Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 12

Strana 8 z 86 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 47 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 8 Empty Re: Ako sa dnes máš? 12

Odoslať  anjelik Po 12 august 2019 - 19:23

Ahojte!
Po dovolenke prvý deň, čo som spokojná so sebou.
Strašne sa mi nechcelo ísť do práce. Ale za dva týždne som len trápila samu seba svojimi problémami, akoby 0-24h rozmýšľanie o nich pomohlo...
Dneska sme už o pol siedmej išli do práce, hnusák riaditeľko mal voľno, takže ja, kolegyňka a pán šofér. Mal v aute dve anjelské devy ha : ) Pred firmou mi volal šofér, že kedy prídem, lebo sú problémy. Sme sa usmiali s vodičom že no ten zasa sranduje. Ideme tam, a na dvore už oni viacerí okolo vozidiel, tak ujovi fakt niekto narazil do ťahača a strhol svetlo+blatník Rolling Eyes. Mali sme dovču, celá doprava, všetci vodiči, len obchodné robilo. Že vraj kompetentný, komu o tomto povedal vrátnik už vo štvrtok, bol riaditeľko... Ten to mal povedať majiteľovi, hajzlík. Ešte ma ráno kolegyne nasrali, že mám počkat do predpoludnia, majiteľ spí. Ak dám hneď kúpiť nové veci, ten sa naserie. Ak dám odmontovať z odstaveného vozidla, ten sa naserie... Tak to bolo napokon doriešené, ale sme stratili tento celý deň za nič. Minule mi hajzlík robil zle celý deň, hneď ráno útokom že nie je dobrý plán, málo ciest spraví tento vodič za týždeň. To sa potom ukázalo, že bolo vyrátané ukurát, presne tak končil ako som plánovala, letieť sa nedá nikde ho nečakajú ako kráľa aby naložili. Tento týždeň mi pokazil práve hajzlík tým, že sa oprava mohla udiať už minulý týžden, stratili sme jeden deň. 
Tak toľko. Dneska som sa nezastavila, ale teoreticky mám prepravy na ujov čo chodia do Francúzska už aj ku koncu budúceho týždňa. Zajtra bude výplata, čo zajtra už aj nebude : ) Budúci mesiac toto už vyrieši ,,čertovská zmluva,, čo som spomínala. nice. 
Sa čudujem, že dneska sa cítim normálne a nechcem R.I.P-núť. nice flower
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  EnaXnaY Po 12 august 2019 - 19:42

Neviem prečo ale už dlhodobo ma nebaví žiť a neviem ako to zmeniť Wink

viac na dzio.sk Wink

Ako sa dnes máš? 12 - Stránka 8 Dzio
EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1331
Reputácia Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Bydlisko Bydlisko : Trebišov

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium

https://www.dzio.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  EnaXnaY Po 12 august 2019 - 21:31

Neti napísal:
Mňa celý život zachránila činnosť. Proste som sa tak zamestnal prácou, že som nemal čas uvedomovať si, že ma nebaví žiť. Dôležité je mať "thought blocker" alebo "special interest" - nejaký koníček, ktorý ti dá radosť a umožní odkloniť pozornosť od temnoty na svetlo. Čokoľvek. Teda pre istotu doplním, že to musí byť niečo dlhodobo prospešné pre seba aj pre okolie, čiže nie drogy, alkohol, kriminalita a pod. Very Happy.

Bavilo ma kedysi programovať, ale už aj to ma akosi prešlo Wink

Zamestnávam sa koľko to dá ale práve vtedy mi na um prichádzajú myšlienky ako veľmi sa mi nechce žiť Wink

viac na dzio.sk Wink

EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iacobus Po 12 august 2019 - 21:35

EnaXnaY,
ten pocit dôverne poznám. Obzvlášť v tomto období to prežívam rovnako a neviem sa z toho dostať. Žiadne činnosti ma nebavia, na nič sa neviem koncentrovať, lebo musím stále riešiť Toma.

ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1025
Reputácia Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  EnaXnaY Po 12 august 2019 - 21:39

Iacobus napísal:EnaXnaY,
ten pocit dôverne poznám. Obzvlášť v tomto období to prežívam rovnako a neviem sa z toho dostať. Žiadne činnosti ma nebavia, na nič sa neviem koncentrovať, lebo musím stále riešiť Toma.

Neznášam to Wink

Chcel by som mať o5 radosť zo života ako kedysi Wink

viac na dzio.sk Wink

EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  anjelik Po 12 august 2019 - 23:37

EnaXnaY napísal:
Neznášam to Wink

Chcel by som mať o5 radosť zo života ako kedysi Wink
Ahoj Enax!
To by asi chcel mať každý z nás Crying or Very sad
Tiež nedkokážem nájsť ten spúšťač v sebe, chcieť žiť. Stratil sa mi, neviem kde ho mám v mysli. Vypol sa. Dnes je oveľa lepšie ako bolo posledné mesiace každý deň, ale neviem od čoho. Činnosti ako dnes som mávala. 
Súhlasím však, neustále treba mať podnet, činnosť fizickú, aby nám bolo lepšie.
A už neviem...ako hlavný dôvod pre žitie pre teba mi napadá teraz jedno malinké krásne dievča od ostrova vtákov I love you
anjelik
anjelik

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 13 august 2019 - 14:29

Ahojte kamaráti, tak aj ja sa nachádzam vo fáze života, keď ma nič nebaví. Pripisujem to tomu, že trávim za notebookom až príliš veľa času, tak leniviem a chytám depresie. Je ťažké ísť pre mňa niekde vonku. Zajtra vyrážam s rodičmi cestu po celom Slovensku. Chceli by sme sa zastaviť v Tatrách na 2 dní, pochodiť po Liptovskom Jáne Trenčianskych Teplice až do Bratislavy. Potom cestou nazad dať Bojnice...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Oriax Ut 13 august 2019 - 17:31

Ahoj @Tuto. Mam to podobne ako ty. V poslednej dobe nejako nemozem spat, tabletky uzivam, ale aj tak. Cim menej spim, tym viac fajcim. Teraz je to uz katastrofa a vela cigariet, uz to neni sranda a totalne chraptim. Jak ja vysavam cigarety, tak oni vysavaju mna.
Ok.
Tiez parazitujem na rodicoch, keby nebolo ich proste nevyzijem. Skoncim niekde pod mostom. Oni este naviac mi chodia do Ceska pre lieky. Pretoze Slovensko je evidentne prilis cool, aby malo Rivotril. Cesko, Madarsko, Rakusko ho ma, ale Slovensko?
Niekedy si ani neuvedomujem, co vsetko pre mna rodicia robia.
Vsetka cest im.
Zamyslal som sa nad buducnostou uz viackrat, nema to zmysel.
Pre mna je stale nekonecna pritomnost a rozhodnutia, co budem teraz robit.....
Ovplyvnia moju buducnost. Nic nie je stratene Tuto, vela sme si vytrpeli, ale....
Stale je nadej. Tak sa drz kamo a zelam ti len to najlepsie.
@anjelik Jeej cau
Oriax
Oriax
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 57
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Ut 13 august 2019 - 18:03

Ahojte,

zdá sa akosi, že som práve tiež vo fáze "lautr nič sa mi nechce". Objavila som staré dobré Diablo pre webový prehliadač a uchvátilo ma to ako kedysi, vtedy boli možno pre hry až zlaté časy (a áno, TR je tiež z r. 1996, to nebude náhoda!). Pobolieva ma ďasno, tak si to vyplachujem lektvarom zo šalvie a našťastie je to lepšie. Pár ráz som bola plávať, len nemám moc kondičku, tak nabudúce zas so psom, počúvať hudbu, etc... Napísal aj zlatýýý Jim, pridávam postupne neoprénové fotky, hrám sa s kočičákmi, venčíme starkú a tak nejak si to pomaly (pokojne, asi) plynie. Niet sa kam ponáhľať...? To neviem, Zem možno už beztak zhorí a došli sme po Game Over, kde už nebude Load. Who knows. Nechcem byť moc negativistická, ale môže to byť už len fakt.
A tak...
Arrow
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico