Ako sa dnes máš? 13
Strana 78 z 85 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 81 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
týžden ubehol ako voda...a tak píšem zase...mam jeden malý uspech a to bez codeinu som bola cely den a možno len 3x som sa zakašlala tak no dosť....ale na druhej strane vela som toho nerobila....dnes som zase bez liekov a uz som aj vysavala celý dom...a dobre....som tomu rada....vidno, že covid postupne odchádza...snažim sa aj mame dávať lieky od kašla volnopredajne....ale včera kašlala....čo také napisať no mam cez víkend viac času ako vždz je čo robiť, keby som sa velmi nudila tak možem upratovať, ale no neprehanam to....vonku je celkom chladno u nas....a dnes vynimocne nič nevarím...lebo je plno jedla, čo sa zvýšilo s celého týždna....takže no tak....priatel vobec nepočuva...a už ma napadaju aj myšlienky, že ho vymenim....a dokonca som aj vďaka tomu ožila...ako no je to ako nádej - že bude lepšie - a pritom sice može byť ovela horšie...no neviem....asi som viac optimista....
P.S.: Prajem krásny víkend
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
regina and Dušan like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Tuto and regina like this post
S pozdravom a želaním zdravia Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto and Dušan like this post
U mňa extra zmeny nie sú, čo ma mrzí, najmä v únave, či teda tendencii k pasivite. Prakticky som len doma a nechcem sa ani "chváliť", že som bol vyniesť smeti a dať do búdky krmivo. Momentálne som v najbližšej rodine jediný nezaočkovaný, tak snáď je to však dobre. Driemem a teda dosť polihujem. Mám slabý pocit fázovania, a tak si budem musieť dávať viac pozor na lieky a aj termíny injekcií. Budúci týždeň mám práve na tie injekcie ísť, a asi si nebudem vyberať, či vtedy, alebo inokedy...
S pozdravom Tuto
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Mischelll likes this post
A čo ja??? Mám sa... Suplementy užívam a pravdu povediac sa teším, keď sa uvolní situácia s Covid. Snáď to vyjde v máji. Potrebujem si nakúpiť nejaké hmotné statky a poštou nechcem všetko riešiť - niektoré veci treba aj vidieť na vlastné oči alebo odskúšať. Držím palce, bojujte!
Iuppiter- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 13.01.2021
Tuto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Prajem vám pekný deň a teším sa na vaše príspevky. Tuto
Zdravotný stav
Dušan likes this post
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Dušan likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Venujem sa aspoň šachu, ale väčšinou za notebookom. Tu by sa dal tráviť čas aj bez notebooku, ale je to ťažké, keďže zaujímavé šachové videá ma stále lákajú a uprednostňujem ich. Možno skúsim robiť časť šachového programu robiť aj bez notebooku, ale to sa ešte uvidí.
Ďalej mohol by som vzdelávať nejako. Stanovil som si okruh predmetov, aby som nemal len jedno a to isté. Rozhodol som sa pre dejepis, matematiku, chémiu, geografiu. Uvidím, že čo z toho bude, pretože s ručným písaním mám problémy.
Samozrejme musí byť aj dostatok relaxu pri TV. Lákajú ma športy (hádzaná, futbal, hokej). Tiež rád by som si pozrel občas nejaký ten seriál, či film v TV. Tiež chcem sa venovať krížovkám, ktoré ma tiež bavia. Mám s nimi však problémy, nie že by som ich nevedel.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto likes this post
Dnes mám radosť z toho, že som bol celkom činný. Splnil som si všetky záväzky, ktoré som si včera dal. Venoval som sa aj šachu. Pripravil som si diagramy z partii Garryho Kasparova, ktoré budem riešiť v pondelok. Každý deň by som mal vyriešiť 6 diagramov, ako aj 6 si pripraviť. Uvidím, že ako mi to pôjde to riešenie, ako aj príprava.
Potom neskôr som sa venoval dejepisu. Robil som test, na to že som sa neučil tak som urobil rovných 20 zo 40. Vzhľadom na to, že ide o ťažký test tak je to slušný výsledok. Po naobedovaní som už išiel s otcom na neďaleké jazero, čo sa mi počítalo.
Zvyšok dna už len oddych pri TV. Budem pozerať 2 hokejové zápasy našej extraligy. Tiež potom neskôr večer aj futbal si pozriem.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 78 z 85 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 81 ... 85