Ako sa dnes máš? 13
Strana 18 z 85 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 51 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
Ahoj Hvezdicka! Myslím, si, že je úplne super, že si sa nám ozvala s dlhším príspevkom o sebe. Celé to bolo zlaté, nemyslím si, že by ťa bárskto chcel kritizovať, skôr naopak. Ak môžem niečo odporučiť, ohľadom kamoša mysli len a jedine len na teh okamih, keď ste spolu. Neplánuj nič dopredu, pretože sa u nás zvyčajne predstavy o vzdialenejšej budúcnosti s niekým premenia na scenár pádu 2 veží s hasičmi a krikom naokolo
Uži si momenty s ním. Neplánuj, a kým sa nazdáš,bude všetko super : )
Tak ahojte ešte raz. Chcela by som reagovať na príspevky predo mnou, ale žiaľ som si ich len rýchlo ani nie všetky prešla, pretože sa posledné dni absolútne neviem zastaviť od práce. Snažím sa zariadiť aspoň nejako aj ten nasledujúci týždeň pre našich, keďže od pondelka už tu byť nechcem, mám začínať v tej novej. Veľký šéf to prirodzene nepodpísal, ale už ma to nezaujíma. Prebijem sa cez cirkusy k môjmu novému životu.
Mno. Vzťahy... U rezerva rodinky som teraz minimálne, nestíham tam cestovať včas po práci. S kamošmi si volám, píšem - po reklamáciách : ) Posledný čas sme sa cez písanie zblížili s jedným ,kamarátom, známim,, ...neviemčo je zatiaľ : ) Bolo viacero dní, kedy sme si cez písanie nonstop tak vtipkovali, že som sa ešte asi toľko v živote nenasmiala. Aj sme sa stretli. Niekedy ho nahnevám. Ani nie vždy nechcene : )
Posledný týždeň je nejako celý o kamarátstvach u mňa. Hlavne o nadviazaní na tie dávnejšie. Snažím sa... : )
Jaj. O 2 týždne odchádzam do zahraničia robiť. Nie som z toho bohvieako nadšená, ale bola to potreba. Ako sa poznám budem plakať každý večer, noc, a trápiť sa, ale skúsim...
Tak ma už nič nenapadá : ) Prajem krásny večer a majte sa veľmi krásne : )
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Matej, Tuto, Dušan, Iacobus and Neti like this post
Je fajn, keď si čítam vaše príspevky. U mňa bez zásadných zmien. Bol som na záhrade hlavne na relaxáciu. Venujem sa aj "akp." a potešilo ma aj Zello, na ktoré vás srdečne pozývam. Teším sa na zajtra, ako aj na každý deň. Prajem vám množstvo príjemných zážitkov. S pozdravom Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej likes this post
Hvezdicka- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 01.10.2018
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej likes this post
tyx81- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 287
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin
V práci to bolo dnes dobre. Teda také priemerné. Nič výrazne sa nestalo. Zajtra sa chystám zavolat doktorovi. Chcem mu povedať o ataku, ktorý som tu spominal. Nejako začínam cítiť, ze stresu z roboty je na mňa priveľa. Ostáva odrobit štyri mesiace. Dlhá doba. Nikdy som nemal rád nemocnice. Ale teraz začínam uvažovať, ze sa dám hospitalizovať. Porozprávam sa o tom s doktorom. Viete, je paradoxné, ze je ako invalid, nemam od praxe žiadnu úľavu. Musím ju absolvovať.
Pozdravuje Jakub.
ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Neti napísal:V podstate som sa znova ocitol na bode 0
Myslím, že táto hra, ktorú hráme sa volá from zero to hero
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
tyx81 likes this post
Strana 18 z 85 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 51 ... 85