Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 13

Strana 70 z 85 Previous  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 77 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 13 - Stránka 70 Empty Re: Ako sa dnes máš? 13

Odoslať  Peter 2 Št 14 január 2021 - 20:58

Musim, nic ine mi neostava ,prvykrat som tam bol v lete teraz v zime to bude horsie a to ma daju(zacinam) na oddelenie A kde su najhorsie stavy pacientov ,zase mi tam niekto bude stupat po nohach a brat cigaretu z ust ach jaj ale pretrpim to len nech ma nejak nastavia (aby bola ochota)
Peter 2
Peter 2
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 21
Reputácia Reputácia : 5
Dátum registrácie : 13.01.2021

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Peter 2 Pi 15 január 2021 - 14:55

Ahojte
dnes sa mam lepsie,po nocnej som nespal (stava sa to zvykom) ,rannu uzkost som nemal aj teraz som v poho ,rano som sa rozlucil s kolegami(stale veria ze tam ostanem) v praci ,zazelali mi vela stastia v nemocnici,neskor navsteva u zubarky ,ochvilu idem na prechadzku (kazdy mi to doporucuje),zbytok dna citam forum a rozmyslam ako mam preboha zit bez prace ked fajcim tak krabicku cigariet denne ,stale ma premaha ta moja vrodena bojovnost zotrvat v praci aj za cenu spustenia dalsej psychozy:scared2:  ,potom ma uz len vezme sanitka
Peter 2
Peter 2
Nový člen
Nový člen

Tuto likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Pi 15 január 2021 - 15:20

Ahoj Peter, som rád, že ti je lepšie. S tou prácou neviem no, ale oddych od práce ti nezaškodí... Možno aj ona je príčinou tvojho stavu. Ja už 5 rokov nepracujem a nemám skoro žiaden vážny problém... Vzhľadom na naše ochorenie je to OK.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Pi 15 január 2021 - 15:32

Ahojte kamaráti, tak dnes sa mám veľmi dobre, ale ide na mňa asi depresia. Depresiu však necítim, ale dnes som ešte nič neurobil. Neviem to bohužiaľ zmeniť. Uvidíme deň ešte nie je na konci, ale vidím to bledo. Dnešok odfláknutý, bol som akurát na nákup, kde mi mladá pokladnička asi 3 minúty priala šťastný nový rok. Very Happy Tak až 15. januára sme sa stretli, ale nezabudla. Veľmi ma to potešilo...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Peter 2 Pi 15 január 2021 - 15:32

Je to stresujuca praca hlavne pre zaciatocnikov je potreba mat dobru pamet(na poruchy strojov  ktore boli v minulosti)  dobre logicke(technicke) myslenie a hlavne byt typom cloveka ktory nepanikari (ja som niekde tak v strede hlavne vdaka dobrej dlhodobej pameti, tu mam skvelu)
stroje su moc pretechnizovane a vypadavaju z roznych dovodov
som davno zabehnuty a ten stres som uz tak nepocitoval ale ktovie co sa odohrava v hlave

vsetko ma to serie vies ,mal som sa totizto stat majstrom prevadzky (tak mi to fachalo ) a teraz je vsetko v tahu ,vsetci ma v tichosti lutuju navonok ma jazdia aby som sa sam nelutoval
Peter 2
Peter 2
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Peter 2 Pi 15 január 2021 - 15:49

Kimi toje  super ze sa mas velmi dobre ,prajem ti to, mas to este horsie nez ja a len tu vyplakavam
majster mi povedal ,:bud rad ze nelezis na posteli a niesi na hadickach:
Peter 2
Peter 2
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Pi 15 január 2021 - 15:49

Peter uvidíš, že ako v nemocnici pôjde ti to. Ak bez práce sa zotavíš rýchlo tak je otázka pokračovania v práci na mieste. 12 hodín práce je dosť. Navyše rozbíjaš si spánok a ten je najdôležitejší. Máš asi veľký stres, čo si neuvedomuješ. Snáď to pôjde dobre. Ostáva veriť, že už čoskoro budeš OK.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Peter 2 Pi 15 január 2021 - 15:56

Suhlasim ,pobyt v nemocnici ukaze kde je problem
Peter 2
Peter 2
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll Pi 15 január 2021 - 19:50

Ahojte Wink

Peter 2 - vítam ta tiež na tomto fóre - čitala som tvoje príspevky...na podiv si nemyslim, že ta do nemocnice zoberu (jednak covid 19, jednak su plné, jednak aj pracujes a dokazu ta kompenzovat cez ambulantnu liečbu) len ti pridaju alebo zmenia lieky na ambulancii.....poradiť ti možem, že aspon tu na východe dbaju na to kto je objednaný na daný den a tých prednostne vyšetria a teda bud sa dopredu objednaš alebo budeš čakať dlhšiu dobu na vyšetrenie....jo, a odkial to viem....no lebo, mojej mame sa tiez zhoršil stav o 100 % a nezobrali ju do nemocnice....len jej navyšila doktorka lieky tak z povodných 100 mg na 300 mg a figu zabralo....asi tolko k tomu....ja sa mam zatial obstojne, posledný týzden bol tažky pre mna....ani nie praca....ale mam skratenu pracovnu dobu...a ako ja som sa tešila tomu volnu aj som si nakupila...aj upratala na byte...aj proste viac času....ale dlhe cestovanie domov a naspet mi nerobi dobre....vela pri tom rozmyšlam nad situáciou, nad sebou, nad priatelom, nad životom, nad zmyslom, ako chcela som napisat nad dieťaťom - ale biologickým hodinám u mna, asi už dávno došli baterky......a to nie je vtip....žial, ano čitala som pár člankov o narodení dietata aj ma to zaujimalo pokial som nezistila ze to opisuje 28 ročna influecentka, ktorá nechcela mat deti....uff nejde o to ze je influecentka akurat to ze ma iba 28 rokov.....a vlastne aj ked som si možno pred rokom vedela predstavit mat dieta (možno keby v noci pekne spalo....ano nerealne ale dajme tomu) teraz, ked som zase raz o rok staršia si to vôbec neviem predstaviť.....nie, že sa neviem obetovať, ale nedala by som to...a to aj keby mi pomahala cela rodina......jo, a to ani neviete ze stracam obyčajnu nadej, že raz budem zase šoferovať auto....proste sa na to uz ani necitim....hej, rodina bola s toho štastná....no, tak ze s tym mam počkať....ano je covid 19 ani sa neda zakupit kondičné jazdy - teda vykonavat....ako bola som odhodlana a motivovana...ale pomaly to u mna klesa....takže tak....

Prajem krásny večer community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

Tuto and Dušan like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Peter 2 Pi 15 január 2021 - 20:36

Ahoj Mischelll,dakujem ti za privitanie ,ta nemocnica by mala vyjst je to vybavene u primarky
k tvojej mame ,je mi to velmi luto poznam to ide o mojho brata od puberty je chory ,dnes ma bludne myslenie, na ulici ked ide oproti mne tak sa ani nepozrie ani nepozdravi proste ako (zombie) nevieme ho dostat k lekarovi ani za svet tvrdi ze je zdravy a my ostatni sme blazni (sa este slusne vyjadrujem)
Peter 2
Peter 2
Nový člen
Nový člen

Tuto likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 So 16 január 2021 - 13:04

Ahojte mám sa veľmi dobre. Momentálne ma teší, že nemyslím na svoje problémy, aj keď zažívam neisté časy. To je pre mňa podstatné, že viem sa správne naladiť. Všetko je len o správnom nastavení a so správnym nastavením idú vecí jednoduchšie. O to sa práve snažím. Dnes som dostal nejaké šachové videá od pána veľmajstra, tak musím ich pozrieť. Strávim pri tom nejaké 3 hodinya teším sa na to. Majte sa dobre kamaráti moji.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

Matej and Tuto like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 So 16 január 2021 - 15:35

Ahojte fórumáci,
mám sa celkom dobre. Cítim sa fajn. Teší ma, že v celku úspešne je za mnou prvý pracovný týždeň po dovolenke. Dnes som sa venovala domácim prácam (upratovanie Very Happy ), nerada to robím, ale aj to treba. Aspoň mama nemá toho až tak veľa. A aj sa mi patrí podať pomocnú ruku v domácnosti, keďže momentálne som v "mama hoteli". Bola som aj na prechádzke v týždni, no chcela by som ísť aj častejšie sa vyvetrať. Niekedy je ale tolko tých úloh, že sa nedá. Aj teraz by som mala čo kontrolovať a opravovať, ale povedala som si že aspoň sobota bude bez "práce". Neviem, čo ešte napísať, tak sa držte všetci. Veľa zdravia a pozitívnej energie do ďalších dní Smile

V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

Matej, Tuto and kimi2028 like this post

hug0
sorry0