Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 77 z 86 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 77 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  anjelik So 29 jún 2019 - 19:36

Ahojte!

V prvom rade by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Matejovi. Neviem sa vyjadriť rozsiahlejšie k tým prekrásnym veciam, čo napísal, lebo som ihneď celkovo blokla. Od vďaky. Proste, ďakujem za všetko. Matej nám vie napísať také krásne povzbudenia.

No a ja teda dneska nič, celý deň som prespala. Z časti, lebo som dnes sama, a nejako som sa zutekala do sna, lebo sa bojím už budúcotýždňového cirkusu okolo výpovede šoféra. Nič s tým nemám, pohnojila to majiteľka s bezhlavým odobratím jeho dovoleniek, ale tak vždy sa najprv reve na mňa. No budem silná, zarevem im aj ja ich chyby. Aspoň to je plán. 
Už sa chystám dneska niečo aj zjesť, lebo som dosť slabá. Tak prajem všetkým pekný večer
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Hulk DF 365 2 So 29 jún 2019 - 19:52

@Anjielik

Len si moja dobre odpočin, to čo ťa čaká zahoď za hlavu, riešiť to budeš až vtedy, nezaťažuj sa moja takýmto koninami. Nerobi to dobre na duševnú pohodu.
Uži si víkend na plne gule.

Ahoj,

Ako da mám, tak problém prebúdzania sa ráno a celé doobedie riešim, tým že krmivo Hádžem hneď po večeri s odstupom času. Už teraz som omámený, bo som si dal aj stilnox. Tak uvidím. Večierka za pol hodku a potom spánok.
Som zvedavý aké bude ráno a celé doobedie. Už sa nevym dočkať.

Mám vas rád a nemyslite.

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 138
Reputácia Reputácia : 27
Dátum registrácie : 18.02.2019
Bydlisko Bydlisko : Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina So 29 jún 2019 - 20:43

Ahojte,

čitam vaše príspevky a zdielam tak vaše potiaže i keď nereagujem. Som rada, že prispievate, aspoň viem ako sa máte a čo máte nové.
Aj ja akosi ťažšie znášam tieto horúčavy. Ráno sa mi ťažko vstáva, pomaly sa väčšinou ťahám z postele. Minule som mala umyť dve okná na dome, no nie a nie sa do toho pustiť. Stále som sa vracala do postele a polihovala. Až okolo pol jedenástej som sa pustila do toho umývania. Potom už to šlo, ale podobrať sa k tomu, boli muky.
Dnes som sa mala akosi lepšie, možno preto, že teploty trochu poklesli. Doobeda som navarila, cez obed bola na počítači a poobede ma muž doslova vyhnal do záhrady, že tam treba burinu povytŕhať. Pekný kus práce som potom odrobila v záhrade. Po umytí a večeri sa mi už nič nechce, som dosť ustatá. A tak sme len so synom zagratulovali mužovi k meninám, symbolicky si pripili a už všetci oddychujeme.
Tento nasledujúci týždeň bude mať muž dovolenku, tak plánujem aj nejaký výlet s turistikou. Tentoraz by som chcela isť do Maďarska na vrch Dobogokó, kde sú šamanské skaly a na vrchu Rám srdcová čakra Zeme. Ako som pozerala je to celkom pekná celodenná túra z dedinky Domos. Už dlhšie o tejto túre snívam a teraz s tým prišiel môj muž, tak to musím využiť. Rada by som bola keby sa pridala aj sestra s neterou a naš syn. Dúfam, že to vyjde a že to všetci v zdraví zvládneme.
Okrem toho by som na jeden deň mala skočiť do Bratislavy za vnúčikom pomôcť trochu dcére. Minulý týždeň som nebola, boli horúčavy a nechcelo sa mi. Toľko moje plány.
Majte sa dobre!
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Ne 30 jún 2019 - 9:06

Krásne narodky Matus !
Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 77 A8bd1210
anjelik
anjelik

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 30 jún 2019 - 9:59

Meretseger napísal:
@Matej - Akú hru hrávaš? Asi to nebude Tomb Raider alebo Zaklínač 3, že? Very Happy

