Ako sa dnes máš? 12
Strana 6 z 86 • 1 ... 5, 6, 7 ... 46 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Houby vies a vyryvas, anonym. To "brvno", ake vtipne si.. strc. Uz ma extremne unavuju tieto ficovolicske skupiny, co si nevidia dalej od nosa, ale buzerovat budu ako nepricetni. Ah well...
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Zdravotný stav
Si mimoriadne egoiostická, Meretseger. Keď sa ti tu nepáči, choď žiť inam. Jaj, ale to vlastne nejde, lebo by si sa musela postarať sama o seba. A to ty odmietaš, ty len naťahuješ dlaň...ako niektorí spoluobčania. Ľudia s DM1 normálne pracujú. Psychiatrické lieky neberieš, takže ti nebránia ich nežiaduce účinky pracovať. Nemáš schizofréniu, ktorá by ťa limitovala v myslení. Tak kde asi bude chyba??
hosť idúci náhodou okolo- Anonymný
Vies o socialnom state, o takom pravom, a o demokracii extremne nic, tak sakra mlc. Keby ludia vedeli, ze o niecom vedia houby, drzali by huby a suchali nohami. Len tu je koolko na slovovzatych odbornikov, co zozrali vsetku mudrost sveta .
Fakt, neblamuj sa tu radsej a pre vlastne dobro tiahni do... no. Vyzeras ako debil, lebo nim si.
A zas klesam do pekla pod uroven, ale kto smarja som, aby si na mna anonymne individua otvarali papule? Je to absurne. Zmizni... a vyvetraj po sebe. Tu su argumenty na.. nic.
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Inak Kimi a "host".. ano. ID mi najprv neuznali a brat mi doplatil slusnu sumu, ale naco by to mal akysi anonym vediet. Vratila som mu to do posledneho centu... Tak bez uz.. niekam.
Zdravotný stav
hosť idúci náhodou okolo- Anonymný
A kimi, dakujem inak!
Zdravotný stav
Neviem o čo ti ide,nechceš si vymeniť tvoju pozíciu za moju? A potom sa ukáže ako sa vieš o seba postarať, hladať prácu, kde po zvačša je takých, že by ani žobrák o ňu nezakopol, ale zase takých dobrých, čo ID nemôže. Tento dôchodok slovenský je najvačšia hamba štátu. To len doma sedíš a si tak povediac uveznený v mama hotely. Sociálne to má dobre prešpekulované. ID sa nemôže osamostatniť, musí byť závislí na rodičoch a aj na almužne z ktorej nemá pre seba nanič. Hamba celemu systému.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Lepsie slovne spojenie si nenasla? Stale chces napisat knihu?Meretseger napísal: doslo zopar potratov
Ak myslis mna, ja sledujem forum od zaciatku ako ho Matej zalozil.
@Host co sleduje forum kazdy den, iduci nahodou okolo
Co od nas chces? Vystudovat vysoku skolu to boli nejake financne naklady, vieme?
Ides mi teraz zavidiet, ze mam 260 Eur na mesiac?
Pozri sa na ine skupiny.
Naposledy upravil Oriax dňa Pi 9 august 2019 - 22:49, celkom upravené 1 krát.
Oriax- Domáci člen
- Počet príspevkov : 57
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ďakujem pekne za reakciu a cenné rady.
Z roboty som prišiel o 19.00, ale až teraz som sa k tomuto dostal.
Ja som chorý, hmm, no už to budú dva roky. Rok a pol od mojej hospitalizácie, ale počítam, ze choroba začala asi trocha skôr.
Momentálne pracujem 11 hodín denne a neostáva čas na žiadne denné plány. Jednoducho prídem z práce, prečítam noviny, popisem s kamarátmi, ktorým ešte ako-tak dôverujem, a idem spať. Zobral som si niekoľko kníh, ale už necitam, prestalo ma to baviť. A už viem, ze keď ma knihy prestanú baviť, stav je zlý. Neviem sa na ne ani sústrediť. Stále musím mysliet na toho Toma, na zradu.
Ono by to chcelo naozaj viac sa starať o svoju myseľ a pouptatovat tam. Je potrebne vyhadzat zle myšlienky ako je Tom. Jednoducho na to nemyslieť. Snažím sa, ale akosi to nejde.
Keď už budem doma, popracujem na sebe. Zaradím do programu nejake to vzdelavanie, citanie kníh, návštevu znamych a tak. Nebudem sa uz zaoberať Tomom. Skúsim prečítať niečo o psychohygiene. Snáď získam ten nadhlad nad chorobou a bude lepšie. Ale, ako som písal, niekedy si to uvedomujem viac, inokedy menej. Rovnako aj moje stavy sú raz lepšie a raz horšie.
Keď už sa tu hovorí o ID. Začal som o nom uvažovať. Zistil som po troch rokoch letných brigád, že vždy po mesiaci som na tom psychicky veľmi zle, takze asi praca je to, co mi nerobi dobre. Ale pracovať budem musiet tak ci onak. Inak z ID by som neprežil.
ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Zamysleli ste sa nad tým, že čo bude s vami. Snáď predtým až ucítite, že život je smrteľná choroba? Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 6 z 86 • 1 ... 5, 6, 7 ... 46 ... 86