Ako sa dnes máš? 11
Strana 77 z 86 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 11
V prvom rade by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Matejovi. Neviem sa vyjadriť rozsiahlejšie k tým prekrásnym veciam, čo napísal, lebo som ihneď celkovo blokla. Od vďaky. Proste, ďakujem za všetko. Matej nám vie napísať také krásne povzbudenia.
No a ja teda dneska nič, celý deň som prespala. Z časti, lebo som dnes sama, a nejako som sa zutekala do sna, lebo sa bojím už budúcotýždňového cirkusu okolo výpovede šoféra. Nič s tým nemám, pohnojila to majiteľka s bezhlavým odobratím jeho dovoleniek, ale tak vždy sa najprv reve na mňa. No budem silná, zarevem im aj ja ich chyby. Aspoň to je plán.
Už sa chystám dneska niečo aj zjesť, lebo som dosť slabá. Tak prajem všetkým pekný večer
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Len si moja dobre odpočin, to čo ťa čaká zahoď za hlavu, riešiť to budeš až vtedy, nezaťažuj sa moja takýmto koninami. Nerobi to dobre na duševnú pohodu.
Uži si víkend na plne gule.
Ahoj,
Ako da mám, tak problém prebúdzania sa ráno a celé doobedie riešim, tým že krmivo Hádžem hneď po večeri s odstupom času. Už teraz som omámený, bo som si dal aj stilnox. Tak uvidím. Večierka za pol hodku a potom spánok.
Som zvedavý aké bude ráno a celé doobedie. Už sa nevym dočkať.
Mám vas rád a nemyslite.
Reputácia : 27
Dátum registrácie : 18.02.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie
čitam vaše príspevky a zdielam tak vaše potiaže i keď nereagujem. Som rada, že prispievate, aspoň viem ako sa máte a čo máte nové.
Aj ja akosi ťažšie znášam tieto horúčavy. Ráno sa mi ťažko vstáva, pomaly sa väčšinou ťahám z postele. Minule som mala umyť dve okná na dome, no nie a nie sa do toho pustiť. Stále som sa vracala do postele a polihovala. Až okolo pol jedenástej som sa pustila do toho umývania. Potom už to šlo, ale podobrať sa k tomu, boli muky.
Dnes som sa mala akosi lepšie, možno preto, že teploty trochu poklesli. Doobeda som navarila, cez obed bola na počítači a poobede ma muž doslova vyhnal do záhrady, že tam treba burinu povytŕhať. Pekný kus práce som potom odrobila v záhrade. Po umytí a večeri sa mi už nič nechce, som dosť ustatá. A tak sme len so synom zagratulovali mužovi k meninám, symbolicky si pripili a už všetci oddychujeme.
Tento nasledujúci týždeň bude mať muž dovolenku, tak plánujem aj nejaký výlet s turistikou. Tentoraz by som chcela isť do Maďarska na vrch Dobogokó, kde sú šamanské skaly a na vrchu Rám srdcová čakra Zeme. Ako som pozerala je to celkom pekná celodenná túra z dedinky Domos. Už dlhšie o tejto túre snívam a teraz s tým prišiel môj muž, tak to musím využiť. Rada by som bola keby sa pridala aj sestra s neterou a naš syn. Dúfam, že to vyjde a že to všetci v zdraví zvládneme.
Okrem toho by som na jeden deň mala skočiť do Bratislavy za vnúčikom pomôcť trochu dcére. Minulý týždeň som nebola, boli horúčavy a nechcelo sa mi. Toľko moje plány.
Majte sa dobre!
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Meretseger napísal:
@Matej - Akú hru hrávaš? Asi to nebude Tomb Raider alebo Zaklínač 3, že?
