Ako sa dnes máš? 13
Strana 77 z 85 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 85
ako sa dnes mas
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Ako sa dnes máš? 13
tak stale sa mam dobre....znesitelne....v podstate by som uz mala mat covid z velkej časti za sebou...ako no nie je to len chrípočka....ale zase ja som nemala tažky priebeh...skor ľahky....ano, kašlem ešte stale....a nikto mi nic na to nedal okrem ukludnovacich tabliet....ale pohoda....jedine ma mrzi, že ku doktorke som objednana na koniec marca...a chcem tam ist...ibaze iba 15- teho mi skonči karanténa....a pritom uz dnes teda zajtra by mi mala končiť karanténa....ibaze som v domacej karanténe rodičia....zatial sa to da....dochadzaju nam zasoby ale tyžden ešte dáme...
PS: prajem krásny víkend....
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Dušan likes this post
Jozo- Nový člen
- Počet príspevkov : 6
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 06.03.2021
Tuto likes this post
Ahojte, mám sa celkom dobre. Len ten čas je trochu prirýchly na môj vkus. Fórum už čítam menej, keďže to tu dosť stíchlo, ale občas sem nakuknem. Musel som vymeniť IPčku, lebo aj tú novú som mal jedného dňa zablokovanú. Možno to bola náhoda, neviem.
Chcem sa opýtať tých, ktorí prekonali Covid: aké boli príznaky (hnačka? horúčka? kašeľ? niečo iné?), koľko trvala choroba, koľko trval pocit slabosti a únava po vyliečení, predpísal vám všeob. dr. nejaké lieky. @dzuli08 @Mischelll
Iuppiter- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 13.01.2021
v prvom rade vítam ta na fore Jozo - dufam, že ti fórum bude prínosom...
Iuppiter - u mna aj slabosť - no odpadla som - strata chuti a čuchu, zase to len mierne u mna stale cítim slane, sladke atd....a este by som ti chcela napisať, že to nebol len neproduktívny kašel....ale riadne dusenie sa, a pritom mám hrdlo a urcite aj pluca čisté....ako si ani neviem predstaviť, že by este aj ako klasicka chrípka a ze mam hlieny to by som sa aj udusila....no, ako k tomu kašlu...velmi dusivy, suchý a dostala som na to od doktorky codein - len na utišenie kašla....uz mam po 14 dnovej karanténe a aj tak beriem codein a este sa aj zakaslem poriadne....a som unavená....hlavne dopoludnia....a este som si kupila kym mi doktorka predpisala lieky erdomed - tablety, že je to dobre na kašel....jo, a kamoška čo tiez dosť pri covide kašlala skušala - všeliake cukriky a sirupy a kvapky a nic nezabralo....ja som este skusila ditustat - jako na par hodin kašel ustupil....
Prajem ešte krásnu nedeľu
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Iuppiter likes this post
Iuppiter- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 13.01.2021
Mám sa tak nejak ako na horskej dráhe. Raz dobre, potom horšie. Boli sme včera na túre -17,2 km, krásne počasie ale dosť fúkalo a pošmykla som sa na ľade a trocha doudierala. Toť vsjo. Koniec hlásenia
Iuppiter - ja som mala obrovské šťastie lebo Covid ma lizol len so stratou čuchu, ktorá trvala cca 4 dni. Keď si na to spätne spomínam tak ma začalo škriabať v krku, prišla nádcha a tak. Nevedela som vôbec, že to je covid, ale keď už som ani aviváž necítila tak mi to bolo podozrivé a na PCRku som bola pozitívna. Takže tak. Ešte si spomínam, že asi v jeden deň zo začiatku som mala také akokeby pálenie alebo neviem ako to popísať v pľúcach. To ale prešlo a potom prišla strata čuchu. Ja sa veľmi čudujem že som to mala takéto, lebo si nemyslím že by som mala nejakú super truper imunitu. Ale vďaka Bohu. A to som fajčiar ešte navyše.
Majte sa pekne. A držte sa.
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto and Dušan like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Dušan likes this post
Momentálne nie som na nič súci. Učiť sa nemôžem, manuálne robiť tiež nie. Dnes som pozrel len jeden zápas NHL, chystám sa pozrieť aj druhý zápas. Tiež zacvičil som si trochu. Od šachu som si dal trochu oddych cez deň, ale večer čaká na mňa tvrdý online tréning s veľmajstrom, na ktorý sa veľmi teším. V poslednom čase som online tréningy flákal a tak musím pozrieť live, aby som nemal sklzy aj trénoval.
Nestíham v poslednom čase akosi nič, ale neviem či to napravím. Tých projektov hlavne šachových je veľmi veľa a plus zadávam si pre svoje potešenie vlastné úlohy. Uvidím, že akú radosť mi budú prinášať vlastné projekty. Teším sa na to. Budú partie od hráčov v mladom veku bývalých majstrov svetov. Musím okomentovať najprv 20 partií od mladého Fischera, ktoré odohral do svojej dvadsiatky.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto and Dušan like this post
Ahojte! Dnešok považujem za trochu biednejší. Mal som hádku s našimi a padlo aj obvinenie, aby som išiel do nemocnice, čo bolo však silne podporené emóciami najmä zo strany rodičov. Štve ma, že padajú vyhrážky práve týmto smerom, lebo psychiatria by mala byť ukazovaná najmä ako záchrana a nie hrozba. Inak, deň ako každý iný, teda v rámci možností. Režim spánku mám neupravený, ale spím na liekoch výborne a hodnotne, v malej miere pociťujem aj schizo príznaky, avšak mám pocit, že to zvládam viac ako primerane, bipolarita u mňa nateraz nie je. Prevažne som len doma a venujem sa okrem "akp." užitočným aktivitám, a tak trochu dúfam, že to všetko do budúcnosti aj zhodnotím a tieto aktivity mi budú prospešné.
Prajem vám do pohody dni a pozývam vás na nahliadnutie do Zella. Majte sa! Praje Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 77 z 85 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 85