Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 76 z 86 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 81 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 76 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  anjelik Ne 23 jún 2019 - 21:23

Mer, to je už aký postoj od neho? Ani sa neozvať? Je tam chyba v úprimnosti medzi vami?
Ak sa dorežeš, tak potom to budeš ľutovať budúci týžden  pri vode... 
Vieš čo, sama sa nikdy neviem ubrániť ublíženiu si, ale ja neviem, skús myslieť na to, že trápiť sa kvôli samote že neprišiel sa neoplatí. Pretože nebol k tebe úprimný, a asi celá vec s ním má chyby, kvôli vzájomného strachu. 
Ja neviem, skús ruky dat pod zadoček a tak zaspať. Síce ti asi budú trpnúť, ale nedorežeš sa Smile
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  anjelik Ne 23 jún 2019 - 21:50

Iacobus, si myslím, že by ti povzbudenie napísal hocikto z nás, nie len ja, ale možno sa ostatní necítili teraz bohvieako dobre. Rozhodne si myslím, že na tebe záleží oveľa viac ľuďom, ako si myslíš.
Toma nepoznám, ale je mi to čudné. Nemal by si na neho nalepiť túto pečať, že chce tvoju smrť. Obyčajní ľudia len tak smrť niekoho nechcú, sú zaneprázdnení svojím vlastným životom a prd sa zaujímajú o také nekalé myšlienky, ako chcieť niekoho smrť. To pochopíš len vtedy, ak sa na vec budeš pozerať už s precítením. City otvoria aj cestu k správnejšiemu odhadu úmyslu ľudí, lebo vtedy sa človek vie vžiť do situácie. Treba nechať city vyjsť na povrch, lebo keď ich v sebe budeš dusiť, tak to bude ako s prdením Very Happy Praskneš Very Happy Psychicky. A to nem chceme I love you
Všetko s mierou. Cítiť, ale nerozoberať myslením city do nemoty, lebo potom sa ti obrazne ,,zamotkajú črevá,, Very Happy A to tiež nem dobre.
To tiež nem chceme. Lebo nám tu na druhých záleží  I love you
anjelik
anjelik

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Po 24 jún 2019 - 5:04

Ahoj @Iacobus, teraz sa venuj svojim koníčkom. Tiež si myslím, že lieky je dobre brať. Mal by zle stavy a za to nestojí to. Radšej si užívať život a všetko v rámci možností a schopností. Je jasné, že s chorobou ide to ťažšie, ale pri dobrom zamestnaní mysle tak dá sa to.

Takto ako sa cítiš, tak sa tu cíti veľa ľudí. Sám sa trápim ako môžem, ale lieky nechcem vynechávať. Už len kvôli svojim blízkym, ktorí ma neustále povzbudzujú. Navyše každá psychóza zanechá väčšie škody. Chcem radšej trochu zabojovať s tým. Preto som si chcel nájsť v posledných dňoch nové koníčky, ktoré by mi doplnili staré.

kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iacobus Po 24 jún 2019 - 14:44

Dakujem pekne za povzbudenia od Anjelika a Kimiho.

Áno, máte pravdu, obyčajní ľudia si zvyčajne nepraju smrť človeka. Ale Tom praveze nie je typ obyčajného človeka. Nerad by som mu ukrivdil, ale som presvedceny, ze mi zala smrt. Možno sa o to aj aktívne pokúša. Len neviem, čí je spoľahnutie na moje usudky. Už viac ráz boli chybné.

Rozhodol som sa, ze lieky neprestanem brať. Ale opytam sa najbližšie lekára, ci nezvysit dávku liekov. Lebo akosi mi prestávajú účinkovať. Alebo sa niečo deje. Môže to byť Tom.

Alebo len to, ze namam co robiť a myslím na zle myšlienky. Obnovujú sa pocity, ktoré som mal predtým, keď bolo zle. Lenže mňa nejako nič nebaví. Celkovo mám malo koníčkov. Iba knihy a štúdium. A teraz sa neviem sústrediť ani na knihu.

ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1025
Reputácia Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Po 24 jún 2019 - 15:02

Iacobus, tak skús niečo fyzické. Myslím si, že by ti to mohlo pomôcť. Prechádzky, fitko, cyklistika tak to sú vecí, ktoré by ti mohli pomôcť. Mne veľmi pomáhajú. Napr. dnes som strávil príjemný deň, doobedu som sa poprechádzal. Potom som trochu poštudoval som 120 minút angličtinu. Naobedoval som tak išiel som na 45 minútovú jazdu na bicykli. Svoj fyzický deň som zakončil posilovňou, v ktorej som strávil cca. 90 minút. Môžem už oddychovať pri šachoch.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 St 26 jún 2019 - 17:27

Ahojte bojovníci,
mám sa celkom fajn po tieto dni. Šk. rok pomaličky finišuje a už sa teším na dovolenku. Mám aj nejaké naplánované výlety (Praha, možno Londýn) a okrem iného bude viac času tak chcem prejsť na zdravé, resp. zdravšie stravovanie. Budem sa snažiť do toho zakomponovať aj pohyb, turistika bicykel plávanie.
Čo sa týka práce tak zmluvu mi predĺžia, tak som sa teda rozhodla že ešte zabojujem a budem pokračovať. Je to niekedy veľmi o držku a treba sa dosť premáhať atď. ale už by sa patrilo niekde vydržať dlhšie. Hádam načerpám nové sily a chuť či entuziazmus. Od septembra ale budem musieť zmeniť bývanie, tento byt kde som, tak sa rozhodol majiteľ že už nebude ďalej prenajímať izby. Ale snáď niečo vhodné nájdem za tie dva mesiace. Rozmýšlala som už aj nad garzónkou alebo jednoizbákom, ale ceny sú veľmi vysoké a asi by som to horšie utiahla finančne. Do budúcna sa mi ale dúfam podarí už aj investovať do niečoho vlastného ...len človek sa chytá za hlavu pri dnešnej cene bytov.
neviem čo ešte napísať....ale držím všetkým silno palce, myslím na vás a aj čítam vaše osudy. aj keď málokedy reagujem, duchom som s vami a želám vám- i keď mávate horšie dni(to aj ja)- aby sa to stabilizovalo a znova bolo fajn.
S pozdravom vaša Dzuli Smile
dzuli08
dzuli08
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 26 jún 2019 - 19:42

Ahojte.

Premýšľam, ako sa mám, asi v princípe okej. Na týpka som sa vydlabala, vypla čet na FB a dobre mi je aj bez neho. Síce napísal Jim, mala by som sa mu ozvať, ale fakt sa mi nechce Embarassed Rovnako ako sa mi nechce zavolať na diabetológiu a objednať sa (zas), no inzulíny sa míňajú, musím. Ešte by som mohla aj zistiť, čo je s psychologičkou, ale v podstate mi je to jedno.

Poobjednávala som nejaké vecičky, dúfam, že mi napr. mokasíny veľ. 36 budú dobré, mám divné nohy Laughing Hrávam TR3 Gold a amatérske levely, dohadujem sa s ... na FB na tému komunizmu a iných vecí, kým neuznám, že sú to fakt hlupáci a len márnim čas. Chodievame plávať, venčíme psa, teraz zas čaká nejaká robota s knižkami, etc.

Glykémie sú absolútne príšerné, hlavne lietajú z hypogl. do hyper, ale čo tam po tom. Vlastne mi podchvíľou zíde na um samovražda, najradšej by som sa obesila, len sa bojím pár vecí, preto sa držím. Možno raz... Whatever. Zlo tohto štátu, že neumožňuje eutanáziu - viem, že by mi ju ani v benevolentných štátoch neschválili, čosi ako "únava zo života", resp. "už som to pridlho" sa asi neuznáva, potom to takto dopadá, čo už.

Až tak okej mi nebude.

Kočičák Muruška (mali by sme ju premenovať asi) je v pohode, len sa skrýva v pivnici. Zvyšok je okej, no, a tak.
Smile
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 27 jún 2019 - 18:54

Ahojte, priatelia.

V uplynulom čase som trošku málo písal na fórum. Mám teraz citlivejšie obdobie, resp. bývam akýsi citlivý. Prežívam silnú kvázi-pokoru, alebo lepšie povedané, rešpekt, pred trápeniami druhých ľudí a mám pocit, že mám ešte ako-také šťastie. Vidím dosť silno v ostatných dňoch, že veci vedia byť omnoho zložitejšie a mnohokrát horšie, než ako to žijem ja. Aj sem som chodil čítať každý deň a vidím, ako sa mnoho z Vás so všeličím potýka a má rozsiahle ťažkosti. A cítim rešpekt, ako tomu všetkému statočne čelíte. Fakt klobúk dole... pred každým jedným z Vás, kamaráti. Objatie 2

Dni prežívam rôzne. Chodím naďalej teda do tej práce, tam sa všeličo prerába, stále kopec podnetov, niekedy sú aj stresory, hoci ich zvládanie sa mi v posledných 2 týždňoch o čosi polepšilo. Skúmavý Na novú pracovnú dobu od 7:00 do 15:30 som si už celkom dobre zvykol, vstávanie o 5:45 mi celkom dobre už ide. Najneskôr o 5:55 sa z postele našťastie vyhrabem. Asi mi pomáha, že je už vtedy svetlo. Tiež som si zvykol nespať poobede - na začiatku som býval oťapený zo skorého vstávania a po práci som hádzal šlofíka. Teraz idem spať až krátko pred desiatou. Zaspávanie mám relatívne ok, hoci isteže, ak sú tieto horká a teplota nie je večer pod 20 stupňov, tak sa mi to zaspávanie prirodzene predlžuje. No nie je to také strašné... Bezradný Celkovo mi nová doba vyhovuje, lebo, hoci v skutočnosti mám rovnaké množstvo voľného času ako predtým, na pocit sa mi zdá, že stihnem toho viac. Aj som skúšal experimentovať znovu s varením, že keď už mám čas, ale príde mi to ako premárnený čas, ktorý viem využiť na čítanie, cvičenie alebo iný sebarozvoj. Navyše úsporu peňazí pri varení nemám takú významnú... čosi sa ušetrí, ale nie je to tak veľa, aby to stálo za to. Navyše donášky jedla do práce mi chutia, nie sú cenovo predražené a mám tam dva chody a pestré stravovanie... Uf

Čo sa týka mojej krvi, bol som na hematológii, zobrali ďalší odber a som objednaný hematologičke na 9. júla. Tam sa uvidí, čo ďalej... vyzerá to na poruchu leukocytov a trombocytov, mám ich primálo. Tiež si myslím naďalej spolu so svojou obvodnou všeobecnou Dr., že ide o vplyv sertralínu, ktorý takýto dôsledok uvádza medzi nežiaducimi účinkami. Uvidím, aký názor bude mať hematologička. Pretty good

Naďalej ma pravidelne opantávajú mínusové stavy, a to najmä v práci. Niekedy je to fakt zlé a nevládzem sa nútiť k činnosti. Šéfka je našťastie trpezlivá a tolerantná, hoci asi si myslí svoje a pravdepodobne sa nedá povedať, že by jej moja pravidelná záhaľka, únava a skleslosť nevadili. Som vtedy nielen pracovne pasívny, ale aj celkovo asi vysávam zo svojho okolia energiu a dobrú náladu... very sad5 Dosť často sa mi darí s týmito vecami bojovať kofeínom v rôznych podobách a tiež motivačnou literatúrou. Kofeín je z voľnopredajných doplnkov pre mňa v tejto veci top. Z motivačnej teraz v týchto týždňoch nečítam šťastné a pozitívno-psychologické prístupy; skôr mám obdobie, kedy mi zaberá literatúra nabudzujúca k proaktivite a vysokej produktivite. Najnovšie lúskam Coveyho starú klasiku "7 návykov skutočne efektívnych ľudí".

Včera som ale dočítal z iného súdka "Hýb sa", kde autorka rozpráva svoj príbeh, ako jej na úzkostnú, depresívnu a panickú poruchu pomohol beh. Celkom pekne to rozpráva, hoci niektoré sekcie sa mi zdali omáčkovité, no podstatná časť knihy naozaj prináša hodnotu, najmä pre ľudí s duševnými problémami. Opäť ma opantáva stará chuť začať behať, nasledujúc tak niekoľko mojich dávnejších pokusov. Uvidím, či túto chuť preklopím do realizovanej podoby, alebo si zas nájdem výhovorku, prečo sa o to nesnažiť. V tejto súvislosti mi napadá, že sa aspoň viem tešiť, že už aj 2 týždne či koľko chodím hore na šestku peši po schodoch, a to aj v horkách. Je to pre mňa také malé víťazstvo nad sebou, hoci z mnohých uhlov pohľadov je to v cvičebnom programe asi vlastne dosť nevýznamné... Embarassed Shocked Má to ale už aj plody, darí sa mi dýchať na ulici pri chôdzi len čisto nosom, nezadýchavam sa ani pri rýchlochôdzi a do schodov na ulici vyjdem temer bez námahy. Minule som tak vyšiel schodmi na sídlisku a hore pokračujem rýchlochôdzou ďalej po chodníku a tu zrazu si uvedomím, že veď nie som nijak spotený, ani zadýchaný, čo som predtým na tom istom mieste aspoň v určitej miere býval. Vtedy som si prvýkrát uvedomil, že nejaký efekt to hádam už aj má. Nadchlo ma to potom, že reku si občas pôjdem zacvičiť v zmysle, že zbehnem dolu schodmi z bytíku a párkrát vyšlapem hore. Len tak. V rámci navyšovania latky. Trochu sa hanbím pred kukátkami susedov v bytovke, tak ešte toto musím v sebe prekonať. Smile