Ahoj Meret. Nie, veru ja hrávam z úplne iného súdka hry, ktoré by Teba asi unudili k smrti. Keďže Teba v hernom svete poznáme ako bojachtivú a najmä dobrodružnú. Hrám budovateľské stratégie, najmä som verný starej klasike Civilization II. Je to hra z 90. rokov, mám ju už od roku asi 2002 a hrávam ju teda priebežne už odvtedy, niektoré roky viacej, v niektoré roky som mal od nej pauzu. Hráč si buduje civilizáciu od základov, začína v roku 4000 pred Kristom, čo je akože začiatok histórie v tej hre, prechádza starovekom, stredovekom a tak ďalej jednotlivými obdobiami a buduje mestečká, cesty, prerába terén, krajinu, môže viesť vojny s inými civilizáciami, alebo s nimi obchodovať a rozvíjať mier... vynachádza stále nové a nové vedomosti, poznanie, vedu, technológie. Hru vyhráva civilizácia, ktorá ako prvá dosiahne takú kultúrnu a technologickú vyspelosť, že dokáže postaviť vesmírnu loď, ktorá doletí do najbližšieho solárneho systému Alpha Centauri. A je tam teda veľa vecí okolo toho, je to pomerne pestrá hra. Iste, pokročilejšie verzie hry, trebárs III. a IV. vydanie, prípadne dnes už je na trhu aj V. a VI. vydanie, tak tie sú zložitejšie, lepšia grafika a podobne, ale ja som proste nejaký konzervatívny asi a najradšej sa zabavím pri overenej dvojke.
Pridávam sa k Anjelikovi, Matúš (@matus)! Všetko najlepšie k narodeninkám, nech sa Ti darí!anjelik napísal:Krásne narodky Matus !
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Mám sa, dá sa povedať, dobre. Nedeľu mám o čosi aktívnejšiu než sobotu, umýval som riady, zametal balkón, likvidoval tam opäť raz osie hniezdo... také malé začínajúce, našťastie sa to obišlo bez bodnutia. Po zničení hniezda som miesto vystriekal Raidom na osy a teraz dúfam, že sa tam už pozostalé nevrátia, hoci ešte zopár hodín tu poletovali. Okrem toho som si čítal, trošku cvičil, bol som navštíviť rodičov, spisoval som jeden dokument pre nich, a hral som kúsok aj hru na PC. Neurobil som teda dnes toho veľa, ale mal som úmyselne "víkendový režim". Ešte teraz k večeru plánujem buď si čítať, alebo pokračovať v hre. Tá hra ma aj baví, ale nechce sa mi pri nej sedieť, som nervózny z toho nehýbania sa dlhé desiatky minút. A nepomáha mi, že každú chvíľu vstávam sa ponaťahovať. Knižka o efektívnosti ľudí od Coveyho, čo som naposledy spomínal v príspevku, ma zatiaľ až tak nezaujala, ale stále jej dávam ešte šancu. Som už na nejakej 40. strane, no nenabudzuje ma to. Skôr mi to príde ako filozofický text, než motivačný žáner.
Zajtra tradične do práce, tento týždeň máme vďaka štátnemu sviatku o deň kratší. A zrovna z toho vyplynie predĺžený víkend, takže paráda.
Známka dnes 1-.
Prajem Vám príjemný letný večer, kamaráti, a vydarený pondelok.
S pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
No a ako sa mám? Uspokojivo, myslím. Dokonca aj glyčky ušli, nezakríkni to, lamo. Nič nové a zaujímavé vlastne, tak sa zas odplazím.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
:)
ujem ten co myslieva na samovrazdu...si velmi sikovný a to co studujes je velmi cenné..mam na teba sto otazok len studuj je to krasa a budes s tym moct vela pomahat nam...drzsa papa..aj mam zly pocit ze som toto napisala..vsak to poznate niektorí, len dufam ze to zly ludia nebudu citat,tych sa bojim. Mozno to zmazem. Tak pa a drzte sa a odpuste chybajuce ciarky..
Janka tretia- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.06.2019
Ježiiš, ja som na teba toľko myslela posledné dni, že ako sa máš. Teda ak si to ty : )
Gratulujem ku synčekovi!
Si super silná.
Prajem veľa láskyplných chvíl s malinkým.
Juuj, trocha ti závidím. Musím aj ja stihnúť babulko nasledujúce roky.
Prajem všetko dobré!
Zdravotný stav
Naposledy upravil Janka tretia dňa Po 1 júl 2019 - 9:13, celkom upravené 1 krát.
Janka tretia- Nový člen
Som rád, že si sa ozvala, tolko sommo tebe rozmýšľal, co ty a bábo!
No super
Prajem ti @Janka tretia, želám pohodu na duši a veľa príjemných starostí
Reputácia : 27
Dátum registrácie : 18.02.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie
Naposledy upravil Janka tretia dňa Po 1 júl 2019 - 10:29, celkom upravené 1 krát.
Janka tretia- Nový člen
Strana 77 z 86 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 81 ... 86
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13