Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 12

Strana 9 z 86 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 47 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 9 Empty Re: Ako sa dnes máš? 12

Odoslať  Oriax Ut 13 august 2019 - 20:13

Ak da niekto 35 negativnych bodov, mozno by mal hladat chybu na sebe a nie na ostatnych.
Oriax
Oriax
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 57
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Meretseger St 14 august 2019 - 13:33

@Oriax A ak dá tie body objektívne a zaslúžene? Áno, chápem, že kopa z vás je tu paranoidných a vzťahovačných, a to nie je ani len urážka, patrí to k vám. A vôbec, dávam ti za to negatívny bod a ešte sa k tomu aj pokojne priznávam.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Oriax St 14 august 2019 - 13:51

Mas pocit Meret, ze dal tie body objektivne a zasluzene?
Negativny bod je fajn, zazil som v zivote uz horsie veci.
Oriax
Oriax
Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 9 Empty Ako sa dnes máš? 12

Odoslať  Oriax St 14 august 2019 - 15:09

Objektivne by som nepouzival. Hlavne my, co mame psychicke problemy vnimame
veci velmi subjektivne.
Je potrebna velmi vysoka uroven vedomia posudit nieco objektivne.

Edit: Ak to nedava zmysel, proste som hlupy. Ja blbec som sa dobrovolne prihlasil
na elektrosoky. Vsetci hovorili, ze je to neskodne a ze to pomaha.
Moja skusenost je ina. Totalne mi to znizilo inteligenciu.
Som sa vratil domov a kamos vola, ze uz chce vratit tu knihu.
Vravel som mu, otec ti ju da. Nie. Chcel sa strasne stretnut.
Tak sme sa stretli a katastrofa. On je asi najinteligentnejsi clovek, ktoreho som
v zivote poznal.
Cely vecer s nim bol z mojej strany trapny. Vobec som mu nerozumel.
Nestacil som s nim:(
Oriax
Oriax
Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  fuhino St 14 august 2019 - 19:15

Oriax: Ja keď som mal tretí atak, v roku 2015, keď som experimentoval so Serdolectom, vysadzoval na 6 dni a znova nasadzoval, sa mi zhoršil zdravotný stav, skoro ma vystrelo doma. Mame som povedal, že nech rýchlo volá záchranku, mal som tlak 200/150, tras celého tela, zrýchlene dýchanie, iba som si tým privodil tretí atak. V nemocnici zmenili lieky + dali elektrošoky, po elektrošokoch som mal totálne rozbitú pamäť. Niektorých ludi som nepoznal, karty som nevedel hrať. Až po nejakom čase sa mi vrátila pamäť (cca asi 1-2 týždne), ale niečo som zabudol úplne. Ale študovať, by som si už netrúfol.
fuhino
fuhino
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 31
Reputácia Reputácia : 6
Dátum registrácie : 24.08.2018
Bydlisko Bydlisko : Stredné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: (Olanzapin) Olpinat 10mg 0-0-2, (Escitalopram) Elicea 10mg 1-0-0.

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Janka tretia St 14 august 2019 - 23:25

Ahojte. Sme na jednej lodi. Smile Podľa mňa sa máme kazdý rovnako. Very Happy zhruba samozrejme, vacsina ludí sa má rovnako, ale na oboch stranach krivky su osoby co sa maju velmi dobre..zatial...a na druhej strane ludia co velmi trpia..zatiaľ. Sme na jednej lodi. Milujem dobrých ludí a je to velká radost takych stretnut. Dobrý znamená MÚDRY. Lebo dobry hlupák to je smutné, to je o nicom.  Prajem kazdemu nech stretne takych ludí, dobrých a zaroveň múdrych. A ked budu aj pekný to nevadí to k tomu patrí. Smile lebo kazdý múdry a dobrý je aj pekný. Boze daj nam viac lásky. Tej je malo to sa nedá nikde kúpiť. Tuto mám napad, založ eshop predavaj múdru lasku..fuu vsak uz to ale robia vlastne psychoterapeuti hmmm dobry biznis zalozili. Darmo lepsi je priateľ potom. Ten sa tiez neda kupit. Ako sa máš? Ako všetci. Aha uhm sme spolu prepojení ako pavucina
Ok sory, dobrú.

Naposledy upravil Janka tretia dňa St 14 august 2019 - 23:27, celkom upravené 1 krát.
Janka tretia
Janka tretia
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 18
Reputácia Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.06.2019

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Oriax St 14 august 2019 - 23:26

Hey Hey people, Oriax here.

Susedom sa tak paci hudba ktoru pocuvam, ze mi do okna hodili tehlu aby lepsie poculi.
Super typkovia.
Akurat som objavil na youtube koncert Dimmu Borgir s Ceskym symfonickym orchestrom.
Dokonalost. Dimmu som nikdy moc nepocuval.
Tu je moja oblubena pesnicka Puritania https://www.youtube.com/watch?v=hZVx1mjeTLw
Nadherna klasika Mourning Palace https://www.youtube.com/watch?v=Cg6n3ZhKwt4
A nova pesnicka, co som objavil a velmi sa mi paci https://www.youtube.com/watch?v=vlELzbY84Go
Forces of the northern lights, assemble
Forces of the northern nights, call to arms
Summoned by the secrets of sacrifice...

Dnes som dost v depresii. Inak ok. Vacsinu dna som prespal.
Pojdem k urologovi na krv. Uz mam 39 a mam pocit, ze mam malo testosteronu.
Ak by to vyslo a pichal by mi injekcie, budem testosteronovy Oriax:)
Zaujimavy je Philip Zimbardo a jeho Luciferov efekt. Stanford Prison Experiment
som videl vsetky filmy. 2015 je najvernejsi skutocnej udalosti.
Ak uvidite okolo Prievidze typka v gotickom alebo metalovom obleceni co vyzera ako dement... /povodne som napisal nieco ine, ale cenzura/
Som to ja. Ak chcete prihovorte sa mi. Ja som v skutocnosti velmi priatelsky.
Akurat citam knihu Allatra. Mam problem sa sustredit, ale cim viac budem citat bude to dufam lepsie.
Ok. Drzte sa.
Oriax
Oriax
Domáci člen
Domáci člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina Št 15 august 2019 - 19:52

Ahojte,

stále raz týždenne navštevujem dcéru a vnúčika v Bratislave. Vyrážam z domu ráno o šiestej a vraciam sa večer okolo pol ôsmej totálne ale totálne vyčerpaná. Iné dni mám pokojnejšie. Ráno sa ťažšie v domácnosti rozhýbavam. Väčšinou sadnem po raňajkách na bicykel a idem k mame na kávu alebo aj do obchodu na menší nákup. Po návrate sa už pustím do varenia alebo upratovania. Varenie ma baví, upratovanie nie, to robím len z povinnosti. Vždy si k tomu musím pustiť nejakú hudbu, aby som prestala myslieť na to ako srááášne sa mi nechce upratovať.
Jediný pretrvávajúci problém je ranná nechuť do činností. Inak sa cítim normálne. Myslím, že zostanem na 10 mg aripiprazolu, asi ho potrebujem. Bojím sa, že inak by sa mi nespavosť, veľké výkyvy nálad a v konečnom dôsledku samotná psychóza asi vrátili.
Dnes som celý deň upratovala - niežeby tak veľa, ale tak pomaly. Som rada, že som sa k tomu dokopala. Zajtra doupratujem, navarím a na večer budeme s manželom čakať syna a dcéru s rodinkou. Prídu na víkend, takže o program budeme mať postarané.
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Št 15 august 2019 - 20:08

Ahojte,

dnes sa mám fakt fajn, pohla som večer plutvami a druhý raz (vo veste) preplávala krížom priehradu, ah, dobré to bolo jumping2 Ak ráno vyleziem z postele, že mi nezdochnú svaly na nohách, bude ešte lepšie.
Boli sme na veterine s tromi kusmi, Jony má 15 kg, mal by mať 12-13 kg, ah jo. Sissi že je obrovská, ako kocúr, ale inak dobrá, len jej kocúr škrabol do oka, tak jej doň teraz dávam kvapky a framykoin. Kocúrik Zulu bol zaočkovaný a po chvíli zabudol, že niekde bol, i keď v aute to bol hrozný dvojspev od nich Very Happy
Glyčky ako vždy. Eh.
Včera večer som sa mala zúfalo, akože fakt hrozne, podivné úvahy a vyskúšala som mierne na sebe ostrý predmet, ktorý som si kupovala na obranu, ale vyzerá to len ako škrabnutie od mačky/papierom. Našťastie pomohlo, ako zvyčajne, prespať sa.
Fotografke že ešte nedošla platba za fotky, ak bolo iné číslo účtu, tak bohvie, čo s peniazmi bude, ale snáď jej nebudem dva razy platiť... sumu, ktorú radšej neuvediem?!
A upravila som zas zoznam friends/foes, pričom si vravím, že by mohli skôr hodiť do zoznamu mňa tí, ktorých blokujem, lebo mi to zruší celé fórum, ale whatever. Tí hlavní ostávajú, samozrejme.
Inak teda hrávam - TR či suppa Diablo -, skontrolovala som miesto na disku a prípadné vírusy v počítačoch, po troche sa hýbem, jem a spím (obe až moc) a toť asi vsjo, ale stačí zatiaľ Smile
Tož tak jumping
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0