Ako sa dnes máš? 12
Strana 9 z 86 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 47 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Oriax- Domáci člen
- Počet príspevkov : 57
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Negativny bod je fajn, zazil som v zivote uz horsie veci.
Oriax- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ako sa dnes máš? 12
veci velmi subjektivne.
Je potrebna velmi vysoka uroven vedomia posudit nieco objektivne.
Edit: Ak to nedava zmysel, proste som hlupy. Ja blbec som sa dobrovolne prihlasil
na elektrosoky. Vsetci hovorili, ze je to neskodne a ze to pomaha.
Moja skusenost je ina. Totalne mi to znizilo inteligenciu.
Som sa vratil domov a kamos vola, ze uz chce vratit tu knihu.
Vravel som mu, otec ti ju da. Nie. Chcel sa strasne stretnut.
Tak sme sa stretli a katastrofa. On je asi najinteligentnejsi clovek, ktoreho som
v zivote poznal.
Cely vecer s nim bol z mojej strany trapny. Vobec som mu nerozumel.
Nestacil som s nim:(
Oriax- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
fuhino- Domáci člen
- Počet príspevkov : 31
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 24.08.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: (Olanzapin) Olpinat 10mg 0-0-2, (Escitalopram) Elicea 10mg 1-0-0.
Ok sory, dobrú.
Naposledy upravil Janka tretia dňa St 14 august 2019 - 23:27, celkom upravené 1 krát.
Janka tretia- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.06.2019
Susedom sa tak paci hudba ktoru pocuvam, ze mi do okna hodili tehlu aby lepsie poculi.
Super typkovia.
Akurat som objavil na youtube koncert Dimmu Borgir s Ceskym symfonickym orchestrom.
Dokonalost. Dimmu som nikdy moc nepocuval.
Tu je moja oblubena pesnicka Puritania https://www.youtube.com/watch?v=hZVx1mjeTLw
Nadherna klasika Mourning Palace https://www.youtube.com/watch?v=Cg6n3ZhKwt4
A nova pesnicka, co som objavil a velmi sa mi paci https://www.youtube.com/watch?v=vlELzbY84Go
Forces of the northern lights, assemble
Forces of the northern nights, call to arms
Summoned by the secrets of sacrifice...
Dnes som dost v depresii. Inak ok. Vacsinu dna som prespal.
Pojdem k urologovi na krv. Uz mam 39 a mam pocit, ze mam malo testosteronu.
Ak by to vyslo a pichal by mi injekcie, budem testosteronovy Oriax:)
Zaujimavy je Philip Zimbardo a jeho Luciferov efekt. Stanford Prison Experiment
som videl vsetky filmy. 2015 je najvernejsi skutocnej udalosti.
Ak uvidite okolo Prievidze typka v gotickom alebo metalovom obleceni co vyzera ako dement... /povodne som napisal nieco ine, ale cenzura/
Som to ja. Ak chcete prihovorte sa mi. Ja som v skutocnosti velmi priatelsky.
Akurat citam knihu Allatra. Mam problem sa sustredit, ale cim viac budem citat bude to dufam lepsie.
Ok. Drzte sa.
Oriax- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
stále raz týždenne navštevujem dcéru a vnúčika v Bratislave. Vyrážam z domu ráno o šiestej a vraciam sa večer okolo pol ôsmej totálne ale totálne vyčerpaná. Iné dni mám pokojnejšie. Ráno sa ťažšie v domácnosti rozhýbavam. Väčšinou sadnem po raňajkách na bicykel a idem k mame na kávu alebo aj do obchodu na menší nákup. Po návrate sa už pustím do varenia alebo upratovania. Varenie ma baví, upratovanie nie, to robím len z povinnosti. Vždy si k tomu musím pustiť nejakú hudbu, aby som prestala myslieť na to ako srááášne sa mi nechce upratovať.
Jediný pretrvávajúci problém je ranná nechuť do činností. Inak sa cítim normálne. Myslím, že zostanem na 10 mg aripiprazolu, asi ho potrebujem. Bojím sa, že inak by sa mi nespavosť, veľké výkyvy nálad a v konečnom dôsledku samotná psychóza asi vrátili.
Dnes som celý deň upratovala - niežeby tak veľa, ale tak pomaly. Som rada, že som sa k tomu dokopala. Zajtra doupratujem, navarím a na večer budeme s manželom čakať syna a dcéru s rodinkou. Prídu na víkend, takže o program budeme mať postarané.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
dnes sa mám fakt fajn, pohla som večer plutvami a druhý raz (vo veste) preplávala krížom priehradu, ah, dobré to bolo Ak ráno vyleziem z postele, že mi nezdochnú svaly na nohách, bude ešte lepšie.
Boli sme na veterine s tromi kusmi, Jony má 15 kg, mal by mať 12-13 kg, ah jo. Sissi že je obrovská, ako kocúr, ale inak dobrá, len jej kocúr škrabol do oka, tak jej doň teraz dávam kvapky a framykoin. Kocúrik Zulu bol zaočkovaný a po chvíli zabudol, že niekde bol, i keď v aute to bol hrozný dvojspev od nich
Glyčky ako vždy. Eh.
Včera večer som sa mala zúfalo, akože fakt hrozne, podivné úvahy a vyskúšala som mierne na sebe ostrý predmet, ktorý som si kupovala na obranu, ale vyzerá to len ako škrabnutie od mačky/papierom. Našťastie pomohlo, ako zvyčajne, prespať sa.
Fotografke že ešte nedošla platba za fotky, ak bolo iné číslo účtu, tak bohvie, čo s peniazmi bude, ale snáď jej nebudem dva razy platiť... sumu, ktorú radšej neuvediem?!
A upravila som zas zoznam friends/foes, pričom si vravím, že by mohli skôr hodiť do zoznamu mňa tí, ktorých blokujem, lebo mi to zruší celé fórum, ale whatever. Tí hlavní ostávajú, samozrejme.
Inak teda hrávam - TR či suppa Diablo -, skontrolovala som miesto na disku a prípadné vírusy v počítačoch, po troche sa hýbem, jem a spím (obe až moc) a toť asi vsjo, ale stačí zatiaľ
Tož tak
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Strana 9 z 86 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 47 ... 86