Ahoj Meret. Smile Nie, veru ja hrávam z úplne iného súdka hry, ktoré by Teba asi unudili k smrti. Very Happy Keďže Teba v hernom svete poznáme ako bojachtivú a najmä dobrodružnú. Super! Hrám budovateľské stratégie, najmä som verný starej klasike Civilization II. Je to hra z 90. rokov, mám ju už od roku asi 2002 a hrávam ju teda priebežne už odvtedy, niektoré roky viacej, v niektoré roky som mal od nej pauzu. Hráč si buduje civilizáciu od základov, začína v roku 4000 pred Kristom, čo je akože začiatok histórie v tej hre, prechádza starovekom, stredovekom a tak ďalej jednotlivými obdobiami a buduje mestečká, cesty, prerába terén, krajinu, môže viesť vojny s inými civilizáciami, alebo s nimi obchodovať a rozvíjať mier... vynachádza stále nové a nové vedomosti, poznanie, vedu, technológie. Hru vyhráva civilizácia, ktorá ako prvá dosiahne takú kultúrnu a technologickú vyspelosť, že dokáže postaviť vesmírnu loď, ktorá doletí do najbližšieho solárneho systému Alpha Centauri. A je tam teda veľa vecí okolo toho, je to pomerne pestrá hra. Iste, pokročilejšie verzie hry, trebárs III. a IV. vydanie, prípadne dnes už je na trhu aj V. a VI. vydanie, tak tie sú zložitejšie, lepšia grafika a podobne, ale ja som proste nejaký konzervatívny asi a najradšej sa zabavím pri overenej dvojke. Super!

anjelik napísal:Krásne narodky Matus !
Pridávam sa k Anjelikovi, Matúš (@matus)! Všetko najlepšie k narodeninkám, nech sa Ti darí! Všetko najlepšie! 3 Super! jumping

matej
Huge smiley

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 77 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 30 jún 2019 - 19:14

Ahojte. winking

Mám sa, dá sa povedať, dobre. Nedeľu mám o čosi aktívnejšiu než sobotu, umýval som riady, zametal balkón, likvidoval tam opäť raz osie hniezdo... také malé začínajúce, našťastie sa to obišlo bez bodnutia. Po zničení hniezda som miesto vystriekal Raidom na osy a teraz dúfam, že sa tam už pozostalé nevrátia, hoci ešte zopár hodín tu poletovali. Okrem toho som si čítal, trošku cvičil, bol som navštíviť rodičov, spisoval som jeden dokument pre nich, a hral som kúsok aj hru na PC. Neurobil som teda dnes toho veľa, ale mal som úmyselne "víkendový režim". Ešte teraz k večeru plánujem buď si čítať, alebo pokračovať v hre. Tá hra ma aj baví, ale nechce sa mi pri nej sedieť, som nervózny z toho nehýbania sa dlhé desiatky minút. A nepomáha mi, že každú chvíľu vstávam sa ponaťahovať. Knižka o efektívnosti ľudí od Coveyho, čo som naposledy spomínal v príspevku, ma zatiaľ až tak nezaujala, ale stále jej dávam ešte šancu. Som už na nejakej 40. strane, no nenabudzuje ma to. Skôr mi to príde ako filozofický text, než motivačný žáner. Bezradný

Zajtra tradične do práce, tento týždeň máme vďaka štátnemu sviatku o deň kratší. A zrovna z toho vyplynie predĺžený víkend, takže paráda. Dojatie

Známka dnes 1-. cyclops

Prajem Vám príjemný letný večer, kamaráti, a vydarený pondelok. Super!

S pozdravom
matej
Sun 1

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 77 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Ne 30 jún 2019 - 20:42

Ah, Civilizáciu si pamätám - ja som to teda nehrávala a dodnes nechápem, ako to tam funguje, ale brácha na tom fičal Very Happy Ktovie, možno mať len toho jedného a tiež som na takomto type hier dnes, ale potom vytiahol najmladší Laru a už to išlo lol

No a ako sa mám? Uspokojivo, myslím. Dokonca aj glyčky ušli, nezakríkni to, lamo. Nič nové a zaujímavé vlastne, tak sa zas odplazím.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 77 Empty :)