Nálady sú mimo mínusových stavov vcelku dobré. Klinické prejavy depresie neevidujem. Myšlienky sú často v stave, že ich viem ovládať, vypúšťať. Niekedy mám v hlave dosť prázdno a nemyslím takmer na nič, iba na niečo útržkovité, čo sa letmo týka toho, čomu som akurát v prostredí "vystavený". Občas robím dychové cvičenia, niečo na spôsob meditácie, sústredenie na hlboké dýchanie a vypínanie mysle. Zatiaľ vydržím krátko, asi 2-3 minútky. Čítal som, že niektorí ľudia podobne meditujú aj polhodinu, takže mám sa kam posúvať ešte. Smile Myslím si, že mi tieto dychové meditácie pomáhajú. Možno si to nahováram, ale to nevadí, hlavne že je cítiť efekt.

Do školy som zapísaný, čakám na vyrozumenie ohľadom školného. Výučba začína v poslednej dekáde septembra. Dovtedy ešte času... uvidím. Do 15. augusta sa dá predzápis odvolať, takže teoreticky by som sa k 1. septembru študentom stať nemusel. No asi do toho teda pôjdem, mám len kopu rečí okolo toho, ale v podstate mi to asi môže v živote priniesť skôr pozitívne veci. Snáď. confused

Ďakujem Vám za prečítanie tohto môjho sumarizovania uplynulého času. Smile Ďakujem
Prajem Vám všetko dobré, držte sa, kamaráti. Mám Vás moc rád a som rád, že ste.

S úctou a pozdravom
matej
Super!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 76 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Pi 28 jún 2019 - 9:58

Ahojte!

Ja vás mám tak strašne rada! community together 

Predtým ale, Matej, som veľmi rada, že sa máš v podstate fajn, už som sa obávala že prečo nepíšeš.

Vysvetlenie prvej vety:

Dzévča strávilo 2 dni opäť na fóre, kde si möchtegern mužská ,,menza,, užíva sado-mazo zneúctenia a urážky od nejakej prachatej luvne.
Vládnu tam zlé energie, vládne si tam tá vaj ,,úspešná,, ženská, ktorá, keď vycíti, že sa zaregistrovala nejaká žena, okamžite na ňu útočí, aby odohnala. Tak si tam panuje nad...vraj...bohvieako inteligentnými mužmi, a neustále ich ponižuje. Mne osobne to pripomína satanistické seánsy, kde si chlapi vo viere vyjadriť sa a získať vedomosti, ,mazochisticky užívajú poníženia a číre zlo od skazenej vodkyne.

Hm...poslednú dobu som začala sledovať dávnejší vývin a kariéru, pôsobenie bývalej venezuelskej političky Irene Saéz, ktorá pred 20 rokmi kandidovala na post prezidentky. Niečo ma v nej strašne zaujalo, jej dobrota, vyžarovanie, múdrosť. Chcela som sa trocha niečo naučiť z pol. vecí, pol. histórie, súčasnosti, a zbadala som dobrého známeho, že teraz býva zasa online tu na fóre.
Tak som sa rozhodla po roku opäť nakuknúť na fórum padajúce pod jeho administráciu, ale už toho mám aj dosť, kvôli tej skazenej žene.

Už som to sem napísala veľakrát, ale opakujem sa, toto naše fórum je liek, je to neskutočne pozitívne miesto. Vďaka zaň giving a hug

A tak...o mne...nemám sa moc dobre, ale už to beriem tragikomicky  . Situácia finančná sa úplne zrútila, nemám moc vôlu žiť, ale tak ešte bojujem. Musím sa naladiť pozitívnejšie, len to zatiaľ vôbec nejde.

