mnou je. V karte mám, že poliekový útlm. Trošku je aj zlepšenie, ale dúfal som, že to všetko pôjde o čosi rýchlejšie.
Dnes som bol po meste, aj na kofole. Cítil som sa tak stredne, ale hlavne unaveno. Dúfam, že to bude už konečne bližšie norme.
..................................................
Zatiaľ sa majte dobre, nech vás chorobnosť obchádza čo najviac a pekné dni želá Tuto.
PS: Ako sa dnes všetci máte?
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
to mi je ľúto, že sa tak cítiš, ale ja som sa tak mala skoro 3 roky....teraz 1 týždeň som zažívala konečne stav v akom som bola pred ochorením...aj dnes mi je už opäť dobre, dúfam, že čoskoro ťa to prejde...a aj mne je ľúto, že nemôžem do práce a veľmi, ale ja sa venujem domácnosti, deťom, manželovi mám toho habadej....
Letra- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ja sa mam posledne dni dost pasivne, do nicoho sa mi nechce pustat lebo aj tak nic nedotiahnem do konca. Chyba mi trpezlivost a vytrvalost, preto je pre mna idealne citanie. Tam sa nikam nemusim ponahlat, ked nemam chut knihu polozim a za nejaku kratku dobu mozem pokracovat tam kde som skoncila, nemam ziadne limity, kolko musim za den precitat, nikam sa nenahlim. Skusala som prestat fajcit, co sa mi ale nepodarilo, lebo som posledne dni dost na nervy a abstinencia od nikotinu mi nijak neprospela. Skusim to ked budem vo vacsej, psychickej pohode a ked budem mat silnejsiu motivaciu. Zajtra idem k svojej psychiatricke a chcem s nou prebrat svoj problem so spankom, nie velmi sa mi dari vecer zaspat a potom som rano ako mechom buchnuta. Mozno by to chcelo nejaky novy liek na spanie, tento Sanval mi velmi nevyhovuje, najlepsiu skusenost mam s Gerodormom, tak dufam, ze mi ho predpise.
Prijemny zvysok dna prajem
venusa- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 165
Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ľudkovia, ako som len rád, že ste sa rozpísali! Paráda. Vitaj, Tuto, doma pri svojom notasi a klávesnici. A teším sa, Laura, že si nám opäť prispela, ďakujem Ti zároveň, že nás naďalej pravidelne čítaš. Mrzí ma, aké si mala problémy, dúfam pevne, že sa to teraz bude vyvíjať už lepšie. Zlepšuj si sama náladu, čítal som sa pár textov, kde ľudia, ktorí si trebárs aj umelo zlepšujú náladu a držia sa v pozitívnom naladení, tak im vedia ustúpiť aj bolesti alebo telesné problémy. Neviem, či je to pravda, ale som náchylný tomu veriť. Venusa, to čítanie je veľmi fajn. Aj ja by som chcel čítať, ale akosi sa mi nechce. Vidím, že mnohí ste tu akurát v rozladených stavoch, preto viem, ako nám patrí zaslúžený pokoj a odpočinok. Len Venusa, relaxuj, aj ostatní, nenáhlite sa nasilu do namáhavých činností, hľadáme momentálne pokoj, relax a stabilitu. Letra, niektorí veria, že keď Ti poprajem, aby sa Ti darilo a vytrval dobrý stav čo najdlhšie bez atakov depiek, tak vraj vysielam nejaké energie, ktoré prispejú k tomu, aby sa tak aj stalo. Ja neviem, či je to pravda, skôr si myslím, že nie, ale v rovine medziľudských vzťahov Ti ako povzbudenie aj tak určite chcem vyjadriť, že Ti takú stabilitu dobrého stavu bez depiek želám. Drž sa. A Tuto, držím palce na tom úrade!
V ďalšom príspevku napíšem, ako sa mám ja.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Strana 10 z 84 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 47 ... 84