Odoslať  Janka tretia Ne 30 jún 2019 - 23:31

Ahojte všetci. Tak mám nadherného synčeka, naozaj je to niečo zatiaľ pre mňa neuveriteľné. Je nádherný a to naozaj tvrdia vsetci co ho vidia. A je velmi dobrý, dobrunký. A zdravý..zatial. A modlím sa aby aj bol velý zivot zdravý a stastný..uz aj za jeho manzelku sa modlím, aby mal dobrú. Vsak nevadí ze má malý tri mesiace. Vymodlim mu stastný zivot uplne iný..lepsi ako som mala ja, som matka tak mienim za neho prekonat konecne samú seba. On ma lieci svojou láskou. Klamu vsetci kto tvrdi nieco zle o detoch. On od narodenia nespravil jedinú zlu vec, ani nemohol:), v nom neni ziadne zlo. Naopak iba rozdava radost kazdemu. Smeje sa,usmieva hned ako sa zobudí..usmieva sa ..doveruje...nepozna bolest..smutok..víta kazdého...dojíma ma to.  Plakala som kazdý den co ho mala v tele, je mi smutno aj teraz z toho..situacia sa teda nezmenila..takze sa musim zmenit ja...inak nejde...musim zmenit svoje postoje k veciam co ma ničia, hnevajú..inak ublizujem potom malinkému. Je toho vela. Lebo on prisiel do toho co tu bolo a nebolo to dobré. Jedine co teraz riesim okrem sto inych vecí je....vzťah s ním. Neti to spomenul v jednej jeho dobrej teme o zavislosti na webe. ..vztah ked som ziadny vztah s nikym nemala nemohla mat lebo som ho nezazila od rodicov. Teda...hej zazila ale chorý. Iste prehanam...vsak nejaky vztah zas som zrejme zazila s dobrymi ludmi. No ale to je malo. Riesim..idem na to Smile musím..musim ho spraviť stastného. To je moje jediné uz co chcem. Neni krajsia vec na svete ako toto co ja tu mám spiace..a este ani neviem co to vo mne vyvolá...ako to zvladnem...ved okolo nás zúri temnota..pretkaná svetlom neznámej ochrany..ale stale je to nie bezpecie..ziadna istota..napriek tomu mu ju musím dať. Tak som si kupila knihy o detoch a zabludila k detom zanedbavaným, bez vztahovej vazby k cloveku, k detom ..ten pojem vymyslel čech..deprivované deti..také ma aj vychovávali. Mozno aj vás niekoho. A mozno preto som zbytocne trpela aj druhy so mnou. V tych knihach sa pise ze ak v tele mamy dieta zazivalo utrpenie stále..teda casto pravdepodobne sa to premietne neskor do zmeny v mozgu v starsom veku moze byt chorý. Ja ho nikdy neopustim uz tak ale viem ze terazsamu mozog vyvija najruchlejsie do prveho roku. Uz zazil hadky, locul zlo...aj to pisu ze taka hadka moze u neho vyvolat zmeny v mozgu. No takze mam toho vela... Vela otazok ..ako budes takym nenormalnym zlym otcom? Ten na mna utoci teraz aj ked som bola tehotna nezastavi sa ani neskor a pred synom ma bude ohovarat..viem to.  No to je teraz nepodstatné. A este toto...je blbost ze narodene deti len kakaju, placu, jedia. Oni vnimaju vsetko pozorne a za prvy rok zivota sa najviac vyvijajú, najviac za cely zivot, preto s nimi treba velmi opatrne, rozpoznaju emocie a tony hlasu, intonaciu, on uz vie tlieskat v dvich mesiacoch napodobnoval gestá, kazdy den vidno pokroky. Len nevedia reagovat na zlo...lebo to nepoznajú...co oni babatká dokazu je neuveritelné. Dufam ze existuje peklo pre tych co babatkam ublizujú. Na to neni ospravedlnenie. Tak ahojte a dakujem vtedy za podporu, bolo to hrozne ta tehotna ked som bola, uplne bezbranná a tolko na mna utokov. Ale citam ze aj ine zeny toto prezivajú..no dakujem Matej za toto forum, naozaj tu nachadzam pomoc aj od prispievajúcich,, a pozdravujem aj Tuta....ahojte vsetci a drzte sa vsetci...je to tažký boj, asi ide teda o veľa Smile objimam vas a mam vas rada...ale len tých, co ste ako bábatká dobrí. Smile cheers  a chemika pozdrav
ujem ten co myslieva na samovrazdu...si velmi sikovný a to co studujes je velmi cenné..mam na teba sto otazok len studuj je to krasa a budes s tym moct vela pomahat nam...drzsa Smile papa..aj mam zly pocit ze som toto napisala..vsak to poznate niektorí, len dufam ze to zly ludia nebudu citat,tych sa bojim. Mozno to zmazem. Tak pa a drzte sa a odpuste chybajuce ciarky..
Janka tretia
Janka tretia
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 18
Reputácia Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.06.2019

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Po 1 júl 2019 - 4:51

Janka tretia, Danka, to si ty?
Ježiiš, ja som na teba toľko myslela posledné dni, že ako sa máš. Teda ak si to ty : )
Gratulujem ku synčekovi! 
Si super silná. 
Prajem veľa láskyplných chvíl s malinkým. 
Juuj, trocha ti závidím. Musím aj ja stihnúť babulko nasledujúce roky. 
Prajem všetko dobré! Kiss 1
anjelik
anjelik

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Janka tretia Po 1 júl 2019 - 7:59