Som furt veľmi slabá telesne od tepla, a psychicky od finančných problémov. Neozývam sa známym, nedokážem ísť von s kamarátom. Každý deň chce pre mňa prísť, a mám ho rada, je super milý, len nedokážem zatiaľ s nikým

Toľko  Telefón 2

Prajem pekný dník I love you
anjelik
anjelik

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 29 jún 2019 - 8:54

Ahoj @Anjelik (anjelik). winking

Ďakujem Ti za podporu a povzbudenie, aj osobné, ako aj smerom k fóru - veľmi ma teší, že niekomu fórum pomáha a chodí sem rád. Môžem potvrdiť, že aj ja som rád medzi Vami, ste všetci super. Smile giving a hug Neviem presne, čo poradiť k Tvojej situácii, akú si popísala, ale vedz, že na Teba myslím a strašne Ti držím palce, aby sa Ti veci zlepšili. Moc Ti to prajem, lebo si to zaslúžiš. To, aké máš dobré srdce, to si samo pýta, aby si bola odmeňovaná a aby sa Ti to takpovediac v Tvojej každodennosti vracalo a oplácalo. A verím, že sa Ti to aj vráti, ako sa vraví, Božie mlyny melú pomaly, ale isto. Tvoj život je momentálne ako kráčanie mimo vydláždenej cesty, preto mi napadá známy výrok: Normálnosť je ako vydláždená cesta, dobre sa po nej kráča, ale nerastú na nej kvety. Smile Prajem Ti preto, aby si si vo svojej situácii vedela všímať nejaké tie "kvety", ktoré iní ľudia s "normálnym životom" nepoznajú. Už aj tu na fóre je to cítiť, ako citlivo a podnetne často pomáhaš druhým svojimi príspevkami, a to je jeden z kvetov, ktorý Ti rastie v srdiečku vďaka náročnej, nevydláždenej ceste. Si skutočný prínos pre svoje okolie, a to bezpochyby aj v tej práci, kedy by to tam asi aj celé padlo, ak by si náhle trebárs ochorela. Možno si to tam nevážia a neuvedomujú, ale my dobre vieme, že je to tak a že si skutočný poklad pre mnoho ľudí, procesov a vecí. Si proste jednička. giving a hug Drž sa teda, skúšaj sa naďalej nalaďovať pozitívne, oplatí sa to skúšať, aj Ty máš o aké argumenty vo svojom živote oprieť pozitívne myslenie - a síce o tie rôzne "kvety". winking Všetko dobré, Anjelik, máme Ťa radi! Pretty good

matej
Sun 1

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 29 jún 2019 - 9:01

Ahojte. winking

Mám sa zhruba dobre. Dnes je tu nad mestom prijateľnejšie počasie, tak sa vcelku tejto úľave teším, hoci potom horká budú pokračovať. Celkom sa dobre spalo, lebo teplota klesla v noci vskutku schopne. Piatok mi v práci dopadol vlastne v poriadku, bol som na 4-5-hodinovom školení, a potom ešte dorobiť nejaké veci v rámci bežných povinností. Večer som trávil hrou na počítači. typing Dnes relaxujem, víkendujem... pôjdem dať prať a  asi si opäť zahrám. Momentálne sa mi nechce čítať. V umývadle hnijú riady, tak bolo by fajn tiež toto doriešiť. laughing A inak to vyzerá na relatívne pasívnejší deň.  Yes

Známka dnes 1-.

Prajem Vám príjemnú sobotu, priatelia. Smile
matej
Vitaj

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger So 29 jún 2019 - 17:14

Čauko!

Momentálne sa mám fajn. Zvažovala som už aj nasadenie antidepresív, ale zišlo z toho, že nás to neprekvapuje. Včera som ale fajn pokecala s Jimom, to vždy vylepší náladu. Dnes sa plávať nešlo, je tam akási akcia, ale ako ste si mohli všimnúť, plánujem aspoň nový cosplay... holt "raz cosplayerka, navždy cosplayerka" Very Happy
Po troche hrám a napäto sedím vedľa zavretých dvier do obývačky, kde sú zavreté obe mačky. Ozývalo sa prekliate syčanie, ale už je ticho, dúfam, že sa nepozabíjali Very Happy Barák sa vetrá, potrebuje to.
Týpek ani pol slova, ale je mi to jedno. Vyhodila som aspoň toho druhého, dúfam, že už sa nezjaví, kretén.
Čo ešte... Glyčky na houby, but I don't care.

@Matej - Akú hru hrávaš? Asi to nebude Tomb Raider alebo Zaklínač 3, že? Very Happy
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0