Ako sa dnes máš? 13
Strana 70 z 85 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 77 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
Peter 2- Nový člen
- Počet príspevkov : 21
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 13.01.2021
dnes sa mam lepsie,po nocnej som nespal (stava sa to zvykom) ,rannu uzkost som nemal aj teraz som v poho ,rano som sa rozlucil s kolegami(stale veria ze tam ostanem) v praci ,zazelali mi vela stastia v nemocnici,neskor navsteva u zubarky ,ochvilu idem na prechadzku (kazdy mi to doporucuje),zbytok dna citam forum a rozmyslam ako mam preboha zit bez prace ked fajcim tak krabicku cigariet denne ,stale ma premaha ta moja vrodena bojovnost zotrvat v praci aj za cenu spustenia dalsej psychozy:scared2: ,potom ma uz len vezme sanitka
Peter 2- Nový člen
Tuto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
stroje su moc pretechnizovane a vypadavaju z roznych dovodov
som davno zabehnuty a ten stres som uz tak nepocitoval ale ktovie co sa odohrava v hlave
vsetko ma to serie vies ,mal som sa totizto stat majstrom prevadzky (tak mi to fachalo ) a teraz je vsetko v tahu ,vsetci ma v tichosti lutuju navonok ma jazdia aby som sa sam nelutoval
Peter 2- Nový člen
majster mi povedal ,:bud rad ze nelezis na posteli a niesi na hadickach:
Peter 2- Nový člen
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Peter 2- Nový člen
Peter 2 - vítam ta tiež na tomto fóre - čitala som tvoje príspevky...na podiv si nemyslim, že ta do nemocnice zoberu (jednak covid 19, jednak su plné, jednak aj pracujes a dokazu ta kompenzovat cez ambulantnu liečbu) len ti pridaju alebo zmenia lieky na ambulancii.....poradiť ti možem, že aspon tu na východe dbaju na to kto je objednaný na daný den a tých prednostne vyšetria a teda bud sa dopredu objednaš alebo budeš čakať dlhšiu dobu na vyšetrenie....jo, a odkial to viem....no lebo, mojej mame sa tiez zhoršil stav o 100 % a nezobrali ju do nemocnice....len jej navyšila doktorka lieky tak z povodných 100 mg na 300 mg a figu zabralo....asi tolko k tomu....ja sa mam zatial obstojne, posledný týzden bol tažky pre mna....ani nie praca....ale mam skratenu pracovnu dobu...a ako ja som sa tešila tomu volnu aj som si nakupila...aj upratala na byte...aj proste viac času....ale dlhe cestovanie domov a naspet mi nerobi dobre....vela pri tom rozmyšlam nad situáciou, nad sebou, nad priatelom, nad životom, nad zmyslom, ako chcela som napisat nad dieťaťom - ale biologickým hodinám u mna, asi už dávno došli baterky......a to nie je vtip....žial, ano čitala som pár člankov o narodení dietata aj ma to zaujimalo pokial som nezistila ze to opisuje 28 ročna influecentka, ktorá nechcela mat deti....uff nejde o to ze je influecentka akurat to ze ma iba 28 rokov.....a vlastne aj ked som si možno pred rokom vedela predstavit mat dieta (možno keby v noci pekne spalo....ano nerealne ale dajme tomu) teraz, ked som zase raz o rok staršia si to vôbec neviem predstaviť.....nie, že sa neviem obetovať, ale nedala by som to...a to aj keby mi pomahala cela rodina......jo, a to ani neviete ze stracam obyčajnu nadej, že raz budem zase šoferovať auto....proste sa na to uz ani necitim....hej, rodina bola s toho štastná....no, tak ze s tym mam počkať....ano je covid 19 ani sa neda zakupit kondičné jazdy - teda vykonavat....ako bola som odhodlana a motivovana...ale pomaly to u mna klesa....takže tak....
Prajem krásny večer
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto and Dušan like this post
k tvojej mame ,je mi to velmi luto poznam to ide o mojho brata od puberty je chory ,dnes ma bludne myslenie, na ulici ked ide oproti mne tak sa ani nepozrie ani nepozdravi proste ako (zombie) nevieme ho dostat k lekarovi ani za svet tvrdi ze je zdravy a my ostatni sme blazni (sa este slusne vyjadrujem)
Peter 2- Nový člen
Tuto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej and Tuto like this post
mám sa celkom dobre. Cítim sa fajn. Teší ma, že v celku úspešne je za mnou prvý pracovný týždeň po dovolenke. Dnes som sa venovala domácim prácam (upratovanie ), nerada to robím, ale aj to treba. Aspoň mama nemá toho až tak veľa. A aj sa mi patrí podať pomocnú ruku v domácnosti, keďže momentálne som v "mama hoteli". Bola som aj na prechádzke v týždni, no chcela by som ísť aj častejšie sa vyvetrať. Niekedy je ale tolko tých úloh, že sa nedá. Aj teraz by som mala čo kontrolovať a opravovať, ale povedala som si že aspoň sobota bude bez "práce". Neviem, čo ešte napísať, tak sa držte všetci. Veľa zdravia a pozitívnej energie do ďalších dní
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto and kimi2028 like this post
Strana 70 z 85 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 77 ... 85