Ahoj Anjelik, Smile áno vlastne Danka ja som uz aj zabudla ten nick Smile, dakujem ..ja som teda nevedela ze to take stastie je dietatko, no ale Anjelik, musiš si naozaj dobre vybrat z tych muzov, lebo ja som sa dala velmi oklamat ale bolo to aj mojou postihnutosťou psychickou, ze som zotrvavala vo vztahu ktory mi ublizoval, naconsommbolams niekym kto nema rád len vyuziva.. takze je to tazko aj sa trapim ako to bude...ten človek jeho otec je fakt nie dobry clovek..alebo je riadne chorý a z toho zly, lebo to co on robi je nenormalne ublizujuce pre mna aj malého aj neho sameho. Uz teraz viem co som nevedela, co inym zdravšim je normalne ze ked je zle s niekym treba odist ..prajem Ti, aby si stretla naozaj pravého muza, dobrého a mudreho s dobrym srdcom...lebo som ja ublizila tym konanim malemu, dufam ze sa stane zazrak a jemu to neublizi, co najmenej, musim sa snazit vela sa teraz učiť ..dat mu pokoj..a štastie bezpecie istotu lasku a to tym skor, ze teraz je to najdolezitejsie kym mu rastie mozog dat mu len same dobre pocity do nervov , nech sa mumaj opravia tie zle vnemy co zazil...ahoj objimam ta a drz sa... heart kiss giving a hug

Naposledy upravil Janka tretia dňa Po 1 júl 2019 - 9:13, celkom upravené 1 krát.
Janka tretia
Janka tretia
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hulk DF 365 2 Po 1 júl 2019 - 8:29

Ahoj Danka

Som rád, že si sa ozvala, tolko sommo tebe rozmýšľal, co ty a bábo!
No super

Prajem ti @Janka tretia, želám pohodu na duši a veľa príjemných starostí

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 138
Reputácia Reputácia : 27
Dátum registrácie : 18.02.2019
Bydlisko Bydlisko : Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Janka tretia Po 1 júl 2019 - 10:01

Ahoj fajny?? Dakujem aj Tebe za podporu, ved to bol horror..este ze to je za mnou. Teraz naozaj som zistila na co som nastvaná na vsetkych psychologov a terapeutov akoze odbornikov ze mi nepovedali o tej vztahovej vazbe. Ale aj na psychiatrov. Nech idu do kelu kopat pole.  No nemam stastie ja na dobrych odbornikov. Ale aj oni mozu za to ze zivot mi usiel medzi prstami zbytocne. Uznavam psychologiu aj psychoterapiu ale toto co oni robia..uz len oproti čechám vidim ake to je u nas zaostalé, sebecké. Ked by mam cas a silu napisem aj o tych skusenostiach s nimi blog.. ci chcu zarabat skor ako pomahat alebo sa vyzivaju v druhom nestastí. Upiri. Este som si aj kupila knihu nerozbitné deti a tam bol aj ten moj terapeut. Nemam na neho jedno dobre slovo teda. Je to rana tiež ako sa zachoval. Ale aj v nemocnici ked som bola psychologicka bola velmi slabá. A mne išlomomčas. Je ine ked sa lieci 23 rocny a ked 40 rocný. To su konkretne veci co oni zle spravili ci nespravili vobec. Nejde len o tu vztahovu vazbu ...ale o tom si skuste nieco precitat. Vznika v prvom roku a je to výbava psychická na cely zivot. Moze byt dobrá, ale aj vyhybavá vztahova vazba, dezorientovaná, alebo neistá a je to na cely zivot pozadie nasej mysle....podla nej koname..iste tam vstupuje aj ine ...spravanie rodicov, ci opatrovatelov..ale tento prvý vzťah ktory sa vytvara po tretom mesiaci zivota je najdolezitejsí. Je to ako ked varíme a od zaciatku sa bud pomylime v zakladoch surovín tak ahojte ahoj fajny a prepacte za tento výlev...najlepsiembynbolo keby napisem blog tam sa vykecám navzdy nech uz ma toto netrápi....inak to iste som zazila aj s pomocou zenam s detmi v nudzi....totiz som vsade volala a zistovala ake su moznosti pomoci byvania...nech idu aj oni kopat na pole radsej..uz neuznavam pochod za zivot...bola som na nom...ale je to podvod. Divadlo. Ziadna pomoc pre slabsich neni minimalna teda je alebo svojpomocná. Cau. Akoze prepacte ze to musite citat. Ale to ze niekto klame druheho zamerne ..pocuva ho so zaujmom ktory predstiera...to robia sobásny podvodnici a to su terapeuti...peniaze bez prace. Das im 1200 euro a oni ani okom nemihnú ze oklamali. Aj to je zataz dookola vysvetlovat rozpravat ...som spravodlivo nahnevaná na tie citové prostitutky klamarske Predavaju lasku ..akoze lasku lebo oni keby pomohli uz by stratili klienta. Boli ma z toho hlava.

Naposledy upravil Janka tretia dňa Po 1 júl 2019 - 10:29, celkom upravené 1 krát.
Janka tretia
Janka tretia
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 77 z 86 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 86  Next